Dodaj do ulubionych

P. J. Doliński - terapia

IP: *.centertel.pl 30.03.09, 17:41
Widziałam sporo opinii polecających, praktycznie same superlatywy. Nie ma
jednak bardziej konkretnych informacji, jedyne co jest konkretnie wskazywane,
to m. in. że dość szybko ludziom udawało się zrobić postęp. Czy ktoś ma
doświadczenia we współpracy? Jakie metody są stosowane przez tego psychologa?
Jak terapia wygląda?
Obserwuj wątek
    • Gość: gemini Re: P. J. Doliński - terapia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.09, 19:46
      Jeśli masz odwagę to sam zadzwoń i dowiedz się. Przecież psycholog ma stronę
      gdzie podane są telefony. W czym problem? A jeżeli też jesteś psychologiem to
      chyba tym bardziej warto.
      • Gość: ucho od śledzia Re: P. J. Doliński - terapia IP: 212.95.49.* 30.03.09, 20:07
        dokładnie - jak byś miał/miała czyste intencje to byś zadzwonił lub
        zadzwoniła do gościa i zapytał/a o to co chcesz a nie wpisujesz jego
        nazwisko w temacie i oczekujesz wiargodnych opinii. Od razu Ci
        powiem, że tutaj najwyżej facet zostanie zaatakowany przez
        konkurencję - jeśli takie masz zamiary to pewnie ci się udało.
        • Gość: angielski pacjent Re: P. J. Doliński - terapia IP: *.centertel.pl 30.03.09, 23:20
          Nie mam złych intencji, wiem, że mogę zadzwonić, ale chciałam usłyszeć jakieś
          konkrety z drugiej perspektywy tj. od kogoś kto np był pacjentem. A co do
          atakowania na tym forum - to właśnie na forum Olsztyna są świetne opinie.
          • Gość: gemini Re: P. J. Doliński - terapia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.09, 08:50
            Powinnas iść raczej do psychiatry jeśli myślisz że ktoś tu rzetelnie poda ci
            konkrety swojej terapii. Tak jak ty opiszesz tu swój problem tak i ten ktos
            powie ci jak i co z nim było i jak wyglądała terapia.
    • Gość: ns Re: P. J. Doliński - terapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 20:26

www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=073b2d03ec10c9fa360c294ef5edb3cc
    • Gość: dołęga Re: P. J. Doliński - psia terapia IP: *.olsztyn.mm.pl 31.03.09, 09:44
      Publiczne obracanie nazwiskami powinno być zakazane.
    • Gość: gość Re: P. J. Doliński - terapia IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.09, 17:11
      Chętnie ci pomogę, jeśli podasz do siebie jakiś np.: adres czy coś
      pokrewnego. ;)
    • Gość: gość Re: P. J. Doliński - terapia IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.09, 17:29
      Miałam "przyjemność" i zachowanie tego "specjalisty" było co
      najmniej niesmaczne.
    • Gość: gość Re: P. J. Doliński - terapia IP: *.olsztyn.vectranet.pl 09.08.09, 17:53
      Niedyskretne pytania, epitety pod adresem pacjenta, ogólna żenada.
    • Gość: ruski pacjent Czyżby Pierre Doliński? IP: *.ovz16.hc.ru 09.08.09, 18:36
      Nie?! A to przepraszam!
      • Gość: no i masz Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.09, 18:49
        No i chciałaś i masz - okazuje się, że ten podstępny psycholog na
        wejściu nokautuje pacjenta i go wyzywa. A że jest spora grupa osób,
        które zawdzięczają mu pomoc - to nie ważne. Mam prośbę do admina -
        proszę wykasować ten wątek bo niektóre wpisy są ewidentnym
        szkodliwym i bezczelnym działaniem konkurencji. Paskudne. I niestety
        do przewidzenia.
        • Gość: gość Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.08.09, 17:52
          Nie jestem konkurencją, byłam tam pierwszy i ostatni raz w życiu.
          Akurat zostałam obrażona i mam na to dowody, zresztą wielu jest
          takich pseudospecjalistów, którzy za 1000 zł chętnie Ci pomogą, a w
          konsekwencji masz jeszcze większe problemy niż wcześniej, z którymi
          postajesz i tak w końcu sam. Dla mnie to nie jest żaden specjalisa.
          • Gość: syd Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.home.net.pl 10.08.09, 18:34
            Pewnie byłaś niemiła. Jak widac na tym forum kulturką nie grzeszysz :-) Ja tam
            nie narzekam chodze do niego. Facet jest konkretny rzeczowy ale opinie że
            wymagający są prawdziwe. Ale jeśli szukasz milusińskiego psychologa to mogę ci
            polecic kogos.
            • Gość: gość Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.08.09, 18:44
              A co ty możesz o mnie wiedzieć??
            • Gość: gość Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.08.09, 18:46
              Weż się odwal!
            • Gość: gość Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.08.09, 18:49
              Żałósny jesteś.
            • Gość: gość Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 10.08.09, 19:12
              Żygam juz tym nazwiskiem.
              • Gość: Tomek Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.09, 19:52
                Tobie to juz psychiatra nie pomoze jak widać. Ja akurat byłem u tego psychologa
                i wiem że to porządny gość a że trafiaja mu się tacy jak ty to juz chyba nie
                jego wina.
                • Gość: ? Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.09, 21:52
                  Czy ktoś wie jakie jest podstawowe miejsce pracy Pana J.D ? Ja wiem.
                  • Gość: podglądacz tv Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.olsztyn.mm.pl 10.08.09, 21:59
                    Wyduś z siebie, bo jak nie ujawnisz, że to policja, to nie zaśniesz do rana.
                • Gość: gość Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.08.09, 14:05
                  Spie...j h...u!
                • Gość: gość Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.olsztyn.vectranet.pl 11.08.09, 14:08
                  Widac od razu, że zapomniałes dzisiaj łyknąć prochów na uspokojenie.
                  • Gość: gość Re: Czyżby Pierre Doliński? IP: *.olsztyn.mm.pl 16.08.09, 18:31
                    widać od razu ze Jacek
    • Gość: zen Re: P. J. Doliński - terapia IP: *.ovh.net 11.08.09, 13:32

uwaga !! autokryptoreklama
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka