Dodaj do ulubionych

Projekt koszulki

28.11.03, 15:47
Na razie są takie ustalenia:
1.Kolor czerwony bądź czarny
2.Z przodu zdjęcie(szkic)Wysokiej Bramy
3.Napis"Olsztyn jest Piękny"
Te ustalenia są oczywiście jeszcze do dyskusji.Potrzeba nam jeszcze drugiego
zdania-hasła.Najlepiej takiego z humorem.
Obserwuj wątek
    • redakcja Re: Projekt koszulki 28.11.03, 16:55
      Chętnie pomożemy w koszulkach - np. przygotowując projekt graficzny. Mamy też
      ew. namiary na tanich producentów.
      Roman Antonowicz
      • thor_tr Re: Projekt koszulki 28.11.03, 17:02
        Wow.Wspaniale.Chętnie przyjmiemy Waszą pomoc.
        Wielkie dzięki:-)))
    • lecart Re: Projekt koszulki 28.11.03, 18:35
      Ja bym wolał czarną :P
      • Gość: rita Re: Projekt koszulki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 20:31
        Redakcjo, napewno skorzytamy z Waszej oferty - musimy tylko jeszcze wszystko
        dograć co do ilości , jakości i kolorów i się zorganizować.
        Przed nami trudny okres zaaklimatyzowania się w nowej rzeczywistości :)
        pozdrawiam
        • bpkw Re: Projekt koszulki 28.11.03, 20:41
          Ja tez wole czarna.
          • Gość: rita Re: Projekt koszulki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 21:03
            ja też wolę czarną :)
            z białymi napisami, wyrażnymi i dużymi
    • Gość: giga Re: Projekt koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 21:16
      Witam na nowym forum.
      Koszulka -lubię czrny kolor:)
      • Gość: sud Re: Projekt koszulki IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.03, 22:06
        Ja lubię i czarny i czerwony. Ale trzeba dobrać właściwy, bo nie sądzę, że dużo
        kolorów będzie można umieścić. Przy dwóch kolorach (koszulki i rzeczy
        umieszczanych), kolorystyka wygląda tak.
        www.moje-fotografie.olsztyn.pl/ryc/wys_brama1.jpg
        www.moje-fotografie.olsztyn.pl/ryc/wys_brama2.jpg
        www.moje-fotografie.olsztyn.pl/ryc/wys_brama3.jpg
        • Gość: rita Re: Projekt koszulki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 22:16
          bardziej naturalne będzie Brama czerwona na czarnym tle, a napisy gdzie mają być

dziekuję , że wspieracie akcję
          • Gość: mamut Re: Projekt koszulki IP: *.norampac.com 28.11.03, 22:20
            Najbardziej rozpoznawalny Olsztyn jest po zamku...Wstyd brama sie chwalic
            tylko... Juz mi zamek na koszulke a na wiezy zamiast proporca np. mysza
            komputerowa mogla by powiewac... Opuszczacie powoli glowne forum... smutno mi
            tam bez was... ;) just kidding...
    • Gość: giga Re: Projekt koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.03, 22:20
      Z przodu Brama
      z tyłu napis,
      może być?
      • Gość: rita Re: Projekt koszulki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 28.11.03, 22:27
        chyba tak, a odwrotnie jak będzie , to już zobaczymy jak inni zatwierdzą,
        szczególnie po weekendzie

mamuta mianujemy łącznikiem między tym forum , a tamtym :)
        • mika_1 Re: Projekt koszulki 28.11.03, 23:58
          Czarna i byleby dotarla do mnie:)))
          • Gość: Klakson Re: Projekt koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 00:43
            zamawiam kilka nie pytam o cenę.

"mam czyste skarpetki"
            • mika_1 Re: Projekt koszulki 30.11.03, 02:13
              Hej, Klakson, kto Ty?? Nie widzialm Cie tu wczesniej, a zamawiasz kilka
              koszulek, znaczy sie jakos duchow jestes z nami zwiazany.... Mow wiec cos
              wiecej o sobie...
              :)))
              • Gość: Klakson Re: Projekt koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 02:41
                Koniecznością jest odzywanie się?

"mam czyste skarpetki"
                • thor_tr Re: Projekt koszulki 30.11.03, 10:11
                  Koszulki przeznaczone są dla forumowiczów z forum Olsztyn.Jeśli będziesz pisał
                  na wątku"Olsztyn jest Piękny"to z koszulką nie będzie problemu.
                  Tym samym wszyscy forumowicze mogą mieć koszulki.Wymagania są naprawdę
                  niewielkie.
                  Pozdrawiam.
                  • Gość: Klakson Re: Projekt koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 10:40
                    Ile trzeba pisać i kto ma to oceniać? Jest jakiś regulamin?
                    • thor_tr Re: Projekt koszulki 30.11.03, 10:58
                      Nie ma żadnego regulaminu,nikt nikogo nie ocenia.Nie chodzi również o ilość
                      wpisów.Trzeba po prostu być.
                      Jesteśmy otwarci na nowe twarze:-)
                      A wątek "Olsztyn jest Piękny"to esencja tego forum.Wystarczy tam
                      powiedzieć"dzień dobry".
                      • being28 Re: Projekt koszulki 30.11.03, 11:23
                        Warunkiem koniecznym jest pisanie na forum. Mozna po prostu korzystac z
                        watku "dobranoc"-wpisujesz kiedy idziesz spac, "pogoda"-piszesz jaka
                        pogoda, "piekny olsztyn"-piszesz, ze Olsztyn jest piekny:)

Warunkiem dostatecznym jest odwiedzenie PUBu eNka i zlozenie podpisu pod cegla
                        z olsztynskiego zamku-Lady.

Oczywiscie wszystko z przymruzeniem oka, skladki nie sa obowiazkowe, ale
                        wskazane:)
                        • Gość: rita Re: Projekt koszulki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 14:30
                          tak, tak :)))))))))
                          w innym przypadku cena koszulki może sie podwoić ;)))))))))))
                          Klakson - kilka to nie oznacza kilkanaście :)koszulek
                          koszulki będa świetne, jezli gazeta sie tym zajmie, bo mam jej jedną koszukę i
                          jest dobrej jakośći
                          Koszulki też będą w handlu detalicznym i cały Kraków może je nosić
                          składamy zamówienia na górnym watku
                          Klakson,niczym sie nie przejmuj , masz je jak w banku :)
                          • sola28 Re: Projekt koszulki 30.11.03, 14:34
                            Witam!
                            Ja też chcę koszulkę!!!
                            :)
                            • zbyszek07 Re: Projekt koszulki 30.11.03, 18:40
                              Rozmawialem z redakcja na ten temat.
                              Uwazam ze powinno byc tez logo GW
                              - kolor hmmm
                              a moze i czarny i czerwony,
                              nie pogniewalbym sie na dwie wersje
                              :-)
                              • mika_1 Re: Projekt koszulki 30.11.03, 18:55
                                Masz racje, dwie wersje sa OK, Ja zamawiam dwie:)
                                • oso1 Re: Projekt koszulki 30.11.03, 20:21
                                  Dobra, dobra. Jużci dziewki chciałyby koszulki (Giga, Sola), ale mam
                                  propozycję, do póki nie będzie podpisu, do póty nie można prosić o koszulki.
                                  Aha i mam Was.
                                  Giga i Sola - kiedy na piwo, ja się dostosuję.
                                  :)
    • Gość: giga Re: Projekt koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 20:54
      Odrobina cierpliwości,podpisy złożymy z przyjemnością:)
      Termin ustalimy niebawem:)
      • Gość: rita Re:Zebranie przy piwku IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 21:05
        może zrobimy zebranie w eNce w sprawie koszulek i tam zadecydujecie na
        miejscu , co i jak
        trzeba się jak najszybciej umówić - a póki co moja propozycja brzmi:
        czarna koszulka z czerwoną Wysoką Bramą na dole www.gazeta.pl
        z tyłu duże białe litery OLSZTYN JEST PIĘKNY.
        lub odrotnie
        ale decydujecie Wy - napewno wybierzecie dobrze - jak oso mówi dobra wiara !:)

• thor_tr Re:Zebranie przy piwku 30.11.03, 22:44
          Ja to widzę tak:Czarna koszulka,z przodu Wysoka Brama,nad nią ładnie
          wkomponowany napis "Olsztyn jest Piękny",z tyłu duży napis taki jak ma forum
          Gazety-"forum gazeta.pl"(taki jak widać na górze strony).
    • Gość: giga Re: Projekt koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 21:07
      Rita, jak zwykle masz rację:)
      • Gość: rita Re: Projekt koszulki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 21:09
        trzeba tylko termin wybrać - niech się chłopaki tym zajmą :)
        • oso1 Re: Projekt koszulki 30.11.03, 21:31
          A może vdeokonferencja?
          • Gość: rita Re: Kto udostępni biuro IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 21:36
            na wideo konferencję w nocnych godzinach ? :)
            w eNce będzie komputer - będzie klikająca konferencja

• oso1 Re: Kto udostępni biuro 30.11.03, 22:04
              Ostatnio Angela mi wspominała, ze Koobra może dociągnie tam sprzęcik.
              • zbyszek07 Re: Kto udostępni biuro 30.11.03, 22:22
                a moze jednak dwie?
                w obydwu kolorach?
                i czerwonym i czarnym?
                Z pewnoscia beda tansze niz 20,-
                bezposrednio kosztuje z nadrukiem 12-18,-
                mysle ze gazeta nie robi drozej,
                o ile nadruk bedzie jednokolorowy.
                • Gość: rita Re: kiedy spotkanie ?????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 22:50
                  ja myślałam , że kolor będzie jeden czarny, a Brama czerwona - na razie może
                  nie komplikujmy - jeden rodzaj koszulki, akiedyś mozemy zamówić z innymi
                  projektami

To kiedy to spotkanie ?
                  • oso1 Re: kiedy spotkanie ?????? 30.11.03, 22:59
                    jestem za czarnym, czerwoną (ceglastą) Wysoką Bramą i napisem z tyłu "Olsztyn
                    jest piękny".
                    • Gość: rita Re: kiedy spotkanie ?????? oso IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 23:05
                      oso1 napisał:

> jestem za czarnym, czerwoną (ceglastą) Wysoką Bramą i napisem z tyłu "Olsztyn
                      > jest piękny".

oddaję mój głos w ręce oso na spotkaniu e eNce
                      zgadzam się z tym
                      na dole Bramy może być jeszcze gazeta.pl
                  • Gość: rita Re: kiedy spotkanie ??????do thora IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 23:00
                    thor_tr - zobacz na koszulki jakie posiadasz - dużo tam nie zmieścisz jeśli
                    chcesz by ludzie przeczytali napis z pewnej odległośći, tak jak pokażę sie w
                    Krakowie to żeby Krakusy przeczytali że Olsztyn jest piekny i niech się trochę
                    załamią. To musimy wszystko widzieć wzrokowo, po samej Bramie mało kto się
                    domyśli , ze chodzi o Olsztyn . Najlepiej by było gdyby Redakcja pokazała nam
                    na stronie jak wyglądałby nasz projekt.
                    Widzisz , koszulka gazety jest czarna i białymi literami napisy rzucają się od
                    razu , że to koszulka gazety - jest w swoim rodzaju skromna i taka
                    symboliczna , bardzo mi sie podoba, więc uważajcie by nie było napisów za dużo,
                    a Brama za mała - to wszystko musi być ze smakiem , czyste i wyrażne.
                    Myślę , że taki projekt koszylki wcześniej będziemy mogli zobaczyć.
                    Dlatego musicie zrobić spotkanie i przegłosować wszelkie projekty.
                    • being28 Re: kiedy spotkanie ??????do thora 30.11.03, 23:11
                      Czy jest znizka dla biednych studentow? Jak ustalicie cene to tez sie moze
                      zglosze. Moze dodamy cos nowoczesnego? Perla, Star turist? :))))))))0
                      • Gość: being28 Re: kiedy spotkanie ?????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 30.11.03, 23:14
                        1
                        • being28 Re: kiedy spotkanie ?????? 30.11.03, 23:40
                          Niech bedzie, obiadu jutro nie zjem, ale koszulke zamowie.
                          • zbyszek07 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 07:15
                            Propozycja oso mi pasuje.
                            • zbyszek07 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 09:31
                              tylko dodalbym jeszcze nasz (GW) adres,
                              pod ktorym sie spotykamy.
                              Ponawiam pytanie czy koszulki tylko dla czynnych forumowiczow?
                              • thor_tr Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 09:48
                                Koszulki może mieć każdy.Zgadzam się na propozycję Oso+"forum gazeta.pl".
                                • ol4 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 10:36
                                  spokojnie. jak adres forum to moze naciagnac GW na sponsoring?
                                  Pan Roman A. jest mily i fajny, ale ciekawe na ile zdajecie sobie sprawe ze tak
                                  naprawde jestesmy elementem budowania "wirtualnej spolecznosci" wokol marki GW,
                                  i roznego rodzaju strategii lojalnosciowo-CRMowych. trzeba z nimi twardo
                                  negocjowac!!!
                                  • inka28 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 10:51
                                    zdajemy sobie sprawę, ale nam to nie przeszkadza.
                                    Małą czarną proszę:)
                                    • zbyszek07 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 11:30
                                      ...z pianka ???
                                      Inka w malej czarnej?
                                      to moze byc mily dla oka widok!
                                      • inka28 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 11:43
                                        To JEST miły widok:)))
                                        Fajnie będzie zjazd wyglądał - wszyscy tak samo ubrani:)))
                                      • zbyszek07 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 11:45
                                        mysle ze adres powinien byc...
                                        tym bardziej ze taki jest stan faktyczny.
                                        Fakt, troche licze na pomoc redakcji
                                        w realizacji pomyslu.
                                        Sponsoring- w pewnym sensie tez:
                                        1. Skoro kupimy taniej kozystajac z kontaktow GW.
                                        2. Pewna ilosc robi tez GW co dodatkowo zmiejsza cene jednostkowa.
                                        3. Pomoc przy dograniu i realizacji pomyslu.
                                        4. Mozliwosc przetrzymania (przeslania?) koszulek dla zamiejscowych.
                                        5. Powinno byc okreslenie miejsca kontaktowego, co powoduje otwarcie sie na
                                        innych
                                        (jest to tez reklama samej GW, co mi osobiscie nie przeszkadza)
                                        W koncu nasze wypowiedzi sa na tym wlasnie forum!

• koobra Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 13:50
                                          witam , do końca tygodnia będę miał już dostęp !!
                                          z koszulką fajny pomysł ,trzeba się spotkać i pogadać tylko kiedy ?
                                          • zbyszek07 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 13:59
                                            No niemozliwe...
                                            jakis glos z zaswiatow....
                                            witamy, witamy!
                                            Jesli jestes to latwiej sie bedzie umowic.
                                            • lecart Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 14:50
                                              Co do spotkania to jestem zawsze na "TAK"
                                            • mika_1 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 17:55
                                              W koncu byly Andrzejki...;)
                                              Nawet jakies duuuuuchy sie pojawily:)))
                                              Zaczyna byc coraz ciekawiej;))))

zbyszek07 napisał:

> No niemozliwe...
                                              > jakis glos z zaswiatow....
                                              > witamy, witamy!
                                              > Jesli jestes to latwiej sie bedzie umowic.
                                              > :-)
                                              • toja77 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 18:13
                                                To może i ja się nieśmiało dołącze do dyskusji o projekcie koszulki. Czarna
                                                koszulka jest w porzo, a może zamiast samej Wysokiej Bramy zrobić jedną grubą
                                                białą kreską połączone kontury (same kontury, bvez wypełniania kształtów)
                                                najbardziej charakterystycznych budynków np. zamku, katedry, Bramy i nowego
                                                ratusza???
                                                • Gość: sud Re: kiedy spotkanie ?????? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 20:19
                                                  www.moje-fotografie.olsztyn.pl/ryc/kontur1.jpg
                                                  www.moje-fotografie.olsztyn.pl/ryc/kontur2.jpg
                                                  • Gość: rita Re: kiedy spotkanie ?????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 20:47
                                                    grafika ciekawa, tylko czy każdy Polak ją rozszyfruje ?

• Gość: sud Re: kiedy spotkanie ?????? IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.12.03, 21:07
                                                    Ja tylko odpowiadam na pomysł, jakby to wyglądało. A czy każdy Polak rozpozna?
                                                    Cóż. Powszechnie to chyba Zamek jest znany. Wysoka Brama nie.
                                                  • Gość: rita Re: kiedy spotkanie ?????? IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.12.03, 21:15
                                                    dobrze robisz sud , że odrazu pokazujesz projekty
                                                    zamki są prawie wszędzie i trudno odróżnić jeden od drugiego, a Wysoka Brama
                                                    jest jedna, drugiej takiej nie ma
                                                    aale jak mówię, będzie glosowanie i warto mieć kilka pomysłów , tak wiec za
                                                    każdy pomysł jestem wdzięczna.
                                                    pozdrawiam was
                                                  • mika_1 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 22:38
                                                    Pytanie, czy to maja byc koszulki dla nas, czy dla promowania Olsztyna jako
                                                    takiego. Jesli dla nas, to te kontury sa OK. Jesli dla promocji, to raczej
                                                    powinno byc zdjecie. Gwarantuje, zaden Polak, spoza Olsztyna, nie rozpozna na
                                                    pierwszy rzut oka tych konturow...
                                                    A poza tym - moze rzeczywiscie zamian bramy - zamek...?
                                                  • thor_tr Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 22:45
                                                    Mi bardziej podobała się Wysoka Brama.Zostałbym przy niej.
                                                  • oso1 Re: kiedy spotkanie ?????? 01.12.03, 23:46
                                                    To nie był mój pomysł z Wysoką Bramą, ale bardzo mi się spodobał. Ja jestem za
                                                    Wysoką Bramą, tzn. przed Wysoką Bramą, tzn. w Wysokiej Bramie, tzn. może na
                                                    koszulce umieścimy jednak Wysoką Bramę.
                                                    ;)
                                                  • zbyszek07 Re: kiedy spotkanie ?????? 02.12.03, 07:44
                                                    ok.
                                                  • inka28 Re: kiedy spotkanie ?????? 02.12.03, 11:41
                                                    Wysoka Brama Rulez:)))
                                                    Cześć Koobra:))) Czy dostęp będzie obejmował też Angelę?:)))
    • brzoza Re: Projekt koszulki 02.12.03, 15:39
      Witam na nowym forum:))
      Nie wiem, czyto dobry wątek (jak zwykle skręcił), ale wciskam się ze swoimi
      haslami na koszulke:
      1. Z Olsztynem nie zginę!
      2. Z Olsztynem popłynę!
      Można jeszcze, ze nie zginę, jak popłynę, albo odwrotnie, co kto woli...
      Pozdrawiam:)))
      • Gość: rita Re: Projekt koszulki IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 02.12.03, 21:04
        wszystkie projekty są brane do czasu zapadnięcia decyzji na spotkaniu, na które
        czekamy z niesierpliwością
        • Gość: Ed Re: Projekt koszulki IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 24.06.04, 01:53
          A kiedy zobaczę Was z tymi koszulkami na mieście :))

Pozdrawiam
          • lustroo Re: Projekt koszulki 24.06.04, 07:45
            Ja wczoraj byłam na rowerze i chłopaki za mną wołali, że Olsztyn jest piękny :)
            • Gość: rita Re: Projekt koszulki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.04, 20:40
              ja też chodzę tylko zakładam fartuszek i nie widać co pisze.
              W każdym razie zabieram je do Olsztyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka