konw-alia 27.05.09, 23:50 Proszę o opinię Akademi Malucha,gdyż chcę oddać pod opiekę swoje dwu letnie bliźnięta.Akademia Malucha ma różną opinię.Proszę o pomoc.Mama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1ema Re: Akademia Malucha 28.05.09, 17:39 A jaką Akademię Malucha masz na myśli? Tą na Jarotach? Odradzam. A może wolisz opiekunkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.mm.pl 28.05.09, 20:04 Dziecko jest od roku w Akademii Malucha i ciagle te same panie więc nie wiem dlaczego taka opinia. Ja jestem zadowolona. Dziecko jest małe wiec jeszcze nie mówi po polsku, i chyba wszystkie dzieci które tam są sa malutkie. W ofercie z tego co wiem jest mozliwość nauki w stosownym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
1ema Re: Akademia Malucha 28.05.09, 20:33 Zastanawiam się jak wygląda ta nauka. Jak dałam tam swoją córkę, to mała miała 1,5 roku. Było jeszcze jedno dziecko, mniej więcej w podobnym wieku, jedno starsze i jedno 9-cio miesięczne. Pani powiedziała mi, że jeszcze na kilka godzin dziennie jest u nich dziecko 6-cio miesięczne. Więc kiedy ta Pani uczy dzieci?? Wiem ile jest pracy przy dwójce dzieci, a czwórka czy piątka w tak różnym wieku? Powtarzam jeszcze raz, tak było rok temu, ale ja więcej nie dam tam dziecka i nikomu nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitus Re: Akademia Malucha IP: 89.229.200.* 28.05.09, 18:25 Ja polecam. Kameralne przedszkole, same maluchy. Pracują tam młode i miłe opiekunki, dzieci je lubią. Powiem więcej, dzieci mogą liczyć na urozmaicony dzień. Zabawy edukacyjne, językowe. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
konw-alia Re: Akademia Malucha 28.05.09, 19:54 Pani która poleca Akademie Malucha to ma czy miała dziecko???? Jeszcze jedno w jakim wieku dzieci uczone są języka??? Odpowiedz Link Zgłoś
1ema Re: Akademia Malucha 28.05.09, 19:22 Akademia Malucha to nie jest przedszkole! Jeżeli mówimy o tym samym, ja mam na myśli to wynajmowane mieszkanie na Wilczyńskiego. Jak zaprowadziłam tam swoją córkę to nawet nie chcieli ode mnie żadnych dokumentów, nic nie podpisywałam, żadnego dokumentu że zostawiłam tam dziecko. Jako matka zwracam uwagę na szczegóły, np. niczym niezabezpieczony grzejnik żeberkowy. Dziecko może się po prostu potknąć i rozbić głowę. Ja dałam dziecko na dwie godziny bo nie miałam innego wyjścia. Pech chciał, że były to godziny kiedy pozostałe dzieci kładą się spać. Jak wróciłam to Pani z moim dzieckiem była w kuchni, a drzwi do pokoju w którym spały dzieci były zamknięte. No i jeszcze jedno. Kiedy przyszłam po dziecko, zaraz za mną wszedł jakiś młody mężczyzna z plecakiem, powiedział nam dzień dobry i poszedł do drugiego pokoju. Mogę się tylko domyślać, że ten Pan wynajmował tam pokój. No ale to było rok temu, więc może coś się zmieniło... Odpowiedz Link Zgłoś
konw-alia Re: Akademia Malucha 28.05.09, 19:43 Chodzi mi o Akademie Malucha na ul.Wilczyńskiego na Jarotach.Słyszałam różne opinie.Chociażby rozmawiałam z mamą dziecka,która twierdzi,że często zmieniają się opiekunki np.od jednej czuć alkohol-drogie mamy czy jest to możliwe????Pomóżcie!!! Jestem zszokowana,że kaloryfery nie są zabezpieczone-przecież ktoś musiał wydać na to zezwolenie???!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.06.09, 22:05 A ktoś słyszał o Akademii Malucha,na jarotach ale przy ulicy Witosa? jakies opinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natka Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.09, 13:23 Ja mieszkam blisko Jarot, mam 3 letnią córkę i 1,5 roczne dziecko dziecko. Ponieważ moja córka pójdzie niedługo do przedszkola, chcę przyjąć do siebie jeszcze jedno dziecko. Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę dać znać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Akademia Malucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.09, 14:06 Jest jeszcze klub maluszka na Dajtkach.Podobno całkiem sympatyczna domowa atmosfera, moja znajoma posyła tam dziecko ale dopiero od września. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.09, 14:28 jeżeli wasze dzieci mają powyżej 1,5 roku, to jest opieka nad dziećmi na Zaciszu, blisko Jarot, byłam tam, jest bardzo sympatycznie, jak ktoś chce to mogę podać namiary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.09, 18:16 ha ha autoreklama konkurencji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.mm.pl 26.06.09, 18:26 Nie, mieszkam na tym samym osiedlu, a byłam tam, ponieważ mam córkę w wieku przedszkolnym. Zapisałam ją już do innego przedszkola, ale od października na pewno ją tu przepiszę, bo bardzo mi się tu podoba no i jest blisko. Poza tym tak właściwie nie na rękę jest mi reklamowanie tej opieki nad dziećmi, bo sama jestem opiekunką do dziecka, ale piszę jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Akademia Malucha IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.09, 08:52 jakie koszty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.09, 09:58 www.babel.olsztyn.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Akademia Malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 13:37 A co z wyżywieniem bo na tej stronie nic nie znalazłam na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.mm.pl 27.06.09, 13:44 Wyżywienie 7,5 za dzień( to jest obiad i podwieczorek), a drugie śniadanie trzeba mieć ze sobą. Jedzenie jest z kateringu z jakiejś restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolka Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.06.09, 19:56 A ktoś wie gdzie można spokojnie oddać pól rocznego dzieciaczka pod opiekę, tak na 4 godz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livia Re: Akademia Malucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 21:07 Takie maluszki to wiem że na Dajtkach przyjmują. Widziałam u nas ogłoszenie, że przyjmują dzieci od 5 miesiąca do 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.09, 07:36 Karolka - w Bąblu też na kilka godzin mozna zostawić dziecko. Jak się nie myleto 7zł/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Akademia Malucha IP: *.olsztyn.mm.pl 29.06.09, 07:54 Mogę się zająć takim maluszkiem przez kilka godzin dziennie przez najbliższe dwa tygodnie. Mieszkam na Zaciszu , obok Bąbla. Odpowiedz Link Zgłoś
ivo_81 Re: Akademia Malucha 29.06.09, 14:32 Od jakiego wieku mozna zostawić dziecko w bąblu?czy moze są na Zaciszu osoby zainteresowane opieka nad dzieckiem?proszę o kontakt jedynie panie bez dzieci kawu19@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Akademia Malucha IP: 67.159.5.* 12.11.09, 23:43 A ja myślałam, że to Czesiek prowadzi jakieś szkolenia dla prawiczków. Odpowiedz Link Zgłoś
11babcia Re: Akademia Malucha 04.10.16, 13:20 a ja szukam opinii o Akademi Malucha na Jarockiej. Odpowiedz Link Zgłoś