Gość: As Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: 195.47.201.* 24.06.09, 11:59 po tych ogrodnikach prezydent ma sporo roboty . Dobrze że daje sobie doskonale radę.Wiadomo że PO to kłamczuchy i zazdroszczą prezydentowi skuteczności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogórek Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:32 Czy ten debil piszący pod różnymi nickami peany na cześc arbuza, nie widzi że wyświetla się jego ip? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 21:14 Gość portalu: ogórek napisał(a): > Czy ten debil piszący pod różnymi nickami peany na cześc arbuza, nie widzi że > wyświetla się jego ip? Właśnie ktoś "podszył" się pod moj nick. Czas zmienić zatem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: 195.47.201.* 24.06.09, 12:55 ludzie widzą tą pracę a najważniejsze są efekty - brawo Nic dziwnego że opozycja się wkurza skoro prezydent bez ich łaski realizuje inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: 195.47.201.* 24.06.09, 13:09 nareszcie odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.olsztyn.mm.pl 24.06.09, 13:51 JAKIE????????????????Proszę ich nie ukrywać Panie Prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PifPaf Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 24.06.09, 15:53 Czy wydawanie publicznych pieniędzy na baseny itp można w ogóle rozpatrywać w kategoriach sukcesu. Taki sukces to ja odnoszę codziennie w sklepie. Dlaczego to nazywamy inwestycją? Co to za inwestycja, która nie przyniesie żadnego zysku tylko potencjalnie straty. Wybudowanie wiaduktu w kontekście poprawy infrastruktury ma sens, ale basen? Dlaczego w Mazursko - Warmińskiej Specjalnej Strefie Ekonomicznej (WMSSE) na liście przedsiębiorstw z Olsztyna można znaleźć tylko Michelin Polska S.A. Władze miasta oraz lokalne media dużo mówią o poprawie infrastruktury drogowej w mieście, wspaniałym uniwersytecie kształcącym wysoko wykwalifikowanych fachowców z niskimi oczekiwaniami finansowymi, o basenach, o centrach handlowych - tylko DLACZEGO nikt nie mówi o problemie braku inwestycji w olsztyńskiej podstrefie? Może w to trzeba "zainwestować", bo takie inwestycje najczęściej się zwracają z nawiązką. No tylko do tego trzeba mieć pełną pomysłów głowę i zacięcie w ich realizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuckyLuck Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.myproxy.ca 24.06.09, 19:28 To tylko mogło sie zdarzyć w Olsztynie. Prezydent który lansuje się na pierwszego inwestora Miasta. Coś sie preziowi Grzymkowi pomieszało. Inne miasta wiedzą że inwestorów należy przyciagać. Inwestorów czyli biznes. A ten niedokończony prezydencik pokazuje jakim to jest człeczkiem inwestycyjnym. 3 inwestycje, niedorobione inwestycje (basenik, uliczka, parczek) są miarą sukcesu Grzymowicza. Grzymowicz człowiek sukcesu z Olsztyna HAHAHAHAHAHAH. CZY ON ZAPOMNIAŁ ŻE OLSZTYN TO MIASTO WOJEWÓDZKIE?? Gdańsk, Szczecin, Kraków, Poznań, Wrocław, Łódź itp. mają inwestycje z prawdziwego zdarzenia. Ściągają ludzi z całego świata. A OLSZTYN NIC!! Jedynie Grzymowicz mówi o sukcesach, inwestycjach, planach. Sukces to rozmowy o dworcu PKP - Grzymowicz nie ośmieszaj się!! Śmród i ubustwo!! Sukces to Artyleryjska - Grzymowicz troszę pokory!! nic nie znacząca uliczka w Olsztynie!! Sukces to pozyskanie środków unijnych - Grzymowicz nie kłam!! nic nie pozyskałeś, nawet palcem nie kiwnąłeś!! Aparatczyk z tego Prezydenta na miarę Małkowskiego. Dobry garnitur, gadana, uśmiech i nic poza tym. Smutny los Olsztyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: 195.47.201.* 24.06.09, 16:09 budżet też musi poprawiać po tamtych niemotach....całe szczęście,że teraz jest fachowiec wybrany przez mieszkańców a nie polityk i jeszce do tego marny jak Głażewski czy Dąbkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Przydupasy w akcji IP: *.olsztyn.mm.pl 24.06.09, 17:43 Przestań pie...ć głupoty, przecztaj swoje wcześniejsze posty i zobacz jaki wyświetla się numer IP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urzędnik Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.myproxy.ca 24.06.09, 19:03 Hahahahahahahahah :):):):):)Grzymowicz nie polityk???? Hahahahahahahahah :):):):):)takiej głupoty nie słyszałem dawno!!!!! Grzymowicz to przecież farbowaniec były członek PZPR, póżniej SLD, przytulanka PSL, wieść niesie że teraz szuka nowych kolegów, ciekawe kto teraz go będzie popychał do wyborów??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enrico Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.com 19.12.09, 18:00 warkitty.com/wp-content/uploads/2009/03/cat_pushing_watermelon_argument_invalid.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^ Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.olsztyn.mm.pl 25.06.09, 06:55 no i ruszyły tyle że zaplanowane wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 25.06.09, 17:11 bardzo mnie zastanawia biuro organizacji imprez. wydaje mi się, że Prezydent właśnie kolejną wykończył. nic nie słychać, by przekonywał organizatorów rajdu motocyklowego do zmiany decyzji. zawsze to mniej kłopotów, jeszcze by czegoś od Prezydenta chcieli. Prezydent najwidoczniej nie rozumie, że sukces miasta opiera się na mieszkańcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.uwm.edu.pl 26.06.09, 10:12 Te sukcesy to chyba zmiany personalne jakie były przeprowadzone w ratusu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba B E Z N A D Z I E J A! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 26.06.09, 20:42 jak w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mitolog Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 09:11 W ratuszu - czytaj: stajni Augiasza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: och Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.olsztyn.mm.pl 29.07.09, 21:18 nie obrażaj urzędników. ja tam mówię, że rządzi Pinokio. nos coraz dłuższy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Jak na Prezydenta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.09, 22:44 któremu miasto jest już częścią życia nie tylko ze względu na adres zamieszkania ale również pełnione uprzednio funkcje, majorem zapewno nie jest i nie będzie. Pojęcie żelaznego porucznika jest chyba najbardziej właściwym odniesieniem. A że się chwali? No baaa. Coś musi w końcu robić, a skoro nie ma Małkowskiego... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echo olsztyna Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.kimsufi.com 30.08.09, 17:43 podoba mi się podejście pg do samego siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twierdza Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.olsztyn.mm.pl 30.08.09, 18:35 a może zostawić go wspokoju bo już ma syndrom oblężonej twierdzy jeszcze trochę i nie będzie wiedział co prawda a co konfabulacja i tak nikt nie ma wpływu na miasto, choć pewnie czasem to czytają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: 76.73.1.* 13.09.09, 21:53 niech sobie taki banner powiesi na ratuszu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Życzliwa Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: 68.168.212.* 20.01.10, 22:30 Arbuz ośmiesza się autoreklamą. Nie ma rzecznika prasowego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiek Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.centertel.pl 29.01.10, 20:04 prawdziwy prezydent z wizją i perspektywą reelekcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogórek Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 21:27 jedyne wizje jakie ten gucio ma to są pro-wizje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.com 28.11.10, 12:04 schody robią wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: 204.45.58.* 15.03.10, 13:45 www.youtube.com/watch?v=wOG5CAawNgY Odpowiedz Link Zgłoś
ot48 Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! 15.03.10, 15:53 A może by tak prezydent pomyślał nad inwestycjami które by się przyczyniły do powstania w najbliższych latach kilka tysięcy miejsc pracy dla absolwentów UWM i uczelni prywatnych Olsztyna. Przecież UWM jest oczkiem w głowie prezydenta, rozumiem, że absolwenci już nie to nie potrzeby balast dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
ot48 Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! 16.03.10, 23:09 Pan Prezydent znowu zabrał głos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 22:35 poraża mnie optymizm prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 12.08.10, 00:17 A mnie poraża jak wy wszyscy którzy narzekacie - nieudacznicy zyciowi zielonego pojęcia o niczym nie macie i tylko non stop narzekacie...... pamiętam jak ,,prezydentem'' był Głażewski, taki człowieczek ktory nic nie zrobił, Małkowski - swego czasu bardzo dawno może w pierwszej kadencji coś pożytecznego robił, zapewne dlatego bo za jego plecami stał Grzymowicz..... A Grzymowicz jest najodpowiedniejszym kandydatem w Olsztynie na urząd prezydenta - bardzo pracowity, rzetelny i przede wszystkim fachowy... z wykształceniem technicznym a nie byle pedagogicznym czy jeszcze lepiej ogrodnik, nauczyciel w-f itd. Człowiek z wieloma sukcesami któremu do stóp nie dorastają Ci wszyscy radni i krzykacze którzy siedzą w ratuszu. Dobrze mieć takiego gospodarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: 109.243.68.* 12.08.10, 07:29 ale wazelina aż cieknie Grzymowicz zostawił taki b.... że Szczyglewski ledwo to posprzątał. Teraz jest to samo. Dużo szumu picu. A wszystko opóźnione. I będzie drożej. Tak jak już się oficjalnie mówi o basenie. Tylko gazety ładnie piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosferatu Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: 83.19.115.* 12.08.10, 08:52 @ piotrek zastanów się teraz nad swoimi ostatnimi zdaniami i przypomnij sobie takie gwiazdy jak: Piekarski, Gustek, Jaszczuk. Czemu ci ludzie nadal są na stanowiskach?. Przykład Małkowskiego jest fatalny - człowiek, który na lata utrwalił "układ olsztyński" a fasadą dobroci i zgody zamurował rozwój miasta - rozwój w sensie rozwoju mieszkańców i miejskości a nie w sensie betonowania czego popadnie za nie swoją kasę, jak to ma teraz miejsce. Ja mam do PG np. takie uwagi: - pseudoprzetargi w których SIWZ jest pisany przez firmę, która to wygrywa (jedyną zresztą jaka do przetargu staje), - bajdurzenie o mieście ogrodzie a w rzeczywistości robienie z Olsztyna automolocha - robienie niby inwestycji "na siłę", np. idiotyczny pomysł z przejściem podziemnym, którego nikt nie chce, czy basenu olimpijskiego - zagrabianie przestrzeni miejskiej dla protegowanych grup - np. plac Konsulatu oddany na pastwę kombatantom - regularne i niespotykane po 45 roku tempo dewastacji i wyburzania zabytków - zupełny brak wyczucia w kwestiach społecznych. Co prawda trzeba przyznać, że czasem się stara, ale to dalece za mało jak na standardy prezydenta 200 tyś. miasta w środku Europy. - chronienie urzędników, którzy po prostu niszczą miasto, ale o tym pisałem na wstępie... Gdyby Grzym wyprostował chociaż połowę z tych zarzutów byłoby się nad czym pochylić, ale facet musi nad sobą popracować. Może powinien sobie zrobić przerwę w kadencji, pojeździć po świecie, douczyć się...szanse ma na pewno bo to inteligentyny kolo, tylko się pogubił w zeznaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nosferatu P.G. IP: 83.19.115.* 12.08.10, 08:51 @ piotrek zastanów się teraz nad swoimi ostatnimi zdaniami i przypomnij sobie takie gwiazdy jak: Piekarski, Gustek, Jaszczuk. Czemu ci ludzie nadal są na stanowiskach?. Przykład Małkowskiego jest fatalny - człowiek, który na lata utrwalił "układ olsztyński" a fasadą dobroci i zgody zamurował rozwój miasta - rozwój w sensie rozwoju mieszkańców i miejskości a nie w sensie betonowania czego popadnie za nie swoją kasę, jak to ma teraz miejsce. Ja mam do PG np. takie uwagi: - pseudoprzetargi w których SIWZ jest pisany przez firmę, która to wygrywa (jedyną zresztą jaka do przetargu staje), - bajdurzenie o mieście ogrodzie a w rzeczywistości robienie z Olsztyna automolocha - robienie niby inwestycji "na siłę", np. idiotyczny pomysł z przejściem podziemnym, którego nikt nie chce, czy basenu olimpijskiego - zagrabianie przestrzeni miejskiej dla protegowanych grup - np. plac Konsulatu oddany na pastwę kombatantom - regularne i niespotykane po 45 roku tempo dewastacji i wyburzania zabytków - zupełny brak wyczucia w kwestiach społecznych. Co prawda trzeba przyznać, że czasem się stara, ale to dalece za mało jak na standardy prezydenta 200 tyś. miasta w środku Europy. - chronienie urzędników, którzy po prostu niszczą miasto, ale o tym pisałem na wstępie... Gdyby Grzym wyprostował chociaż połowę z tych zarzutów byłoby się nad czym pochylić, ale facet musi nad sobą popracować. Może powinien sobie zrobić przerwę w kadencji, pojeździć po świecie, douczyć się...szanse ma na pewno bo to inteligentyny kolo, tylko się pogubił w zeznaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.10, 10:06 ma mój głos pod warunkiem, że o drogi zadba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.10, 09:36 wygrana arbuza to także repeta ze szmita, pamiętajcie o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.10, 22:36 wystawili cichonia, wię grzym ma zwycięstwo w kieszeni i może wreszcie pokaże, co potrafi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biker Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.cpanellogin.net 05.10.10, 19:14 ma poparcie miejscowych elit www.youtube.com/watch?v=W3nnVJx9pos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.10, 17:03 A jest inny poważny kandydat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zz Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.com 23.10.10, 21:52 najważniejsze to dobry automarketing glazewski.eu/grzymowicz-wygumkowal-historie-olsztyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.10, 14:09 żaden z kandydatów na prezydenta Olsztyna - nie jest w mojej opinii , kandydatem dobrym dla naszego miasta. Natomiast jest to wybieranie jak najmniejszego zła. Zupełną klęską byłby wybór Cichonia (członka Ordynackiej, który swoją niekompetencję i brak decyzyjności pokazał piastując już poprzednio urząd prezydenta) czy Małkowskiego (w rozwiniętych demokracjach takie osoby dawno przestałyby funkcjonować w życiu publicznym). Dlatego będę głosował na Grzymowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jf Re: Prezydent Grzymowicz: Mam same sukcesy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.10, 13:49 ma sukces w genach, więc do wyborów wystawił też syna Odpowiedz Link Zgłoś