Gość: antymenel IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.09, 22:20 z zadowoleniem stwierdzam,że w tym roku studzienki na Synów Pułku zostały wyremontowane.Czyli wracamy do tematu za rok. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leon.1 Re: Panie Jaszczuk.... 06.08.09, 22:22 Za rok znowu rozkopy? Tym razem co będą tam kłaść ???? :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymenel Re: Panie Jaszczuk.... IP: *.olsztyn.mm.pl 06.08.09, 22:24 Jak to co?Będąjak każdego roku naprawiali to co spieprzyli w poprzednim.Każdego roku poprawiają studzienki które się zapadaja. Tacy fachowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ak Re: Panie Jaszczuk.... IP: 95.211.129.* 14.02.10, 22:45 rzuciło mi wóz na takiej studzience, myślałem, że mi sztuczna szczęka wypadnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Re: Panie Jaszczuk.... IP: *.olsztyn.mm.pl 15.02.10, 06:20 Firma, która "remontowała" ul. Synów Pułku "remontowała" ostatnio drogę do Barczewa. Tam też nie wyszło. Mam jednak nadzieję, iż przedłużenie ul. Sikorskiego wyjdzie lepiej i kiedyś pokonają problem "studzienkowy": nie od razu Rzym zbudowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemny lud Re: Panie Jaszczuk.... IP: *.olsztyn.vectranet.pl 15.02.10, 08:54 To nie tylko kwestia wykonawstwa, to przede wszystkim kwestia projektu. Niemniej jednak, jedno i drugie zatwierdza tzw. fachowiec Jaszczuk. Odpowiedz Link Zgłoś