iwona6621 08.05.06, 15:18 Witam w czerwcu przeprowadzam sie na Natolin ,poradzcie gdzie jest dobra przychodnia dla dzieci (pediatra) i gdzie jest ostry dyzur pediatryczny w niedzielei święta?Iwona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona6621 Re: pediatra 08.05.06, 15:39 Czekam na konkretne podpowiedzi na tym właśnie forum.Co do wyszukiwarki to wiem,że taka istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: pediatra 08.05.06, 15:57 To z niej skorzystaj. Szybciej znajdziesz odpowiedź. Ten temat był tu wiele razy omawiany. Ostrych dyżurów od 1 maja 2006 nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona6621 Re: pediatra 09.05.06, 20:37 Mylisz się na ochocie są świąteczna i nocna pomoc lekarska ul.Pilota Skarżyńskiego przyjmują dorosłych /internista/ i dzieci/pediatra/!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w Re: pediatra 09.05.06, 21:07 Nie mylę się. Jak napisałem, od 1 maja 2006 nie ma ostrych dyżurów. Nie czytasz gazet ? To o czym piszesz to co innego. Nie ostry dyżur. "Ostre dyżury" w szpitalach miejskich Uprzejmie informujemy, że z dniem 1 maja Biuro Polityki Zdrowotnej przestaje koordynować ustalanie planów miesięcznych „ostrych dyżurów” w dziedzinach medycyny, w których funkcjonowały do dnia 30 kwietnia. W związku z tym, w sytuacjach zagrożenia życia lub zdrowia, świadczenia zdrowotne udzielane są przez wszystkie szpitale na zasadach ogólnych. 2006-04-21, Biuro Prasow Odpowiedz Link Zgłoś
jack.ryan Re: pediatra 10.05.06, 12:54 Na Ursynowie nocna pomoc lekarska jest w przychodni na Romera. Tam na pewno, czy gdzieś indziej jeszcze to nie wiem. Jak się przeprowadzasz na Natolin, to przychodnia jest bodajze na ulicy Na Uboczu. Tam nocnych dyżurów nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
topolania Re: pediatra 08.05.06, 21:39 Medycyna Rodzinna przy Belgradzkiej (niestety nie przyjmuja zapisu nowych czlonkow w ramach NFZ). Pani dr Gumkowska jest polecana przez wiele osob. Sama nie mialam z nia jeszcze kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś