Dodaj do ulubionych

Tesco nie chce klientów !!!!

IP: 157.25.130.* 22.10.03, 11:03
Tesco chyba ma dość klientów. Wczoraj późnym wieczorem (ok. 23) pozostawili
czynne dwie kasy, do których tłoczyli sie klienci. Skandal !!!!!!
Kierowniczki siedziły w pustych kasach i drwiąco spoglądały na długie
kolejki!!!! Jeśli nie chcecie klientów wieczorem ,to zamknijcie w cholerę
ten blaszak !!!!!! Będzie spokói i cisz przynajmniej !!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: AGA Re: Tesco nie chce klientów !!!! IP: *.crowley.pl 22.10.03, 15:03
      To dobrze najwyższy czas ,żeby zamykali ten interes najpóżniej o 23.00. Mniej
      metów pętałoby się dookoła
    • kimowiec Re: Tesco nie chce klientów !!!! 24.10.03, 00:46
      W dupie z nimi. Jeszcze sami beda na kolanach do nas przychodzili, zebysmy u
      nich kupowali!!!
      • asztet Tesco chce ich kasy!!! 26.10.03, 21:25
        Wątpię.

Z dwóch powodów:

Po pierwsze - skoro mają troszkę w nosie swoich sąsiadów - to nie szacują ich
        liczby, czy raczej siły nabywczej zbyt wysoko. Skoro tak - to ich taki bojkot
        średnio wzruszy.

Po drugie - skoro mogą sobie pozwolić na olewanie mieszkańców Kabat i Moczydła -
        to znaczy, że nastawiają się na klientów przyjezdnych. A klient, który wsiadł
        w samochód/metro w konkretnym celu zrobienia zakupów w Tesco nie cofnie się
        przy drzwiach wejściowych tylko dlatego, że są kolejki do kas. A nawet jeżeli
        są - to i tak z zewnątrz wydają się mniejsze. A jak już klient wszedł - to
        będzie stał tak czy siak. A skoro tak - znaczy się wyciągnie portfel i tak - i
        kasę zostawi.
        A skoro tak czy siak - to na cholerę Tesco ma płacić wiekszej liczbie kasjerek?
        Jeśli może tyle samo jeleni skasować na tyle samo, to bardziej mu się opłaca
        używać do tego dwóch kasjerek niż siedmiu czy dziesięciu.

Ponadto znudzony klient może jeszcze sięgnie po batonika.
    • Gość: kocissa Re: Tesco nie chce klientów !!!! IP: *.chello.pl 12.11.03, 20:56
      To prawda. Właśnie jednej klientki udało im się pozbyć. Dziś musiałam tam
      pojechać i co parę minut ryczało mi nad uchem:"Tesco oszalało!". Uciekłam czym
      prędzej i nie wrócę, zanim ten obłęd się nie skończy. A może w tym szaleństwie
      jest metoda?
    • Gość: tomo Re: Tesco nie chce klientów !!!! IP: 193.128.25.* 18.12.03, 16:28
      Ja mam w d.... Tesco a wszczególności ich "Dużo i Tanio".Dla pełni prawdy
      powinni uzupełnić swój slogan o "Dużo, tanio i tandetnie".Szczególnie godne
      uwagi są ich własne marki - tu np. polecam tanie piwko do którego należy się
      zaopatrzyć w woreczek na "pawia".
      Zamawiam zakupy u ich konkurencji z Żoliborza przez internet.Polecam tę metodę
      innym a zaoszczędzony w ten sposób czas naprawdę można świetnie wykorzystać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka