zarlaczka 15.02.03, 00:55 w koszta się wpędzę, a tych młodych Szwedów zdobędę, byle Kaskę na dni kilka dostać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 01:44 to ja Szwedke. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 01:54 No wiesz Kanuk, jak możesz mi serce ranić i na oczach mych do Szwedki się migdalić. Pfe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 01:56 Kanuk, sam widzisz kto jest własciwą dla Ciebie osobą. Przez wrodzoną skromność nie wspomnę, że ja. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 01:57 Miltonia ty nienasycona wciaz nienasycona. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 01:58 Ona ani w realu ani w wiertualu nikomu nie przepuści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 02:11 a przy okazji ja tez sie dowiedzialem. przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:37 Co przepraszasz, co przepraszasz Żadnemu interesujacemu nie przepuszczę, i co więcej tym się szczycę, i co wiecej to mnie wyróżnia z tłumu. A nie wiem czy wiesz, że tych interesujących, z fantazją, polotem i nie DROBNOMIESZCZANSKICH jest jak na lekarstwo, to i mogę śmiało powiedzieć że powściągliwa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 02:35 Nic z tego , nie wymieniam. Kaska byl najbardziej rozrywana persona na spotkaniu! A poza tym rewelacja w kazdym calu! Nie wymagajcie ode mnie skladni i ortografii, bo w stanie nie jestem , a wlasciwie jestem.w stanie upojnym. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:37 To Ty, jego żona nie wiedziałaś, że jest rewelacją w każdym centymetrze. Kaska przez wzgląd na nasze koleżeństwo nie mogłabyś zrobić wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 02:43 Sluchajcie, zalujcie , jestem pod wrazeniem! Ja tu chyba korzenie zapuszcze , byleby tych mezczyzn spotykac codzien!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:48 To jak Ty będziesz tych trzech spotykać, to ja wtedy Kaską się zaopiekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 02:53 Wartosc Kaski wzrosla do nie wyobrazalnych rozmiarow( nie ujmujac innym panom- Bardzo , bardzo uroczych). Nic z tego nie wymieniam ,nawet na tuzin Szwedow. Co wrobel w garsci..... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:59 Aska miej litość w sercu. Choć na jeden dzionek. Jak Go dzisiaj usłyszałam, to szkoda mówić. A co dopiero będzie jak go zobaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:05 Nic z tego. Moge conajwyzej (matko jedyna ,upoili mnie i nie wiem jak sie pisze " conajwyzej") go pokazac ,oczywiscie przy spobnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:02 Tak, tak, +Wszystkich chce spotykac, stadami najlepieji jeszcze codziennie.Niestety mojego meza wypozyczac nie bede( spi jak niemowle , biedaczek),trudno, taka karma , taki kismet. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:05 Wyobraź sobie jakie ja będę przeżywać katusze, że wtedy tych 2 Szwedów nie załatwiłam. Do końca życia sobie tego nie przebaczę. Chcesz żebym żyła z takim obciążeniem. Naprawdę tego chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:07 Zadnych SzwedOw!!!!!!! Nasi sa najlepsi!!!! zapomnij O Szwedach!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:09 To co chcesz? Wszystko zrobię. W złotą rybkę się zamienię. Chociaż na pół dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:16 Musze byc twarda ,wiec nic z tego.Poł dnia?!?! Toz to cala wiecznosc!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:19 3 godzinki, kobieto bez serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:25 Czy Ty chcesz podstepem moj stan upojny wykorzystac??? Nie wypozyczam. Nie moge - moge pokazac , zaprezentowac, dac dotknac conajwyzej( Jezu znów takie trudne słowo!), mimo najszczerszych checi - nie moge wypozyczac nawet na godzine! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:28 Aska, ale co to za dotykanie w Twojej obecności. No, ale trudno. Poddaję się. Z ogromnym bólem serca. Wiedz, że cierpieć będę długo i dotkliwie. A może chociaż na pół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:32 Co na poł?? -bo ja juz z lekka zmeczona jestem. i nie trybie. Kaska na pół?? Toz to krwawa jatka by była , a ja nie lubię krwi.... brrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:33 Daj spokój Kaskę na pół nigdy. Chciałabym Go chociaż na pół godziny wypożyczyć, z obietnicą zwrotu w stanie prawie nie naruszonym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a-sk Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:37 PÓl godziny moge zaakceptowac, ale pod warunkiem , ze w mojej obecnosci.W innym przypadku - nigdy w zyciu.... Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:39 Aska 15 minut sam na sam. Bądź człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:43 15 minut????!!!! to zdecydowanie za długo !!!! Wyobraznia podpowiada mi rozne scenariusze tych 15-stu minut. Ani minuty sam na sam. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:46 Co za potwór się zrobił z Ciebie przez te kilka miesięcy. Stałaś się niewrażliwa na czyjeś uczucia. Mogłaś mnie przecież lojalnie uprzedzić, żebym z Twoim Kaską nie rozmawiała, bo chęć wypożyczenia Go wzrośnie u mnie gwałtownie. Lubisz jak inni cierpią co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:49 A ja sie rozmawiania nie czepiam bynajniej. Rozmawiaj do woli ,ale przez telefon. Co ja poradze , biedulka , ze na Kaske popyt jakos tak wzrosł w ostatnim czasie????? No co???? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:52 Twierdzisz, że popyt na Kaskę wzrósł. Twierdziłaś również, że oprócz Ciebie byli głównie faceci. To ja się pytam. Ten popyt u facetów wzrósł czy u kobit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:58 Wiesz , my bylismy tu i ówdzie- popyt, w jednym miejscu wiekszy , w innym mniejszy.Jak to z popytem bywa. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 04:04 Trudno poddaję się, ale w ramach zadośćuczynienia za straty moralne i sercowe mogłabyć zdać mi sprawozdanie z dzisiejszej balanżki. Ciekawość mnie zżera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 04:07 Sennosc taka mnie ogarnela , ze zadnych szczegolow podac nie jestem w stanie . Teraz bede spac i snic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 04:15 Obrzydliwie senna paskuda . Pozdrawiam goraco( moze sie jednak dogadamy Atobowym"dobranoc" oznajmiam, ze czas i na mnie nadszedł. Dobranoc, a wlasciwie dobry dzien nalezy juz chyba powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 04:17 Nadzieję wrzuciłaś w me serce. Dobranoc Aska. Mam nadzieję, że częściej się będziesz objawiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 04:21 Dobranoc. Bede sie objawiala, jak mi Kaska klawitury nie bedzie chowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 02:38 jakos mi to nic nie mowi. nie kojarze osobasa/osobnicy Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:39 Kanuk reszta nie musi Ci nic mówić, ja Ci wszystko powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:43 Tylko musiałabym dopaść to Jego ucho. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:46 Musisz go najpierw na ucho zaproscic, potem uchem spic a nastepnie na ucho cos szepnac.I na uszko. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:47 Tradi dzięki za podpowiedź, ale jak ja mogę go spić przez internet? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:40 Bo widzisz Kanuk, to dlatego, że nie udałeś się do mnie na dokształt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 10:48 a to mamy jednak uczycielke tanca ! a tradycji rady uszne sa zachwycajace w swej zwiezlosci i bardzo mi sie podobaja. jak sie z Nia spotkam-mam nadzieje- na przleomie maja i lipca, to Jej to przypomne na ucho. a poza tym to ladny mi przelom,nie? inne wspaniale przelomy : przelom wrzesnia i listopada . ech, ta szarlotka....nawet nie suszy po niej. zlote jabluszka byly w niej ! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 11:55 Szarlotka szarlotką, jabłuszka jabłuszkami, przełomy przełomami, itd. itp., ale lepiej przejdźmy do konkretów. Kiedy będziesz w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 13:00 to bedzie przelom. sam siebie zaskocze. dam Ci znac sms-em. lub emalia jakas. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 14:12 Tylko, jak dasz znać na pocztę gazetową, to wetnie Twój @ i będę niepocieszona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 23:45 dlaczego ma wciac? ktos lata z nozycami? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Aska na głowie stanę 16.02.03, 09:14 Lata, lata i wycina i podkrada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 10:02 najwyrazniej z tego powodu nie dostalas mojej emalii dawno temu. ha. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 16.02.03, 12:06 Milton Kanuczek nic do Ciebie nie pisał, on zrobił dla Ciebie więcej, oddał Ci swoją emalię. Ty szczęściaro. Mnie to nic nie oddał. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Ona Cię nie rozumie 16.02.03, 12:10 Widzisz Kanuk, ona Cię w ogóle nie rozumie. Nie to co ja. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia do Kanuka, którego tylko ja rozumiem 16.02.03, 12:20 Oddali mi pocztę. Nie ma w niej Twojej emalii. Dlaczego? Pewnie nie do mnie wysłałeś, tylko przez pomyłkę, do tej podstępnej Żarłaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: do Kanuka, którego tylko ja rozumiem 16.02.03, 12:22 I tylko dalej brniesz Milton. Teraz Kanuk już będzie wiedział, że nie dość, że Go nie rozumiesz, to nawet nie próbujesz, mimo moich łaskawych podpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Aska na głowie stanę IP: 195.94.207.* 07.08.03, 10:06 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś