Dodaj do ulubionych

Aska na głowie stanę

15.02.03, 00:55
w koszta się wpędzę, a tych młodych Szwedów zdobędę, byle Kaskę na dni kilka
dostać.
Obserwuj wątek
    • Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 01:44
      to ja Szwedke.
      • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 01:54
        No wiesz Kanuk, jak możesz mi serce ranić i na oczach mych do Szwedki się
        migdalić. Pfe!!!
        • miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 01:56
          Kanuk, sam widzisz kto jest własciwą dla Ciebie osobą. Przez wrodzoną skromność
          nie wspomnę, że ja.
          • tradycja1 Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 01:57
            Miltonia ty nienasycona wciaz nienasycona.
            • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 01:58
              Ona ani w realu ani w wiertualu nikomu nie przepuści.
              • miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:06
                A żebyście wiedziały!
                • Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 02:11
                  a przy okazji ja tez sie dowiedzialem. przepraszam.
                  • miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:37
                    Co przepraszasz, co przepraszasz Żadnemu interesujacemu nie przepuszczę, i co
                    więcej tym się szczycę, i co wiecej to mnie wyróżnia z tłumu. A nie wiem czy
                    wiesz, że tych interesujących, z fantazją, polotem i nie DROBNOMIESZCZANSKICH
                    jest jak na lekarstwo, to i mogę śmiało powiedzieć że powściągliwa jestem.
    • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 02:35
      Nic z tego , nie wymieniam. Kaska byl najbardziej rozrywana persona na
      spotkaniu! A poza tym rewelacja w kazdym calu! Nie wymagajcie ode mnie skladni
      i ortografii, bo w stanie nie jestem , a wlasciwie jestem.w stanie upojnym.
      • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:37
        To Ty, jego żona nie wiedziałaś, że jest rewelacją w każdym centymetrze. Kaska
        przez wzgląd na nasze koleżeństwo nie mogłabyś zrobić wyjątku.
      • tradycja1 Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:38
        Ta to se zyje.Se zyje.
        • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 02:43
          Sluchajcie, zalujcie , jestem pod wrazeniem! Ja tu chyba korzenie zapuszcze ,
          byleby tych mezczyzn spotykac codzien!!!!
          • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:48
            To jak Ty będziesz tych trzech spotykać, to ja wtedy Kaską się zaopiekuję.
            • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 02:53
              Wartosc Kaski wzrosla do nie wyobrazalnych rozmiarow( nie ujmujac innym panom-
              Bardzo , bardzo uroczych). Nic z tego nie wymieniam ,nawet na tuzin Szwedow.
              Co wrobel w garsci.....
              • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:59
                Aska miej litość w sercu. Choć na jeden dzionek. Jak Go dzisiaj usłyszałam, to
                szkoda mówić. A co dopiero będzie jak go zobaczę.
                • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:05
                  Nic z tego. Moge conajwyzej (matko jedyna ,upoili mnie i nie wiem jak sie
                  pisze " conajwyzej") go pokazac ,oczywiscie przy spobnosci.
            • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:02
              Tak, tak, +Wszystkich chce spotykac, stadami najlepieji jeszcze
              codziennie.Niestety mojego meza wypozyczac nie bede( spi jak niemowle ,
              biedaczek),trudno, taka karma , taki kismet.
              • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:05
                Wyobraź sobie jakie ja będę przeżywać katusze, że wtedy tych 2 Szwedów nie
                załatwiłam. Do końca życia sobie tego nie przebaczę. Chcesz żebym żyła z takim
                obciążeniem. Naprawdę tego chcesz?
                • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:07
                  Zadnych SzwedOw!!!!!!! Nasi sa najlepsi!!!! zapomnij O Szwedach!!!!!
                  • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:09
                    To co chcesz? Wszystko zrobię. W złotą rybkę się zamienię. Chociaż na pół dnia.
                    • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:16
                      Musze byc twarda ,wiec nic z tego.Poł dnia?!?! Toz to cala wiecznosc!!!!!!
                      • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:19
                        3 godzinki, kobieto bez serca.
                        • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:25
                          Czy Ty chcesz podstepem moj stan upojny wykorzystac??? Nie wypozyczam. Nie
                          moge - moge pokazac , zaprezentowac, dac dotknac conajwyzej( Jezu znów takie
                          trudne słowo!), mimo najszczerszych checi - nie moge wypozyczac nawet na
                          godzine!
                          • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:28
                            Aska, ale co to za dotykanie w Twojej obecności. No, ale trudno. Poddaję się. Z
                            ogromnym bólem serca. Wiedz, że cierpieć będę długo i dotkliwie. A może chociaż
                            na pół.
                            • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:32
                              Co na poł?? -bo ja juz z lekka zmeczona jestem. i nie trybie. Kaska na pół??
                              Toz to krwawa jatka by była , a ja nie lubię krwi.... brrr.....
                              • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:33
                                Daj spokój Kaskę na pół nigdy. Chciałabym Go chociaż na pół godziny wypożyczyć,
                                z obietnicą zwrotu w stanie prawie nie naruszonym.
                                • Gość: a-sk Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:37
                                  PÓl godziny moge zaakceptowac, ale pod warunkiem , ze w mojej obecnosci.W innym
                                  przypadku - nigdy w zyciu....
                                  • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:39
                                    Aska 15 minut sam na sam. Bądź człowiekiem.
                                    • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:43
                                      15 minut????!!!! to zdecydowanie za długo !!!! Wyobraznia podpowiada mi rozne
                                      scenariusze tych 15-stu minut. Ani minuty sam na sam.
                                      • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:46
                                        Co za potwór się zrobił z Ciebie przez te kilka miesięcy. Stałaś się
                                        niewrażliwa na czyjeś uczucia. Mogłaś mnie przecież lojalnie uprzedzić, żebym z
                                        Twoim Kaską nie rozmawiała, bo chęć wypożyczenia Go wzrośnie u mnie gwałtownie.
                                        Lubisz jak inni cierpią co?
                                        • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:49
                                          A ja sie rozmawiania nie czepiam bynajniej. Rozmawiaj do woli ,ale przez
                                          telefon.
                                          Co ja poradze , biedulka , ze na Kaske popyt jakos tak wzrosł w ostatnim
                                          czasie????? No co????
                                          • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 03:52
                                            Twierdzisz, że popyt na Kaskę wzrósł. Twierdziłaś również, że oprócz Ciebie
                                            byli głównie faceci. To ja się pytam. Ten popyt u facetów wzrósł czy u kobit?
                                            • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 03:58
                                              Wiesz , my bylismy tu i ówdzie- popyt, w jednym miejscu wiekszy , w innym
                                              mniejszy.Jak to z popytem bywa.
                                              • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 04:04
                                                Trudno poddaję się, ale w ramach zadośćuczynienia za straty moralne i sercowe
                                                mogłabyć zdać mi sprawozdanie z dzisiejszej balanżki. Ciekawość mnie zżera.
                                                • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 04:07
                                                  Sennosc taka mnie ogarnela , ze zadnych szczegolow podac nie jestem w stanie .
                                                  Teraz bede spac i snic.
                                                  • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 04:08
                                                    Paskuda.
                                                  • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 04:15
                                                    Obrzydliwie senna paskuda . Pozdrawiam goraco( moze sie jednak dogadamy

Atobowym"dobranoc" oznajmiam, ze czas i na mnie nadszedł. Dobranoc, a wlasciwie
                                                    dobry dzien nalezy juz chyba powiedziec.
                                                  • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 04:17
                                                    Nadzieję wrzuciłaś w me serce. Dobranoc Aska. Mam nadzieję, że częściej się
                                                    będziesz objawiała.
                                                  • Gość: as-k Re: Aska na głowie stanę IP: *.acn.waw.pl 15.02.03, 04:21
                                                    Dobranoc. Bede sie objawiala, jak mi Kaska klawitury nie bedzie chowal.
      • Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 02:38
        jakos mi to nic nie mowi. nie kojarze osobasa/osobnicy
        • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:39
          Kanuk reszta nie musi Ci nic mówić, ja Ci wszystko powiem.
          • tradycja1 Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:40
            Ona Ci powie na ucho.
            • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:43
              Tylko musiałabym dopaść to Jego ucho.
              • tradycja1 Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:46
                Musisz go najpierw na ucho zaproscic, potem uchem spic a nastepnie na ucho
                cos szepnac.I na uszko.
                • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:47
                  Tradi dzięki za podpowiedź, ale jak ja mogę go spić przez internet?
        • miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 02:40
          Bo widzisz Kanuk, to dlatego, że nie udałeś się do mnie na dokształt.
          • Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 10:48
            a to mamy jednak uczycielke tanca ! a tradycji rady uszne sa zachwycajace w
            swej zwiezlosci i bardzo mi sie podobaja. jak sie z Nia spotkam-mam nadzieje-
            na przleomie maja i lipca, to Jej to przypomne na ucho. a poza tym to ladny mi
            przelom,nie? inne wspaniale przelomy : przelom wrzesnia i listopada . ech, ta
            szarlotka....nawet nie suszy po niej. zlote jabluszka byly w niej !
            • miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 11:55
              Szarlotka szarlotką, jabłuszka jabłuszkami, przełomy przełomami, itd. itp., ale
              lepiej przejdźmy do konkretów. Kiedy będziesz w Warszawie?
              • Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 13:00
                to bedzie przelom. sam siebie zaskocze. dam Ci znac sms-em. lub emalia jakas.
                • miltonia Re: Aska na głowie stanę 15.02.03, 14:12
                  Tylko, jak dasz znać na pocztę gazetową, to wetnie Twój @ i będę niepocieszona.
                  • Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 15.02.03, 23:45
                    dlaczego ma wciac? ktos lata z nozycami?
                    • miltonia Re: Aska na głowie stanę 16.02.03, 09:14
                      Lata, lata i wycina i podkrada.
                      • Gość: kanuk Re: Aska na głowie stanę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 16.02.03, 10:02
                        najwyrazniej z tego powodu nie dostalas mojej emalii dawno temu. ha.
                        • miltonia Re: Aska na głowie stanę 16.02.03, 11:56
                          Akurat mi napisałeś.
                          • zarlaczka Re: Aska na głowie stanę 16.02.03, 12:06
                            Milton Kanuczek nic do Ciebie nie pisał, on zrobił dla Ciebie więcej, oddał Ci
                            swoją emalię. Ty szczęściaro. Mnie to nic nie oddał.
                            • zarlaczka Ona Cię nie rozumie 16.02.03, 12:10
                              Widzisz Kanuk, ona Cię w ogóle nie rozumie. Nie to co ja.
                              • miltonia do Kanuka, którego tylko ja rozumiem 16.02.03, 12:20
                                Oddali mi pocztę. Nie ma w niej Twojej emalii. Dlaczego? Pewnie nie do mnie
                                wysłałeś, tylko przez pomyłkę, do tej podstępnej Żarłaczki.
                                • zarlaczka Re: do Kanuka, którego tylko ja rozumiem 16.02.03, 12:22
                                  I tylko dalej brniesz Milton. Teraz Kanuk już będzie wiedział, że nie dość, że
                                  Go nie rozumiesz, to nawet nie próbujesz, mimo moich łaskawych podpowiedzi.
    • Gość: Normals Re: Aska na głowie stanę IP: 195.94.207.* 07.08.03, 10:06
      podbijam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka