Dodaj do ulubionych

PYTANIA do BURMISTRZA URSYNOWA

IP: *.crowley.pl 14.11.03, 09:48
Bez przerwy prasa donosi o likwidacji kolejnych placówek użyteczności
publicznej , tudzież akcji społecznych na URSYNOWIE. Zakrawa to na skandal.
Co będziez pieniędzmi na:

Jedyny w dom pobytu dziennego dla chorych na Alzheimera
Hospicjum dla chorych na raka
Przetuliskami dla psów
Akcją wspomagania adopcji bezdomnych zwierząt
nie wspomnę o szkołach i przedszkolach, bo się nie orientuję
Do tej pory były na to pieniądze a podatki meiszkańców Ursynowa są w tej
samej wysokości , co w poprzednich latach.

Czy bnurmistrz zadba tylko o własną posadkę , czy przynajmnie odzyska
starcone fundusze.
Obserwuj wątek
    • spatologizowana_sempiterna Re: PYTANIA do BURMISTRZA URSYNOWA 14.11.03, 15:11
      Kurka wodna, cała robota Rokity zeby jakoś wizerunek Placformy podbudować padła
      w gruzach. Ja na nich nie zagłosuję!!!
      Wstydu nie mają. Ta karuzela czy raczej szalona wirówka stanowisk (odkąd Kaczor
      zaczął sypać im tryby w piasek) to już nawet przekarcza pomysł czerwonego, żeby
      do Parlament Europejskiego wysłać Wiatra i Rakowskiego!
      • Gość: xxx Re: PYTANIA do BURMISTRZA URSYNOWA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.03, 18:07
        Aby nie glosowac na platforme, to wystarczy obecnosc w niej Piskorskiego. Przy
        tych kwalifikacjach, o zgrozo, za pare lat moze wyrosnac z niego nastepca
        Pola. Co prawda jest w innym obozie politycznym, ale talent ma taki sam.
        • Gość: JARY Re: PYTANIA do BURMISTRZA URSYNOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 18:15
          Za kilka lat to bedzie Prezydent naszego wspaniałego Narodu!!!
          • spatologizowana_sempiterna Re: PYTANIA do BURMISTRZA URSYNOWA 14.11.03, 18:48
            Uchowaj Panie Boże. To ja już Jolkę wolę. Naprawdę! Giertycha nawet!
            • Gość: JARY Re: PYTANIA do BURMISTRZA URSYNOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.03, 19:06
              Też bym wolał, ale on o to zawalczy i wygra.
            • masuma Re: PYTANIA do BURMISTRZA URSYNOWA 14.11.03, 19:09
              Jola! Jola! :-)
              • Gość: Majka Re: PYTANIA do BURMISTRZA URSYNOWA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 28.11.03, 12:34
                Cały ten polityczny chłam powinien odejść. Słyszałam, że prof. Aldona Kamela-
                Sowińska utworzyła nową formację. Są prawdopodobnie struktury w całej Warszawie
                i na Ursynowie też. Podoba mi się ta kobieta, zdecydowana no i wurzuciła
                Wieczerzaka. Może ktoś coś więcej wie na ten temat? Napiszcie.
                • Gość: Maja Re: PYTANIA do BURMISTRZA URSYNOWA IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.12.03, 10:55
                  Szkoda mi, że nie jest już burmistrzem p. Sieradz. Ten człowiek to było to, co
                  Ursynów mogło spotkać najlepszego w tej sytuacji. Kaczor oczywiście musiał tak
                  ograniczyć jego kompetencje, że p. Tomasz uznał, iż figurantem to on nie
                  będzie. Na jego miejscu chyba postąpiłabym tak samo. Teraz Ursynów to marazm.
                  Nic się tu teraz nie będzie działo. Słyszałam, że nowy już kombinuje jak tu
                  zdołować lecznictwo prywatne, mam na myśli doskonale działającą Lecznicę
                  Lekarzy Rodzinnych przy ul. Cybisa. Chce im podnieść tak czynsz by ledwo
                  wytrzymali. Polityka poprzedniej Rady Gminy była zupełnie inna. To co na
                  Ursynowie i dla mieszkańców to było preferowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka