Gość: ss IP: *.icpnet.pl 11.08.06, 20:02 no i niech leci i zabiera tą swoją czerwoną bande. papap Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heluvald Pierwsza kosmitka IV RP 11.08.06, 20:02 Nie zrozumialam o co biega. Pan Kuba ma zdaje się lewicowe poglądy, ale tekst jakby temu zaprzecza...Więc pewnie placili za wierszówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: Pierwsza kosmitka IV RP 11.08.06, 20:42 on nie ma lewicowych pogladow. To typowy wyborca liberalow-przypudrowany ignorant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:44 heluvald napisała: > Nie zrozumialam o co biega. Pan Kuba ma zdaje się lewicowe poglądy, ale tekst > jakby temu zaprzecza...Więc pewnie placili za wierszówkę. ---------------------------------------- Dla takiej oślicy mieć lewicowe poglądy jest tożsame z bezwzględnym poparciem dla każdego debila z SLD,jaka piękna bolszewicka szkoła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onyx_70 Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.acn.waw.pl 11.08.06, 23:32 Gość portalu: rudy napisał(a): > Dla takiej oślicy mieć lewicowe poglądy jest tożsame z bezwzględnym > poparciem dla każdego debila z SLD,jaka piękna bolszewicka szkoła! większe debile są w PiSsie. SLD to tylko lewica, a PiSs to prawdziwa komuna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lookasgld Senyszyn podobna do Wojewódzkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:05 fizycznie i mentalnie:) prosze spojrzęcna te włosy i twarz tozto bliźniacy prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejtakitam Zgadza sie. Miejsce "Czerwonych" jest na Marsie... 11.08.06, 20:05 tjw Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Re Jeśli tak, to miejsce czarnych z ich 11.08.06, 21:47 arcypasterzem jest na Plutonie, albo poza naszym ukladem(słonecznym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Tak pozatym musze stwierdzic ze GW ostatnio nie IP: 207.208.161.* 11.08.06, 22:35 dazy dosyc duza sympatia pania senyszyn. Ciekawe co sie dzieje ze w lewicujacej gazetce pani S nie ma dosyc dobrej prasy. Satyra satyra ale cos zauwazylem ze robia z nia takiego "tatawariata" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paka 48 Gazeto wybieraj: prof. dr hab. czy błazen ? IP: 193.239.125.* 11.08.06, 22:52 Mam swoje zdanie na temat Kuby – Błazen! Nie mylić ze Stańczykiem. Ale jak nisko musiała upaść Redakcja Gazety – że pozwala, aby czytelnicy na jej łamach pisali o osobie publikującej text – kretyn, błazen, kundel – czy nie dostrzegacie że Gazeta przez takich publicystów schodzi na PSY! Michnik opanuj się! A tak Ciebie szanowałem … Co do Senyszyn … ma w swym życiorysie Solidarnościowy rodowód – epizod, zawsze jednak przed nazwiskiem jest prof. dr hab., a co przed nazwiskiem Kuby …. Podtrzymuje …błazen! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupcyngiel Re: Gazeto wybieraj: prof. dr hab. czy błazen ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 00:16 Przed nazwiskiem Kuby jest glizdołyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zblazowanyblazen Re: Gazeto wybieraj: prof. dr hab. czy błazen ? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.08.06, 01:55 a od kiedy jakis tam tytul nawet prof. dr hab. wykluczy bycie blaznem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kry Re: Gazeto wybieraj: prof. dr hab. czy błazen ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 07:57 Pani Senyszyn ma Solidarnościowy rodowód-epizod.Dobrze że tylko epizod,ciekawe czym się zasłużyła i jaką rolę spełniła,było ich wielu.W dawnym systemie prof dr można było uzyskac z leninizmu, marksizmu bardzo szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grek Re: Gazeto wybieraj: prof. dr hab. czy błazen ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:02 Lech kaczyński wie o tym najlepiej,z lubością cytował Lenina w swojej pracy naukowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:16 TKW Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist W sumie to dupek z ciebie... 11.08.06, 20:41 Oczywiscie pisze o Wojewodzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Hehe, też mi odkrycie :-) 11.08.06, 20:43 dem-leftist napisał: Re: W sumie to dupek z ciebie... > Oczywiscie pisze o Wojewodzkim. Odpowiedz Link Zgłoś
jazata Re: Hehe, też mi odkrycie :-) 11.08.06, 20:45 Wart Pac pałaca, a pałac Paca. I tyle :( Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_harnas Re: Hehe, też mi odkrycie :-) 11.08.06, 21:01 taziuta napisał: ---------------------- Nie podejrzewałem Cię o ekshibicjonizm,a Senyszyn na miotle poleci na Łysą Górę! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Cześć Rudy :-) 11.08.06, 21:17 Tu się chowasz? :-) Ekshibicjonizm? Masz na myśli mojego bloga? Powinieneś się cieszyć. Założyłem go specjalnie dla przygłupów Twojego pokroju! Wiem, wiem, perły przed wieprze :) A co do Senyszyn, to ona jest moim "hero"! Ma charakter, potrafi się przeciwstawić tanim dziennikarzynom pokroju Olejnik :) rudy_harnas napisał: > taziuta napisał: > ---------------------- > Nie podejrzewałem Cię o ekshibicjonizm,a Senyszyn na miotle poleci > na Łysą Górę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roztropek1 Re: W sumie to dupek z ciebie... IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 09:53 To bełkot nienarodzonego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.lodz.msk.pl 11.08.06, 20:45 Popatrzcie na te zdjęcia, jacy oni są podobni! Matka i syn? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aradian Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.08.06, 21:04 To samo dostrzegam,co Ty.Ci osobnicy niewiele różnią się od siebie. To podobieństwo jest uderzające, przy czym Wojewódzki daje kolejny pokaz klasycznego zgoła koniunkturalizmu.Co takie antypatyczne i mało interesujące stworzenia jak on robią jeszcze w TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:18 Jaki syn! Niewiele młodszy przecież. Ale faktycznie podobni, hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tojak Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:53 Jak to czerwoną bandę??? To towarzysz prezydent i towarzysz premier też polecą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocoo PTAKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 00:09 Zbyt piękne aby było prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rabbi Prześmiewca tchórzem podszyty IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.08.06, 21:11 A od kiedy to rzeczownik "papież" piszemy dużą literą? Pan wiesz (i robisz to na kolanach) a ja się domyślam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasialot Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.dfqs.pl 11.08.06, 21:18 A ja Panią Senyszyn bardzo lubię. Widziałam ją w "akcji". Pewna siebie, wie co mówi, konkretna. A że kontrowersyjna? Wolę ekstrawertyzm jej barwnej osoby niż marazm wielu innych polskich polityków. Pani Senyszyn biję brawo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: 193.180.9.* 11.08.06, 21:27 Wolę ekstrawertyzm jej barwnej osoby niż > marazm wielu innych polskich polityków. Pani Senyszyn biję brawo;) A ja bym wolał mieć w Sejmie normalnych zdrowych ludzi. Kuba jest popaprany, ale to facet bez ambicji politycznych by decydować za resztę, Pani Joanna niestety uważa , że jest przedstawicielem narodu. Na szczęście to nie jest prawda. Nie tylu tak cięzko zdziwaczonych, żeby potrzebowali chociaż jednego miejsca w Sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosiakot Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.bredband.skanova.com 11.08.06, 22:20 Ola la ! ile tu makaronizmow :kontrowersyjna,ekstrawertyzm,marazm...durne to ,popisuje sie jak na wiejskiej zabawie czystymi nogami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: against the reds Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.carnabyhosts.co.uk 11.08.06, 21:28 I niech zabierze całą resztę tej europejskiej bandy-Międzynarodówki zwanej PES razem z Rasmussenami, Blairami, Borrellami, Schulzami, Paroubkami, Perssonami, Zapaterami. www.pes.org/content/view/11/48/lang,en/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosiakot Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.bredband.skanova.com 11.08.06, 22:25 No no ,tylko od Perssona sie odwal ! Kazdy chce zyc spokojnie i bez wstrzasow,co zapewnia pozycja premiera i nieruchawosc wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Jesteście bardzo podobni,nawet na fotografii! 11.08.06, 21:29 I ty jesteś walnięty i ona. Z tym że jej poglądy są bardziej czytelne. Twoje bardzo poplątane i tak uczesane jak u Einstejna. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyC. Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.net-serwis.pl 11.08.06, 21:33 Bardzo beznadziejny tekst (jak jego autor). Chyba trzebaby Pana Wojewódzkiego wysłać na taką radziecką stację kosmiczną na dłuższą kurację. Pozdrawiam Jurek C. Warszawa, 12 sierpnia 2006 roku Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh Popatrzcie na te twarze! To rarytas dla kolekcjone 11.08.06, 21:45 ra!!! Prosze o zdjęcia do moich zbiorów pań : Jarugi,Szyszkowskiej,Srody.Szczuki,Dunin i Błochowiak ! Z panów brakuje mi tego z kolorowymi włoskami Wiśniówka czy jakoś tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreski porownanie IP: *.Red-88-8-111.dynamicIP.rima-tde.net 11.08.06, 21:56 porownujac lewicowa poslanke do suki do czego porownac tego dupka ? do ujadajacego kundla ? do chorego na glowe imbecyla ? nie znosze czerwonych ale , wydaje mi sie ze , jakies cywilizowane normy nas obowiazuja , tym bardziej kogos ,kogo czytaja setki ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:59 Kubusiu-wolę Sysyszyn od Kaczorów i i ch wojska.Przynajmniej kobieta ma bardzo zdrowe poglądy a co komu do domu jak obora nie jego?Jest osobą wykształconą,kompetentną,zadbaną no może ten głos ale có,lepiej mieć taki głos niż klamskanie,mlaskanie i przejęzyczanie z potykaniem.Kobita jest fertyśna a że z SLD no cóż czy wszyscy w SLD są BE?No to do LPR lub pis z samoobroną.I tyle!Nie rozumiem ducha tych wypocin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ÅÖÄÄK Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.bredband.skanova.com 11.08.06, 22:28 Gość: student 11.08.06, 21:59 + odpowiedz Kubusiu-wolę Sysyszyn od Kaczorów i i ch wojska.Przynajmniej kobieta ma bardzo zdrowe poglądy a co komu do domu jak obora nie jego?Jest osobą wykształconą,kompetentną,zadbaną no może ten głos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrz nizej Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.bredband.skanova.com 11.08.06, 22:30 Student ,jak to student -kazda baba piekna ,pewnie do tego mame przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocoo Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 00:25 Tu nie ma czego rozumieć,Teksty Kubusia są żenujące.On nie prowokuje on jest przekonany że wszyscy mają bzika na punkcie jego wypowiedzi i stylu bardzo niskich lotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PBK Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.onlink.net 11.08.06, 22:01 Chetnie zobacze rowniez Wojewodzkiego w tancu na mietle mknacego w przestrzen kosmiczna ze swoja szalona fryzura na kretyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.luk-a.promax-ck.pl 11.08.06, 22:02 Niech Senyszyn wyjeża jak najszybciej. Nech żyje partia, niech żyje Lech, Jarosław,Andrzej i Romek oni nas poprowadzą do nowej Korei Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PBK siadaj Kuba na muche IP: *.onlink.net 11.08.06, 22:08 zabierz bube i spierniczaj do Afganistanu albo jak woli buba do Korei Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: Pierwsza kosmitka IV RP 11.08.06, 22:14 Przyganial kociol garnkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: 213.199.195.* 11.08.06, 22:45 Co za śmieszny tekst! Zwłaszcza to o amerykańskich pojazdach kosmicznych wracających w kawałkach. No boki zrywać. I taktu i smaku też pogratulować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulik Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 11.08.06, 22:37 nie dostrzegasz innych ludzi w sld tylko emerytów.Jest nas sporo i śmiejemy się z podobnych żartów jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś