Dodaj do ulubionych

Pierwsza kosmitka IV RP

IP: *.icpnet.pl 11.08.06, 20:02
no i niech leci i zabiera tą swoją czerwoną bande. papap
Obserwuj wątek
    • heluvald Pierwsza kosmitka IV RP 11.08.06, 20:02
      Nie zrozumialam o co biega. Pan Kuba ma zdaje się lewicowe poglądy, ale tekst
      jakby temu zaprzecza...Więc pewnie placili za wierszówkę.
      • dem-leftist Re: Pierwsza kosmitka IV RP 11.08.06, 20:42
        on nie ma lewicowych pogladow.
        To typowy wyborca liberalow-przypudrowany ignorant.
      • Gość: rudy Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:44
        heluvald napisała:

> Nie zrozumialam o co biega. Pan Kuba ma zdaje się lewicowe poglądy, ale tekst
        > jakby temu zaprzecza...Więc pewnie placili za wierszówkę.
        ----------------------------------------
        Dla takiej oślicy mieć lewicowe poglądy jest tożsame z bezwzględnym
        poparciem dla każdego debila z SLD,jaka piękna bolszewicka szkoła!
        • Gość: onyx_70 Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.acn.waw.pl 11.08.06, 23:32
          Gość portalu: rudy napisał(a):

> Dla takiej oślicy mieć lewicowe poglądy jest tożsame z bezwzględnym
          > poparciem dla każdego debila z SLD,jaka piękna bolszewicka szkoła!

większe debile są w PiSsie. SLD to tylko lewica, a PiSs to prawdziwa komuna
    • Gość: lookasgld Senyszyn podobna do Wojewódzkiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:05
      fizycznie i mentalnie:) prosze spojrzęcna te włosy i twarz tozto bliźniacy prawie.
    • maciejtakitam Zgadza sie. Miejsce "Czerwonych" jest na Marsie... 11.08.06, 20:05
      tjw
      • atosatos1 Re Jeśli tak, to miejsce czarnych z ich 11.08.06, 21:47
        arcypasterzem jest na Plutonie, albo poza naszym ukladem(słonecznym)
      • Gość: ;-) Tak pozatym musze stwierdzic ze GW ostatnio nie IP: 207.208.161.* 11.08.06, 22:35
        dazy dosyc duza sympatia pania senyszyn. Ciekawe co sie dzieje ze w lewicujacej
        gazetce pani S nie ma dosyc dobrej prasy. Satyra satyra ale cos zauwazylem ze
        robia z nia takiego "tatawariata"
        • Gość: Paka 48 Gazeto wybieraj: prof. dr hab. czy błazen ? IP: 193.239.125.* 11.08.06, 22:52
          Mam swoje zdanie na temat Kuby – Błazen! Nie mylić ze Stańczykiem. Ale jak nisko
          musiała upaść Redakcja Gazety – że pozwala, aby czytelnicy na jej łamach pisali
          o osobie publikującej text – kretyn, błazen, kundel – czy nie dostrzegacie że
          Gazeta przez takich publicystów schodzi na PSY! Michnik opanuj się! A tak Ciebie
          szanowałem … Co do Senyszyn … ma w swym życiorysie Solidarnościowy rodowód –
          epizod, zawsze jednak przed nazwiskiem jest prof. dr hab., a co przed nazwiskiem
          Kuby …. Podtrzymuje …błazen!
          • Gość: dupcyngiel Re: Gazeto wybieraj: prof. dr hab. czy błazen ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 00:16
            Przed nazwiskiem Kuby jest glizdołyk.
          • Gość: zblazowanyblazen Re: Gazeto wybieraj: prof. dr hab. czy błazen ? IP: *.pools.arcor-ip.net 12.08.06, 01:55
            a od kiedy jakis tam tytul nawet prof. dr hab. wykluczy bycie blaznem?
          • Gość: kry Re: Gazeto wybieraj: prof. dr hab. czy błazen ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 07:57
            Pani Senyszyn ma Solidarnościowy rodowód-epizod.Dobrze że tylko epizod,ciekawe
            czym się zasłużyła i jaką rolę spełniła,było ich wielu.W dawnym systemie prof
            dr można było uzyskac z leninizmu, marksizmu bardzo szybko.
            • Gość: Grek Re: Gazeto wybieraj: prof. dr hab. czy błazen ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 12:02
              Lech kaczyński wie o tym najlepiej,z lubością cytował Lenina w swojej
              pracy naukowej...
    • Gość: h Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:16
      TKW
    • gekon1979 hahaha dobre :D 11.08.06, 20:22

• claneoir Re: Pierwsza kosmitka IV RP 11.08.06, 20:26
      cieniutki tekscik
    • dem-leftist W sumie to dupek z ciebie... 11.08.06, 20:41
      Oczywiscie pisze o Wojewodzkim.
      • taziuta Hehe, też mi odkrycie :-) 11.08.06, 20:43
        dem-leftist napisał:
        Re: W sumie to dupek z ciebie...

> Oczywiscie pisze o Wojewodzkim.
        • jazata Re: Hehe, też mi odkrycie :-) 11.08.06, 20:45
          Wart Pac pałaca, a pałac Paca.
          I tyle :(
          • gekon1979 on perly przed was rzuca, a wy jak te... 11.08.06, 20:49

• dem-leftist Walnij sie jakims zelastwem w leb,rycerzu... 11.08.06, 20:58
        • rudy_harnas Re: Hehe, też mi odkrycie :-) 11.08.06, 21:01
          taziuta napisał:
          ----------------------
          Nie podejrzewałem Cię o ekshibicjonizm,a Senyszyn na miotle poleci
          na Łysą Górę!
          • taziuta Cześć Rudy :-) 11.08.06, 21:17
            Tu się chowasz? :-)
            Ekshibicjonizm? Masz na myśli mojego bloga? Powinieneś się cieszyć. Założyłem
            go specjalnie dla przygłupów Twojego pokroju! Wiem, wiem, perły przed wieprze :)

A co do Senyszyn, to ona jest moim "hero"!
            Ma charakter, potrafi się przeciwstawić tanim dziennikarzynom pokroju Olejnik :)

rudy_harnas napisał:

> taziuta napisał:
            > ----------------------
            > Nie podejrzewałem Cię o ekshibicjonizm,a Senyszyn na miotle poleci
            > na Łysą Górę!
      • Gość: roztropek1 Re: W sumie to dupek z ciebie... IP: *.gbn.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.06, 09:53
        To bełkot nienarodzonego.
    • Gość: autor Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.lodz.msk.pl 11.08.06, 20:45
      Popatrzcie na te zdjęcia, jacy oni są podobni! Matka i syn?
      • Gość: aradian Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 11.08.06, 21:04
        To samo dostrzegam,co Ty.Ci osobnicy niewiele różnią się od siebie. To
        podobieństwo jest uderzające, przy czym Wojewódzki daje kolejny pokaz
        klasycznego zgoła koniunkturalizmu.Co takie antypatyczne i mało interesujące
        stworzenia jak on robią jeszcze w TV?
      • Gość: krecik Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 22:18
        Jaki syn!
        Niewiele młodszy przecież.
        Ale faktycznie podobni, hihi
    • Gość: tojak Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 20:53
      Jak to czerwoną bandę??? To towarzysz prezydent i towarzysz premier też polecą?
      • Gość: pocoo PTAKI? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 00:09
        Zbyt piękne aby było prawdziwe
    • franek9915 Senyszyn ...T.H.E B.E. S. T..... 11.08.06, 20:58
    • Gość: rabbi Prześmiewca tchórzem podszyty IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.08.06, 21:11
      A od kiedy to rzeczownik "papież" piszemy dużą literą? Pan wiesz (i robisz to na
      kolanach) a ja się domyślam.
    • Gość: Kasialot Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.dfqs.pl 11.08.06, 21:18
      A ja Panią Senyszyn bardzo lubię. Widziałam ją w "akcji". Pewna siebie, wie co
      mówi, konkretna. A że kontrowersyjna? Wolę ekstrawertyzm jej barwnej osoby niż
      marazm wielu innych polskich polityków. Pani Senyszyn biję brawo;)
      • Gość: s Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: 193.180.9.* 11.08.06, 21:27
        Wolę ekstrawertyzm jej barwnej osoby niż
        > marazm wielu innych polskich polityków. Pani Senyszyn biję brawo;)

A ja bym wolał mieć w Sejmie normalnych zdrowych ludzi. Kuba jest popaprany,
        ale to facet bez ambicji politycznych by decydować za resztę, Pani Joanna
        niestety uważa , że jest przedstawicielem narodu. Na szczęście to nie jest
        prawda. Nie tylu tak cięzko zdziwaczonych, żeby potrzebowali chociaż jednego
        miejsca w Sejmie.
      • Gość: Zosiakot Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.bredband.skanova.com 11.08.06, 22:20
        Ola la ! ile tu makaronizmow :kontrowersyjna,ekstrawertyzm,marazm...durne
        to ,popisuje sie jak na wiejskiej zabawie czystymi nogami
    • Gość: against the reds Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.carnabyhosts.co.uk 11.08.06, 21:28
      I niech zabierze całą resztę tej europejskiej bandy-Międzynarodówki zwanej PES
      razem z Rasmussenami, Blairami, Borrellami, Schulzami, Paroubkami, Perssonami,
      Zapaterami.

www.pes.org/content/view/11/48/lang,en/
      • Gość: Zosiakot Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.bredband.skanova.com 11.08.06, 22:25
        No no ,tylko od Perssona sie odwal ! Kazdy chce zyc spokojnie i bez
        wstrzasow,co zapewnia pozycja premiera i nieruchawosc wyborcow.
    • kozaczek3 Jesteście bardzo podobni,nawet na fotografii! 11.08.06, 21:29
      I ty jesteś walnięty i ona.
      Z tym że jej poglądy są bardziej czytelne.
      Twoje bardzo poplątane i tak uczesane jak u Einstejna.
      Amen.
    • Gość: JerzyC. Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.net-serwis.pl 11.08.06, 21:33
      Bardzo beznadziejny tekst (jak jego autor). Chyba trzebaby Pana Wojewódzkiego wysłać na taką radziecką stację kosmiczną na dłuższą kurację.
      Pozdrawiam
      Jurek C.
      Warszawa, 12 sierpnia 2006 roku
    • rsrh Popatrzcie na te twarze! To rarytas dla kolekcjone 11.08.06, 21:45
      ra!!! Prosze o zdjęcia do moich zbiorów pań :
      Jarugi,Szyszkowskiej,Srody.Szczuki,Dunin i Błochowiak ! Z panów brakuje mi tego
      z kolorowymi włoskami Wiśniówka czy jakoś tak ?
    • Gość: andreski porownanie IP: *.Red-88-8-111.dynamicIP.rima-tde.net 11.08.06, 21:56
      porownujac lewicowa poslanke do suki do czego porownac tego dupka ? do
      ujadajacego kundla ? do chorego na glowe imbecyla ? nie znosze czerwonych ale ,
      wydaje mi sie ze , jakies cywilizowane normy nas obowiazuja , tym bardziej
      kogos ,kogo czytaja setki ludzi .
    • Gość: student Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.06, 21:59
      Kubusiu-wolę Sysyszyn od Kaczorów i i ch wojska.Przynajmniej kobieta ma bardzo
      zdrowe poglądy a co komu do domu jak obora nie jego?Jest osobą
      wykształconą,kompetentną,zadbaną no może ten głos ale có,lepiej mieć taki głos
      niż klamskanie,mlaskanie i przejęzyczanie z potykaniem.Kobita jest fertyśna a że
      z SLD no cóż czy wszyscy w SLD są BE?No to do LPR lub pis z samoobroną.I
      tyle!Nie rozumiem ducha tych wypocin.
      • Gość: ÅÖÄÄK Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.bredband.skanova.com 11.08.06, 22:28
        Gość: student 11.08.06, 21:59 + odpowiedz

Kubusiu-wolę Sysyszyn od Kaczorów i i ch wojska.Przynajmniej kobieta ma bardzo
        zdrowe poglądy a co komu do domu jak obora nie jego?Jest osobą
        wykształconą,kompetentną,zadbaną no może ten głos
        • Gość: patrz nizej Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.bredband.skanova.com 11.08.06, 22:30
          Student ,jak to student -kazda baba piekna ,pewnie do tego mame przypomina
      • Gość: pocoo Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.06, 00:25
        Tu nie ma czego rozumieć,Teksty Kubusia są żenujące.On nie prowokuje on jest
        przekonany że wszyscy mają bzika na punkcie jego wypowiedzi i stylu bardzo
        niskich lotów.
    • Gość: PBK Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.onlink.net 11.08.06, 22:01
      Chetnie zobacze rowniez Wojewodzkiego w tancu na mietle mknacego w przestrzen
      kosmiczna ze swoja szalona fryzura na kretyna.
    • Gość: buba Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.luk-a.promax-ck.pl 11.08.06, 22:02
      Niech Senyszyn wyjeża jak najszybciej. Nech żyje partia, niech żyje Lech, Jarosław,Andrzej i Romek oni nas poprowadzą do nowej Korei
    • Gość: PBK siadaj Kuba na muche IP: *.onlink.net 11.08.06, 22:08
      zabierz bube i spierniczaj do Afganistanu albo jak woli buba do Korei
    • keepersmaid Re: Pierwsza kosmitka IV RP 11.08.06, 22:14
      Przyganial kociol garnkowi?
      • Gość: lech Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: 213.199.195.* 11.08.06, 22:45
        Co za śmieszny tekst! Zwłaszcza to o amerykańskich pojazdach kosmicznych
        wracających w kawałkach. No boki zrywać. I taktu i smaku też pogratulować.
    • Gość: ulik Re: Pierwsza kosmitka IV RP IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 11.08.06, 22:37
      nie dostrzegasz innych ludzi w sld tylko emerytów.Jest nas sporo i śmiejemy się
      z podobnych żartów jak Ty
    • jerzy.kosecki Re: szyenszyn, czy innw3e łajno, 11.08.06, 22:47
      • uu1 Re: Wyjątkowo milutki dupek z Ciebie. 11.08.06, 23:39

• taziuta Re: dupek lub innw3e łajno 12.08.06, 06:29

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka