Gość: bb_king IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 22.10.04, 09:34 Boze, tylko nie KUBA!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bartez Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:52 Kolejny mocny argument, aby nie włączać telewizora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 12:32 Po co te wszystkie komenty... I tak ci co najwięcej oglądają to nie piszą tu komentarzy bo nie mają netu, tylko starego rubina. Więc średnia opinia jest niemiarodajna. Faktem jest, że Wielka Czwórka była the best. Oglądalność była,jest i będzie wprostproporcjonalna do paszkwiloobelgosekundy dzielonej przez ilość reklam na godzinę. Wojewódzki /moim skromnym zdaniem/ jest takim samym mniej lub bardziej szarym człowieczkiem, który w 100% profesjonalnie podchodzi i wykonuje swoją pracę i myślę że w dużym stopniu spełnia oczekiwania widzów i czytelników etc. Po pominęciu oczywiście skrajnych opinii słuchaczy radia mawryja, oglądaczy przeTRWAM oraz skrajnych zapatrzonych w urodę, oczytanie i elokwencję Kuby wielbicieli. Myślę, że nawet najwięksi krzykacze i przeciwnicy Kuby będą oglądać każdy odcinek idola i przy każdym tekście negatywnym i wyśmiewającym serce będzie im skakało do góry ze szczęścia, że to nie oni są adresatami tych tekstów. Jednym słowem Kuba będzie swego rodzaju katharzis i należy go ustawić obok teatru starogreckigo jako jego następstwo i kontynuację tradycji Z partyjnym pozdrowieniem oczywiście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TVNFAN Boze... KUBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 24.10.04, 15:46 to sie Fidel ucieszy! Pan W. podstarzały szczeniak:D on duchem młodszy od pewnej Alicji ktora wygrala kiedys idola... alllllle bedzie osssstro, aaalllllllleeee sttttrasznieeee, allllllllle CHAMSKO!! publika klaszcze, ogladalność wzrasta, gwiazd nie przybywa, no za to KUUUUUBA! ON ZA WSZYSTKIE STARCZA! ale sie ciesze! ale zaj..eeeeeeeeeeeeeb.........e wreszcie pozywka intelektualna:D Dzieki ci, wiesz kto, za WIESZ KOGO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:05 Moim zdaniem tytlko jedna uczestniczka Idola - Ania Dąbrowska - się obroniła. Może jeszcze Brodka ma szanse. I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb_king Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.zak.com.pl / *.zak.com.pl 22.10.04, 10:12 ja bym jeszcze dodal Eweline Flinte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:22 Flinta jest chyba niestety najgorszą laureatką,ale nie wiem dlaczego najbardziej lansowaną z tym beznadziejnym-,,żałuję,,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agula Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:19 aaa spadaj! masz co[ do flinty? nie? to sie ****** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:14 3 edycja Idola miała bardzo słabą oglądalność, czy powrót Wojewódzkiego ją poprawi? Nie sądze, jego BARDZO CHAMSKIE wypowiedzi mają tylko jeden cel: lansowanie samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:39 frazy Wojewódzkiego były dla ciebie chyba zbyt skoplikowane!! nic nie zrozumiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:57 Skomplikowane??? hehehe Poziom jaki reprezentuje ten człowiek sięga dna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:55 Oj Pati, nie nadążasz za Wojewódzkim, nie nadążasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patison Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 21:20 Trudno nadażyć za kims, kto jest daaaaaaaleko z tyłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.ssmb.com 22.10.04, 12:15 Ale to własnie takie kontrowersyjne wypowiedzi mają dobrą oglądalność. Zapewniam Cię, że w porównaniu z Idolem amerykańskim lub Angielskim, Kuba Wojewódzki jest łagodny jak baranek wigilijny:-) Odpowiedz Link Zgłoś
katarzynka_j Re: Powrót wielkiej czwórki 23.10.04, 14:45 Gość portalu: Mar napisał(a): > Ale to własnie takie kontrowersyjne wypowiedzi mają dobrą oglądalność. właśnie. a poza tym, pierwsze jury - właśnie w składzie Wojewódzki, Zapendowska, Leszczyński, Cygan - było najbardziej wyważone i najlepiej sięprezentowało, jako całość, jurorzy wzjemnie się uzupełniali. a oglądając p. Prokopa miałam wrażenie, że ciągle zapomina, że nie jest w mtv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basian Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.udn.pl 24.10.04, 00:24 Chyba baranek wielkanocny a nie wigilijny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mar Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.crowley.pl 25.10.04, 12:54 Pomyliły ci się cymbałku swieta .Baranek to Wielkanoc nie Boże narodzenie! No cóz taki poziom tego "forum". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawełB. Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:27 Najlepsza w Idolu to była Małgorzata Kunc. Jak w eliminacjach wywaliła "Little Wing" Hendrixa, to spadłem z krzesła. I dla takich chwil warto czaem włączyć telewizję. Nie dla popisów kretyńskich Lanserów czy Mopów. Jury mnie nie interesuje. Sam sobie oceniam wykonawców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 14:27 Paweł masz rację ja też sama oceniam,a jeżeli ktoś jest dobry,jak Ania Dąbrowska ,czy wspomniana przez ciebie Małgosia ,to sam się obroni,nie maja na to wpływu uwagi jury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boro Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 13:13 Powiedz, ze zartujesz. Jej wycie Cie wciagnelo??? No jesli spoleczenstwo slucha takiej muzyki, to ja wysiadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kedar Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.04, 07:52 Ale żeś przywalił z tym społeczeństwem ;> zresztą chyba dobrze wiesz czego ono słucha, starsi - radio ma ryja, a młodsi hiphop-polo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maax BARDZO SŁUSZNA DECYZJA!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:36 nie było lepszego jury! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Tak, chyba nie było lepszego jury! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:37 !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytrelnik Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 22.10.04, 10:37 Tytuł właściwie powinien brzmieć: Powrót wielkiego chamstwa albo ściślej: Powrót wielkiego chama ( o kim to, o kim?). Kto jednak chamstwem w tv się przejmuje, skoro zawsze znajdą sie tacy, którym to imponuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lu Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 10:41 nie przesadzaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszkam Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:21 >Tytuł właściwie powinien brzmieć: Powrót wielkiego chamstwa albo ściślej: >Powrót wielkiego chama ( o kim to, o kim?). Mowisz o Leszczynskim prawda? Bo Wojewódzki przy nim to jest niemal "dobrze wychowany'. Pan "Mop" w poprzedniej edycyji w której brał udział przekroczyl wszystkie możliwe granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:31 Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.dip.t-dialin.net 22.10.04, 11:48 A dlaczego nie ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: regis Re: Powrót wielkiej czwórki IP: 81.15.212.* 22.10.04, 13:16 A ja to mam w dupie kto bedzie jurorem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat kuby IDOL to Wojewódzki tak jak Lis to FAKTY IP: 195.94.196.* 22.10.04, 13:58 Obaj bez tych programów są jak bez ważnego organu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snow Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 16:08 ze zniecierpliwieniem czekam na wystrzalowe zarty cygana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.crowley.pl 22.10.04, 16:28 No to brakuje jeszcze tej Muchy i cymbała o czerwonych włoskach (Wiśniówka czy jakos tam). Tak to sa idole blokersów !! Brawo TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aguska ... super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:06 super wracaja barany a zarazem bohaterzy!!!! yupassssssss i peBny wypassssssssssss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felis Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 16:18 Moim zdaniem program wypromował kilka osób, ale "gazetka" zawsze musi być zjadliwa, czy dlatego, że Leszczyński wybrał wolność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MC Re: Powrót powiatowej dziwki medialnej! Dno! IP: *.pl / 213.77.31.* 23.10.04, 17:29 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justine Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.chello.pl 23.10.04, 17:54 Chryste! A kogo to w ogółe obchodzi, kto zasiadzie w tym g... Idolu??? Kochaana Gazeto, jako dziennikarka prosteuje przeciw zajmowaniu sie przez was podobnymi bredniami. I lansowaniu plantów typu Wojewódzki, z którym kiedys krótko na szczęście miałam okazje współracować. Narcyz, którego talent polega na nieposkromionym gadulstwie o ...przepraszam dupie Maryni. Pozostawcie takie ambitne informacje ONETOwi. Tam ich miejsce, bo to ich poziom. Bądźcie gazetą jaką byliscie - dla ludzi inteligentnych!. justine Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:07 W III edycji "Idola" miała być nowa jakość - tymczasem Prokop wzorował się na Wojewódzkim a Maleńczuk mówił to samo co Leszczyński który zresztą bezustannie wchodził mu w cztery litery. W efekcie zamiast jednego Leszczyńskiego i oryginalnego Wojewódzkiego była imitacja Wojewódzkiego i dwóch Leszczyńskich. No to uznano, że nie ma sensu eksperymentować lepiej wrócić do sprawdzonych rozwiązań. Nie ukrywam, że program Wojewódzkiego stał się lepszy gdy ten odszedł z "Idola". Powiedział wtedy - "ja nie muszę być w "Idolu" (przytyk do reszty jury) - jak widać nie musi, ale chce. Moim zdaniem na jurora nadwałby się np. Tymon Tymański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.port.gdansk.pl 25.10.04, 08:53 Jak ty jesteś dziennikarką, to ja królową angielską..ty prostaczko!...naucz sie pisać do ładu i składu , bo póki co- jesteś beznadziejna! Idiotka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woody Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.10.04, 19:54 Do kolejnej edycji "idola" proponuję ;Leppera Pęka,Kwaśniewską,ciecia z mojego bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak_trzymac Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 19:58 Dobrze, ze wrocil Kubus - nie zna sie na muzyce ale potrafi byc zlosliwy. Inteligencji tyle co kot naplakal za to szczekaczka wyrobiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trejo Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.rzeszow.mm.pl 23.10.04, 21:02 Moim skromnym zdaniem Idol w obecnej formule sie przejadl.Nalezy cos zmienic.Zamiast np.pojedynczych wykonawcow nalezy wprowadzic grupy wokalno - muzyczne,ktore nota bene zawsze wiecej wnosily do rozwoju muzyki rozrywkowej niz tzw.solisci,niech obok utworow innych artystow wprowadza swoje wlasne kompozycje,w koncu na czym ma polegac idol?Albo kalka jakichs Celine Dion,czy Whitney Houston,czy tez wlasna osobowosc i inwencja tworcza.Zaden wyknawca namaszczony przez telewizyjne stacje nie bedzie prawdziwym idolem,dopoki nie pokaze wlasnego stylu i charyzmy czy tez talentu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justka Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.04, 22:04 ile moze byc idolów?? polsat zgłupiał!! lepiej zrobić coś raz a dobrze a nie powtarzać coś co raz chwyciło do znudznia!! bo o ile w pierwszej edycji lubilam jury to po trzech edycjach niczym mnie nie zaskocza i z góry bede wiedzial kogo przepuszcza!! tak zróbmy 10 idolów i 20 barów! tak 3maj polsat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.it-net.pl 24.10.04, 10:27 No to teraz połowa polski będzie oglądać popisy pana Wojewódzkiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wako Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.04, 11:00 ...ale to chyba chodzi o SUBkulturę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cham Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.04, 21:53 Brawo! Na te beztalencia dobry jest tulko Kuba, który jako arcycham powie im to bez ogródek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOLA14 KUBA KCE MIEC Z TOBA DZIDZIUSIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.04, 00:00 OH YEAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmigo Re: Powrót wielkiej czwórki IP: *.weglokoks.com.pl 25.10.04, 08:39 uperfumowane ścierwa,i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dostojewski Wojewódzki gwarantem sukcesu! IP: *.crowley.pl 25.10.04, 08:41 brawo za powrot do sprawdzonego skladu.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burza Re: Wojewódzki gwarantem sukcesu! IP: *.onlink.net 26.10.04, 05:06 Ktos sie napil szaleju. Wojewodzki gwarantem sukcesu? K P I N Y !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyidol idol to komercyjne gó.. IP: 80.51.251.* 26.10.04, 08:50 Uczestnicy tego programu to żadni artyści tylko komercyjne śmiecie Odpowiedz Link Zgłoś