Dodaj do ulubionych

Telekamery

IP: *.e-lider.pl 25.01.05, 12:32
Rozbilo mnie to, ze Orlos wygral w kategorii "informacja". Co on ma wspolnego
z informacja poza tym, ze ja czyta?:)
Obserwuj wątek
    • piotr33k2 Re: Telekamery 26.01.05, 13:52
      przeciez te całe telekamery to pachnie wiochą na odległość ,głosują przeważnie
      gospodynie domowe .
    • Gość: Poll Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:10
      Oprócz czytania on je jeszcz przygotowuje.
      • Gość: z Re: Telekamery IP: *.e-lider.pl 27.01.05, 13:06
        O, przygotowuje? Super. To sie nazywa dzialacz informacyjny z prawdziwego
        zdarzenia:)
        Ja osobiscie jednak mysle, ze w kategorii takiej powinni znalezc sie ludzie,
        ktorzy robia te informacje, zapie..ja z operatorami i pojawiaja sie z stand
        upach. Bo to jest dla mnie informacja.
        • Gość: ala Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:55
          takiej chały to dawno nie było.Towarzystwo wzajemnej adoracji.Robi sie juz
          niedobrze patrząc kto odbiera telekamery.Zgadzam się,że to już wiocha.Jeeli
          wygrywa m jak miłość i cała ekipa wali na scenę a do tego j4eszcze ta tłusta
          Nina w obcisłej i za małej kietce - żenada.Ale prostactwo.Czy ktoś pomyślał,że
          dwójka i jej szefostwo już się wypaliło.Zaczynają się powtórki programów/Europa
          da się lubić np./Niczym już nas nie zaskoczą.Prezenterki do kitu - pracują jak
          20 lat temu.Etatowa Torbicka to chyba też już się znudziła.Wzywam Pana prezesa
          Dworaka do wymiany całej "obsady" jedynki na czele z Niną.Chcemy coś
          nowego.Niech nas Pan czymś zaskoczy,niech Pan zacznie podejmowć decyzje.Jak na
          razie zmiana Zarządu nic w TV nie zmieniła.Proszę wprowadzić trochę
          świerzości,bo z niechęcią otwieram teraz telewizor.Czy Panie
          Fajkowska,Młynarska,Dowbor i Nina oraz Torbicka mają monopol na pracę w
          TV?.Odnoszę wrażenie że boi się Pan zmienić szefową dwójki.Jeżeli jest inaczej
          to proszę to udowodnić.A jeszcze jedno - Dowbora młodego wywalić jest denny a
          do tego nawet studiów nie skończył.Czy w tym kraju tylko układy są ważne z nie
          predyspozycje i wykształcenie?Panie Prezesie,zyczę sukcesów w walce z
          betonem.Pozdrawiam.
          • Gość: jaro Re: Telekamery IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 01:32
            Tiaa... szczególnie ŚWIERZYM betonem ;)))
            • Gość: Wojtek Re: Telekamery IP: *.chello.pl 29.01.05, 11:59
              Latkowski podsumował krótko w swoim blogu
              www.latkowski.com/?page=140
              jest tam tez wpis o Medioznawcy, jak myslicie, o kogo chodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka