Gość: z IP: *.e-lider.pl 25.01.05, 12:32 Rozbilo mnie to, ze Orlos wygral w kategorii "informacja". Co on ma wspolnego z informacja poza tym, ze ja czyta?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr33k2 Re: Telekamery 26.01.05, 13:52 przeciez te całe telekamery to pachnie wiochą na odległość ,głosują przeważnie gospodynie domowe . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poll Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:10 Oprócz czytania on je jeszcz przygotowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Telekamery IP: *.e-lider.pl 27.01.05, 13:06 O, przygotowuje? Super. To sie nazywa dzialacz informacyjny z prawdziwego zdarzenia:) Ja osobiscie jednak mysle, ze w kategorii takiej powinni znalezc sie ludzie, ktorzy robia te informacje, zapie..ja z operatorami i pojawiaja sie z stand upach. Bo to jest dla mnie informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Telekamery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 20:55 takiej chały to dawno nie było.Towarzystwo wzajemnej adoracji.Robi sie juz niedobrze patrząc kto odbiera telekamery.Zgadzam się,że to już wiocha.Jeeli wygrywa m jak miłość i cała ekipa wali na scenę a do tego j4eszcze ta tłusta Nina w obcisłej i za małej kietce - żenada.Ale prostactwo.Czy ktoś pomyślał,że dwójka i jej szefostwo już się wypaliło.Zaczynają się powtórki programów/Europa da się lubić np./Niczym już nas nie zaskoczą.Prezenterki do kitu - pracują jak 20 lat temu.Etatowa Torbicka to chyba też już się znudziła.Wzywam Pana prezesa Dworaka do wymiany całej "obsady" jedynki na czele z Niną.Chcemy coś nowego.Niech nas Pan czymś zaskoczy,niech Pan zacznie podejmowć decyzje.Jak na razie zmiana Zarządu nic w TV nie zmieniła.Proszę wprowadzić trochę świerzości,bo z niechęcią otwieram teraz telewizor.Czy Panie Fajkowska,Młynarska,Dowbor i Nina oraz Torbicka mają monopol na pracę w TV?.Odnoszę wrażenie że boi się Pan zmienić szefową dwójki.Jeżeli jest inaczej to proszę to udowodnić.A jeszcze jedno - Dowbora młodego wywalić jest denny a do tego nawet studiów nie skończył.Czy w tym kraju tylko układy są ważne z nie predyspozycje i wykształcenie?Panie Prezesie,zyczę sukcesów w walce z betonem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: Telekamery IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.01.05, 01:32 Tiaa... szczególnie ŚWIERZYM betonem ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Telekamery IP: *.chello.pl 29.01.05, 11:59 Latkowski podsumował krótko w swoim blogu www.latkowski.com/?page=140 jest tam tez wpis o Medioznawcy, jak myslicie, o kogo chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś