Dodaj do ulubionych

Telekamery 2012

30.01.12, 17:24
"Podziemne" Telakmery zdobył Czas honoru i Żabcia z Beatką. A może Reiner z Beatką? Kto by jednak nie, szkoda, ze o nagrodach telewizyjnych mozna sobie jedynie poczytac, a nie obejrzec w telewizji. Co stwierdzam ze smutkiem jako miłosniczka gal wszelakich. ;))
Obserwuj wątek
    • Gość: qw Re: Telekamery 2012 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 17:59
      gala rozdania ma byc w lutym..tylko szkoda ze juz ogłosili wyniki :/
    • pawel-strzalka Re: Telekamery 2012 30.01.12, 18:03
      Z przykrością stwierdzam, że Telekamery zostały brutalnie zarżnięte w zeszłym roku przez TVP tym wycinaniem konkurencji i skandalem wokół fałszowania głosów na Barwy Szczęścia. Wcześniej to była jedyna fajna gala, będąca świętem całej telewizji. Rok temu to był cyrk. Zatem nie ma co się dziwić, że skończyło się tak, jak się skończyło w tym roku.
      • Gość: Kas_stan Re: Telekamery 2012 IP: *.home.aster.pl 30.01.12, 18:12
        Ja wiem, czy to było fałszowanie? ;) Kasia Zielińska świetnie się trzyma. Na szczęście Beatka ją prześcignęła :)
        • limonka-2 Re: Telekamery 2012 30.01.12, 21:13
          Gość portalu: Kas_stan napisał(a):

> Ja wiem, czy to było fałszowanie? ;) Kasia Zielińska świetnie się trzyma.

Mniej więcej jak tonący brzytwy;)
          • Gość: Kas_stan Re: Telekamery 2012 IP: *.home.aster.pl 30.01.12, 21:27
            Świetnie, świetnie :) Zajęła drugie zaszczytne miejsce. Jej "fan club" w tym roku się nie postarał, o nie!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka