Gość: szukam i szukam IP: 195.116.22.* 02.02.05, 08:41 gdzie można ją znaleść - jaki portal? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muka77 Re: lista Wildsteina 02.02.05, 09:12 Kolega ja wlasnie sciaga.. nie jest latwo ja zdobyc bo lacza sa przyblokowane a ona ma 17 mb jak tylko ja bede miala zamieszcze ja na kilku stronach i podam linki. to jakis zart ze dostep do tej listy jest taki utrudniony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian <a href="http://www.geocities.com/listawildsteina/" target="_blank IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 18:11 www.geocities.com/listawildsteina/ ten adres jest sprawdzony,dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian NOWY ADRES: geocities.com/wildsteinlist IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 22:44 nowy adres do listy Wildsteina, poprzedni padl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: lista Wildsteina IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.02.05, 09:36 Macie sępy! ;-))) listaipn.freestarthost.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusjot Re: lista Wildsteina IP: *.toya.net.pl 02.02.05, 13:09 A mi wyskakuje że nie mogę tam wejść (link) :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cassis Re: lista Wildsteina IP: *.gov.pl 02.02.05, 13:14 Macie nowy adres...bo tu coś się już chyba zapchało....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: lista Wildsteina IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 02.02.05, 13:28 Rano działało. Limit przekroczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mufka Legenda do spisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:31 Czy moze ktos wie w jaki sposob interpretowac te liczby przy nazwiskach.. bo to jakis kretynizm zeby dawac liste a nie wyjasnic oznaczen , rownie dobrze mozna by opublikowac ksiazke telefoniczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Legenda do spisu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:37 Legenda jedno "0" przy sygnaturze akt - etatowy oficer dwa "0" przy sygnaturze akt - TW, Tajny Współpracownik wg autora strony z ktorej mam liste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusjot Re: lista Wildsteina IP: *.toya.net.pl 02.02.05, 13:50 Macie i się ekscytujcie :) www.miscproject.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agusjot Re: lista Wildsteina IP: *.toya.net.pl 02.02.05, 13:51 www.miscproject.com/lista/ Tak jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mufka Re: lista Wildsteina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 14:04 eh chodzilo mi o normalne wyjasnienie... czytac umiem co jest tam napisane ale chyba przyznacie ze jest zupelnie niejasno i jest raczej pokretnie ... przyklad: IPN BU 00191/390 Nazwisko imie - sa dwa zera niby nie? IPN 00 1043/3139 Nazwisko Imie - tutaj tez 2 ale inaczej nazwisko i imie usunelam bo by sie pani jeszcze obrazila ze daje jej nazwisko jako przyklad Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix.kiddo Re: lista Wildsteina 02.02.05, 19:20 powtarzam za Antonim Dudkiem z IPN, ktory wczoraj w TVN24 mowil ze te liczby i zera nie wskazuja na to czy ktos byl agentem czy wspolpracowal czy byl pokrzywdzonym. to sa po prostu sygnatury. ewentualnie litery moga wskazywac na miasto ale dokladnie nie wiem w jakim kontekscie, czy pochodzenia osoby czy samej teczki. nie robmy paniki. pozdrawiam. aska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SyriuszBlack Re: lista Wildsteina IP: *.tkchopin.pl 02.02.05, 20:58 masz link: www.potter.vipserv.org/lista/LISTA.ZIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek DZIALA! Re:Guzik prawda,żaden z adresów nie działa IP: *.icpnet.pl 02.02.05, 22:04 www.geocities.com/listawildsteina/ ten adres dziala.tylko jak za duzo osob na raz sciaga to przez pewien czas jest niedostepny.za pol godziny powinno byc ok Odpowiedz Link Zgłoś