Gość: echos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:19 Tyminski i Partia Moherowych Beretow.... hehehe pieknie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konread Tymiński chce znów kandydować na prezydenta 23.03.05, 08:20 No nie, to się zapowiada cyrk - a nie wybory!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yast Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta 23.03.05, 08:25 Cyrk to będzie dopiero po wyborach... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stół Nareszcie prawdziwy Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:56 Dość juz tych komuchów, dośc tych oszustów Na kogo mam głosować? Na Kaczyńskiego? Przecież on jakis Księzyc ukradł Na grzyba mi rondo Dudajewa, aleja Maschadowa itd itp? Na Tuska? - Bezpłciowy Donald. Juz wolałbym Zyte. Na Leppera? Zeby o Klewkach mowił mi Prezydent RP? Cimoszewicz - komuchy znow bez szans, znow dostanie 10% Pozostaje Stan, czlowiek prawy, nieuwikłany. Ma piekna reprezentacyjną żone, umie sie wysłowic (lepiej gada od jakichs samoobronnych rolnikow mimo ze nie ma takiego kontaktu z jez.polskim), dzieki niemu staniemy sie mocartwem atomowym. W rok bedziemy druga Japonia. a w dwa drugą Ameryką... TAK - Stań TYmiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si republika bananowa? IP: *.idea.pl 23.03.05, 10:34 Chcą zrobić z Polski republikę bananową agentów. -- forever . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camp Re: republika bananowa? IP: *.Student.Uni-Augsburg.DE 23.03.05, 11:06 Gratulacje za blyskotliwy tytul, pasuje jak ulal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trevor KRAJ PRZYGŁUPOW TO MOZE I DOSTANIE JAKIES GLOSY ! IP: *.chello.pl 23.03.05, 11:23 ale im wiecej takich person jak leper tyminski czy gierdych to i lepiej ! wszystkich juz finansuja faszysci z ameryki pld ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zen-on Re: KRAJ PRZYGŁUPOW TO MOZE I DOSTANIE JAKIES GL 24.03.05, 01:40 Ale przynajmniej kampania będzie ciekawa. A potem i tak pojedziemy na zachód myć gary, bo to dalej lepiej płatne niż np. inżynierowanie w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . ma rację że tych samych złodzieji się ogląda !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 07:35 openmind.desk.pl ekstrema dla każdego ! Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Stan nie rób nam tego, bo jeszcze Andrew nie 24.03.05, 07:44 wejdzie do drugiej tury i nici z finału Andrew kontra Kaczor. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: republika bananowa? 23.03.05, 13:14 Raczej republika buraczana nam grozi!! Jeszcze trzeba sobie przypomnieć jak on w poprzedniej kampanii coś bredził o czwartym wymiarze..buhaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: republika bananowa? IP: *.uni.wroc.pl 23.03.05, 14:17 Wiesz, niektórzy zaczynają coś przebąkiwać o stworzeniu czwartej RP. Może on wtedy prorokował? Ja tam z tymi wymiarami poszedłbym na całość i od razu dołączył składową urojoną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxy Teraz taka czarna teczka to mało , każdy ma taka IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 24.03.05, 09:37 teczkę. Teraz na fali sa podsłuchy, nagrania rozmów a już najlepiej to ukryta kamera Odpowiedz Link Zgłoś
czysta.malta Re: republika bananowa? 23.03.05, 16:43 Raczej republika baranów :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stan Zkiewicz Re: republika bananowa? IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 23.03.05, 20:42 Drodzy Rodacy! Kandydat na prezydenta powinien miec poukaladane w glowie, zdolnosc do pro i retrospectawnego myslenia i wyciaganiia logicznych wnioskow. Zaden z prezydentow trzeciej ani z kandydatow nie spelnia warunkow jakie wymagane sa w USA .Przeciez ani Walesa,ani Kwasniewski, ani Stan Tyminski niema ukonczonego uniwersyteckiego wyksztalcenia. Dyzmowalismy pod kierunkiem sektetarzy ZSR ponad 50 lat. Dosc Gomolkow .Kwasniewskich ,Tyminskich i innych nieukow. Zbierzcie sie do kupy i wybiezcie Olechowskiego lub innego wyksztalconego czlowieka godnego tego stanowiska, Stach. Odpowiedz Link Zgłoś
critto hehe ale bzdury ... 23.03.05, 10:50 a w czym Tyminski jest rzekomo lepszy od Leppera? Zapomniales juz jak bredzil o czwartym wymiarze i czarnej teczce? W czym to jest lepsze od talibow w Klewkach? takie same obledne bzdury. Ani Lepper, ani Tyminski. Pozdrawiam, Critto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucja13 chlopak z Pruszkowa IP: 195.240.125.* 23.03.05, 20:00 zapytajcie sie jego kolegow co sadza o nim a przejdzie Wam ochota na tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASANDRA Re: Nareszcie prawdziwy Polak IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 11:59 a za trzy lata-SAHARA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Nareszcie prawdziwy Polak IP: *.uni.wroc.pl 23.03.05, 14:12 > Ma piekna reprezentacyjną żone, umie sie wysłowic (lepiej gada od jakichs > samoobronnych rolnikow mimo ze nie ma takiego kontaktu z jez.polskim), dzieki n > iemu staniemy sie mocartwem atomowym. > W rok bedziemy druga Japonia. a w dwa drugą Ameryką... Z tą drugą Japonią to pewnie chodzi o Hiroshimę lub Nagasaki zaraz po atomie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbara44 prawdziwy Polak madry i nie zlodziej IP: *.roadrunner.nf.net 23.03.05, 19:12 On jest najlepszym kandydatem. GW od razu go laczy z Urugwajem. Wyslijcie Michnika do ich druzyny pilkarskiej. Jak tam go kopna to przestanie od razy glupstwa pisac. Tyminski jest w duzym centrum o wplywach zydowskich i nikt go nie posadza w Kanadzie o antysemityzm. Na pewno zrobi duzy postep w RP i to NR. 4. Jest z zewnatrz i skupi sie na gospodarce w ktorej sam cos umie zdzialac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloneczko Re: Nareszcie prawdziwy Polak IP: *.onlink.net 23.03.05, 20:30 to przez tego kretyna musielismy wybrac mniejsze zlo czyli Kretyna II - Walese. A poza tym jego zona jest piekna? Takie koszmarne czupiradlo w stylu Grizela- Drakula. O Boze Polki sa takie piekne a ten cymbal znowu sie pcha z tym koszmarnym potworkiem. Na prezydenta nalezy wybrac tego kto sie na tym zna a nie tego kogo lubimy.Tymynskiego nawet nie lubimy. I jeszcze jedno. Tymynski jest czlowiekiem prawym???????? To ksmiczne nieporozumienie. N i e p o r o z u m i e n i e. Odpowiedz Link Zgłoś
zen-on Re: Nareszcie prawdziwy Polak 24.03.05, 01:38 A co za różnica, kto będzie prezydentem? Żaden nie będzie miał poparcia większości społeczeństwa, jedynie większość głosujących w drugiej turze, czyli ok. 15-20% uprawnionych do głosowania. A że głosować chodzą "ekstremiści", to i wygra pewnie jakiś Giertych bądź Kaczor, tudzież inny zabawny aktor sceny zwanej niewiedzieć czemu polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steelhead Re: Nareszcie prawdziwy Polak IP: 5.6.1D* / *.vc.shawcable.net 24.03.05, 06:44 autor artykulu zapomnial dokonczc, " ... a w dwa lata druga Ameryka... Lacinska" Pozdrowienstwa dla wszystkich z okazji Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś
guru_ji Re: Nareszcie prawdziwy Polak 24.03.05, 09:40 Stolowa noga napisal: > Pozostaje Stan, [...] dzieki niemu staniemy sie > mocartwem atomowym. W rok bedziemy druga Japonia. > a w dwa drugą Ameryką... > TAK - Stań TYmiński Po prostu Ameryka Południowa będzie naszą kolonią!!! Hurra!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Same zalety. IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 10:03 Kandydat "z importu" ma jedną niezaprzeczalną zaletę - brak kolesiów w kraju. Nie widzę podstaw aby sądzić, że prezydent Tymiński będzie gorszy od prezydenta Kaczyńskiego. Bo tak naprawdę to prezydent ma niewielką władzę. Bardziej obawiam się TKM otoczenia prezydenta, tym bardziej jeśli ci sami kolesie zasiądą w sejmie. A ludzie z otoczenia Kaczyńskiego już pokazali co oznacza władza w ich rękach. I jakoś przenikliwość prokuratora Kaczyńskiego ich nie dosięgła. Wszystko w myśl zasady - pod latarnią najciemniej. Jeśli wystartuje - ma mój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANZ Re: Same zalety. IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.05, 10:19 "Brak kolesiow w kraju" ... a to dobre,potwierdza teze;glupota bez granic,albo perfidne zaklamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Same zalety. IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 10:28 A dlaczego to niby Tymiński to głupota (a z tego co wiem ma wykształcenie), a prezydent, który w czasie kampanii chwalił się że w życiu nie przeczytał żadnej książki i że o wszystkim wie lepiej niż profesorowie to ostoja mądrości? Czy mieszkanie u podnóża Andów ma destrukcyjny wpływ na umysł a Tatry zbawienny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANZ Re: Same zalety. IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.05, 10:48 oczywiscie miejsce zamieszkania nie ma tu nic do rzeczy,chodzilo mi przeciez o, tu cytat "brak kolesiow w kraju" i to wlasnie uwazam za wypranie mozgu,nie branie do wiadomosci wiedzy o tym czlowieku,ktora jest przeciez ogolnie znana,trzeba tylko troche poczytac ,a nie powtarzac "prawd" Michnika,ktorego podla rola w tym polskim piekielku na pewno doczeka sie ,oby jak najszybciej wlasciwej oceny.Polecam np.Lysiaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeciarz Re: do DANZ IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 12:14 a kto to jest Lysiak.Profesor jakis,pracownik renomowanych istytutow,moze Noblista.Wiele osob powoluje sie na jego ksiazke a przeciez to byl dosc mierny grafoman.teraz traktowany przez wielu jak prorok ktory napisal nowa Biblie.GLUPICH NIE SIEJA ,SAMI ROSNA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANZ Re: do gazeciarz IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.05, 13:08 Powodzenia w wyborach. Samo pytanie "kto to jest Lysiak?" dyskwalifikuje cie w powaznej dyskusji.Napisal nie jedna ksiazke a ze czterdziesci,lecz ty zapewne nelezysz do michnikowskiej psiarni,ktora szczeka na wszystko,co krytykuje dzisiejszy i wczorajszy czerwony salon,a w szczegolnosci gospodarza tego forum i jego podopiecznych ze sprzedajnym prezydentem na czele. Mam dosc,wysiadam z tego pociagu do nikad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ketsoK Re: do gazeciarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:50 do DANZ: jesteś albo prowok, albo głupek. Nie wykluczone, że jedno i drugie. Jeżeli nie akceptujesz michnikowej psiarni, jak piszesz, to wypad z michnikowego forum, zakłamany baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANZ DO KETSOK IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.05, 00:23 Znize sie do twojego "poziomu" i odpowiem na twoja opinie,ktora dowodzi najlepiej o demokracji michnikowskiej psiarni.Ludzi o odmiennej opinii niz twoja pozbawiacie prawa do wypowiedzi,a jesli to sie nie uda oczerniacie wszystkich przeciwnikow,a takze swoich ,ktorzy przejrzeli na oczy i nie chca z wami prowadzic brudnej gry .Mozesz przekonac tylko takich idiotow jakim sam jestes.Biezesz przyklad ze swojego prezydenta - dziecka ubecji ktory okresla swoich przeciwnikow ubecja.Koncze ,bo to chyba przerasta twoje mozliwosci logicznego myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: docent Re: Same zalety. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:45 Łysiak jest psycholem , a powoływać się na niego może tylko większy psychol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Same zalety. IP: *.chello.pl 23.03.05, 12:21 To nie Tymiński jest głupotą, ale porażający kretynizm jego ewentualnych wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Nie rozumiem.. IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 16:50 Ukończyłem 2 wyższe uczelnie, z niezłym wynikiem, w dziedzinie nauk społecznych. Jestem więc nieco zorientowany. Z przekonaniem mając alternatywę Wałęsa - Tymiński, głosowałem na Tymińskiego. Prezydentura Wałęsy dowiodła, że miałem rację. Takie było też przekonanie większości wyborców w następnych wyborach, po po tak krótkiej przerwie wolało "komucha". Jeśli stanę przed wyborem Kaczyński, Giertych, Tymiński, wybiorę Tymińskiego. W pierwszej wypowiedzi podałem powody. Ten ostatni narobi najmniej szkód. Pierwsza dwójka napawa mnie obrzydzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Nie rozumiem.. IP: *.chello.pl 23.03.05, 17:40 Szczerze wątpię w te dwa fakultety. Dlaczego? Bo argumenty lekko infantylne. Nawet jak T. jakimś cudem wygrałby wybory, to musiałby skompletowwać sobie w trybie awaryjnym ekipę (czy jak piszesz kolesi). A tego nie robi się w tydzień. Czyli w otoczeniu nowego prezydenta byliby albo przypadkowi ludzie albo cwaniaczki albo podstawieni przez np rosyjski wywiad. A o tym, że taki kandydat znikąd i bez przeszłości to świetny materiał dla obcych agentur, to specjalista nauk społecznych nie pomyślał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyd Re: Nie rozumiem.. IP: *.upc-g.chello.nl 23.03.05, 18:12 Poza tym, skoro specjalista nauk spolecznych twierdzi, ze prezydentura Walesy dowiodla slusznosci jego glosowania przeciwko niemu, musi byc chyba po uczelniach moskiewskich albo leningradzkich. Ciekaw jestem, czy "Stan" zalatwilby Polsce umorzenie tylu dlugow i powiedzialby calemu swiatu o tym, ze istnieje taki kraj jak Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Nie rozumiem.. IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 18:29 Ja oceniam ten okres fatalnie. Podobnie jak większość głosująca w następnych wyborach. Inaczej oceniono pierwszą kadencją Kwaśniewskiego i rządzi drugą. Co do ekipy głowy państwa. Dlaczego mam zakładać że osoba wykształcona nie potrafi sobie dobrać współpracowników? Tymiński - agent, śmieszny, dziecinny argument. Gdyby to był fakt, utrącono by go 10 lat temu, bez konieczności oskarżania o bicie żony. Zresztą, powtarzam, przezydent w Polsce ma znikomą władzę. Prezydent bez zaplecza, jeszcze, mniejszą. Władza prezydencka, ustawodawcza i sądownicza w rękach jednej partii, w dodatku głoszącej "małą rewolucję" to może być problem. A mam nieodparte wrażenie, że Tymiński to duży problem dla naszych polityków, specjalistów od teczek. Nie mają na niego haka. Znowu będzie o maltetowaniu żony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: Nie rozumiem.. IP: *.chello.pl 24.03.05, 00:29 Tymiński nie jest żadnym problemem. Jego elektorat w większości zagospodarował Lepper (i to jest problem). Co do współpracowników: kancelaria prezydenta liczy kilkaset osób. Powiedzmy, że 200 z nich to współpracownicy prezydenta. Jak ktoś, kto pojawia się raz na 10 lat, bez zaplecza politycznego, żyjacy na innym kontynencie, mógłby skompletować taką ekipę w dwa miesiące? Masz zastrzeżenia do prezydentury Wałęsy (i słusznie). Z Tymińskim byłoby jeszcze gorzej. Wałęsa miał chociaż charyzmę i bezwarunkowe poparcie na świecie. I bez przesady. Przy rozdrobnionym sejmie rola prezydenta nie jest wcale mała. Co do obcej agentury. Nie wiem, czy Tymińskiego by utrącono. Z agentami w polityce RP walczy od 15 lat - bez skutku. A przygotowanie nieskazitelnej legendy to dla wywiadów naszych sąsiadów bułka z masłem. Chociaż wydawać by się mogło, że pojawiający się raz na dziesięć lat kierownik lokalnej sieci kablowej z Peru, to przegięcie. Ale gdzie tam. Nasi rodacy łykną wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Re: Nie rozumiem.. 24.03.05, 08:58 > Jak > ktoś, kto pojawia się raz na 10 lat, bez zaplecza politycznego, żyjacy na innym > kontynencie, mógłby skompletować taką ekipę w dwa miesiące? Nie tak znowuż trudno - o ile jest się kumplem Kobylańskiego. Tenże Kobylański ma szerokie znajomości wśród polskich polityków oraz równie szeroki zestaw haków na nich. To pozwoliłoby, żeby "zaprosić" pewną liczbę osób do współpracy. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: Nie rozumiem.. 23.03.05, 18:34 Co do obcych agentur.. Są już tacy kandydaci którzy promują wizję rządzenia Polską zgodnie z koncepcją Moskwy. Czyli: skłócić z sąsiadami- a przez to zmarginalizować jej rolę na arenie międzynarodowej (niczym "Republiki" Białoruś, scentralizować władzę, przeprowadzić częściową renacjonalizację (pod pretekstem nieuczciwej prywatyzacji)..Do tego koniecznie nowa konstytucja (IV RP..) Takie pomysły prezentują Lepper i Kaczor (który w Warszawie najpierw zastąpił starą sitwę swoją po czym zaczął ścigać panienki z burdeli). To wszystko przy wsparciu Radia co Ma Ryja (te ma m.in. nadajniki za wschodnią granicą).Pułkownik Władimir Putin zaciera ręce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Stana Re: Nie rozumiem.. IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 23.03.05, 18:35 KAżdy Stan to dobry Stan ,ale najlepiej śpiewa Borys. A tak na bardziej poważnie. Oczywiście że nie masz racji z tym utworzeniem "dworu " w tydzień. Widac żeś młokoś jakiś albo rozumek skleroza zaaneksował. Przypomne więc Ci kolego, że AWS powstał na 2 miesiące przed wyborami i nawet dobrze( w opinii wielu katprawicowó), rządził. Osobiście ,będe głosował kolejny raz za Stanem TYymińskim. Zwłazcza że juz tyle lat minęło i "Święte psy" zamieniły sie w " Święte krowy". Czas na zmiany i to dogłębne. Jestem więc za i jeszcze raz za.A szkoły,a szkoły to szko(ły)dzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Nie rozumiem.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 18:48 Brawo!! Nie każdy idiota przyznaje się , że nim jest.!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Oto poziom kultury ... IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 19:05 politycznej. Jak w przedszkolu. Brak argumentów - inwektywa. Czas dorosnąć. Nazywanie znacznej części społeczeństwa zbiorowym "idiotą" bo w demokratycznych wyborach poparło nie naszego kandydata, to może nie choroba umysłowa ale chore pojęcie demokracji z pewnością. Bo demokracja nie polega na tym, że wybierają "naszych". Rządzą przedstawiciele większości. Ale nie mam złudzeń. Wiele partii w Polsce traktuje demokrację jako instrument do dorwania się do władzy. A po jej zdobyciu, najlepiej mała dyktatura. Radzę poczytać wypowiedzi czołowego "demokraty" JM Rokity. O innych nawet nie warto pisać. Demokratyczna partia z bojówkarskim zapleczem? Czemu to ma służyć? Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: Oto poziom kultury ... 23.03.05, 19:12 Niestety-masz rację! Demokracja jest w naszym kraju <wzmacniana> przez Młodzież Wszechpolską, Rydzyjko i Kaczorów. Poza tym rzeczywiście- od prawa do lewa- sitwa złodziei dążąca po wyborach (zwycięskich) do utrwalenia swojej dominacji.. Dobrze działają na rzecz uwiarygodnienia władzy wyłonionej z wyborów afery korupcyjne, komisje sejmowe etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prudent1 Re: Nie rozumiem.. IP: *.canton01.mi.comcast.net 23.03.05, 20:48 Wojtku Drogi! Musisz byc zapewne baaardzo mlodym czlowiekiem, ze piszesz takie bajki. Tyminski w swoim otoczeniu mial bylych UB-kow i SB-kow, co udowodnil mu publicznie Czeslaw Bielecki i to kilka razy.Czy Ty w swojej dziecej wyobrazni, co zreszta dobrze o Tobie swiadczy, chodzi mi o brak zepsucia,wyobrazasz sobie, ze taki NIKT mogl wyplynac bez niczyjej pomocy???? Miezzkam w Stanach tuz przez rzeke z Kanada. Nikt z bogatych ludzi nie slyszal tutaj nigdy przedtem o jakims Tyminskim.... Potem nabijali sie z nas jak cholera... Pozdrawoam Cie Wojtusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek ??? IP: *.ztpnet.pl 23.03.05, 21:41 Bardzo się mylisz. Sporą część życia przeżyłem w socjaliźmie. Znam go od podszewki, więc obecnie zawołania młodych, nie znających realiów tego okresu mnie śmieszą. Podobnie Ty, pewnie nie wiesz o czym piszesz. Realna sytuacja jest taka. W 1989 roku polskie społeczeństwo stanowili: 3.5 mln członków lub byłych członków PZPR, rzesza klasy robotniczej przekonanej o swojej przewodniej roli w społeczeństwie, podobnie kilkanaście milionów mieszkańców wsi, uważających że państwo "musi kupić, bo oni wyprodukowali". I dziś po kilkunastu latach ludzie nadal przesiąknięci są socjalizmem. Państwo ma obowiązek wyręczyć obywateli od myślenia o przyszłości. I w tym społeczeństwie budujemy kapitalizm. Nie tak jak w XIX wieku, gdy przy pierwotnej akumulacji ludzie umierali z głodu. Także zwolenników PZPR w kosmos wysłać się nie dało. Jestem dumny z tego co osiągneliśmy. A ty, siedząc w USA nie masz moralnego prawa wypowiadać się na polskie tematy. Bo Polak, to mieszkaniec tej ziemi. Na dobre i na złe. Siedząc USA nie dajesz mojej ojczyźnie nic. Poprawiasz swój byt. Ale gdyby wszyscy tak zrobili, Polski by nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: ??? IP: *.chello.pl 24.03.05, 00:51 Ha, ha, ha. Teraz wpadłeś Wojtek jak śliwka w g... Że zacytuję: "A ty, siedząc w USA nie masz moralnego prawa wypowiadać się na polskie tematy. Bo Polak, to mieszkaniec tej ziemi. Na dobre i na złe. Siedząc USA nie dajesz mojej ojczyźnie nic." Koniec cytatu. Skoro nie ma moralnego prawa do niczego to jakim cudem nagle Stan T. takie prawo ma i jakim cudem sam głosujesz na niego? Początki schizofrenii? A tak na poważnie. Wprowadzenie wymogu mieszkania w Polsce dla kandydatów na prezydenta wydaje się konieczne i oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juice Re: ??? he he he IP: *.kabaty.2a.pl 24.03.05, 03:09 hehehe :) spójność jego wypowiedzi jest wprost proporcjonalna do ilości fakultetów które niby skończył ;) następny mitoman, który lubi mieć kontrowersyjne zdanie, bo wtedy ktokolwiek zwraca na niego uwagę. I tak mu się to znudzi. Prawdziwy przeciętny wyborca Tymińskiego czy Leppera nie dyskutuje o polityce prawie w ogóle i się nad tym wszystkim nie zastanawia, a jego przemyślenia skupiają się do szukania inspiracji w bodźcach zewnętrznych, które umiejętnie mu dostarczą specjaliści typu lepper czy stan. Dorośnijcie wreszcie do cholery, ile lat można czekać i ilu przez was wybranych idiotów ścierpieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Nie rozumiem.. 26.03.05, 14:39 Wojtku masz racje jak Tyminski stanie do wyborow to je lekko wygra. Wyborcy pomysla tak, ci wszyscy co ich znamy to zlodzieje, oszusci, aferzysci czy zarozumiale becwaly jak ten Bolek. Ten przynajmniej nic nie nakradl, mowi obcymi jezykami, popiera Go multimilioner Polak, ktorego Zydzi chca zniszczyc bo jest silny i ujawnia ich przekrety, wiec bede glosowal na Tyminskiego. No bo kto moze byc lepszy od tej skompromitowanej bandy co rzadzila do tej pory Polska? No kto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glos Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.bchsia.telus.net 23.03.05, 17:03 Szkoda ze umarl Moskal to bylaby super kandydatura.Samym nazwiskiem ocieplil by stosunki z Rosja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magiza Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 62.69.73.* 23.03.05, 18:03 cala polska to jeden wielki cyrk!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hec2 Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 19:47 gdzie cyrk tam małpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dajcie spokój! po co taki news?? sami to nakręcacie! IP: *.jota.digi.pl 23.03.05, 08:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ber POPRZEDNI ELEKTORAT TYMINSKIEGO TO SB-ecja,MILICJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:39 PZPR-owcy i inna czerwona chołota!Oni go popierali !Wspomagali przy wyborach czyżby zmienił poglądy czy chce zmienić elektorat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ranny Re: po co taki news?? sami to nakręcacie! IP: 10.202.3.* 23.03.05, 08:44 A co, cenzurka nam się marzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sirpluto Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 217.97.132.* 23.03.05, 08:36 I znowu Lechu będzie musiał z nim wygrać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasny Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:42 Stan to ma cierpliwosc!! Zamrozil sie po tamtych wyborach a teraz powraca jak bumerang. Ale najgorsze jest to ze pewnie znow zrobi wode z mozgu 50% wyborcuff... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gura Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 23.03.05, 18:43 "Jeszcze Polska nie zginęła póki STAN, nasz żyje, A z wściekłości tfuj, prawica wylewa pomyje." Przejdzie Alpy ,Pireneje i Tatry pokona, a prawica w naszym kraju niech szybciutko skona" Marsz Marsz, Tymiński, ruszaj do nas żwawo, .....(proszę o dalsze słowa nowej ROTY). By pozbyć się z Polski chołoty.I takiej jak Wałęsa durnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mal Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 149.156.134.* 23.03.05, 08:41 NIESTETY ŻYJEMY WSRÓD WARIATÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnnaMałek Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 62.233.164.* 23.03.05, 08:41 Świetne to towarzystwo sobie znalazł. Na szcęście nie jesteśmy już tacy "zieloni" w demokracji, trochę się nauczyliśmy przez te parę lat i dlatego, moim zdaniem, ani Lepper ani Tymiński szans na władzę nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uosiu im więcej klaunów tym jaśniejsza sytuacja IP: *.speednet.com.pl / 83.238.208.* 23.03.05, 08:53 będzie wyraźnie widać, kto ma jakieś resztki zdrowego rozsądku. a czy on przypadkiem nie kieruje w skrajną prawice? :) będzie bardzo fajna kampania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: es Konkurencja dla Stana jest mordercza: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:05 Lepper Bubel Korwin-Mikke Giertych Maciej Religa gosc od wkładek do kapci radiesteta Z pajaców brakuje tylko o.Rydzyka - Ojcze prowadz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:55 Gość portalu: ber napisał(a): > PZPR-owcy i inna czerwona chołota!Oni go popierali !Wspomagali przy wyborach > czyżby zmienił poglądy czy chce zmienić elektorat!!! Jakie tam "zmienić"... To jest ten sam elektorat, wbrew pozorom. "Moherowe berety" i postpezetpeerowskie pozostałości to jeden front. Wystarczy przyjrzeć się uważnie kierunkowi, w jakim chciałoby popchnąć Polskę Raduo Maryja i widać, że za tym wszystkim tak czy owak stoi KGB. Zresztą "główny sponsor" RM, jak się okazuje, dawno już był uważany za sowieckiego szpiega. Nihil novi. Zresztą - co za różnica, Tymiński czy Giertych Senior... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogalfa Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.bchsia.telus.net 23.03.05, 09:05 Błaznów pełno wszędzie. To napisał Jan Kochanowski, ale Tymińskiego nie przewidział. Ani Giertychów, ani Leppera, ani Kaczyńskich, ani Macierewicza, ani Oleksego, ani różnych "baronów" SLD, ani "ojca" Rydzyka. Co za stajnia Augiasza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoom Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.05, 09:02 Jasne. Dlaczego by nie? Polski wyborca wykazal juz dostatecznie jasno, ze w tym kraju KAZDY! ma szanse wygrac wybory, nawet wydawaloby sie najglubsza kandydatura - ma szanse powodzenia. niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlaczego nie? Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 23.03.05, 09:23 TYLKO Pan Tyminski jest w stanie przegonic ta cholote raz na zawsze.Co strach Was ogarnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:13 A czym on się różni od tych wszystkich złodziei ,co siedzą w rządzie i sejmie,dla mnie żadna różnica,czy Tymiński,czy inny oszołom ,w tym kraju juz lepiej nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gas Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:13 Czy będzie kandydował z ramienia SLD czy SDPL ?? A może to słuzba bezpieczeństwa go wystawi (na prezydenta oczywiście a nie do wiatru )? Tymiński- zawsze aktualny kandydat komuchów i bezpieczniaków. Przegonić go z Polski razem z jego mocodawcami (SLD, SDPL i UP i SB) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos A czemu nie? 23.03.05, 09:21 Czemu nie miałby kandydować Tymiński? Lepper, Giertych senior,Religa (z coraz bardziej czerwonym nosem)no i oczywiście Kaczor to już jest wielu populistów.. A konkurencja wychodzi podobno wszystkim na zdrowie! Do tego trzeba dodać że SLD przeżywa okres zboczenia Oleksualnego więc może łysy też wystartuje...kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tr Czy będzie kandydował z ramienia SLD czy SDPL ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:14 A czy będzie kandydował z ramienia SLD czy SDPL ?? A może to słuzba bezpieczeństwa go wystawi (na prezydenta oczywiście a nie do wiatru )? Tymiński- zawsze aktualny kandydat komuchów i bezpieczniaków. Przegonić go z Polski razem z jego mocodawcami (SLD, SDPL i UP i SB) Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Druga tura: Tymiński - Lepper 23.03.05, 09:25 ... czyli kolejne zwycięstwo naszych specsłużb. Ja się zaczynam coraz bardziej bać takich oszołomów, bo wyniki w sondażach samoobrony pokazują, ze to nie przelewki. Jeśli Stan T. zostanie wsparty przez RM - możemy mieć znowu cyrk wyborczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polaczek Re: Druga tura: Tymiński - Lepper IP: 217.153.90.* 23.03.05, 18:59 Ale się ubawiłem...o Boże a może to prawda.....a po wyborach do sejmu koalicja Partii Maryja + Samoobrona.......Ostatnio mam jakieś dziwne sny oby nie prorocze... Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: Druga tura: Tymiński - Lepper 23.03.05, 19:04 Gość portalu: polaczek napisał(a): > Ale się ubawiłem...o Boże a może to prawda.....a po wyborach do sejmu koalicja > > Partii Maryja + Samoobrona.......Ostatnio mam jakieś dziwne sny oby nie > prorocze... O, Ku..wa! To straszne! Lepiej nie pij juz tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:21 Nie do wiary! Znów się pojawił.Ludzie jak on znowu zdobędzie tak duże poparcie to trzeba będzie się wypisać z tego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyferos Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta 23.03.05, 09:25 Gość portalu: Kaja napisał(a): > Nie do wiary! Znów się pojawił.Ludzie jak on znowu zdobędzie tak duże poparcie > to trzeba będzie się wypisać z tego kraju. A co? Ty w dalszym ciągu uważasz, że można tu normalnie funkcjonować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 212.160.108.* 23.03.05, 09:24 A gdzie się Tymiński podziewał tyle czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X niech spie...ala z Polski IP: *.elartnet.pl / *.elart.com.pl 23.03.05, 09:27 Peru mu służy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bacz Niech najpierw się sprawdzi jako prezydent miasta IP: *.pl / 193.24.200.* 23.03.05, 09:30 W Stanach normalna droga do prezydentury to wspinanie się po szczeblach kariery, np. trzech ostatnich prezydentów było wcześniej gubernatorami. I u nas zmierza do normalności i trudno sobie wyobrazić że człowiek bez poważnego praktycznego sprawdzenia się w polityce może uzyskać jakieś duże poparcie kandydując na najwyższe stanowisko w państwie. Taki niespodziewany sukces jaki odniósł p. Tymiński już się nie powtórzy gdyż w 1990 r. po prostu nie było w Polsce sprawdzonych polityków nieskompromitowanych - Polacy głosując kierowali się intuicją co dany kandydat może zrobić. Teraz mamy możliwość kierowania się nie tylko intuicją ale i doświadczeniem i wiedzą o efektach dotychczasowej pracy politycznej kandydata, a p. Tymiński takich efektów ma mało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Niech najpierw się sprawdzi jako prezydent mi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:44 Gość portalu: Bacz napisał(a): > W Stanach normalna droga do prezydentury to > wspinanie się po szczeblach kariery, np. > trzech ostatnich prezydentów było wcześniej > gubernatorami O ile wiem ustawodawstwo USA przewiduje ze kandydat MUSI byc wczesniej gubernatorem. Nie biorą przypadkowych ludzi ktorzy nie mieli do czynienia chocby z rządzeniem stane, nawet jesli to jakas Dakota czy inna Nebraska. Odpowiedz Link Zgłoś
janbacz Kadydat nie musi być gubernatorem 23.03.05, 11:42 Gość portalu: a napisał(a): > O ile wiem ustawodawstwo USA przewiduje ze > kandydat MUSI byc wczesniej gubernatorem. > Nie biorą przypadkowych ludzi ktorzy nie mieli > do czynienia chocby z rządzeniem stane, nawet jesli to > jakas Dakota czy inna Nebraska. Nie ma obowiązku prawnego, ale nie niesprawdzony kandydat po prostu nie ma szans. Kerry był tylko wicegubernatorem, zanim został senatorem. www.bbc.co.uk/polish/specials/1853_profile_kerry/page9.shtml George Herbert Bush nawet wicegubernatorem nie był. netsprint.encyklopedia.pwn.pl/10769_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
a-cha Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta 23.03.05, 09:30 Czy echos to TEN echos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ADAM Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:31 o bożżżżżżżżżżżżż... The RETURN of ZOMBIES??????????? no tak..historia lubi się powtarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al ur Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: 82.112.1.* 23.03.05, 14:32 Saddam chwilowo bez pracy ,kumpli nie ma .Tylko za stary Odpowiedz Link Zgłoś
vlad.palownik a ja go cenię 23.03.05, 09:39 za to że lał swoją starą bo nie była Polką. zgodnie z naukami LPR-u. może dzięki niemu znowu wygra Wałęsa? i odsunie się grożba faszyzacji kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANZ Re: a ja go cenię IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.05, 10:02 jesli mialby wygrac Walesa,to niech ubek startuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 AKTUALNA ANEKDOTA a propos...;-))) 23.03.05, 09:52 Lecialem wiele lat temu z Waszyngtonu do W-wy przez Frankfurt (Lufthansa). We F. przesiadlem sie na B-737, ktory byl prawie pusty (poza mna moze 4-5 osob) Patrze, a tu 5-7 rzedow przede mna, po lewej stronie jakis facet z poobijana dyplomatka i rownie zdezolowana Indianka. Mysle se: gdzies juz, kuzwa, te gebe widzialem. Ale nic. Ladujemy na Okeciu, wychodze do sali przylotow, a tu tlum reporterow, kamery.. Robie ledwo trzy kroki do przodu, a tu swiatla sie zapalaja, talatajstwo pedzi w moim kierunku jeden przez drugiego. Mysle se: nie sadzilem, ze mnie po tylu latach ktos jeszcze bedzie pamietal! Ale oni w ostatniej chwili tak jakos... w BOK! Patrze, a uni to tego faceta z obskurna dyplomatka i rownie obskurna indianska szantrapa. W miedzyczasie podchodzi do mnie przyjaciel z dawnych lat. Pytam: czy to...? A on: A jak myslisz??! Przeciez to najpopularniejszy polityk w Polsce!!! Ciekawe, czy tym razem tez tak bedzie???! [Dalej latam czesto Lufthansa z W. do W-wy przez F. :-)))))))))))))))))))))))))] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skorpion Re: AKTUALNA ANEKDOTA a propos...;-))) IP: 80.48.230.* 23.03.05, 10:08 Polacy są bardzo prymitywnym narodem Około 60% populacji ma tylko podstawowe wykształcenie. Ludzie ci mają problemy z rozumieniem tekstów wiadomosci podawnaych w TV, gazet za wyjątkiem Nie nie bardzo rozumieją. Facet który posługuje sią prymitywną narodową retoryką ma szanse na sukces. PO tych wszystkich aferach w wydaniu towarzyszy z PZPR, którzy obecnie zgodnie ze strategią nowej marki nazywają sią SLD- nowa nieopatrzona twarz + wsparcie Ojca Dyrekora i jego elektoratu Babć i emerytów z Radia Maryja ma duże szanse aby być prezydentem RP. Zbieramy żniwo negatywnej selekcji z czasów PRL = ludzie na odpowiednio wysokim poziomie wyjechali, zostali wyrzuceni z kraju itp. Biedny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
vlad.palownik Re: AKTUALNA ANEGDOTA a propos...;-))) 23.03.05, 10:11 on już nie ma tej szantrapy. teraz zakochał się w lamie. w tym zwierzęciu i dlatego nie wozi tej lamy z sobą, bo naraziłby się na protesty obrońców zwierząt. miłość niejedno ma imię. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mica z pod palmy Re: AKTUALNA ANEGDOTA a propos...;-))) IP: 66.205.252.* 26.03.05, 18:07 Tyminski moze hodowac lamy na Suwalszczyznie ten sam klimat a zona szyc vigvamy dla turystow taki indjanski P.G.R Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DANZ Widocznie Tyminski uznal IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.05, 09:54 ze spoleczenstwo tego biednego kraju jest juz na tyle oglupione i medialnie zniewolone ,iz mozna znowu osadzic na fotelu prezydenckim najgorszego ubeka, byle tylko wykolegowac kogos kto moglby zrobic porzadek przede wszystkim z postkomunistami i najgorszego gatunku mafiozow zwiazanych z czerwonym salonem. Ci wolni przeciez wyborcy wybrali w demokratycznych wyborach prezydenta,ktory wyssal z mlekiem matki posluszentwo wielkiemu bratu ,jest tworem nieludzkiego systemu ,ktory pozniej sam wspoltworzyl i umacnial ,teraz zas swoich przeciwnikow okresla mianem ubecji jakby nie byl jej ksiazatkiem. Wolni wyborcy wybrali rowniez partie rzadzaca zlozona z komunistycznych szubrawcow,po czesci potomkow oprawcow i katow najlepszych synow tej ziemi,zaprzedajnych degeneratow i zlodzieji. Moze wiec glupota szerzona rowniez na lamach tej gazety spowoduje ,ze kandydat Tyminski ma rzeczywiscie szanse,o czym swiadcza niektore " komentarze ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dlaczego nie? Re: Widocznie Tyminski uznal IP: *.ma-cambridg0.sa.earthlink.net 23.03.05, 10:08 Tyminski,Kobylanski,Rydzyk. ...Wiadomo komu taka "paka" przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Widocznie Tyminski uznal IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 10:11 jezeli jest katolikiem i ma portret papieża w domu to ma moje pełne poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
vlad.palownik tu sie wiele nie pomylił. 23.03.05, 10:17 patrząc na to co się dzieje w Polsce ma prawo dojść do takich wniosków. a poza tym jest zwolennikiem teczek. ma przecież laktopa, pożyczył od złotopolskich. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.maguire Pamietacie - on bił żonę!!! babski bokser!!! 23.03.05, 11:13 A on bił żonę!!! babski bokser!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chouette1 Re: Pamietacie - on bił żonę!!! babski bokser!!! 23.03.05, 11:26 A mnie się to nawet podoba. Cyrk z Tymińskim przypomina mi końcówkę podstawówki, błogie wspomnienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mmikra Re: Pamietacie - on bił żonę!!! babski bokser!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:49 Tylko że jego żona dowiedziała się o tym z telewizji w Polsce. Tak samo jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Pamietacie - on bił żonę!!! babski bokser!!! IP: *.qld.bigpond.net.au 25.03.05, 07:00 > A on bił żonę!!! babski bokser!!! Tak, tak... A o. Rydzyk to ma majbacha, co ? A Walesa skakal przez mur, nieprawdaz ? A Jankowski to na pewno pedofil, tak ? Natomiast pan K z Urugwaju to z cala pewnoscia szmalcownik ? Zas w stodole w Jedwabnem Polacy spalili 1400 zydow, tez niezaprzeczalny fakt ? Wiesz co ? Podchodz troche krytycznie do tych "faktow", propagowanych przez media. Odpowiedz Link Zgłoś
jeremiaszpolak I tak bylby lepszy niz Kwasniewski 25.03.05, 08:11 Nawet gdyby wygral, w co watpie, to trudno o gorszego prezydenta, bardziej szkodliwego dla Polski, niz Kwach. Ale co tam i tak wygra Pan Maciej Giertych, albo ( to juz bedzie troche gorzej) Lech Kaczynski.Wiec czego sie boicie? Trzeba poprostu zaglosowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "Bolek" STAN-wróć z Kanady -tylko z teczką .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:54 Popierajcie STANA na Prezia :))))))))))) www.rzeczpospolita.com/stan/ www.rzeczpospolita.com/stanpdf/electionpol.pdf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hobo Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta IP: *.gdynia.mm.pl 23.03.05, 11:58 Norman Davies w "Europie" nazwał tymińskiego kukłą sterowaną przez ludzi wywodzących się z peerelowskich służb bezpieczeństwa. miał sporo racji. niech ten facet zostanie tam gdzie jest i niech sobie próbuje rządzić peruwianskimi kondorami Odpowiedz Link Zgłoś
awoj1 Re: Tymiński chce znów kandydować na prezydenta 23.03.05, 12:08 Pięknie się zapowiada! Mamy perspektywy : Kaczyński - wypowie wojnę Rosji Lepper - przeniesie stolicę do Klewek Gertych - przeniesie stolicę do Groznego Tymiński całą Polskę przeniesie do Peru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abhaod SB-cy znowu pchaja sie do wladzy. IP: *.arcor-ip.net 23.03.05, 12:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha i znowu bedzie miał plan odnowy w czarnej teczce?? IP: *.net.autocom.pl 23.03.05, 12:28 i laptoka wystawi na biurko??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l.walesa to on jeszcze żyje ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:29 to on jeszcze żyje ? Odpowiedz Link Zgłoś