Gość: marley IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:06 pewnie będzie to połą-x-czenie CKM z Brawo girl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Papawcio Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:18 Poprawcie ten błąd : "...charakter magazynu będzie podobny to tego, czym Kuba ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 10:25 Jako felietonista "Metra" Pan Wojewódzki nie obśmiewa rzeczywistości ale samego siebie, bo głównie śmieje się z showbiznesu a sam jest jego aktywnym uczestnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
arek_i_tomek Ponoc jakis cieply magazyn dla panow...Brawo Kuba 07.06.05, 13:03 Czekamy z niecierpliwoscia! Niech sie szybciutko ukaze! Mamy nadzieje, ze w sieci tez bedzie dostepny. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: a więc to prawda, co o nim mówią ;- D IP: 212.76.39.* 07.06.05, 21:04 A co, robiłeś to z nim żeś taki mądry? Odpowiedz Link Zgłoś
arek_i_tomek Tekameka - co ci sie nie podoba? Kuba jest OK. 08.06.05, 13:15 Kazdy moze byc jaki chce. Nosek do gory Kuba- jestesmy z TOBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swojak Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.icpnet.pl 08.06.05, 00:50 jakby ktos nie wiedzial, to kiedys Wojewodzki byl juz naczelnym rewelacyjnego pisma!! BRUM!!!!!!!!!! to bylo pismo!! R.I.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyK Kuba nie krytykuje lecz obsmiewa i poniza IP: *.uniorg.de / 193.188.196.* 07.06.05, 10:54 mam nadzieje, ze taka "krytyka" kiedys mu w gardle stanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: not determined dajmy mu spokój to on da nam - proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:22 oj nawet nie o to chodzi, żeby mu cos w gardle staneło, po prostu ktoś taki nie powinien wzbudzac naszego zainteresowania, nawet negatywnego. człowiek bez dawki autoironii jest meczący i zatrudniający go mogliby sobie z tego zdać sprawę, jak i ogladający go, ale to ich wolny wybór i trzeba go szanować. niestety w Polsce roi sie od takich self made roi medialnych, tak jak w ogóle na każdej prywatce i masówce szyderstwo jest najpowszechniejszym rodzajem humoru, mamy to we krwi. Charlie Chaplin jakoś nie mógł się narodzić w Polsce. może było kilku śmiałków, ale tłum ich zgniótł własną jedynie słuszną interpretacją zbiorową, kończę bo stanę sie męczący... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Re: dajmy mu spokój to on da nam - proste IP: *.abhsia.telus.net 07.06.05, 18:27 Bodajze w zeszlym roku podczas finalu "Idola" bylem w towarzystwie ludzi showbusiness'u, i to dosc znanych na rynku amerykanskim. Wszystko bylo dobrze do czasu chamskiej wypowiedzi pana Wojewodzkiego, gdy w swojej tragicznej angielszczyznie obrzucil blotem jednego z uczestnikow, samemu reprezentujac tylko prywitywizm. Poczulem sie wtedy bardzo zle, i czasami w tego typu sytuacjach czlowiek musi sie wstydzic ze jest Polakiem. Nie wiem co jest tego powodem, ale Polacy zawsze wiecej mowia niz potrafia i uwazaja sie za pepek swiata, gdy w rzeczywistosci sa tylko nastepnym marnym panstwem trzeciego swiata z ktorym nikt sie nie liczy a w wiekszosci traktowanym z politowaniem. Mysle ze po czesci ponosi za to wine socjalizm, ktory zpauperyzowal Polske przez wiecej niz 40 lat. A szkoda, mentalnosci pospolstwa nie da sie teraz tak latwo zmienic i wsadzic ich w miejsca im przynalezne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ordmantell Re: dajmy mu spokój to on da nam - proste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 20:05 Przyznam, że samemu nie przepadam za Panem W., i tym bardziej nie utożsamiam się z nim w żaden sposób. Według mnie mówienie o Panu W. jako zbiorze cech charakterystycznych dla naszego Narodu jest co najmniej nie na miejscu. Gość portalu: Hrabia napisał "Nie wiem co jest tego powodem, ale Polacy zawsze wiecej mowia niz potrafia i uwazaja sie za pepek swiata" Tak się skłąda, że z badań socjologicznych wynika coś zupełnie innego. Polacy do tej pory byli jednym z najbardziej zakompleksionych narodów świata. Dopiero od czasu wstąpienia do UE ( a więc od niedawna ) ta tendencja sie zmienia, i coraz więcej z nas wykazuje świadomość własnej wartości i konkurencyjności względem innych nacji ( wciąz jest to poniżej 50% społeczeństwa ) Gość portalu: Hrabia napisał Nie wiem co jest tego > powodem, ale Polacy zawsze wiecej mowia niz potrafia i uwazaja sie za pepek > swiata, gdy w rzeczywistosci sa tylko nastepnym marnym panstwem trzeciego > swiata z ktorym nikt sie nie liczy a w wiekszosci traktowanym z politowaniem. > Mysle ze po czesci ponosi za to wine socjalizm, ktory zpauperyzowal Polske > przez wiecej niz 40 lat. Nic bardziej nie zubaża ( pauperyzuje ) społeczeństwa,niż brak wiary we własny potencjał. Socjalizm, socjalizmem, ale w dużej mierze za obecny stan rzeczy odpowiadają ludzie reprezentujący zbliżone do Pańskich poglądy. To, ze państwa zachodnie nie traktują nas jak partnera wypracowaliśmy sobie przez ostatnie 1000 lat uczciwości, będącej pojęciem nieistniejącym w zachodniej polityce. Jedyną rzeczą którą można zarzucić Polakom jako narodowi to łatwowierność: zbytnia ufność w dobre intencje innych. Pana W., którego podkreślam raz jeszcze - nie lubie, musze jednak w tym miejscu nazwać człowiekiem sprytnym i zaradnym życiowo ponieważ znalazł on w naszych mediach popyt na arogancje i chamstwo przyprawione dużą ilością ostrego humoru, i postanowił tą potrzebę zaspokoić. Nie można go winić za to, że zmęczone politycznymi aferami społeczeństwo szuka taniej i ogłupiającej rozrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m04 Re: dajmy mu spokój to on da nam - proste IP: *.lublin.mm.pl 07.06.05, 20:21 Trzeci swiat to chyba widziales, jak cie znajomi z "showbusiness'u" zaprosili do siebie na wakacje. Lepiej nie przyznawaj sie nigdzie, ze jestes Polakiem - zaoszczedzisz wstydu sobie i innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu_roy Re: dajmy mu spokój to on da nam - proste IP: *.nyc.res.rr.com 08.06.05, 00:04 Mysle ze przesadzasz z tym wstydem. Niech sie polscy zydzi wstydza za pana Wojewodzkiego. Polska duma na tym nie powinna ucierpiec. Wrecz odwrotnie. Ja osobiscie uwazam ze temu biednemu czlowiekowi nalezy sie jakas terapia lub przynajmniej dorazna pomoc pyschiatryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rufus Rufusowski To będzie taka gazeta dla pedałów IP: *.k1.pl 07.06.05, 19:48 To będzie taka gazeta dla pedałów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urban To bedzie polska wersja "NIE' niekoszerna IP: *.crowley.pl 07.06.05, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOWAL Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.master.pl 07.06.05, 11:28 słabo mi się robi jak widzę tego kmiotka Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hehehe 07.06.05, 11:45 Od samego Kuby smieszniejsze jest to forum - co wypowiedz, to wybuch zazdrosci ;))))))) Tak sie zastanawiam - co w naturze Polaka tak mocno utrwalilo odczucia zawisci i zazdrosci... Komuna? No czasy przykre, ale zeby az tak ludzi spodlic? Jesli tak, to powinno byc to uznane za kolejna zbrodnie komunizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Hehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:04 napewno kiedyś mowę straci !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
deformator Re: Hehehe 07.06.05, 13:12 Nie wpadłeś na pomysł, że naprawdę osobą pana wojewódzkiego nie wszyscy muszą się zachwycać, hę? Czy krytyka jego stylu bycia (opartego na żartach oscylujących w swojej błyskotliwości wokól pierwszych klas podstawówki) jest twoim zdaniem wybuchem zawiści i zazdrości? Usiądź i przemyśl to koziołku matołku... Odpowiedz Link Zgłoś
r306 :) 07.06.05, 13:35 Kto tu jest matolek? Nie odrozniasz krytyki od zawisci? Podpowiem - zawisc objawia sie zwrotami: "nienawidze", "nie cierpie" i inwektywami: "idiota", "kretyn", "pajac". Krytyka to pokazenia bledu. Krytyka konstruktywna dodaje do tego sposob prawidlowego rozwiazania. Najlepsza definicja asertywnosci - sztuki negocjacji i krytyki - mowi: "badz twardy dla problemow, miekki dla ludzi". Gdzie w tych wypowiedziach widzisz krytyke???? Tak sie sklada ze tokshow Kuby na Polsacie nie ogladam od roku czasu, bo zwyczajnie formula sie przezyla i programy staly sie wtorne. Czasem ogladam Idola - no i sie dziwie Waszej dwoistosci - bo z jednej strony na reprezentancie showbiznesu jakim jest Wojewodzki tu wieszacie ostatnie psy, ale jak on wiesza w podobnej konwencji jak Wy na ludziach, ktorzy do tego showbiznesu wlasnie sie pchaja, to Was to oburza. Heh. Jestescie zwyczajnie skoltunieni. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: :) 07.06.05, 14:21 Wiesz, po czesci chcialbym. Taki park maszynowy jaki ma Wojewodzki do dyspozycji, to duza frajda dla milosnika motoryzaji jakim jestem ;) Za Muche natomiast dziekuje - mam duzo fajniejsza dziewczyne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Hehehe IP: *.k1.pl 07.06.05, 19:49 Jakbyś żył w komuniźmie, to byś tu nie pisał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziggi No to będzie kolejne pismo pełne dyrdymałów... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:07 Kuba Wojewódzki na pewno ma swoje miejsce w showbiznesie - zaraz obok Marcina Dańca i Tadeusza Drozdy. Jezu, jak ich widzę, to mnie mdli. Najgorsze, że sie od takich opędzić nie można - jak już wlezą, to są wszędzie - w TV, w radio, w prasie... To pewno jest dość inteligentny gość, ale swojej głowy używa tak samo jak dupy - wszystko, co z niej wychodzi to gó... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Hej malkontenci ! IP: *.acn.waw.pl 07.06.05, 12:28 Wescie sie uzalajcie gdzie indziej, bo czytac sie nie da tych waszych narzekan albo zabiezrcie sie za jakas prace. Jestescie jak rozkapryszone dzieci, ktorym zawsze i wszedzie zle. Wylaczcie komputer i poczytajcie moze ksiazki dla odmiany. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
deformator Re: Hej malkontenci ! 07.06.05, 13:14 Trudno powiedzieć jakie książki ty czytasz, jeśli drażni cię brak zachwytu nad wojewódzkim :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit Re: Hej malkontenci ! IP: *.acn.waw.pl 07.06.05, 19:21 Brak twojego zachwytu nad Wojewodzkim mnie nie drazni. Agresywne posty wrecz przeciwnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mak Re: No to będzie kolejne pismo pełne dyrdymałów.. IP: 80.51.227.* 07.06.05, 22:58 to proste powinni odciąć Cię od prądu,Ty nie oglądałbyś Kuby a my nie czytali Twoich wypocin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akcja Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.05, 12:24 jeszcze jeden palant "przy głosie", przecież to człowiek bez klasy, bez podstawowej wiedzy i kultury, jego płytkie żarty to objaw kompleksów - to choroba o której można zsięgnąć wyczerpującej informacji w psychiatri Bilikiewcza, żartowanie z wszystkiego i z wszystkich nie świadczy i poczuciu humoru, tylko o defekcie psychicznym, o braku pewności swoich poglądów i doświadczeń, nie czucie swoje wolności i indywidualności, szkoda mi go, bo wszysko co mówi, ma taką ułomność, jak jego opinie na temat śpiewającej w idolu młodzieży, facet jest klinicznym przypadakiem braku słuchu (co niejednokrotnie zaprezentował publicznie) i szydzi z rzeczy które do niego nie docierają, bo ich nie słyszy, myślę, że gdyby w zamiast "gminnego" posadzić w jury idola miłego głuchoniemego, byłby prznajmniej miły widok, lubię śpiewających młodych ludzi, ale nie oglądam idola, bo dostaję wysypki na widok tych emerytów, którzy udają, że coś wiedzą o muzyce, o sztuce, że coś czują prócz kasy i kariery, może jeszcze pani ela (jedyna z nich) coś słysz, ale jej gust to tragedia antyczana, reszta szkoda słów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buldog Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:30 Powiatowy to nie jest jego prawdziwe nazwisko, on się tak nazywa że nawet najstarszych komuchów mdli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czech On należy do naczelnych? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 12:37 Toć to obraza naczelnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erwin Re: On należy do naczelnych? IP: *.podchorazych.katowice.pl 13.06.05, 12:36 Ty pewnie też nie należysz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka a może by pieprznąć to wszystko.... 07.06.05, 12:38 ... i pojechać w Bieszczady?:) tak jakos sobie pomyślałem, nie wiem czemu Odpowiedz Link Zgłoś
edward7 Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym 07.06.05, 12:46 czasami przez pomyłke udaje mi sie obejrzeć tego pajaca w TV.... a nowa gazetka nie bedzie pewnie odbiegać od prześmiewczego tonu z "wojewódzką" receptą jedynie słuszną na cały ten świat... wiem, że trudna decyzja ale wyjedź na kube - najlepiej na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.aster.pl 07.06.05, 12:54 No może on i leczy swoje kompleksy , ale czasem przynajmniej mozna sie pośmiać. Ma jakis choć minimalny dystans do siebie, a to u ludzi TV nie jest czeste. Wyobraźcie sobie np taką jedna Panią , która prowadzi "show" na jakiejś wyspie i nagle wstaje i mówi- " patrzcie widzowie jakam gruba brzydka i jak ładnie mówię R";))) Nie do pomyslenia. Wojewódzki nie jest pewnie geniuszem...ale coś w tym życiu robi - czego wszystkim zyczę;) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zWrocka Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: 195.20.110.* 07.06.05, 13:17 czy to ten zoofil, który pieprzy się z MUCHĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oip Pewnie macie wszyscy po trosze racji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 13:29 i na szczescie nie musicie czytac tej calej gazety.Ja przynajmniej nie zamierzam.TV w domu nie posiadam, zyje i to calkiem niezle.Dzieki za dowcip z obraza naczelnych-Dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kramarka jaki pan taki kram IP: *.onlink.net 07.06.05, 14:18 nie dziwie sie , ze idiota i prostak robi w Polsce kariere bo jaki pan taki kram.Nasze haslo: chamy i prostaki z calego swiata laczcie sie w polskiej telewizorni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr do zWrocka IP: *.aster.pl 07.06.05, 13:43 No i właśnie takim textem jad zazdrosci z ciebie wyleciał;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop koszerny idiota a to rzadkość, jest żałosny IP: *.chello.pl 07.06.05, 13:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil moja opinia IP: *.chello.pl 07.06.05, 14:01 uwazam tego pana za skończonego chama i idiotę. Czegkolwiek się on dotknie, ja to omine. Takie jest moje zdanie, i prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Not determined Nie mam telewizora. Telewizja jest passe. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:01 Szkoda, że sam siebie jeszcze nie obśmiał. Na te wyżyny sie raczej "idol" nie wzniesie. Moda na niedorozwiniętych "szyderców" przyprawia mnie o mdłości. Kiedy to się skończy i te medialne ikony nabiorą wreszcie dystansu do siebie samych? Jego słabizna zaczęła sie od Halo gramy, choc wtedy zachowywał jeszcze resztki gustu. Będę szczery Jakubie... jesteś mentorem nastolatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki takiego krety Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.speed / 217.153.237.* 07.06.05, 14:21 na można porównać do Leppera tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MTS Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 14:25 Ten facet to jest żałosny błazen i smętny szpaner! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gminny No to awansował, bo dotychczas był tylko człeko- IP: 193.109.212.* 07.06.05, 14:30 kształtnym! Gratulacje, winszujemy rozwoju intelektualnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yetti Wojewódzki - Zanussi IP: *.cantonimotor.com.pl 07.06.05, 14:40 Kubus lubi działać wmyśl zasady " chcesz coś znaczyć - otaczaj się zerami". Dzięki temu moze pobrylować trochę na ekranie. Jednak co jakiś czas odstępuje od tej zasady i zaprasza kogos z klasą. No i z regułu wypada wtedy w najlepszym przypadku blado. W programie z Zanussim pokazał jak daleko mu do klasy. Nie mówiąc już o tym drugim pajacu, Bolcu - mistrz swiata w skromności i elegancji. Widziałem jaki wysiłek musiał włożyć Zanussi aby przełknać jakoś tę konfrontacje, nie sprawiając jednoczenie przykrości temu nadętemu parweniuszowi Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Tak, tak 07.06.05, 15:04 A Zanussi, czlek skromny, o duzej kulturze osobistej, przyszedl do Wojewodzkiego tylko po to, aby pokazac swoja wyzszosc wobec tej miernoty albo, co jeszcze gorsze, by swiadomie poddac sie ciezkiej probie obcowania z Bolcem i Wojewodzkim, bo jakiz gigantyczny "wysiłek musiał włożyć Zanussi aby przełknać jakoś tę konfrontacje". Czyli albo Zanussi nie jest skromny i jest pozbawiony kultury, albo jest zwyczjnie glupi, bo nie wie na co sie naraza i z kim sie "zadaje". Ludzie - jestescie tak zacietrzewieni i tak faceta nienawidzicie, ze nawet logicznie myslec przestajecie! Zgroza! A co do samego Bolca - zagrales w trzech filamach, w tym jednym nagradzanym na festiwalach filmowych? Zebrales jako aktor pozytywne recenzje (Bolec jawil sie krytyce filmowej po premierze "Poniedzialku" niemal jako nowy Himilsbach), nagrales dobra plyte???? Czy aby wyrazenie przez Ciebie WLASNEJ opinii na forum nie jest przejawem "mistrzostwa swiata w skromnosci i arogancji"???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop ale widze ze go oglądasz i oto mu biega psioczysz IP: *.chello.pl 07.06.05, 15:39 ale widownia jego jestes. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hmm 07.06.05, 15:44 Albo nie zrozumiales tego co napisalem, albo podpiales sie nie pod ta wypowiedz co trzeba.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop no to oglądałeś, czy tak popie..sz z wyobrazni? IP: *.chello.pl 07.06.05, 15:50 Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Skoncentruj sie!!! 07.06.05, 15:54 Uzylem sarkazmu smiejac sie z ludzi, ktorzy wlasnie krytykuja Wojewodzkiego i jednoczesnie go ogladaja. Zacznij sie koncentrowac na tym co czytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: ty chyba jestes baba albo pedał?? IP: 212.76.39.* 07.06.05, 21:08 A co, bo trudnych słów uzywa? Nie rozumiesz co to "sarkazm" to od razu "pedał" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yetti Re: Tak, tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:50 > A Zanussi, czlek skromny, o duzej kulturze osobistej, przyszedl do > Wojewodzkiego tylko po to, aby pokazac swoja wyzszosc wobec tej miernoty albo, > co jeszcze gorsze, by swiadomie poddac sie ciezkiej probie obcowania z Bolcem i > Wojewodzkim, bo jakiz gigantyczny "wysiłek musiał włożyć Zanussi aby przełknać > jakoś tę konfrontacje". > Czyli albo Zanussi nie jest skromny i jest pozbawiony kultury, albo jest > zwyczjnie glupi, bo nie wie na co sie naraza i z kim sie "zadaje". Nie wiem w jakim celu Zanussi przyszedł do K.W. Pewnie dlatego, ze został zaproszony. Nie wiem czego Zanussi się spodziewał. Ja się spodziewałem ciekawych pytań ze strony K.W. , ale zawiodłem się. Poza tym , to moje subiektywne odczucie, K.W. topniał od pierwszych sekund jak snieg na Saharze. Po prostu róznica poziomów wrzeszczała z telewizora na całe gardło. I nie przypuszczam, żeby Zanussi wiedział , że tam bedzie ten 'wielki' Bolec, co by się z nim mierzyć. Ja widziałem to co napisałem wczesniej. A twoja logika co do głupoty lub naiwności Zanussiego jest raczej pochopna. Ja powiedziałbym, ze jest otwarty i tyle. > A co do samego Bolca - zagrales w trzech filamach, w tym jednym nagradzanym na > festiwalach filmowych? Zebrales jako aktor pozytywne recenzje (Bolec jawil sie > krytyce filmowej po premierze "Poniedzialku" niemal jako nowy Himilsbach), > nagrales dobra plyte???? Nie deprecjonuje talentów , takich czy siakich Bolca, tylko pisałem o jego stylu bycia, który mi kompletnie nie odpowiada. A co to znaczy "dobra płyta"? Dla mnie Division Bell to dobra płyta.A dla Ciebie? Może Bolec? A te które nagrałem, to tez wg mnie dobre płyty, mimo ,ze nie są szerzej znane. Ty pewnie wyrzucił(ła)bys do kosza. Tak jak ja Bolca. Wiec masz jaks absolutnoą definicję dobrej płyty? Tak czy inaczej Bolec nie robi wiekszego wrażenia. > Czy aby wyrazenie przez Ciebie WLASNEJ opinii na forum nie jest > przejawem "mistrzostwa swiata w skromnosci i arogancji"???? Forum jest od WŁASNYCH opinii. Pomyliłeś(łaś) forum z wykładami Kołakowskiego, gdzie nie smiałbym pisnąć , nawet z zachwytu. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Re: Tak, tak 08.06.05, 08:34 > Nie wiem w jakim celu Zanussi przyszedł do K.W. Pewnie dlatego, ze został > zaproszony. O ile wiem, to mozna grzecznie odmowic. Po prostu Twoj Wniosek, ze Zanussi przezywal katusze jest bzdurny - szczegolnie w kontekscie Twoich dalszych slow: "Ja powiedziałbym, ze jest otwarty i tyle." Tak, Zanussi jest otwarty i sie nie wil :) Nawet gdy Wojewodzki wpadal w swoja brzydka maniere powtarzania pytan i wracania do juz raz zamknietych watkow rozmowy. Tak, Wojewodzki maleje przy ludziach duzego formatu i niejednokrotnie juz mielismy tego przypadki - ja z tym pogladem nie polemizuje. Jednak to chyba wlasnie dobra cecha Wojewodzkiego, ze do programu, ktorego glownymi odbiorcami sa nastolatki zaprasza postacie tak wybitne, nawet narazajac sie momentami na smiesznosc. Nie moze tego robic w kazdym programie, bo przeciez musi utrzymac swoja widownie (wowczas ja wylaczam tv hehehe), ale od czasu do czasu podejmuje te wyzwania i naleze go za to chwalic a nie pierniczyc, ze "topnial jak snieg na Saharze" :) I w calej dyskusji wlasnie z takim podejsciem polemizuje. Wad programow Wojewodzkiego mozna wymienic bez liku, no ale je wymieniajmy i krytykujmy, a nie wylewajmy zolci, bo to schodzimy wowczas duzo ponizej poziomu samego Wojewodzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yetti Re: Tak, tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 14:35 masz sporo racji, ale ja też :) może nie umiem jasno się wyartykułować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjdgjdfgjd VANITY FAIR. TO będzie Wanity Fair IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 15:37 To będzie polska wersja Vanity Fair Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: VANITY FAIR. TO będzie Wanity Fair IP: 212.76.39.* 07.06.05, 21:32 No to brzmi prawdopodobnie. Aczkolwiek mi do głowy przyszło coś bardziej luzackiego. Na kształt brytyjskiego "Heat" na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:05 Sądząc po Naczelnym to raczej coś pośredniego między "Popcornem" i "Peep-show". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjghgjjjgjh Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 16:14 a TYTUS dostał Nobla ;-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.mclink.it 07.06.05, 17:11 "W garniturze nie jest mi do twarzy". A w czym jest na zdjeciu? W zakopianskim swetrze? Nie znam i jakos nie chce mi sie tracic czasu aby poznac. Ufam mojemu instynktowi. A patrzac na zdjecie moge wywrozyc ze magazyn kierowany przez pana Wojewodzkiego nie bedzie wielkich lotow. Jakies tam ploty z "wielkiego" swiata i wstrzasanie czytelnikiem za wszelka cene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay co.uk Do robienia magazynu trzeba zawodowca... IP: *.in-addr.btopenworld.com 07.06.05, 17:57 Nasz bohater,ktorego profesjonalizm jest bardzo podejrzany,osiagnal wlasnie swoj szczebel niekompetencji.O tym,ze nie umie w ogole pisac przekonaly mnie jego zenujace felietony w Metrze.O tym,ze nie jest postacia telewizyjna przekonalem sie kiedys ogladajac jego wyjatkowo slabe programy.Najdziwniejsze,ze na sztuczna postac,ze sztucznym nazwiskiem,bez zadnych dokonan zawodowych skusil sie potezny wydawca.Nie ma szans,aby jakikolwiek magazyn prowadzony przez amatora,wszedl na rynek i sie na nim utrzymal.Nie ma takiej mozliwosci.Przekonacie sie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeech Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 07.06.05, 18:06 kwituje k***a i kwituje, zle sie od tego czuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Kuba Wojewódzki został naczelnym IP: *.k1.pl 07.06.05, 19:46 To będzie taka gazeta dla pedałów Odpowiedz Link Zgłoś