pressforum 14.12.05, 19:55 pochanke laureatką? komentarze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kropkai Re: Pochanke 14.12.05, 19:58 Myslałam, że sie przesłyszałam, kiedy podali jej nazwisko. Jedyna nadzieja w tym, że może jako dziennikarce roku nie bedzie wypadał jej grzebac bez przerwy w uchu - ma tam chyba słuchawkę- i bez przerwy przerywac w pół zdania zaproszonym gosciom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Ktoś tu chyba zmysły postradał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 21:13 > pressforum napisał: > pochanke laureatką? komentarze? -------------------------------------------------------------------------------- Matko - jakaś dramatyczna pomyłka. Gdzie ta kobieta uprawia dziennikarstwo, a nie "prezenterstwo" ewentualnie "moderatorstwo" (tfu! ohydny anglicyzm)? Może ja tylko nie potrafię znaleźć jej autorskich programów dziennikarskich i publicystycznych, bo przecież chyba nie za poprowadzenie wieczoru wyborczego dostaje się etykietkę "dziennikarza", ale za całoroczną harówę naprawdę dziennikarską, a nie prezentersko-moderatorską, bo to mogą robić ludzie po przedwczesnym wyrzuceniu ze studiów w szkole aktorskiej, albo po przedwczesnym wyrzuceniu ze studiów PR-owskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neon Re: Towarzystwo wzajemnej adoracji? IP: *.wlan.pl 15.12.05, 09:02 Nie - to towarzystwo trzymające media. Potrzebna jest jeszcze jedna komisja sejmowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karnisz Re: Pochanke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 09:22 Ma tez nominacje do tytulu Homofoba Roku Odpowiedz Link Zgłoś
polsat1 Re: Pochanke 15.12.05, 10:00 Tak to jest, że przyznaje się nagrody najbardziej wyrazistym dziennikarzom. Oczywiście można się spierać czy to akurat Pochanke powinna dostać Grand Pressa. Ja szczerze mówiąc w ogóle nie widzę kandydata do Grand Pressa. A tak w ogóle, nie zapominajmy, że to jest towarzystwo wzajemnej adoracji, które do swoich szeregów nie dopuści nikogo. Ja jestem fajny, ty jesteś fajny. A przecież fajny fajnego lubi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Pochanke 15.12.05, 11:30 Czy to jest ta pani, która uśmierciła Jana Pawła II dzień wcześniej, by jako pierwsza rzucić "njusa" w eter? Jeśli za coś takiego dają nagrody, to świat zwariował. Odpowiedz Link Zgłoś
mafik Re: Pochanke 16.12.05, 09:21 By nieco uspokoić nastroje, pozwolę sobie na nakreślenie pewnego rymu: "Niejeden facet za swą kochankę pojąć by chciał Justynę Pochanke" ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: press not logo Re: Pochanke IP: 85.219.175.* 16.12.05, 10:40 no tak... sie zastanawiam nad tym co kolega zapodal. hmmm no czy ja wiem. no moze cos w tym jest? ale ale! znowu dyskusja staje sie niemerytoryczna. Odpowiedz Link Zgłoś
lucand1 Re: Pochanke 16.12.05, 16:34 Dlaczego prezenterki telewizji TVN są tak diabelnie brzydkie i nieseksowne. Niedobrze sie robi patrząc na te panie. Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Pochanke 16.12.05, 16:52 rzecz gustu. mysle, ze kolega przesadza ;) Odpowiedz Link Zgłoś