Gość: buba Re: Kto zatrzyma bandytów? IP: *.pptp.stw-bonn.de 23.03.06, 18:25 to, ze nie maja kasy na bilety i nie dostana sie na stadion nie bedzie im przeszkadzalo w laniu sie poza. w koncu zadyma najwazniejsza. jesli o mnie chodzi to moga sie wytluc na amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Kto zatrzyma bandytów? IP: *.e-wro.net.pl 23.03.06, 18:44 dynek - jak nie masz nic do powiedzenia to sie nie wypowiadaj - to co napisales to totalne dno (w Anglii juz nie ma zadym, chuliganow nie stac na bilet na MŚ itd). Zupelnie nie znasz realiow wiec sie nie wypowiadaj bo tylko siejesz zamet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Kto zatrzyma bandytów? IP: *.server.ntli.net 23.03.06, 19:41 Do bydla stadionowego trzeba strzelac bo inaczej nigdy sie tego problemu nie opanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 u nas Ziobro sie zajmuje mlodym Kwasniewskim 23.03.06, 19:42 a to co sie dzieje teraz ma w nosie.Boze spuść noge i kopnij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ostra amunicja + wojsko na ulicy i po klopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:55 polscy czy inni bandyci w worki i zbiorowe groby ( mozna zarejsertowac fakt pochowku dla rodziny ewentualnie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Zdelegalizowac piłke nożna w Poslce, a chulganów . IP: 82.139.52.* 23.03.06, 19:59 ..na główny palc miast i ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyclerjugend Re: Kto zatrzyma bandytów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:59 Polnische Banditen? Już niegdyś tak nazywano partyzantów z AK. Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Kto zatrzyma bandytów? 23.03.06, 20:47 I w koncu redaktorzy zaczeli nazywac rzeczy po imieniu. BANDYCI, CHULIGANI, nie pseudokibice (bo to bylby taki pseudokomplement dla nich i jednoczesnie obraza dla normalnych kibicow). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek_sprawiedliwy W pelni popieram polskich chuliganow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 20:48 Niech rosna w sile i napedzają stracha wszystkim, ktorym trzeba. To moze byc prawdziwa sila zbrojna Polski na przyszlosc. Kiedys sie im zaproponuje oddzialy specjalne to Legia Cudzoziemska bedzie musiala pampersy nosic na ich widok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Re: W pelni popieram polskich chuliganow!!! IP: *.e-wro.net.pl 23.03.06, 22:58 Owszem Legia Cudzoziemska będzie nosiła pampersy aby sie nie posikać ze śmiechu na widok bezmózgich polskich sił zbrojnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blq Re: Kto zatrzyma bandytów? IP: *.core.lanet.net.pl 23.03.06, 21:04 Dziwne te wyniki ankiety - ok. 50%-50%. Skoro radza sobie z niemieckimi szalikami, to moze i z polskimi sobie poradza. Szkoda, ze mundial nie jest w Anglii czy Holandii* - tam dostaliby palami i tylko cieszyli sie, ze w Polsce moga sobie jeszcze porozrabiac. A swoja droga, to tyle szalikow jedzie na mundial? Myslalem, ze oni raczej "bronia barw" klubowych. No, ale kazda okazja jest dobra... Bilety powinny byc drozsze ;) * - na meczu Ajaksu w Amsterdamie czulem sie jakby bylo swieto, w przciwienstwie do meczu Lecha :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek Do kogo Ty mówisz? IP: *.e-wro.net.pl 23.03.06, 22:57 Te bezmózgi nic nie pamiętają z lekcji historii, nie wiedzą co to SS ani co to druga wojna światowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas polacy sami sie powybijaja wzajemnie IP: *.chello.pl 23.03.06, 22:46 policja niemcom niepotrzebna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Kto zatrzyma bandytów?kto zatrzyma GW IP: *.sympatico.ca 23.03.06, 23:50 ot i probka wolnosci slowa w mysl dawnego powiedzenia:"co wolno wojewodzie"... przepraszam! tez jestem kibicem pilki kopanej,lecz "w morde jeza" nie zgadzam sie ze stereotypem GW : ze kazdy polski kibic to bandyta! Odpowiedz Link Zgłoś
snake.plissken Re: Kto zatrzyma bandytów? 24.03.06, 00:52 Artykuł obliczony na szukanie taniej sensacji,tendencyjny a merytorycznie to już po prostu dno. Najbardziej bawi mnie jak różne mądre głowy,dziennikarze,poseł "prowadzę na dwa gazy" Janusz Wójcik z komisji sportu i inne mądrale podają przykład Anglii,gdzie podobno jest tak pięknie. Ludzie ci nigdy nie byli w Anglii na meczu-innego wytłumaczenia bowiem na bzdury,które piszą,mówią nie może być innego wytłumaczenia. Słyszymy: "W Anglii poradzono sobie z chuliganami-kibic ma tam kartę kibica,stały nr krzesełka na stadionie i jak rozrabia to dostaje grzywnę,zakaz stadionowy ,a kartę mu się zabiera i na mecz już nie wejdzie nigdy!" Byłem dwa miesiące temu na meczu Millwall (jest to klub mający chyba najsłynniejszych chuliganów na Wyspach) Bilet kupilem na pół godziny przed meczem,nikt mnie nie legitymował ani w momencie kupowania biletów,ani przy wchodzeniu na stadion.Mało tego-mogłem usiąsć gdziekolwiek chciałem na trybunie,na którą miałem bilet(2-piętrowa trybuna za bramką,gdzie siedzą najzagorzalsi fani) Mogłem więc mieć 5 zakazów stadionowych,być poszukiwanym listem gończym,a i tak bez problemu znaleźć się na stadionie.Dodam ,że w drugiej połowie miejscowi kibice siedzący na innej trybunie przekopali trochę policję,ktorą wygonili z trybun. Zainteresowanym polecam także relacje z ostatniego meczu Premier League(sic!) Fulham-Chelsea,gdzie kibice obu klubów lali sie na środku murawy (kiedy coś podobnego działo się ostatnio w polskiej I lidze?!) Zadymy były są i będą. W Anglii ograniczono je znacznie dzięki milionom (miliardom?) funtów,wszechobecnym kamerom i wielu innym czynnikom. Bawi mnie jak polscy policjanci chcą przenosic Anglię do Polski. Nikt nie pomyśli,że tam są kosmiczne stadiony,jakich długo u nas nie będzie,jakie są ceny biletów i jakie gwiazdy biegają po boisku.Niech zbudują takie stadiony u nas,to wtedy porozmawiamy o robiniu drugiej Anglii u nas. A forumowicze i mądre głowy niech dalej myślą,że zadymy to tylko w Polsce itd. , itp. Dalej myślcie,że chuligani to pijani neandertalczycy w szalikach z kijem bejsbolowym w ręku,sfrustrowani bezrobotni z patologicznych rodzin po wieczorowej podstawówce. Jak mnie to zawsze bawi. Żeby nie było,że się chwalę,ale skończyłem dobre studia,dobrze zarabiam,a robię to ,co robię bo to lubię. Jeden zbiera znaczki,inny woli skoki na bungee,a jeszcze inny lubi lać sie w ustawkach. Na mistrzostwa jadę z kolegami-mamy już bilety na mecz,na samolot i opłacony hotel-stać nas. I nikt nie ma prawa mnie nie wpuścić do Niemiec,bo będziemy ubrani lepiej i wydamy więcej pieniążków niż nie jeden "porządny" piknikowy kibic reprezentacji,zataczający się pod stadionem z butelką wódki i w zażyganym szaliku reprezentacji Polski próbujący śpiewać hymn,z którego zna pewnie i tak jedną zwrotkę. A burakom,którzy nawołują do do strzelania z ostrej amunicji do "bandytów w szalikach" życzę żeby raz w życiu za darmo dostali z "bezpiecznego" gumowego naboju. Bo jedyna obecnie alternatywa dla polskiej policji to w/g nich strzelanie z shotgunów jak tylko coś sie dzieje. Efekt jest taki,że np. 20 osób na stadionie coś robi,a mądra policja ostrzela cały sektor ,w którym zadymiarze się znajdują i cierpią na tym oczywiście niewinni. Niech nawołujący do strzelania spytają,co o tym sądzi, dziennikarza Dziennika Bałtyckiego,który stracił oko w czasie demonstracji górników w stolicy,niech spytają rodziny osób z łódzkich Juvenalii,które zginęły bo mądrą policja zamiast użyć "bezpiecznej" gumowej amunicji (od której można "co najwyżej" stracić oko,lub wszystkie zęby) użyła,tu cytuję :"pociski typu Breneka" (panu komendantowi nawet nie chciało przez usta przejść słowo "ostra amunicja") Niech spytają dziesiątki innych osób,które nic złego nie robiły,a zostały postrzelone,bo ostrzelano cały stadion,bo to prostsze niż zidentyfikować i złapać chuliganów. Dziękuję za uwagę, i pozdrawiam wszystkich chuliganów bez względu na barwy klubowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wesley z usa Re: Kto zatrzyma bandytów? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 24.03.06, 01:56 oj ile ja bym dal zeby zobaczyc jak nasze lyse paly bija niemca w kask!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcas A skad to hooligani maja kase na wyjazd do Niemiec IP: *.liverpool.nsw.gov.au 24.03.06, 04:28 a szczegolnie na oplacenie biletu na stadion? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Zawracanie doopy 24.03.06, 06:53 Nie bardzo rozumiem w czym problem, pieniądze podatników trwoni się na głupie akcje, które z góry skazane są na niepowodzenie chociażby dlatego, że nawet złapany bandzior wychodzi natychmiast bo bandycki sąd sprawę umarza. Najtańszym sposobem i zarazem skutecznym w 100%-tach jest zrobienie listy takich bandzirów i odstrzelenie ich w każdym dogodnym momencie, nikt mi nie powie że kiedy zacznie ich ubywać to następni też będą "bohaterami", to są zwyczajne cykory z wielkimi kompleksami i niczym innym nie potrafią zaimponować więc w gromadzie pokazują co potrafią a pojedyńczo to zwyczajne tchórzliwe szmaty. Po takich akcjach cała policja UE uczyłaby się od nas porządnej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Kto zatrzyma bandytów? IP: *.hsd1.il.comcast.net 24.03.06, 08:30 Pewnie Tomasz Hajto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wamp Re: Kto zatrzyma bandytów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:22 wedlug mnie wszytko nie dzieje sie bez przyczyny... s9.bitefight.pl/c.php?uid=57386 Odpowiedz Link Zgłoś