Gość: Angel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 15:06 Piękny gest. Żeby wszyscy mieli TAKICH sąsiadów... Życzę tej młodej mamie jak najlepiej. Niech się wszystko ułoży po jej myśli. NIE WYRZUCAJCIE JEJ!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krzych Re: Uratowali ją sąsiedzi IP: 81.15.164.* 29.04.06, 22:27 Wspanaili ludzie i wspaniała mama z dzieckiem. Życzę im jak najlepiej. Prawdę też powiedziała ta Pani o tym, że pijusów boją się ruszyć ale na chcących żyć normalnie to zaraz by pokazywali srogość prawa. U mnie na mazurskiej wsi jest tak samo. Niepłacących od lat w naszej spółdzielni nikt nie rusza, nawet prezes im jeszcze dzięki znajomościom w Urzędzie Gminy nienależne prawnie dotacje załatwia. Za to obdarowani mają na niego głosować, np. w sprawie podwyżek dla niego. Ale niech tylko ktoś z nas zawsze płacących zacznie się buntować i to zaraz mu komornika. Prawdą jest to, ze nasz kraj jest krajem, w ktorym bezprawie podniesiono do rangi prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Uratowali ją sąsiedzi IP: *.chello.pl 30.04.06, 23:47 wzruszyl mnie ten artykul, moja mama tez gdy byla mloda, to byla w podobnej sytuacji, co ta dziewczyna. Wszystko skonczylo sie pomyslnie.Zycze jej,by dostala to mieszkanie i wszystko sie dobrze ulozylo. Odpowiedz Link Zgłoś