Dodaj do ulubionych

Tok2szok w TV 4

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 04:33
fatalnie. Znowu Wybrorcza w telewizji.
Obserwuj wątek
    • fraglesi67 TV4 21.08.06, 06:35
      Kto ogląda TV4 ?
      • m635 kto poprowadzi program po lustracji dziennikarzy? 21.08.06, 09:49
        fraglesi67 napisał:

> Kto ogląda TV4 ?

I kto ma ochotę oglądać Żakowskiego, SLD-owca, którego pełno we
        wszystkich "postępowych" mediach oraz Najsztuba - zblazowanego do bólu
        nudziarza umaczanego w niejasne finasowe powiązania?
        • poszeklu Re: Mihnik do telewizji. "Nowe" wraca 21.08.06, 16:08
          m635 napisał:

> fraglesi67 napisał:
          >
          > > Kto ogląda TV4 ?
          >
          > I kto ma ochotę oglądać Żakowskiego, SLD-owca, którego pełno we
          > wszystkich "postępowych" mediach oraz Najsztuba - zblazowanego do bólu
          > nudziarza umaczanego w niejasne finasowe powiązania?
          Bedzie jeszcze smieszniej
          • Gość: hehehe dobre Kawal dnia czyli absurdy poniedzialkow IP: 207.208.161.* 21.08.06, 16:46
            wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8470741&rfbawp=1156171436.801

usmialem sie strasznie!!!
    • galba Dwóch największych nudziarzy w historii TV... 21.08.06, 07:06
      To będzie hit sezonu...
      • Gość: nets nudni to oni akurat nie są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 07:40
        w TV jest wielu innych, którym należy się palma pierwszeństwa. jest szansa, że
        będzie to kawałek porządnej publicystyki.
        • scyg Re: nudni to oni akurat nie są 21.08.06, 07:48
          Uwielbiam ich arogancko-mentorski ton, zwłaszcza Najsztuba.
          • Gość: vigo Re: nudni to oni akurat nie są IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:54
            można uwielbiać albo nie ale przynajmniej nie są to kolejne ogłupiające rozmówki
        • Gość: PBK Re: nudni to oni akurat nie są IP: *.onlink.net 21.08.06, 15:49
          Najsztub to ociekajacy chamstwem prostaczek a jego wywiady sa tak prostackie
          jak wypowiedzi Lecha- gaduly b. prezydenta. Tego prymitywa sluchac i czytac nie
          mozna.
      • Gość: ble,ble galba Galba... dyżurny idiota PISokomuny ! IP: *.elb.vectranet.pl 21.08.06, 10:21
        ty nie tylko jesteś durny, ty jesteś baaardzo durny!
        • filc1957 Re: Galba... dyżurny idiota PISokomuny ! 21.08.06, 12:27
          Daj spokój galbie. Tego durnia nic nie przekona. Te typy pisiorkowe tak mają.
          Dla niego wyrocznią teraz w TV jest Pospieszalski... Ot czasy ...
      • prawy.prosty na szczescie prawiczki galbusiowe maja 21.08.06, 13:04
        Pospieszalskiego...
        Więc kofane Galbiątko nie musi się martwić aż tak bardzo- zawsze ktoś wciśnie
        kit ludowi ciemnemu
    • Gość: cyberchmura Re: Tok2szok w TV 4 IP: *.chello.pl 21.08.06, 08:09
      A co za problem kupić talerz z telewizja ojca tadeusza, żebyś mógł oglądać caly
      dzień lub jeszcze dłużej.Poza tym TV 4 to prywatna stacja więc niech puszczają
      co chcą.Ja sie ciesze niezmiernie bo Tok Szok był zajebisty i wszystkie
      dzsiejsze Co z ta Polską ,Forum i inne nie daj bóg Kuby Wojewódzkie to cienkie
      lolki.
      • lechaleksanderkaczynski cieszę sięęęęęęę... 21.08.06, 10:15
        a ja się z cyberchmurą zgadzam! i kropka! .
    • Gość: uświadamiacz Zawsze możesz swoje ulubione TRwam włączyć IP: 195.212.199.* 21.08.06, 08:37
      tam będziesz miał swoją Prawdę i tylko Prawdę oglądać. I polityków swojej
      ulubionej opcji.
      Za innych to nawet nie musisz się modlić.
    • piwosz8 oni są słabi nie zadają trundych pytań 21.08.06, 08:45
      niech spytają się marcinkiewicza o jego powiązania z monkiewiczem i dlaczego
      kaczyński go wywalił na twarz.Niech spytają się kaczyńskich o pieniądze z FOZZ,
      niech spytają się wałęse o to czy nie brał nigdy pieniędzy od sb, niech
      spyytają się jankowskiego czy nie pamięta swojego pseudonimu libella a potem
      delegat itd ...może3 jeszcze się niech spytają kościół i jego funkcjonariuszy
      ilo to juz ziemi wyrwali od "bogatej" polski i ile rocznie dostaja od państwa
      pieniędzy . Ale gdzie tam oni wolą pieprzyć w bambus o niczym.I to jest
      własniecała polska niezależna tv.
      • Gość: kalimiećkrowa Zestaw pytań powalający. Do tej grupy dodałbym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:46
        pytania o nazistowską przeszłość dziadunia tuska, o żonę niejakiego balcerka i
        jej działalność, wałęsę o bolka, jolandę k. o fundację, tyle pytań mają zadać,
        że nie wiadomo czy im życia starczy.
        • piwosz8 i jeszcze gronkiewicz o rozpieprzenie banku 21.08.06, 11:58
          staropolskiego na którym się nachapał solorz a oszczędności setki ludzi
          poszły ......w diabły
      • Gość: Sober Re: oni są słabi nie zadają trundych pytań IP: 83.168.77.* 21.08.06, 17:21
        piwosz8 napisał:

> niech spytają się marcinkiewicza o jego powiązania z monkiewiczem i dlaczego
        > kaczyński go wywalił na twarz.Niech spytają się kaczyńskich o pieniądze z FOZZ,
        >
        > niech spytają się wałęse o to czy nie brał nigdy pieniędzy od sb, niech
        > spyytają się jankowskiego czy nie pamięta swojego pseudonimu libella a potem
        > delegat itd ...może3 jeszcze się niech spytają kościół i jego funkcjonariuszy
        > ilo to juz ziemi wyrwali od "bogatej" polski i ile rocznie dostaja od państwa
        > pieniędzy . Ale gdzie tam oni wolą pieprzyć w bambus o niczym.I to jest
        > własniecała polska niezależna tv.

Człowieku, przecież jeszcze nie rozpoczęła się emisja tego programu! Więc skąd
        wiesz, że oni nie będą zadawać trudnych pytań? Kolejny 'mądry' Polak! Za wczasu
        wie, co będzie, bo w domu w kącie postawił sobie wyrocznie i ona mu wszytko mówi
        i nigdy się nie myli, bo to dobra wyrocznia, japońska, a nie z Taiwanu.
    • Gość: josif Re: Tok2szok w TV 4 IP: *.eranet.pl 21.08.06, 09:18
      Gość portalu: Aron napisał(a):
      > fatalnie. Znowu Wybrorcza w telewizji.

Wyborcza? a nie raczej SB?
      • Gość: wojtek Re: Tok2szok w TV 4 IP: *.serv-net.pl 21.08.06, 11:02
        A to nie to samo?
        • wetton Re: Tok2szok w TV 4 21.08.06, 12:24
          Gość portalu: wojtek napisał(a):

> A to nie to samo?

ludzie gdzie zgubiliscie glowy?
    • kropka07 Re: Tok2szok w TV 4 21.08.06, 09:19
      A ja bardzo się cieszę z ich powrotu - ubolewam tylko, że trafią do TV4
      (dziadowska jakość). Najbardziej odpowiednie miejsce to TVN lub TVN 24. Bo to
      najlepsze stacje.
      • Gość: bulba Tak, te stacje są przaśne. Dla ćwierćinteligentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:42
        co własnego zdania nie potrafią sformułować.
        • filc1957 Re: Tak, te stacje są przaśne. Dla ćwierćintelige 21.08.06, 12:30
          Bulba, a która stacja wg Ciebie jest dla takich "yntelygentów" jak Ty? Chyba
          wiem ...
      • Gość: palm Re: Tok2szok w TV 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:57
        do tej pory faktycznie dziadowska, poczekajmy co stacja zrobi w nowym sezonie.
        co do tvn - nie są mniej dziadowscy (patrz te wszystkie tańce z gwiazdami czy
        inne programy typu "załóż się")
    • Gość: nemo [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: rex Wspaniała wiadomość. Palce lizać. Nareszcie każdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:39
      przyzwoity człowiek ma chęć na inteligentne programy. Klasa prowadzących nie
      budzi wątpliwości - to będzie hit!
      • cezary_muh Re: Wspaniała wiadomość. Palce lizać. Nareszcie k 21.08.06, 10:05
        Zawsze z przyjemnością oglądałem TokSzok. I teraz też z przyjemnością oglądnę.
        Żakowski to z pewnością aktualnie jeden z lepszych publicystów w polskiej prasie. Zawsze pisze w sposób wyważony, obiektywny i generalnie mądry.

Pozdrawiam panów redaktorów
    • Gość: mors Tok2szok w TV 4 IP: *.zofiowka.jsw.com / *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 09:56
      Jako aktywny i ciężko postrzelony uczestnik strajku w stanie wojennym na Kopalni
      "Manifest Lipcowy" byłem zaproszony do ich programu w grudniu 1996 lub 1997
      roku. Byli u szczytu popularności i zaproszenie do Tokszoku było wielkim
      wyróżnieniem. Jednak odmówiłem ze względu na kolizję z terminem egzaminu na
      studiach. Potem tego żałowałem.
      Mam nadzieję, że ponowią propozycję, bo w dobie wojewódzkich czy raczej
      powiatowych dod-elektrod i mandarynek, para Żakowski-Najsztub błyszczałaby jak
      diament wśród szkiełek.
      PS.
      Do Arona
      Porównanie do Wyborczej raczej nobilituje niż hańbi.
    • Gość: xxx_waw Najsztub "wielka gwiazda"...eeech IP: 5.6.2R1D* / 170.252.72.* 21.08.06, 10:37
      zrobil sie wielki gwiazdor tv, najpierw przerobil go Wisniewski z Ich troje w
      swoim show, pozniej ten sciagnal pomysl i sam kontynuowal to...koles sam
      najpierw oskarza a pozniej przeprasza...beznadziejnota...
    • bronimir Tylko po co? 21.08.06, 10:39
      Bronek kupuje kolegów?
    • Gość: Andrzej Tok2szok w TV 4 IP: *.nll.se 21.08.06, 11:09
      Zakowski-Najsztub: duet egzotyczny!
    • Gość: siamlady Re: Tok2szok w TV 4 IP: *.aster.pl 21.08.06, 11:10
      Wreszcie -zwłaszcza Żakowskiego było ostatnio za mało na wizji. Cieszę się na
      nich.
    • mt7 Nie oglądam telewizji- ale na TOK napewno włączę 21.08.06, 11:14
      Bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że będzie, jak kiedyś, z zębem. Pozdrawiam
      autorów i zespół, czekająć z niecierpliwością.
    • Gość: ..|.. [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 11:19
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wysoki-brunet Re: Tok2szok w TV 4 21.08.06, 12:54
        Gość portalu: ..|.. napisał(a):

> Zmowu te żydki wracają na antene?

Do dupy, nie? I wiesz co? Podobno to jeszcze murzyni, tylko się przemalowali. I
        geje. I ateiści. Słyszałem, że siedzą w domu i kostropatymi dłońmi liczą
        pieniądze, dukaty. Czarni żydzi geje i ateiści. No i jest problem - jak ich
        załatwić? Ku-klux-klan, gaz, krzesło czy stos? Wszystko, wszystko po kolei.
      • cezary_muh Re: Tok2szok w TV 4 21.08.06, 13:34
        Gość portalu: ..|.. napisał(a):

> Zmowu te żydki wracają na antene?

Wsadź se skarpete między zęby, to może coś sensownego powiesz.
      • Gość: Warka z Tych Re: Tok2szok w TV 4 IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 21.08.06, 14:39
        ..|.. napisał(a): > Zmowu te żydki wracają na antene?

Widać że przez pomyłkę obrzezano Ci płaty mózgowe!
    • maria10344 Tok2szok w TV 4 21.08.06, 11:23
      Super-uwielbiam ich obu.Są mądrzy,inteligentni i dla inteligentnych.
      O matko ale megalomania.
      • michles Re: Tok2szok w TV 4 21.08.06, 11:44
        Wydaje mi się,że to JEDYNY udany talk-show w Polsce na przestrzeni ostatnich 18
        lat, a wiec zawsze. Dobrze że przynajmniej jeden talk show (w dodatku
        polsatowski, a polsat to raczej przygłupią kichę tokszołową zawsze daje i
        dajwał) jest adresowany do ludzi inteligentnych.
    • amanasunta53 Taka parafraza z Kubusia Puchatka;..... 21.08.06, 12:15
      ,,Im bardziej łże-media będą dowalać PiS tym mniej PO i SLD po kolejnych
      wyborach''.I bardzo dobrze.A już myslałam ,że Solorz zmądrzał,jak wywalił
      Powiatowego?
    • wetton do Aron 21.08.06, 12:22
      Gość portalu: Aron napisał(a):

> fatalnie. Znowu Wybrorcza w telewizji.

po jaka cholere tu siedzisz?
    • Gość: FreakyMisfit Tok2szok w TV 4 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.08.06, 12:24
      Ciekawe, jak szybko Bronek ich wykopie stamtąd, jak staną się niewygodni politycznie?
      • Gość: FreakyMisfit Re: Tok2szok w TV 4 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 21.08.06, 12:25
        O sorki, pomyliłem TVP2 z 4, a tam władza Bronka chyba już nie sięga.
    • mcgoo Re: Tok2szok w TV 4 21.08.06, 12:35
      ale tylko w tv4 - nie tak fatalnie niech beda jakies punkty odniesienia do np.
      warto rozmawiac czy co z ta polska ... z trzech ukladanek mozna sobie zbudowac
      wlasna
    • amanasunta53 Ci to kaczorom dowalą...... 21.08.06, 12:49
      aż poparcie dla Po ,SLD i demokraci.pl spadnie poniżej progu.Co daj Bóg!
      .....................
      Dowalic koczorom
      • Gość: PBK Re: Ci to kaczorom dowalą...... IP: *.onlink.net 21.08.06, 15:56
        i to jest tragedia.My Polacy nie szanujemy niczego co polskie i nikogo kto
        Polakiem za to oblewamy swoich kublami pomyj i gawiedz sie cieszy. Im ohydniej
        tym lepiej. Boze chron naszych zidiocialych rodakow.
    • Gość: wat Re: Tok2szok w TV 4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 13:08
      Poseł Suski na ekrany!!!!! Ja chcę akowca Suskiego. Niech zrobi program historyczny o powstaniu!
      • pytong1 Re: Tok2szok w TV 4 21.08.06, 13:27
        Jak dla mnie bomba! Ciekaw jestem tylk czemu naqszych tuzów dziennikarstwa nie chcą pokazywać stacje komercyjne w nieco bardziej oglądalnych kanałach:-)
    • Gość: ml76 Tok2szok w TV 4 IP: *.pro-internet.pl 21.08.06, 13:52
      fantastycznie. bardzo ich lubię i cenię. juz się cieszę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka