Gość: kredytowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 08:42 ha a mi upomnienie z banku nie przyszlo ze nie place zaleglych rat dobrze robicie listonosze bardzo dobrze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stacz Poczta stoi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 08:46 Hehe dobrze niech strajkuja za tysiaka sam bym nie chcial strajkowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: Poczta stoi IP: *.elartnet.pl 22.11.06, 15:46 A byłeś ostatnio na poczcie?? Ja byłam i widziałam gromady emerytów zdenerwowanych i zdezorientowanych, którzy nie dostali swoich pieniędzy. Postój w kolejce po list polecony, którego pilnie potrzebujesz i wtedy możesz komentować. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panterka Re: Poczta stoi IP: *.chello.pl 24.11.06, 16:38 Nie chcę mieć więcej niespodzianek tego typu. Nie mogłam ani odebrać przesyłek ani wysłać. Ja też będę strajkować, a co? Na znak protestu będę korzystała z konkurencji, np. z Inpostu. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Poczta stoi 25.11.06, 13:50 No właśnie, konkurencja. Strajkiem podcinają gałąź, na której siedzą. Konkurencja już przejmuje dużych klientów. To jest początek końca PP. Poczta Polska to nie Stocznia Gdańska czy kopalnie -konkurencja ich 'zeźre'. :-) Wyobrażacie sobie jak powoli zaczną sprzedawać swoje budynki, żeby wypłacać pensje naczelnikom? Odpowiedz Link Zgłoś