Dodaj do ulubionych

Zeszmacony Stasiński

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:24
W "Loży prasowej" kilka dni temu Stasiński Gazetę Polską za opublikowanie
tekstu o Wielgusie nazwał szmatą. Prowadząca zaprotestowała, Stasiński
powiedział: "no dobrze, przepraszam", zaprotestował Lisicki, na co Stasiński
powiedział: "no przecież przeprosiłem". Szmatą okazał się Wielgus, a ja
Stasińskiemu powiadam: "jesteś złamanym członem, przepraszam".
Obserwuj wątek
    • tovvarzy.sz Re: Zeszmacony Stasiński 03.01.07, 22:43
      Gość portalu: gizmo napisał(a):

> Szmatą okazał się Wielgus, a ja
      > Stasińskiemu powiadam: "jesteś złamanym członem, przepraszam".

Dlaczego obrażasz Stasińskiego skoro według ciebie szmatą okazał sie biskup
      katolicki, zresztą stronnik o. Rydzyka?
      Na zasadzie Sakiewicz zawinił Cygana powiesili?

• Gość: gizmo Re: Zeszmacony Stasiński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 22:50
        Po pierwsze nie obrażam, bo przeprosiłem. A po drugie to jest wpis o zwyczajach
        Stasińskiego, a nie o sprawie Wielgusa. Staram się trzymać tematu forum, czego
        i tobie życzę.
        • tovvarzy.sz Re: Zeszmacony Stasiński 03.01.07, 22:53
          Gość portalu: gizmo napisał(a):

> Po pierwsze nie obrażam, bo przeprosiłem. A po drugie to jest wpis o zwyczajach
          >
          > Stasińskiego, a nie o sprawie Wielgusa. Staram się trzymać tematu forum, czego
          > i tobie życzę.

zgadzam sie , czy cze ci bys trzymal sie tematu.
          Proponuje skasowac ten post gizmo i wszystkie posty moje czyli gizmo.
          • tw.szfaja Re: Zeszmacony Stasiński 04.01.07, 19:56
            podszyvvator!
    • Gość: Lelekl Re: Zeszmacony Stasiński. Po prostu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 09:23
      Po prostu Michnikowszczyzna znowu nie miała racji
    • Gość: pendrive skąd Sakiewicz czerpał swoją wiedzę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 11:31
      wiadomo, że nie z IPN
      • Gość: gewalt Re: skąd Sakiewicz czerpał swoją wiedzę? IP: 148.233.229.* 04.01.07, 12:11
        Ku.. ale teraz SB smieje sie z was teraz. nie dosc ze was inwigilowala w komunie
        to teraz jeszcze raz z wami gra.a niekture barany lapia sie na to jak mucha
        na gowno.kto by pomyslal w latach 80' ze SB to krynica prawdy to odeslali by go
        do wariatkowa a teraz "prawda was wyzwoli" i czytajcie sobie te wszystkie teczki
        i podniecajcie sie jak juz wam baby nie wystarcza.
        • Gość: Lelekl Re: skąd Sakiewicz czerpał swoją wiedzę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 12:18
          Mnie nie interesuje czytanie teczek kolego. Mnie interesuje aby fukcje
          publiczne pełnili ludzie uczciwi, o zdrowej moralności i etyce. To o to tu
          chodzi panie kolego.
        • Gość: T-800 Re: skąd Sakiewicz czerpał swoją wiedzę? IP: *.tpnet.pl 04.01.07, 14:21
          Kiszczak się śmieje z Michnikiem.
          • dziedzicznacytadelafinansjery Re: skąd Sakiewicz czerpał swoją wiedzę? 04.01.07, 17:39
            Gość portalu: T-800 napisał(a):

> Kiszczak się śmieje z Michnikiem.

Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni. A Kiszczak to niech się lepiej ze
            szczteczką do zębów nie rozstaje.
            • dyskut22 Re: skąd Sakiewicz czerpał swoją wiedzę? 04.01.07, 18:26
              dziedzicznacytadelafinansjery napisał:

> Gość portalu: T-800 napisał(a):
              >
              > > Kiszczak się śmieje z Michnikiem.
              >
              > Ten się śmieje, kto się śmieje ostatni.

Czy to znaczy ze Kaczyńscy ropieprzą Polskę do konca?
              Gorzej niz mentalni bliżniacy Hitler i Stalin, w 1939 r
              • tw.szfaja Re: skąd Sakiewicz czerpał swoją wiedzę? 04.01.07, 18:36
                Kaczyńscy ropieprzą Polskę do konca? Zgadzam się z dr.szfajcnerem vel drfreudem
                vel dyskutem22 per procura (a moze nie per procura ale chyba per procura, bo o
                Anicie Gargas jeszce nic nie bylo).
    • Gość: Python Stasiński i gazeta, i Wielgus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 16:15
      Znowu bronili Imperium Zła i Kłamstwa. Coraz częściej jednak nieudacznie co
      widać w tym przypadku. A co sobie pouzywali na temat GAzety Polskie itd to ich.
      Stasiński jesteś jak Trubuna Ludu. Za oknem były kolejki i strajki a ta dalej
      pisała o korektach socjalizmu.
      • tvv.szfaja Re: Stasiński i gazeta, i Wielgus 04.01.07, 18:41
        Gość portalu: Python napisał(a):

> Stasiński jesteś jak Trubuna Ludu. Za oknem były kolejki i strajki a ta dalej
        > pisała o korektach socjalizmu.

Zgadzam sie jak Trybuna Ludu.
        Za oknem były kolejki i srajki, a on pisal doktorat o Leninie.
        • tw.szfaja Re: Stasiński i gazeta, i Wielgus 04.01.07, 19:56
          Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooon podła szfajo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka