Dodaj do ulubionych

Diablo czeka na rywala

IP: *.range86-129.btcentralplus.com 10.01.07, 15:19
Nie bijcie piany z powszechnie nieznanym Wlodarczykiem.To bokser spoza
pierwszej setki w swiecie.Ostatnia walke wyraznie przegral i powinien przede
wszystkim ja powtorzyc.A potem moze sobie wybierac...
Obserwuj wątek
    • frant3 Re: Diablo czeka na rywala 10.01.07, 15:58
      Nie taki nieznany. Nawet ja go znam i wiem, że jest mistrzem świata w boksie zawodowym. I ma ładną siostrę - Agnieszkę Włodarczyk.

--
      Frant - humor, satyra, krytyka
    • Gość: gorol z Pacanowa Re: Diablo czeka na rywala IP: *.versanet.de 10.01.07, 16:26
      Diablo morze bys ze mna poboksowal,poloze cie w 2 -ej rundzie!
      • Gość: ja Re: Diablo czeka na rywala IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 10.01.07, 17:36
        Znam osobiscie Krzyśka jakby cie trafił to do drugiej rundy byś leżał na dechach :)
    • Gość: kat Diablo czeka na rywala IP: 81.219.216.* 10.01.07, 17:12
      Najbardziej w tym wszystkim zabawny jest przydomek. Aby zaistnieć na zawodowym
      ringu, to trzeba czymś się zapisać w pamięci stacji telewizyjnych i kibiców.
      Najlepiej - wygrywać przez nokaut (tego, za przeproszeniem, "Diablo" nie
      potrafi), a w najgorszym razie współtworzyć show (nawet przegrać, ale tak żeby
      cię zapamietano, to potrafił Gołota), albo wreszcie walczyć tak, żeby twoja
      twarz wygladala tak, jak przejechal po niej walec (np. Adamek). Problem
      Włodarczyka polega na tym, że po jego walkach pozostaje niesmak. Nie dość, ze
      nie wygrywa efektownie, ale szarpie się z rywalem przez 12 rund i nic z tego nie
      wynika. Wynik należy ustalać w drodze losowania. A swoją drogą, to gdzie się
      podziali polscy bokserzy o silnym ciosie (nie nokautował Michalczewski, nie
      nokautował Gołota, nie nokautuje Adamek, nie nokautuje Włodarczyk, a o Salecie
      już lepiej nie wspominać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka