t-800 08.02.07, 23:53 Dziś na pierwszej stronie: img465.imageshack.us/img465/4622/beznazwy2cm1.jpg Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich. Ziemkiewicz niestety ma rację - to choroba. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jastan1 Re: Dobór fotek... 08.02.07, 23:55 I NA DODATEK WYGLĄDA NA NIEULECZALNĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:00 jastan1 napisał: > I NA DODATEK WYGLĄDA NA NIEULECZALNĄ. Co więcej jest zaraźliwa i rozprzestrzenia sie gwałtownie. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Dobór fotek... 08.02.07, 23:57 t-800 napisał: > Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich. Ziemkiewicz niestety ma rację - to > choroba. Piecyk, poczytajcie sobie Marka Aureliusza. Kaczki wzrost mają jaki mają, Dorn też wzrost ma jaki ma - tak bozia lub ewolucja juz dały. Co niby mieli zrobić? Powiekszyć photoshopem kaczki czy zmniejszyc dorna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich 08.02.07, 23:58 O ile dobrze zrozumiałem - dowodem właściwej postawy "GW" wobec Kaczyńskich byłaby dopiero fotografia, na której Bliźniacy przerastają Ludwika conajmniej o głowę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich 09.02.07, 00:00 pisuarro napisał: > O ile dobrze zrozumiałem - dowodem właściwej postawy "GW" wobec Kaczyńskich > byłaby dopiero fotografia, na której Bliźniacy przerastają Ludwika conajmniej o > > głowę ;P img229.imageshack.us/img229/9035/polskidegaulle5ar.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Re: Dobór fotek... 08.02.07, 23:59 Choroba i nienawiscia jest fotografowanie kogos takim, jakim jest? Masz niezla paranoje. --- Tzw. "Prawo i Sprawiedliwosc", patrz --> Naduzycie semantyczne Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:01 -800 napisał:> Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich. Ziemkiewicz niestety ma rację - to > choroba Z tym przykładem, to cię trochę poniosło... Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:02 fakt, na skanerze mogli zlikwidowac te slodkie lysinki co za brutale!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:10 zaba_pelagia napisała: > fakt, na skanerze mogli zlikwidowac te slodkie lysinki > co za brutale!!!!!!!!!!! Poza tym kaczki mogły się jakoś do zdjęcia przygotować. Koturny jakieś albo coś. Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:12 albo czapeczki-pilotki albo czapeczki z gazety Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:14 Mogli podskoczyć akurat jak fotkę pstrykano... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Nie masz lepszej kopii... Ta łysina wygłądałaby 09.02.07, 00:02 ciekawiej. PS, Musi być strasznym niechlujem skoro ma tyle łupieżu z tak niewielkiej ilości włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Z tymi łysinkami (jak pod piuski) wyglądają jak.. 09.02.07, 00:07 ...dwaj zakonnicy ze zgromadzenia Kurdupli Bosych (z przeorem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie masz lepszej kopii... Ta łysina wygłądała 09.02.07, 00:11 dr.freud napisał: > > ciekawiej. > szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=402380 > PS, > Musi być strasznym niechlujem > skoro ma tyle łupieżu z tak niewielkiej ilości włosów. Kaczor potrafi! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:08 To zdjecie juz chyba trzeci raz widze w GW. Mogliby sie w koncu wysilic na cos oryginalniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:09 michal00 napisał: > To zdjecie juz chyba trzeci raz widze w GW. Mogliby sie w koncu wysilic na cos > oryginalniejszego. Sugerujesz bez ubrań? Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:10 dr.freud napisał: > Sugerujesz bez ubrań? Kur...! Ja tu kolacje jem! Bez takich numerów proszę! :\ Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Wielkiego wyboru nie ma... 09.02.07, 00:09 images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&q=kaczy%C5%84ski+dorn&btnG=Szukaj Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 wybor jest 09.02.07, 00:12 nie ma tylko checi wyjscia poza poetyke szkla kontaktowego... Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: poza poetyke szkla kontaktowego 09.02.07, 00:15 "GW" ma własną "poetykę" - i to od czasów, gdy jeszcze nikomu nie śnił się TVN ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: wybor jest 09.02.07, 00:16 Dawno dawno temu był taki klip Marka Bilińskiego do utworu "Ucieczka z tropiku". Tam było takie coś ci się nazywało "Centrum sterowania rzeczywistością". Napisz ty tam jaką skargę, albo co, że kaczyńskie wyglądaja tak jak wyglądają i dorn też wygląda tak jak wygląda. Lepsze to niż obrażać się na rzeczywistość, albowiem rzeczywistość nic a nic obrażanie się na nią nie obchodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: "Centrum sterowania rzeczywistością" 09.02.07, 00:19 Nie zdradzasz przypadkiem żadnej tajemnicy państwowej ?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: wybor jest 09.02.07, 00:22 ja sie nie obrazam, ale konstatuje, ze powtarzanie po raz n-ty tego samego kawalu jest nudne. Nawiasem mowiac kazdego mozna osmieszyc fotografujac go w odpowiedni sposob i natrzasac sie potem z jego wygladu, ale zamieszczanie takich fotek powaznej gazecie raczej nie przystoi, miesci sie raczej w przywolanej przeze mnie konwencji szkla kontaktowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: wybor jest 09.02.07, 00:24 Mogłbyś w takim razie zdradzić jaki sposób fotografowania kaczynskich jest "odpowiedni"? Może jakiś przykład przedstawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: wybor jest 09.02.07, 00:25 to co, mieli ich ustawic na skrzynkach, uciac Dornowi nogi w okolicy ud, czy fotograf mial sie polożyć? Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: wybor jest 09.02.07, 00:28 Nie udawaj, ze nie rozumiesz o co mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: wybor jest 09.02.07, 00:36 Czyli należy nie zamieszczac zdjęc na których uwidocznieni sa miłościwie nam panujacy w otoczeniu osób od nich wyższych, czy może należy iśc o krok dalej i skorzystać z rady Młynarskiego - i drukować osobną gazetkę dla babci, z wyłacznie prawomyślnymi, odpowiednio obrobionymi zdjęciami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: wybor jest 09.02.07, 00:40 Powazne gazety nie zamieszczaja z zasady takich osmieszajacych zdjec i to wielokrotnie. Czasami robia tak tabloidy. I nie pytaj mnie prosze, dlaczego powazne gazety tak nie robia. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Co jest ośmieszjącego w tym zdjęciu? 09.02.07, 00:46 Masz niezwykly talent do zadawania infantylnych pytan. Ja niestety nie mam talentu ani cierpliwosci do tlumaczenia rzeczy oczywistych i zupelnie mnie taka rola nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie umiesz na to odpowiedzieć wprost? 09.02.07, 00:48 To jest bardzo proste pytanie. Oburzasz się, więc chyba powinienes wiedzieć, na co. PS Proste pytania sa najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Nie umiesz na to odpowiedzieć wprost? 09.02.07, 00:57 na nic sie nie oburzam - odnotowuje typ humoru i powtarzalnosc GW lokujaca ja w okolicach szkla kontaktowego, faktu i se. A na pytania o oczywistosci nie zwyklem odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Bo na te pytania najtrudniej odpowiedzieć :) 09.02.07, 00:59 > A na pytania o oczywistosci nie > zwyklem odpowiadac. W sposób oczywisty jestes oburzony. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Bo na te pytania najtrudniej odpowiedzieć :) 09.02.07, 01:03 woda.woda napisała: > > A na pytania o oczywistosci nie > > zwyklem odpowiadac. > > W sposób oczywisty jestes oburzony. Mi sie to zdjecie za pierwszym razem wydalo zabawne, ale za trzecim razem to juz tylko nudne odgrzewanie tego samego motywu. Flip i Flap. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: wybor jest 09.02.07, 00:49 michal00 napisał: > Powazne gazety nie zamieszczaja z zasady takich osmieszajacych zdjec i to > wielokrotnie. Czasami robia tak tabloidy. I nie pytaj mnie prosze, dlaczego > powazne gazety tak nie robia. To zdjęcie jest ośmieszające? Jest zabawne, owszem. To się nazywa tzw. komiz sytuacyjny. Możesz się dowolnie mocno obrażać na rzeczywistość, ale kaczki NAPRAWDE wygladaja tak a nie inaczej. Dorn tez wyglada tak a nie inaczej. Polaczenie tych ludzi daje efekt komiczny - trudno, bywa. Sam na zdjęciach, zwłaszcza do róznych dokumentów wychodzę zwykle tak że dostarczam rozrywki róznym celnikom, kontrolerom i innym oglądaczom moich papierów. Moje fotki wisza tez w paru miejscach gdzie przewala się dziennie kilkaset osób, np. studentów. I na paru wyglądam w sposób zupełnie niezależny ode mnie i niezamierzony tak że.... ehhh. No ale cóz zrobić, panbocek tak widac chciał. Doprawdy, szkoda mi tych ludzi którzy mają pretensję do losu ze źle wychodza na zdjęciach - za ich małostkowość i kopletny brak dystansu do rzeczywistości... Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona wybor jest, kazdego mozna osmieszyc fotografujac;P 09.02.07, 00:29 img95.imageshack.us/img95/8865/bigbenilondoneye1qh.jpg michal00 konstatuje: > ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:16 michal00 napisał: > To zdjecie juz chyba trzeci raz widze w GW. Mogliby sie w koncu wysilic na cos > oryginalniejszego. No mogliby właściwie ale ta fotka jest bardzo oryginalna... Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:18 mike.recz napisał: > michal00 napisał: > > > To zdjecie juz chyba trzeci raz widze w GW. Mogliby sie w koncu wysilic n > a > cos > > oryginalniejszego. > No mogliby właściwie ale ta fotka jest bardzo oryginalna... Gdyby to bylo pierwszy raz to OK, ale powtarzanie tego w kolko jest nudne, a nie oryginalne. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:28 Więc nie można było dać świeżynki. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:31 Gdyby "rządzący" byli poważni, to na wręczenie dymisji zaprosili by dziennikarzy. W końcu to wydarzenie ważniejsze niż np. durne orędzie "czego to ja nie zrobię" sprzed roku. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:36 elfhelm napisał: > Gdyby "rządzący" byli poważni, to na wręczenie dymisji zaprosili by dziennikarz > y. > W końcu to wydarzenie ważniejsze niż np. durne orędzie "czego to ja nie zrobię" > sprzed roku. Wiesz rownie dobrze jak jak ja, ze nie dlatego zamieszczono to zdjecie, bo nie bylo dziennikarzy na odwolaniu Dorna. O czym tu dyskutowac? GW jest jaka jest i stad takie a nie inne zdjecia, powielane wielokrotnie. Sami sobie w ten sposob wystawiaja swiadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:38 To że Kaczyńscy tak a nie inaczej wyglądają nie jest winą Gazety a nawet PO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:41 elfhelm napisał: > To że Kaczyńscy tak a nie inaczej wyglądają nie jest winą Gazety a nawet PO ;) Nie udawaj idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie "wielokrotnie", a dwukrotnie 09.02.07, 00:40 w analogicznych a'rebours sytuacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Nie "wielokrotnie", a dwukrotnie 09.02.07, 00:44 teraz jest bodaj trzeci raz. i nie gadaj mi tu z laski swojej jak nadzwyczaj trafne i na miejscu jest powtarzanie tego samego zgranego chwytu, zwlaszcza w gazecie z pretensjami do powagi. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie łapiesz dowcipu, jaki jest zawarty w tym 09.02.07, 00:47 zdjęciu. Uważam, że bardzo trafny moment na jedo powtórną publikację. Jakby tu powiedzieć: kółko sie zamyka :) Nie łapiesz dowcipu, bo boli cię, że Kaczyńscy są mali i łysiejący-a tu jest to pokazane :) Niewysoki wzrost i łysina nie są przeciez żadną ujmą, wyluzuj :) A że Dorn wielki - to i zdjęcie ma wyraz i charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Nie łapiesz dowcipu, jaki jest zawarty w tym 09.02.07, 00:53 Nie opowiadajmy sobie bajek. Gdyby zamieszczono zdjecie Kaczora zapinajacego rozporek albo przezuwajacego spagetti, to tez uznalabys to za swietny dowcip i do tego niezwykle adekwatny do aktualnej sytuacji. Szklo kontaktowe i nic wiecej... Jaki kon jest kazdy widzi. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda "co by było, gdyby było" - po co to robisz? 09.02.07, 00:54 > Jaki kon jest kazdy widzi. Ano widzi - to, że jestes całkiem wyprany z poczucia humoru sztywniak :) Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: "co by było, gdyby było" - po co to robisz? 09.02.07, 00:59 > Ano widzi - to, że jestes całkiem wyprany z poczucia humoru sztywniak :) Dzisiaj był taki u Lisa - Brudziński (formalnie jakaś ważna szycha w PiS). Ale pod względem poczucia humoru mógłby konkurować ze Szczygłą. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Skoryguję nieco: 09.02.07, 01:06 Dobre Poczucie humoru to dar od Boga. Inaczej zostaje to w tym stylu: "jak można zgwałcić prostytutkę hłe hłe hłe hłe hłehłehłe" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: "co by było, gdyby było" - po co to robisz? 09.02.07, 01:00 woda.woda napisała: > > Jaki kon jest kazdy widzi. > > Ano widzi - to, że jestes całkiem wyprany z poczucia humoru sztywniak :) nie bawia mnie kawaly powtarzane po raz n-ty. Wiem wprawdzie, ze niektorzy potrafia sie zasmiewac do lez ogladajac komedie, w ktorych motywem przewodnim jest tort ladujacy po wielokroc na twarzy delikwenta, ale nie jestem amatorem tego typu humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Wyraziłes więc swoje zdanie, 09.02.07, 01:04 że to zdjęcie - dla innych dowcipne - dla ciebie dowcipne nie jest. I byc nie musi. Nie rozumiem, więc, po co kontynuujesz tę rozmowę w sposób NUDNY wielokrotnie powtarzając to samo.' Czyli czyniąc samemu to, co krytykujesz u innych. Odpowiedz Link Zgłoś
michal00 Re: Wyraziłes więc swoje zdanie, 09.02.07, 01:06 woda.woda napisała: > że to zdjęcie - dla innych dowcipne - dla ciebie dowcipne nie jest. I byc nie > musi. jest, ale nie po raz 197. > Nie rozumiem, więc, po co kontynuujesz tę rozmowę w sposób NUDNY wielokrotnie > powtarzając to samo.' > > Czyli czyniąc samemu to, co krytykujesz u innych. Bo mnie caly czas pytasz o to samo nie wiadomo po co. Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Nie łapiesz dowcipu, jaki jest zawarty w tym 09.02.07, 00:56 Gdzies wsród postów w tym wątku jest link do filmiku pt. "Sutki tuska" or coś samfing w tej podobie. Rozumiem ze swojego głebokiego oburzenia i zniesmaczenia owym filmikiem nie wyraziłeś tylko przez zwykłe ludzkie niedopatrzenie i zaraz to zdecydowania i jednoznacznie zrobisz? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Ten z sutkami słaby, jak sama reklama - ale to: 09.02.07, 01:04 www.youtube.com/watch?v=N0RaQ35jbAU&mode=related&search= Całkiem całkiem niezłe :) Odpowiedz Link Zgłoś
ross128 Re: Znakomite :))) 09.02.07, 01:12 O matko, popłakałem się ze smiechu, zwłaszcza przy tej końcówce ze stringami :)))) Ktoś miał genialne wyczucie właśnie komizmu sytuacyjnego i perfekcyjnie podobierał "działania" donka do jego mimiki i ruchów głowy. Przednie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pg20 Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:34 Zdjęcie jest wyjątkowo niekorzystne dla Kaczyńskich, ale nie jest ani obraźliwe, ani zmanipulowane. A poza tym zapisy cenzury na to jak fotografować wodzów zniknęły na szczęście 18 lat temu. Jednym słowem - czepiasz się Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Poza tym 09.02.07, 00:37 to zdjęcie było publikowane po raz pierwszy wtedy, gdy Dorn do rządu wchodził. Teraz, gdy wychodzi opublikowanie powtórne jest jak najbardziej a'propos :) Odpowiedz Link Zgłoś
melanc.hoolik debeściak 09.02.07, 00:10 www.youtube.com/watch?v=-AQ9mP-o5dw&eurl= Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Ech, bidnyś ty 800-tny podnóżku PiSkaśki;PP 09.02.07, 00:24 Dobór fotek... img40.imageshack.us/img40/3416/prawiesiepola3emzesmiechuautok.jpg t-800 napisał: > Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia taaaa 09.02.07, 00:27 a tak swoja droga, jakos nie ma milych i cieplych zdjec naszych wodzow, takich z dziecmi na reku, z kotem na kolanach, na wakacjach... tylko te zaciete twarze caly czas, zero luzu, zero usmiechu Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: taaaa 09.02.07, 00:52 zaba_pelagia napisała: > a tak swoja droga, jakos nie ma milych i cieplych zdjec naszych wodzow, takich > z dziecmi na reku, z > kotem na kolanach, na wakacjach... > tylko te zaciete twarze caly czas, zero luzu, zero usmiechu > > img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Premier_wigilie_spedza_1387758.jpg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda To stare, znakomite zdjęcie :) 09.02.07, 00:28 Bardzo dobrze, że je przypomniano: doskonale oddaje ostatnią sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:37 Chodzi o różnicę wzrostu czy o "tonsurę" braci mniejszych? Na zdjęciu wyglądają trochę jak mnisi, ale przecież bracia są bardzo pobozni, żeby nie powiedzieć "nabożni". Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:40 markus.kembi napisał: > trochę jak mnisi, ale przecież bracia są bardzo pobozni, żeby nie powiedzieć > "nabożni". Chwalmy Panie? Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona picyk, szacuneczek! udało ci się...fajny wątek;P 09.02.07, 00:39 www.youtube.com/watch?v=naD-9fcr9Ac Odpowiedz Link Zgłoś
ofiara.spelniona Dobór fotek - "Dodaj do ulubionych" :PPPP 09.02.07, 00:47 ;P t-800 napisał: > Dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Dobór fotek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 02:04 Wszystkich forumowych obrońców 'humoru' 'wolności słowa' i czego tam jeszcze pytam: pamiętacie może z wybiórczej jakiekolwiek zdjęcie Kwaśniewskiego EKSPONUJĄCE JEGO KURDUPLOWATOŚĆ I TUSZĘ? Nawet nie na pierwszej stronie, ale w ogóle? Albo jakieś 'zabawne' zdjęcie ośmieszające Geremka czy innego Kuronia? Wybiórcza po prostu tak ma, a wam brakuje klasy żeby to przyznać. Było o tym na forum już kilka razy. Zaczął galba zestawiając po kilka fotek różnych kandydatów w wyborach prezydenckich - które wykorzystywała wybiórcza. Już na pierwszy rzut oka było widać, że zdjęcia były STARANNIE WYSELEKCJONOWANE: pozytywnie ukazujące tych z którymi czerska sympatyzowała i negatywne ujęcia tych których zwalczała. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.freud Re: Dobór fotek... 09.02.07, 02:14 Sugerujsz drofgi shit'ciku ze doboru zdjęc P.P. Premiera i PRezydenta w Gazecie Wyborczej, powinien dokonować Ziemkiewicz Rafaf, i Karnowski Michał, czy tez wzorem Cesarza Hajle Selasie, Pan Prezydent i Pan PRemier powinni utworzyć specjalne stanowiska w swoich Kancelariach, aby ich pracownicy przeglądali gazety PRZED drukowaniem i wycofywali takie czy inne zdjęcia? IMHO - można by kilku z nich nauczyśćczytac, żeby mogli także ingerowac w teksty opisujące poczynania w/w/. Odpowiedz Link Zgłoś