Dodaj do ulubionych

Dobór fotek...

08.02.07, 23:53
Dziś na pierwszej stronie:
img465.imageshack.us/img465/4622/beznazwy2cm1.jpg

Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich. Ziemkiewicz niestety ma rację - to
choroba.
Obserwuj wątek
    • jastan1 Re: Dobór fotek... 08.02.07, 23:55
      I NA DODATEK WYGLĄDA NA NIEULECZALNĄ.
      • dr.freud Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:00
        jastan1 napisał:

> I NA DODATEK WYGLĄDA NA NIEULECZALNĄ.

Co więcej jest zaraźliwa i rozprzestrzenia sie
        gwałtownie.
        • jastan1 Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:02
          niestety
    • ross128 Re: Dobór fotek... 08.02.07, 23:57
      t-800 napisał:

> Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich. Ziemkiewicz niestety ma rację - to
      > choroba.

Piecyk, poczytajcie sobie Marka Aureliusza. Kaczki wzrost mają jaki mają, Dorn
      też wzrost ma jaki ma - tak bozia lub ewolucja juz dały. Co niby mieli zrobić?
      Powiekszyć photoshopem kaczki czy zmniejszyc dorna? :)

• pisuarro Re: Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich 08.02.07, 23:58
      O ile dobrze zrozumiałem - dowodem właściwej postawy "GW" wobec Kaczyńskich
      byłaby dopiero fotografia, na której Bliźniacy przerastają Ludwika conajmniej o
      głowę ;P
      • ave.duce Re: Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich 09.02.07, 00:00
        pisuarro napisał:

> O ile dobrze zrozumiałem - dowodem właściwej postawy "GW" wobec Kaczyńskich
        > byłaby dopiero fotografia, na której Bliźniacy przerastają Ludwika conajmniej o
        >
        > głowę ;P

img229.imageshack.us/img229/9035/polskidegaulle5ar.jpg
        ;)
    • bogucjusz Re: Dobór fotek... 08.02.07, 23:59
      Choroba i nienawiscia jest fotografowanie kogos takim, jakim jest?

Masz niezla paranoje.

---
      Tzw. "Prawo i Sprawiedliwosc", patrz --> Naduzycie semantyczne
    • elfhelm A co normalnie Dorn klęczy przed nimi? 09.02.07, 00:00
    • mike.recz Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:01
      -800 napisał:> Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich. Ziemkiewicz niestety ma
      rację - to
      > choroba

Z tym przykładem, to cię trochę poniosło...
    • zaba_pelagia Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:02
      fakt, na skanerze mogli zlikwidowac te slodkie lysinki
      co za brutale!!!!!!!!!!!
      • mike.recz Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:10
        zaba_pelagia napisała:

> fakt, na skanerze mogli zlikwidowac te slodkie lysinki
        > co za brutale!!!!!!!!!!!

Poza tym kaczki mogły się jakoś do zdjęcia przygotować.

Koturny jakieś albo coś.

• zaba_pelagia Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:12
          albo czapeczki-pilotki
          albo czapeczki z gazety
          • mike.recz Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:14
            Mogli podskoczyć akurat jak fotkę pstrykano...
    • dr.freud Nie masz lepszej kopii... Ta łysina wygłądałaby 09.02.07, 00:02

ciekawiej.

PS,
      Musi być strasznym niechlujem
      skoro ma tyle łupieżu z tak niewielkiej ilości włosów.
      • pisuarro Z tymi łysinkami (jak pod piuski) wyglądają jak.. 09.02.07, 00:07
        ...dwaj zakonnicy ze zgromadzenia Kurdupli Bosych (z przeorem ;)
      • ave.duce Re: Nie masz lepszej kopii... Ta łysina wygłądała 09.02.07, 00:11
        dr.freud napisał:

>
        > ciekawiej.
        >
        szukaj.gazeta.pl/aliasy/mod/zoom.jsp?xx=402380
        > PS,
        > Musi być strasznym niechlujem
        > skoro ma tyle łupieżu z tak niewielkiej ilości włosów.

Kaczor potrafi!

;)
    • michal00 Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:08
      To zdjecie juz chyba trzeci raz widze w GW. Mogliby sie w koncu wysilic na cos
      oryginalniejszego.
      • dr.freud Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:09
        michal00 napisał:

> To zdjecie juz chyba trzeci raz widze w GW. Mogliby sie w koncu wysilic na cos
        > oryginalniejszego.

Sugerujesz bez ubrań?
        • ross128 Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:10
          dr.freud napisał:

> Sugerujesz bez ubrań?

Kur...! Ja tu kolacje jem! Bez takich numerów proszę! :\
      • elfhelm Wielkiego wyboru nie ma... 09.02.07, 00:09
        images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&q=kaczy%C5%84ski+dorn&btnG=Szukaj
        • michal00 wybor jest 09.02.07, 00:12
          nie ma tylko checi wyjscia poza poetyke szkla kontaktowego...
          • pisuarro Re: poza poetyke szkla kontaktowego 09.02.07, 00:15
            "GW" ma własną "poetykę" - i to od czasów, gdy jeszcze nikomu nie śnił się
            TVN ;P
          • ross128 Re: wybor jest 09.02.07, 00:16
            Dawno dawno temu był taki klip Marka Bilińskiego do utworu "Ucieczka z
            tropiku". Tam było takie coś ci się nazywało "Centrum sterowania
            rzeczywistością". Napisz ty tam jaką skargę, albo co, że kaczyńskie wyglądaja
            tak jak wyglądają i dorn też wygląda tak jak wygląda. Lepsze to niż obrażać się
            na rzeczywistość, albowiem rzeczywistość nic a nic obrażanie się na nią nie
            obchodzi :)
            • pisuarro Re: "Centrum sterowania rzeczywistością" 09.02.07, 00:19
              Nie zdradzasz przypadkiem żadnej tajemnicy państwowej ?... ;)
            • michal00 Re: wybor jest 09.02.07, 00:22
              ja sie nie obrazam, ale konstatuje, ze powtarzanie po raz n-ty tego samego
              kawalu jest nudne. Nawiasem mowiac kazdego mozna osmieszyc fotografujac go w
              odpowiedni sposob i natrzasac sie potem z jego wygladu, ale zamieszczanie
              takich fotek powaznej gazecie raczej nie przystoi, miesci sie raczej w
              przywolanej przeze mnie konwencji szkla kontaktowego.
              • ross128 Re: wybor jest 09.02.07, 00:24
                Mogłbyś w takim razie zdradzić jaki sposób fotografowania kaczynskich
                jest "odpowiedni"? Może jakiś przykład przedstawisz?
                • zaba_pelagia Re: wybor jest 09.02.07, 00:25
                  na kleczkach
                  • pisuarro Re: na kleczkach 09.02.07, 00:28
                    Z żabiej perspektywy ? ;)
              • zaba_pelagia Re: wybor jest 09.02.07, 00:25
                to co, mieli ich ustawic na skrzynkach, uciac Dornowi nogi w okolicy ud, czy fotograf mial sie polożyć?
                • michal00 Re: wybor jest 09.02.07, 00:28
                  Nie udawaj, ze nie rozumiesz o co mi chodzi.
                  • ross128 Re: wybor jest 09.02.07, 00:36
                    Czyli należy nie zamieszczac zdjęc na których uwidocznieni sa miłościwie nam
                    panujacy w otoczeniu osób od nich wyższych, czy może należy iśc o krok dalej i
                    skorzystać z rady Młynarskiego - i drukować osobną gazetkę dla babci, z
                    wyłacznie prawomyślnymi, odpowiednio obrobionymi zdjęciami? :)
                    • michal00 Re: wybor jest 09.02.07, 00:40
                      Powazne gazety nie zamieszczaja z zasady takich osmieszajacych zdjec i to
                      wielokrotnie. Czasami robia tak tabloidy. I nie pytaj mnie prosze, dlaczego
                      powazne gazety tak nie robia.
                      • woda.woda Co jest ośmieszjącego w tym zdjęciu? 09.02.07, 00:41
                        • michal00 Re: Co jest ośmieszjącego w tym zdjęciu? 09.02.07, 00:46
                          Masz niezwykly talent do zadawania infantylnych pytan. Ja niestety nie mam
                          talentu ani cierpliwosci do tlumaczenia rzeczy oczywistych i zupelnie mnie taka
                          rola nie interesuje.
                          • woda.woda Nie umiesz na to odpowiedzieć wprost? 09.02.07, 00:48
                            To jest bardzo proste pytanie. Oburzasz się, więc chyba powinienes wiedzieć, na
                            co.

PS Proste pytania sa najlepsze.
                            • michal00 Re: Nie umiesz na to odpowiedzieć wprost? 09.02.07, 00:57
                              na nic sie nie oburzam - odnotowuje typ humoru i powtarzalnosc GW lokujaca ja w
                              okolicach szkla kontaktowego, faktu i se. A na pytania o oczywistosci nie
                              zwyklem odpowiadac.
                              • woda.woda Bo na te pytania najtrudniej odpowiedzieć :) 09.02.07, 00:59
                                > A na pytania o oczywistosci nie
                                > zwyklem odpowiadac.

W sposób oczywisty jestes oburzony.
                                • michal00 Re: Bo na te pytania najtrudniej odpowiedzieć :) 09.02.07, 01:03
                                  woda.woda napisała:

> > A na pytania o oczywistosci nie
                                  > > zwyklem odpowiadac.
                                  >
                                  > W sposób oczywisty jestes oburzony.

Mi sie to zdjecie za pierwszym razem wydalo zabawne, ale za trzecim razem to
                                  juz tylko nudne odgrzewanie tego samego motywu. Flip i Flap.
                      • ross128 Re: wybor jest 09.02.07, 00:49
                        michal00 napisał:

> Powazne gazety nie zamieszczaja z zasady takich osmieszajacych zdjec i to
                        > wielokrotnie. Czasami robia tak tabloidy. I nie pytaj mnie prosze, dlaczego
                        > powazne gazety tak nie robia.

To zdjęcie jest ośmieszające? Jest zabawne, owszem. To się nazywa tzw. komiz
                        sytuacyjny. Możesz się dowolnie mocno obrażać na rzeczywistość, ale kaczki
                        NAPRAWDE wygladaja tak a nie inaczej. Dorn tez wyglada tak a nie inaczej.
                        Polaczenie tych ludzi daje efekt komiczny - trudno, bywa. Sam na zdjęciach,
                        zwłaszcza do róznych dokumentów wychodzę zwykle tak że dostarczam rozrywki
                        róznym celnikom, kontrolerom i innym oglądaczom moich papierów. Moje fotki
                        wisza tez w paru miejscach gdzie przewala się dziennie kilkaset osób, np.
                        studentów. I na paru wyglądam w sposób zupełnie niezależny ode mnie i
                        niezamierzony tak że.... ehhh. No ale cóz zrobić, panbocek tak widac chciał.
                        Doprawdy, szkoda mi tych ludzi którzy mają pretensję do losu ze źle wychodza na
                        zdjęciach - za ich małostkowość i kopletny brak dystansu do rzeczywistości...
                        • woda.woda ja 09.02.07, 00:51
                          tez okropnie wychodzę na zdjęiach ...
              • ofiara.spelniona wybor jest, kazdego mozna osmieszyc fotografujac;P 09.02.07, 00:29
                img95.imageshack.us/img95/8865/bigbenilondoneye1qh.jpg
                michal00 konstatuje:
                > ;P
      • mike.recz Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:16
        michal00 napisał:

> To zdjecie juz chyba trzeci raz widze w GW. Mogliby sie w koncu wysilic na
        cos
        > oryginalniejszego.
        No mogliby właściwie ale ta fotka jest bardzo oryginalna...
        • michal00 Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:18
          mike.recz napisał:

> michal00 napisał:
          >
          > > To zdjecie juz chyba trzeci raz widze w GW. Mogliby sie w koncu wysilic n
          > a
          > cos
          > > oryginalniejszego.
          > No mogliby właściwie ale ta fotka jest bardzo oryginalna...

Gdyby to bylo pierwszy raz to OK, ale powtarzanie tego w kolko jest nudne, a
          nie oryginalne.
          • elfhelm Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:28
            Więc nie można było dać świeżynki.
            • michal00 Re: Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:30
              Badzmy powazni.
              • elfhelm Re: Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:31
                Gdyby "rządzący" byli poważni, to na wręczenie dymisji zaprosili by dziennikarzy.
                W końcu to wydarzenie ważniejsze niż np. durne orędzie "czego to ja nie zrobię"
                sprzed roku.
                • michal00 Re: Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:36
                  elfhelm napisał:

> Gdyby "rządzący" byli poważni, to na wręczenie dymisji zaprosili by
                  dziennikarz
                  > y.
                  > W końcu to wydarzenie ważniejsze niż np. durne orędzie "czego to ja nie
                  zrobię"
                  > sprzed roku.

Wiesz rownie dobrze jak jak ja, ze nie dlatego zamieszczono to zdjecie, bo nie
                  bylo dziennikarzy na odwolaniu Dorna. O czym tu dyskutowac? GW jest jaka jest i
                  stad takie a nie inne zdjecia, powielane wielokrotnie. Sami sobie w ten sposob
                  wystawiaja swiadectwo.
                  • elfhelm Re: Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:38
                    To że Kaczyńscy tak a nie inaczej wyglądają nie jest winą Gazety a nawet PO ;)
                    • michal00 Re: Wczorajsze odwołanie - bez mediów 09.02.07, 00:41
                      elfhelm napisał:

> To że Kaczyńscy tak a nie inaczej wyglądają nie jest winą Gazety a nawet PO ;)

Nie udawaj idioty.
                  • woda.woda Nie "wielokrotnie", a dwukrotnie 09.02.07, 00:40
                    w analogicznych a'rebours sytuacjach.
                    • michal00 Re: Nie "wielokrotnie", a dwukrotnie 09.02.07, 00:44
                      teraz jest bodaj trzeci raz. i nie gadaj mi tu z laski swojej jak nadzwyczaj
                      trafne i na miejscu jest powtarzanie tego samego zgranego chwytu, zwlaszcza w
                      gazecie z pretensjami do powagi.
                      • woda.woda Nie łapiesz dowcipu, jaki jest zawarty w tym 09.02.07, 00:47
                        zdjęciu.

Uważam, że bardzo trafny moment na jedo powtórną publikację.

Jakby tu powiedzieć: kółko sie zamyka :)

Nie łapiesz dowcipu, bo boli cię, że Kaczyńscy są mali i łysiejący-a tu jest to
                        pokazane :)

Niewysoki wzrost i łysina nie są przeciez żadną ujmą, wyluzuj :)
                        A że Dorn wielki - to i zdjęcie ma wyraz i charakter.
                        • michal00 Re: Nie łapiesz dowcipu, jaki jest zawarty w tym 09.02.07, 00:53
                          Nie opowiadajmy sobie bajek. Gdyby zamieszczono zdjecie Kaczora zapinajacego
                          rozporek albo przezuwajacego spagetti, to tez uznalabys to za swietny dowcip i
                          do tego niezwykle adekwatny do aktualnej sytuacji. Szklo kontaktowe i nic
                          wiecej... Jaki kon jest kazdy widzi.
                          • woda.woda "co by było, gdyby było" - po co to robisz? 09.02.07, 00:54
                            > Jaki kon jest kazdy widzi.

Ano widzi - to, że jestes całkiem wyprany z poczucia humoru sztywniak :)
                            • elfhelm Re: "co by było, gdyby było" - po co to robisz? 09.02.07, 00:59
                              > Ano widzi - to, że jestes całkiem wyprany z poczucia humoru sztywniak :)

Dzisiaj był taki u Lisa - Brudziński (formalnie jakaś ważna szycha w PiS). Ale
                              pod względem poczucia humoru mógłby konkurować ze Szczygłą.
                              • woda.woda Poczucie humoru to dar od Boga 09.02.07, 01:02
                                Trzeba zasłużyć :)
                                • elfhelm Skoryguję nieco: 09.02.07, 01:06
                                  Dobre Poczucie humoru to dar od Boga.

Inaczej zostaje to w tym stylu: "jak można zgwałcić prostytutkę hłe hłe hłe hłe
                                  hłehłehłe" ;)
                                  • woda.woda Hm. Fakt. 09.02.07, 01:07
                                    Hłehłanie nie jest dowcipne :)
                            • michal00 Re: "co by było, gdyby było" - po co to robisz? 09.02.07, 01:00
                              woda.woda napisała:

> > Jaki kon jest kazdy widzi.
                              >
                              > Ano widzi - to, że jestes całkiem wyprany z poczucia humoru sztywniak :)

nie bawia mnie kawaly powtarzane po raz n-ty. Wiem wprawdzie, ze niektorzy
                              potrafia sie zasmiewac do lez ogladajac komedie, w ktorych motywem przewodnim
                              jest tort ladujacy po wielokroc na twarzy delikwenta, ale nie jestem amatorem
                              tego typu humoru.
                              • woda.woda Wyraziłes więc swoje zdanie, 09.02.07, 01:04
                                że to zdjęcie - dla innych dowcipne - dla ciebie dowcipne nie jest. I byc nie
                                musi.

Nie rozumiem, więc, po co kontynuujesz tę rozmowę w sposób NUDNY wielokrotnie
                                powtarzając to samo.'

Czyli czyniąc samemu to, co krytykujesz u innych.
                                • michal00 Re: Wyraziłes więc swoje zdanie, 09.02.07, 01:06
                                  woda.woda napisała:

> że to zdjęcie - dla innych dowcipne - dla ciebie dowcipne nie jest. I byc nie
                                  > musi.

jest, ale nie po raz 197.

> Nie rozumiem, więc, po co kontynuujesz tę rozmowę w sposób NUDNY wielokrotnie
                                  > powtarzając to samo.'
                                  >
                                  > Czyli czyniąc samemu to, co krytykujesz u innych.

Bo mnie caly czas pytasz o to samo nie wiadomo po co.
                          • ross128 Re: Nie łapiesz dowcipu, jaki jest zawarty w tym 09.02.07, 00:56
                            Gdzies wsród postów w tym wątku jest link do filmiku pt. "Sutki tuska" or coś
                            samfing w tej podobie. Rozumiem ze swojego głebokiego oburzenia i zniesmaczenia
                            owym filmikiem nie wyraziłeś tylko przez zwykłe ludzkie niedopatrzenie i zaraz
                            to zdecydowania i jednoznacznie zrobisz?
                            • elfhelm Ten z sutkami słaby, jak sama reklama - ale to: 09.02.07, 01:04
                              www.youtube.com/watch?v=N0RaQ35jbAU&mode=related&search=
                              Całkiem całkiem niezłe :)
                              • woda.woda Znakomite :))) 09.02.07, 01:08
                                • ross128 Re: Znakomite :))) 09.02.07, 01:12
                                  O matko, popłakałem się ze smiechu, zwłaszcza przy tej końcówce ze
                                  stringami :)))) Ktoś miał genialne wyczucie właśnie komizmu sytuacyjnego i
                                  perfekcyjnie podobierał "działania" donka do jego mimiki i ruchów głowy.
                                  Przednie!:)))
                                  • woda.woda He he he he :))) 09.02.07, 01:13
                                    I te druty!
                                • mike.recz Re:Faktycznie niezłe:) 09.02.07, 01:14
          • pg20 Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:34
            Zdjęcie jest wyjątkowo niekorzystne dla Kaczyńskich, ale nie jest ani
            obraźliwe, ani zmanipulowane. A poza tym zapisy cenzury na to jak fotografować
            wodzów zniknęły na szczęście 18 lat temu.
            Jednym słowem - czepiasz się
            • woda.woda Poza tym 09.02.07, 00:37
              to zdjęcie było publikowane po raz pierwszy wtedy, gdy Dorn do rządu wchodził.
              Teraz, gdy wychodzi opublikowanie powtórne jest jak najbardziej a'propos :)
    • melanc.hoolik debeściak 09.02.07, 00:10
      www.youtube.com/watch?v=-AQ9mP-o5dw&eurl=
    • ofiara.spelniona Ech, bidnyś ty 800-tny podnóżku PiSkaśki;PP 09.02.07, 00:24
      Dobór fotek...

img40.imageshack.us/img40/3416/prawiesiepola3emzesmiechuautok.jpg
      t-800 napisał:

> Jak oni muszą nienawidzieć Kaczyńskich
    • zaba_pelagia taaaa 09.02.07, 00:27
      a tak swoja droga, jakos nie ma milych i cieplych zdjec naszych wodzow, takich z dziecmi na reku, z
      kotem na kolanach, na wakacjach...
      tylko te zaciete twarze caly czas, zero luzu, zero usmiechu
      • ave.duce Re: taaaa 09.02.07, 00:52
        zaba_pelagia napisała:

> a tak swoja droga, jakos nie ma milych i cieplych zdjec naszych wodzow, takich
        > z dziecmi na reku, z
        > kotem na kolanach, na wakacjach...
        > tylko te zaciete twarze caly czas, zero luzu, zero usmiechu
        >
        >

img.interia.pl/wiadomosci/nimg/Premier_wigilie_spedza_1387758.jpg
        ;)
    • woda.woda To stare, znakomite zdjęcie :) 09.02.07, 00:28
      Bardzo dobrze, że je przypomniano: doskonale oddaje ostatnią sytuację.
    • markus.kembi Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:37
      Chodzi o różnicę wzrostu czy o "tonsurę" braci mniejszych? Na zdjęciu wyglądają
      trochę jak mnisi, ale przecież bracia są bardzo pobozni, żeby nie powiedzieć
      "nabożni".
      • ofiara.spelniona Re: Dobór fotek... 09.02.07, 00:40
        markus.kembi napisał:

> trochę jak mnisi, ale przecież bracia są bardzo pobozni, żeby nie powiedzieć
        > "nabożni".

Chwalmy Panie?
    • ofiara.spelniona picyk, szacuneczek! udało ci się...fajny wątek;P 09.02.07, 00:39
      www.youtube.com/watch?v=naD-9fcr9Ac
    • ofiara.spelniona Dobór fotek - "Dodaj do ulubionych" :PPPP 09.02.07, 00:47
      ;P

t-800 napisał:

> Dziś
    • Gość: shocking truth Re: Dobór fotek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 02:04
      Wszystkich forumowych obrońców 'humoru' 'wolności słowa' i czego tam jeszcze
      pytam: pamiętacie może z wybiórczej jakiekolwiek zdjęcie Kwaśniewskiego
      EKSPONUJĄCE JEGO KURDUPLOWATOŚĆ I TUSZĘ? Nawet nie na pierwszej stronie, ale w
      ogóle? Albo jakieś 'zabawne' zdjęcie ośmieszające Geremka czy innego Kuronia?

Wybiórcza po prostu tak ma, a wam brakuje klasy żeby to przyznać. Było o tym na
      forum już kilka razy. Zaczął galba zestawiając po kilka fotek różnych
      kandydatów w wyborach prezydenckich - które wykorzystywała wybiórcza. Już na
      pierwszy rzut oka było widać, że zdjęcia były STARANNIE WYSELEKCJONOWANE:
      pozytywnie ukazujące tych z którymi czerska sympatyzowała i negatywne ujęcia
      tych których zwalczała.
      • dr.freud Re: Dobór fotek... 09.02.07, 02:14

Sugerujsz drofgi shit'ciku ze doboru zdjęc P.P. Premiera i PRezydenta
        w Gazecie Wyborczej, powinien dokonować Ziemkiewicz Rafaf, i Karnowski Michał,
        czy tez wzorem Cesarza Hajle Selasie, Pan Prezydent i Pan PRemier powinni
        utworzyć specjalne stanowiska w swoich Kancelariach, aby ich pracownicy
        przeglądali gazety PRZED drukowaniem i wycofywali takie czy inne zdjęcia?

IMHO - można by kilku z nich nauczyśćczytac, żeby mogli także ingerowac
        w teksty opisujące poczynania w/w/.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka