Dodaj do ulubionych

Doda ma dość

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:33
Chętnie poprowadzę rozwód. 5000zł + dojazdy. Pozdrawiam, mecenas.
Obserwuj wątek
    • Gość: Opinia Nie wiem czemu tak się dziwicie? IP: *.artronik.net 23.04.07, 08:40
      Przecież to oczywiste. Jeśli ma się takiego typu dziewczynę to raczej nie jest
      się cudownych, wiernym, kochającym, uczciwym mężem. Bo po co. To jest kobieta
      intrygująca, a po zdobyciu intrygującej kobiety jest takie uczucie głodu.. więc
      się szuka czegoś nowego.

Może teraz niech sama sobie dopiecze jaka była głupia wierząc, że to przetrwa ;)
      Prawda jest taka, że nie spotka partnera, który będzie jej wierny przez całe
      życie bo to co ze sobą prezentuje i jak odnosi się do innych ludzi sprawia, że
      ludzie jej nie szanują bo nie ma za co.
      • Gość: bzyk Re: Nie wiem czemu tak się dziwicie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 08:57
        Proszę nie utożsamiać inteligencji z intelektem. Inteligenty może być chłop
        oderwany od pługa. I co z tego? Osobiście wolę nieinteligentną aczkolwiek
        oczytaną i obytą w świecie osobę.
        • Gość: es Poza ciupcianiem i ściskanie silikonu IP: *.icm.edu.pl 23.04.07, 09:32
          co można robić z Dodą? Bycie z tępakiem bywa męczące, nie ma do kogo gęby otworzyć, widocznie nawet kopacz miał dość tej infantylnej baby.
    • lolek_do_kfadratu Ufffffffffffffffffff 23.04.07, 08:55
      Wreszcie złożyła pozew o rozwód. Nie będziemy musieli się jusz kryc :-)
    • mataharii Re: Kto by wytrzymał z nadmuchaną lalą 23.04.07, 09:06
      Kto by wytrzymał z nadmuchaną lalą!!!
    • Gość: HIHI Biedna Doda I Radziu :p IP: *.rzeszow.mm.pl 23.04.07, 09:28
      A dopiero tak strasznie sie kochali haha. Jeszcze z pół roku temu w jakimś
      programie wyglądało jakby mieli się zaraz bzykać.(a nie rozmawiać z redaktorem)

Ale nie było trudno przewidzieć że zaraz to się skończy :P

Może będzie na żywo w TV :D
      • lukpecyn Re: Biedna Doda I Radziu :p 23.04.07, 16:12
        bo to nie kochanie tylko hormony i tyle
    • Gość: aneczka Doda ma dość IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.04.07, 10:36
      Wygląda na to, że Elektroda znalazła sobie pierwszy lepszy pretekst... bo to
      zły facet był
    • Gość: tea Doda ma dość IP: *.range86-147.btcentralplus.com 23.04.07, 10:46
      Matko kochana, kto jest autorem tego artykulu???Czytajac mialam wrazenie, ze
      chyba jakis dziesieciolatek. Te wydumane powody zdrady opisane z
      taka ,,barwnoscia''...ohyda
      • Gość: Macho Re: Doda ma dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 11:21
        Radek widzial Dode z tej innej strony - przed nalozeniem kilogramow tapety, z
        jej wielkimi meskimi barami i rozstepami na tylku... Tego nie widza inni, wiec
        wzdychaja. Przeciez to zupelnie przecietna laska! A z tym jej temperamentem -
        podejrzewam, ze tu sie sprawdza powiedzenie: krowa ktora duzo ryczy, malo mleka
        daje. Wiec i seks z nia moze jest fajny tylko przed kamera w big brotherze, bo
        na codzien moze jest nudna :P
        • Gość: Doda przecietniara Re: Doda ma dość IP: *.ir.intel.com 23.04.07, 15:59
          Doda, bez tapety i (kiedys) bez silikonu byla dosc przecietna dziewucha. Ci co
          do niej wzdychaja nie maja pojecia, ze Doda to produkt stworzony przez specow
          od marketingu. Cale jej krzykliwe i prowokacyjne zachowanie, kuse stroje, mocny
          makijaz i sztuczne piersi - to sa cechy, ktore musi zawierac dobry produkt, aby
          mogl dobrze sie sprzedac. Jedyne, co Doda ma "swojego" to glos.
          • Gość: Ks. Robak Re: Doda ma dość IP: *.stegny.2a.pl 23.04.07, 16:22
            I kwadratową szczękę ;>
    • tepetoja no tak...ale co nas to obchodzi? 23.04.07, 12:18
    • Gość: leeloo Re: Doda ma dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 12:26
      a ja sie jej wcale nie dziwię. Radzio zbytnio rozgarnięty nie był, jak to
      piłkarze...dla Dody był tylko trampoliną. Jak stanęła na własnych nogach, bez
      sentymentu Radzio dostał kopa. I wcale mi go nie żal...
      Napieraj Doda do przodu. Czekam na Twoją płytę... Tylko daj czadu, tak, żeby
      Edycie Górniak spadła ta doniczka z głowy, która uciska jej zwoje!
    • Gość: DODAFAN Doda ma dość IP: *.ztpnet.pl 23.04.07, 14:10
      HURRAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!

NARESZCIE BĘDĘ MIAŁ SZANSĘ!!!!!!!!!!!

:-)))))))

• Gość: Vixen Doda ma dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:30
      Hmmm na słowo z artykułu "piękna" w stosunku do Dody to ja bym sie raczej nie
      pokusiła, no bo jeżeli ona jest "piekna" to wybaczcie ale jak określić te
      tysiace o wiele ładniejszych dziewcząt od niej, które można spotkać chociażby
      na ulicy!? To że ktoś ma sztuczny biust nie czyni go pieknym przynajmniej w
      moim mniemaniu.. no i tak wogole to chyba trzeba mieć troszkę w głowie bo jak
      dla mnie to ona nie reprezentuje soba zupełnie nic-oprocz głupoty,
      bezgranicznej tępoty, infantylizmu itp, itd. Hmm a na pytanie czego jej
      zabrakło, ze Majdan rzekomo ja zdradził?? Ja uważam ze przedewszystkim mózgu!
      Zreszta ze strony Dody dobra ściema nie jest zła!
    • Gość: luk Re: Doda ma dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 14:50
      I pomysleć że ludzie po dziennikarstwie piszą takie szambo. Czy aż trzeba 5 lat
      studiów żeby napisać taki pseudo-arytkuł??? Jak dla mnie jest to
      zjawisko "prostytucji dziennikarskiej".

...Kasia Cichopek całuje Dode, Doda robi się na faceta a Joasia Brodzik
      wyjeżdża do Wlk. Brytanii zmywać garnki..."
    • nulek74 Doda ma dość 23.04.07, 15:39
      Pewnie zdradza ją z mandaryną!
      • Gość: Mario Re: Doda ma dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.07, 23:10
        Nie sadze ze z Mandaryną... ale jezeli juz, to nawet Mandaryna ma troche wiecej
        oleju w glowie niz Doda. Nie rozumiem tych, co pisza: W koncu dala mu kopa.
        Przepraszam bardzo - to on jej dal kopa :)! Uswiadomil jej, ze wcale nie jest
        taka THE BEST! I bardzo dobrze!
    • Gość: anonim Doda ma dość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 18:59
      po pierwsze..co do wygładu dody -to faktycznie ,jest ładna..ale nie
      najpiekniejsza... poniewaz jak 3/4 osob -kobiet z show-biznesu... ich wyglad
      jest kreowany.. zadajmy sobie pytanie.dlaczego Doda miała problemy z
      kregosłupem..hmm...za duzo sylikony..w piersiach.. Dlaczego jest uwazana z
      pieknosc..nie zaprzeczam, ze taka nie jest..ale jezeli kazda kobieta miałaby
      mozliwosci..siedzenia kilkanascie godzin u kosmetyczki lub czy tez miałaby
      taka ""tapete""..jak Doda...na twarzy-tez by była uwazana za pieknosc..
      Poprostu makijaz i pieniadze robia swoje..
      A co do zdrady Radosława .. to w sumie sie nie dziwie...kto by wytrzymał z taka
      walnieta baba
      • cris80 Re: Doda ma dość 01.06.07, 22:41
        A teraz Doda ma swój program w TVN Turbo popatrzcie
        www.youtube.com/watch?v=nVq2erCXXfI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka