Gość: bajbyus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 22:49 Niepowetowana strata dla światowej kultury Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: recradrile Re: iTunes bez U2, Stinga i Shaggy'ego? IP: *.centertel.pl 02.07.07, 23:51 dobrze im tak po h.. mi jakiś itunes jak moge kupić płytę w tej samej cenie?????????????????? ??????? to jest sklep dla jakichś debili niedo..ych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Re: iTunes bez U2, Stinga i Shaggy'ego? IP: *.chello.pl 03.07.07, 00:34 > dobrze im tak > po h.. mi jakiś itunes jak moge kupić płytę w tej samej cenie?????????????????? > ??????? > Kupić??? :) Ja kupuję płyty z prawdziwym żalem że nie mogę tej kasy w całości zapłacić artyście/producentowi - jeśli uważam że nie warto im płacić to płyt nie kupuję - i nie słucham. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: iTunes bez U2, Stinga i Shaggy'ego? 03.07.07, 05:43 To Apple będzie miało problem. Odpowiedz Link Zgłoś
jackie.chan Re: iTunes bez U2, Stinga i Shaggy'ego? 03.07.07, 05:56 tetlian napisał: > To Apple będzie miało problem. CZŁOWIEKU! czemu ciagle spamujesz forum linkami do swoich beznadziejnych filmikow??? Jak nie masz nic sensownego do powiedzenia na ten temat to sie nie wypowiadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dude Re: iTunes bez U2, Stinga i Shaggy'ego? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 08:39 Właśnie, gdzie nie klikne to wypowiedz na 3 słowa i link do edgara. Rozumiem że chcesz zarobić, ale twoje filmy są... gów....e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cracovian Piekno iTunes polega na tym, ze... IP: *.asm.bellsouth.net 03.07.07, 03:51 ...calej plyty za $9.99-17.99 kupic nie musisz, ale pare wybranych hitow po $.99 za sztuke. A jak chcesz debila zobaczyc to popatrz w lustro na swoja lysa pale. Odpowiedz Link Zgłoś
frreja "zabezpieczeń przed nieuprawnionym kopiowaniem"? 03.07.07, 01:00 Może w rozumieniu hamerykańskiego prawodawstwa. W Polsce coś takiego jak "nieuprawnione kopiowanie" nie istnieje, no chyba, że ktoś che takie kopie sprzedawać, czy inaczej rozpowszechniać poza kręgiem rodziny i znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Pazerność vs. pazerność 03.07.07, 16:48 Wytwórnie chciały też, by Apple udostępniło specyfikację swojego DRM innym producentom odtwarzaczy - tak by muzyki kupionej w iTunes można było słuchać nie tylko na iPodach. Jobs konsekwentnie odmawiał i odbijał piłeczkę - w jednym z wywiadów zarzucił koncernom fonograficznym chciwość, ************************************** Jobs tak długo, jak się daje, utrzymuje monopol iTunes, zarzucając innym chciwość. UM wie, że udostępnienie DRM innym producentom zwiększy liczbę kupujących, spychając iTunes na margines. Stąd pewnie list otwarty Jobsa, który wie, że wytwórnie same w tym kierunku nie pójdą. Oglądamy więc kabaret. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejzab Re: Pazerność vs. pazerność IP: *.cst.tpsa.pl 04.07.07, 15:25 moim zdaniem w tej wojnie wytwórnie maja uprzywilejowaną pozycję. w końcu iTunes to nie jedyny sklep internetowy. owszem, maja duży udział w rynku TERAZ, ale to się może bardzo bardzo szybko zmienić. inne sklepy są w końcu o 1 kliknięcie obok. a płyty U2 kupisz tylko od jednej wytwórni. Odpowiedz Link Zgłoś