Dodaj do ulubionych

Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków

28.07.07, 16:55
A jak tam podatki? Bo mam wrażenie, że jakoś nie słychać o spektakularnych
akcjach Urzędu Skarbowego i CBŚ, wyprowadzaniu ojdyra w kajdankach za
niezapłacone podatki czy konferencjach prasowych Ziobry z niszczarką ojdyra
jako świadkiem koronnym.
Obserwuj wątek
    • jacek230 Hochsztapler. Smieje sie teraz z tych wszystkich 28.07.07, 16:56
      swoich sluchaczy. Naiwni ludziska...
      • kontestujacy On się nie smieje, on sie modli ;) 28.07.07, 17:15
        On się nie śmieje, on sie za swoich słuchaczy modli. Bo im większe powodzenie
        jego słuchaczy tym wieksze wpłaty na niekatolicki glos w twoim domu.
        A największym bożkiem dla rydzyka jest wynalazek Fenicjan.
        • katolik_polski1 [...] 28.07.07, 17:20
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • poszeklu Satanisci "Wprost": - najbogatszy jest papiez 30.07.07, 13:44
            Te debile nic nie rozumieja. Chowane w jakims ciemnym kibucu,
            wiedza tylko, ze placa im za plucie, wiec pluja.
        • almagus Re: Ja no - bleble i no - blabla. 29.07.07, 12:45
          Ja no - bleble i no - blabla.

Ja jestem ratownikiem,
          Ja pochwalę się wynikiem.
          Dla ciebie służę Narodzie.
          Jam ratownikiem na wodzie.
          Zbyt ufali prawnej mambie.
          Utonęli więc w szambie.
          Ja no - ble ble i no - blabla,
          Dlaczego wziął Wałęsa?

Ja w szambie nie ratuję.
          Ja w szambie nie nurkuję.
          Ja zjadam z szamba piankę.
          Ja rozdaję śmietankę.
          Mamy służby jak mamba.
          No więc wpadli do szamba.
          Dlaczego wziął Wałęsa?

Żadna reanimacja,
          Im w głowie kopulacja.
          A tu dobre rządzenie.
          Dla Leppieja więzienie.
          Wszystko dla ojca Rydyka.
          Jest mamba, choć nie Afryka.
          Dlaczego wziął Wałęsa?

Bóg jest w nich.
          Bóg jest ich.
          Bóg wskazuje wiele dróg.
          Jak nie wyjdzie, tak chciał Bóg.
          To nasz wspólnik , a nie wróg,
          no bo ukraść to nasz Bóg!

Ciągnie księżulo i radyja deerektor,
          kościelny, ministrant jakby był ejektor.
          Wyssie, poda konto, jak własnego sprawi,
          wśród stada baranów żyje i się bawi!

Podajmy sobie ręce my jądro narodu,
          my sól tej ziemi postraszymy zza grobu.

Patrzę i odnawiam oblicze tej ziemi,
          kocham Was, lecz kropię łzami swojemi.
      • saszenka2 Re: Hochsztapler. Smieje sie teraz z tych wszystk 29.07.07, 00:12
        jacek230 napisał:

> swoich sluchaczy. Naiwni ludziska...
        Zbił fortunę na naiwnych ludziach, którzy płacili datki na jego konto, choć to
        były ich ostatnie pieniądze.
        www.bogactworoznorodnosci.blox.pl
    • Gość: Ministrant [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 16:57
      • doris-doris [...] 28.07.07, 17:20
    • Gość: @@@ Zapraszamy do urzędu skarbowego!!! IP: *.eu.org 28.07.07, 17:01
      Czy urząd skarbowy o tym wie, czy udaje głupiego?
      Ala Capone posadzili za niepłacenie podatków, a Al Rydzone kiedy pójdzie siedzieć?
      • Gość: aron Re: Zapraszamy do urzędu skarbowego!!! IP: *.lublin.enterpol.pl 28.07.07, 17:03
        Rydz płaci VAT i akcyzę w paliwie. Słyszeliście, żeby odliczał sobie VAT?
        • darkraj Re: Zapraszamy do urzędu skarbowego!!! 28.07.07, 20:32
          Gość portalu: aron napisał(a):

> Rydz płaci VAT i akcyzę w paliwie. Słyszeliście, żeby odliczał sobie VAT?
          =========== Napewno nikt nigdy nie slyszal, zeby Tatulo Rydzyjek stracil nawet
          grosik na korzysc spoleczenstwa. Nawet VAT jego ksiegowi, zupelnie prawidlowo
          zreszta, ksieguja po stronie kosztow i oczywista dedukcja od zyskow,ale napewno
          jako "naleznosci w drodze". Jest to potrzebne do kuriewnych statysk (bo takie,
          a jakze, sa skrupulatnie prowadzone).
          Nie mamy zielonego pojecia, ile torunski Urzad Skarbowy zwraca Rydzyjkowi za
          nadplacone (sic!) VATem podatki. Warto by zadac takie klopotliwe pytanie
          torunskim Radnym, ale to przeciez bedzie pisanie na Berdyczow.
      • morszuk Re: Zapraszamy do urzędu skarbowego!!! 28.07.07, 22:37
        Al Rydzone zwany muchomorem powinien zostać skazany na karę śmierci za
        przestępstwo zdrady stanu. Wszak nawiedzony rydzol ślubował posłuszeństwo
        watykanowi - czyli obcemu państwu....

Mam latarnię przed domem.... Rydzyk dobrze by wygladał jako wisząca ozdoba owej
        latarni..
        A posłuszne mu mohery zapraszam na stos pod latarnią - w nocy trzeba poświecić
        przechodniom...
      • Gość: Miś Rydzyk jest lepszy od Al Capone IP: *.dsl.rcsntx.swbell.net 29.07.07, 11:32
        Gość portalu: @@@ napisał(a):
        > Czy urząd skarbowy o tym wie, czy udaje głupiego?
        > Ala Capone posadzili za niepłacenie podatków

Al Capone pracował dla siebie. Rydzyk robi propagandę dla obecnego rządu.
        Dopóki Kaczyńscy i koalicja PiS i LiS są u władzy to Rydzyk napewno nie będzie
        płacić podatków. Ręka rękę myje. Urząd skarbowy podlega rządowi.
    • Gość: qwerty Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków IP: *.chello.pl 28.07.07, 17:02
      I co mu po tym majątku? Do piekła go ze sobą nie zabierze.
    • Gość: tetradrachma tak jak powiedziała Beger w TVN24: "My, w SO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 17:25
      to grosz do grosza dla Polski".
    • flyb52 Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków 28.07.07, 17:25
      Zainteresowanie pieniedzmi Rydza jest w gruncie rzeczy " niezdrowe", Co ma
      niech ma, jego sprawa. Widocznie ludzie daja mu na "tace".
      W centrum zainteresowania powinno sie znalezc, co on ma w glowie. Czego on chce
      i do czego dazy.
      Z tego co widzimy wynika, ze on chce wladzy, rozdawac karty w grach
      politycznych. Najmadrzejszy to on nie jest ale jelity klalicyjne mu nawet do
      piet nie siegaja, jesli wezmiemy pod uwage ich mozliwosci intelektualne.
      Co bedzie jesli Rydz znajdzie cwanego polityka, ktorym tak pokieruje, ze bedzie
      mu jadl z reki i robil to, co dyr. mu powie.? Na to pytanie dostanie odpowiedz
      kazdy, kto bedzie glosowal na rzadzaca kloalicje.
      • wet3 Re: Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków 28.07.07, 17:29
        Dlaczego takie glupoty chrzanicie. O.Rydzyk jako zakonnik zadnego majatku
        posiadac nie moze.
        PS - Lepiej wezcie te liste do reki i powiedzcie ktore miejsce zajmuje na niej
        etniczny Polak!
        • kralik111 Re: Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków 28.07.07, 17:31
          wet3 napisał:

> Dlaczego takie glupoty chrzanicie. O.Rydzyk jako zakonnik zadnego majatku
          > posiadac nie moze.
          > PS - Lepiej wezcie te liste do reki i powiedzcie ktore miejsce zajmuje na
          niej
          > etniczny Polak!

Dajesz tymi slowami do zrozumienia, ze rydzyk jest etnicznym zydem...? :-
          OOOOOOOOOOOOOOOO
          • 12345ja Michnik zapewne w pierwszej dwudziestce 28.07.07, 17:43
            Z tą różnicą, ze Michnik ślubów ubóstwa nie składał, tylko śluby przeciwne.
            I nie można powiedzieć, że nic nie należy do Michnika.
            To duża różnica.
            • Gość: logika Michnika nie ma nawet w pierwszym tysiącu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 14:25
              Agora nie jest własnością Michnika. Michnik nie wziął nawet akcji Agory, gdy
              były dzielone między pracowników. Kiedy w latach 90. po wejściu Agory na giełdę
              Wprost opublikował listę najbogatszych Polaków byłi na niej: Niemczycki, Łuczywo
              i Rapaczyńska. Michnika nie było.
              Cytat z Wikipedii:
              Sam Adam Michnik nie objął – według znanych oświadczeń udzielanych w wywiadach
              prasowych – ani jednego udziału w spółce "Agora", nie piastuje też, oprócz
              redaktora naczelnego, żadnego stanowiska zarządczego w tej spółce, co jest
              ewenementem w polskim życiu gospodarczym. Udziały przyznane Michnikowi są
              przechowywane przez "Agorę".
              • sokrates22 Re: Michnika nie ma nawet w pierwszym tysiącu 29.07.07, 22:52
                Ojciec rydzyk tez nic nie ma i ma przechowywane.
          • darkraj Re: Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków 28.07.07, 20:36
            kralik111 napisał:

> wet3 napisał:
            >
            > > Dlaczego takie glupoty chrzanicie. O.Rydzyk jako zakonnik zadnego majatku
            >
            > > posiadac nie moze.
            > > PS - Lepiej wezcie te liste do reki i powiedzcie ktore miejsce zajmuje na
            >
            > niej
            > > etniczny Polak!
            >
            > Dajesz tymi slowami do zrozumienia, ze rydzyk jest etnicznym zydem...? :-
            > OOOOOOOOOOOOOOOO
            ======================= Bardzo celna riposta. Gratuluje.
        • california07 Re: Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków 28.07.07, 23:28
          Co to znaczy "etniczny Polak"?Ze strony mojego ojca przodkowie przybyli jako
          najemni rycerze 1483r. z Moraw i dostali wies gdzies pod Witebskiem z
          nobilitacja szlachecka.Mialem tez prababke Gruzinke i pradziadka i
          dziadka,ktorzy byli oficerami w carskiej armii.Matka moja choc urodzila sie w
          Przemyslu za ojca miala rodowitego wiedenczyka (wyzszego urzednika sadownictwa
          w Monarchii Austro-Wegierskiej) a matke -Chorwatke!!!Ja od 26 lat jestem na
          emigracji-bynajmniej nie zarobkowej bo finansowo bylo mi dobrze(sprzedawalo sie
          ta bizuterie "rodowa")-tylko olityczna.A moja corka urodzila sie w Californi!!To
          co wg.ciebie nie jestem "etnicznym"Polakiem?A moze jak zawsze wszedzie szukasz
          Zydow w Polsce??Odwiedz tylko US-to zobaczysz "prawdziwku" co to znacza Zydzi!!
          A nie szukaj ich,gzie ich nie ma!!!Promotor mojej corki powiedzial,ze Polska to
          taki "egzotyczny"kraj antysemicki bez Zydow!!!
      • Gość: Eka Re: Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 20:42
        Nie chodzi o zaglądanie komus do portwela, ale o równe traktowanie obywateli
        zgodne z gwarancjami konstytucji.Dlaczego świeccy mogą robić interesy tylko
        odprowadzając ciężkie podatki,a sukienkowi nie? Niezdrowa konkurencja? Równi i
        równiejsi?
    • ukos Dopiero 87? Toż to ewangeliczne ubóstwo! /nt 28.07.07, 17:30

• doris-doris Re:Rudzyk merda na was ogonkiem, duraki! 28.07.07, 17:34
        • ar.co Re:Rudzyk merda na was ogonkiem, duraki! 28.07.07, 17:45
          Pewnie macha, bo - podobnie jak Giertychy czy Orzechowski - jeszcze nie
          ewoluował. Jak stanie się człowiekiem (co jednak jest bardzo mało
          prawdopodobne), to może mu ogon odpadnie.
        • supermoher Diabelskim ogonkiem tak sobie macha... 28.07.07, 19:32
        • jaceq Re:Rudzyk merda na was ogonkiem, ... 28.07.07, 22:35
          ...i poleruje sobie rogi i kopyta.
      • darkraj Re: Dopiero 87? Toż to ewangeliczne ubóstwo! /nt 28.07.07, 20:54
        ukos napisał:
        Ukos ma racje. U Tatula Rydzyjka bieda az piszczy. Moze by jakas kolejna
        zrzutka porzadnych, a jednak otumanionych Wierzacych?
        Trudno mi uwierzyc, ze tysiace moich wyznawcow daje sie wodzic na pasku tego
        pana, bo on nic wspolnego z Wiara nie ma. Przy moim Proboszczu, chociaz tenze
        mlodszy, nie wart by nawet postac kilku sekund.
        Dziwic sie ludziom z epoki PRL, gdzie sztaby propagandzistow robili z ludzmi,
        co chcieli. A tutaj jeden spryciarz, w takim tempie bezczelnie gromadzi kase od
        ludzi laknacych Wiary. A ci powtarzaja bezmyslnie antagonistyczne teksty. Ba,
        gotowi nawet uzyc wszelkich srodkow na oddalenie od guru racjonalnych zarzutow.
        Smutno mi, Boze.

• california07 Re: Dopiero 87? Toż to ewangeliczne ubóstwo! /nt 30.07.07, 00:21
          nie slyszales o glupocie Polakow??-przeciez w niego wierzy klka milionow!!!!
    • babusz Wdowi grosz 28.07.07, 17:33
      Nikt nie zasluguje na pogarde wieksza, niz ten Rydzyk, ktory tak podle trwoni
      wdowi grosz.
    • Gość: serafin Re: Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków IP: 82.74.167.* 28.07.07, 17:35
      A gdzie pieniądze na stocznie? Teą zasiły konto Rydza.
      • 12345ja Re: Ja ci wytłumaczę, ciemna maso, gdzie są 28.07.07, 17:52
        Towarzysze nie chcieli sprzedać Stoczni Gdańskiej, tylko ją zniszczyć.
        Tak więc zebrane pieniądze na subkoncie Radia Maryja ich nie interesowały.
        Radio Maryja zaczęło te pieniądze zwracać, każdy dostał zwrot, jeśli
        posiadał dowód wpłaty.
        Większość ludzi, wśród nich i ja, nie chciało zwrotu wpłaconych pieniędzy,
        a przeznaczyło je na rozwój Radia Maryja.
        Byli i tacy, chyba podobni do ciebie, co chcieli zwrotu pieniędzy, których
        nigdy nie wpłacili i nie mieli żadnego dowodu wpłaty. Teraz ci goście
        rozsiewają plotki o Radiu Maryja. Obżydliwi goście.
        Szukaj wiatru w polu głupcze, a fałszywe oskarżenia są karalne.
        • kralik111 Re: Ja ci wytłumaczę, ciemna maso, gdzie są 28.07.07, 18:05
          12345ja napisał:

> Towarzysze nie chcieli sprzedać Stoczni Gdańskiej, tylko ją zniszczyć.
          > Tak więc zebrane pieniądze na subkoncie Radia Maryja ich nie interesowały.
          > Radio Maryja zaczęło te pieniądze zwracać, każdy dostał zwrot, jeśli
          > posiadał dowód wpłaty.
          > Większość ludzi, wśród nich i ja, nie chciało zwrotu wpłaconych pieniędzy,
          > a przeznaczyło je na rozwój Radia Maryja.
          > Byli i tacy, chyba podobni do ciebie, co chcieli zwrotu pieniędzy, których
          > nigdy nie wpłacili i nie mieli żadnego dowodu wpłaty. Teraz ci goście
          > rozsiewają plotki o Radiu Maryja. Obżydliwi goście.
          > Szukaj wiatru w polu głupcze, a fałszywe oskarżenia są karalne.

A co z prawem, co z konstytucja i zwykla ludzka uczciwscia ? Nie sadzisz, ze
          nadszedl czas nazwac rzeczy po imieniu i zlodziejstwo nazwac zlodziejstwem, a
          zldzieja zldziejem ?
          ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • 12345ja Re: Idź do prokuratora, nie pluj ciemna maso 28.07.07, 18:19
            Nie pluj na oślep swoim jadem. Oczerniasz szlachetnych ludzi i ich
            szlachetne dzieła. Kundlu pospolity.
            • kralik111 Re: Idź do prokuratora, nie pluj ciemna maso 28.07.07, 18:22
              Wiesz co, moge byc kundlem, moge byc posploity, ale nie nazywaj zlodzieja
              szlachetnym czlwiekiem smieciu...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • 12345ja Re: Idź do prokuratora, nie pluj ciemna maso 28.07.07, 18:27
                Ty nazywasz szlachetnego człowieka złodziejem. Uważaj, bo to jest karalne.
                Przewrotny, fałszywy kundlu z michniczej sfory.
                • kralik111 Re: Idź do prokuratora, nie pluj ciemna maso 28.07.07, 18:30
                  Wystekaj no parchu i rydzociagu, co takieg jest karalne, nazwanie zlodzieja
                  rydzyka zlodziejem, czy bycie zlodziejem, a moze ochrona zlodzieja ?

Glupi jestes jak but, na dodatek cham i prostak, i zachwujesz sie jak
                  kelner...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• piotrgdansk20 [...] 28.07.07, 18:53
                • jaceq Re: Idź do prokuratora, nie pluj ciemna maso 28.07.07, 22:38
                  12345ja napisał:

> Ty nazywasz szlachetnego człowieka złodziejem.

Bo to jest złodziej, ten Ojczym Derechtor, Rydz Nieszlachetny. Szczwany, kuty na
                  cztery nogi złodziej.
            • australijczyk1 Re: Idź do prokuratora, nie pluj ciemna maso 30.07.07, 02:24
              Nie masz potrzeby isc do prokuratora, prokuratura jest juz "odzyskana."
          • wet3 Re: kralik111 28.07.07, 19:24
            kralik111 napisał:
            > A co z prawem, co z konstytucja i zwykla ludzka uczciwscia ? Nie sadzisz, ze
            > nadszedl czas nazwac rzeczy po imieniu i zlodziejstwo nazwac zlodziejstwem, a
            > zldzieja zldziejem ?
            > ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

A czemu prawdy nie mowisz? Przeciez sprawa zostala jednoznacznie
            zinterpretowana przez sad i prokurature ktore orzekly, ze o.Rydzyk NIE jest
            nikomu nic winny!!! Brzydko postepujesz bo pomawiasz - wstydz sie!!!
            • kralik111 Re: kralik111 28.07.07, 19:34
              wet3 napisał:

> kralik111 napisał:
              > > A co z prawem, co z konstytucja i zwykla ludzka uczciwscia ? Nie sadzisz,
              > ze
              > > nadszedl czas nazwac rzeczy po imieniu i zlodziejstwo nazwac zlodziejstwe
              > m, a
              > > zldzieja zldziejem ?
              > > ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
              > DDDD
              >
              > A czemu prawdy nie mowisz? Przeciez sprawa zostala jednoznacznie
              > zinterpretowana przez sad i prokurature ktore orzekly, ze o.Rydzyk NIE jest
              > nikomu nic winny!!! Brzydko postepujesz bo pomawiasz - wstydz sie!!!

A to sie okaze przy nastepnej sprawie, poniewaz ona do sal sadowych jeszcze
              powroci, rydzyk nie mial prawa inwestwac tych pieniedzy, a ten fakt prokuratura
              wyciszyla, czyli przestepstwo zostalo popelnine...:DDD
              • Gość: zz Re: kralik111 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:33
                > rydzyk nie mial prawa inwestwac tych pieniedzy, a ten fakt prokuratura
                > wyciszyla, czyli przestepstwo zostalo popelnine...:DDD

Ciekawe, jaki byłby szum, gdyby Owsiak zamiast kupować sprzęt medyczny
                zainwestował kasę w prywatne radio.
    • sumienie.lk Rydzyk! Oddaj pieniądze ukradzione stoczniowcom! 28.07.07, 17:37
      Jak na dziś to jesteś malwersantem, czyli po prostu złodziejem w sutannie.
    • 12345ja Dołożymy starań, aby zajmował wyższe miejsce w 28.07.07, 17:40
      ...rankingu brukowca Wprost.
      • kralik111 [...] 28.07.07, 18:03
        • 12345ja [...] 28.07.07, 18:11
          • kralik111 [...] 28.07.07, 18:14
            • Gość: ok Re: Dołożymy starań, aby zajmował wyższe miejsce IP: *.generacja.pl 28.07.07, 18:53
              nieżle: Na ten cel nie została wydana ani złotówka.

Przecież Rydzyk to oszust finansowy i powinno się nim jak najszybciej zająć CBA
              i Urząd Skarbowy
              • Gość: admin spi co to dzisiaj mozna anonimowo sie wypowiadac? IP: *.cable.mindspring.com 28.07.07, 20:16
                Gdzie ta cenzura, gdzie te czasy?
                • wrojoz Rydzyk=Kaczyński=kompromitacja. 28.07.07, 20:28
                  • tetlian I już wiemy kto sfinansuje kampanie LiS'u. 29.07.07, 10:35
                    Rydzyk pewnie przeznaczy grube pieniądze na to, by w kolejnych wyborach wygrał LiS.
              • Gość: ula Znaczy, ze Minister Obrony Narodwej, jest ..... IP: 207.112.66.* 29.07.07, 06:11
                bogatszy od o.Rydzyka, bo cala armia do niego nalezy!!!!!!, a do kaczorow cala
                Polska. Wprostowy ranking tak - rozumuje i wyjasnia, ze sumuje i przypisuje
                aktywa osobie, ktore zwiazane sa z wykonywana praca, a nie sa dyspozycyjne do
                osobistego wykorzystania. Facherzy, a raczej szulerzy z Wprost chyba maja nas
                za glupcow,oslow i baranow razem wzietych, bo jak chca manipulowac to niech
                robia to madrze i pamietaja, ze z myslacymi ludzmi maja do czynienia.
                Po prostu nas obrazaja, bo zeby taka lipe nam wciskac i wierzyc, ze uwierzymy w
                brednie!!!!!!!!!!! To skandal! Nie kupie nigdy wiecej tego szmatlawca, bo ja
                mysle, mam rozum i z bajek wyroslam i zadam szacunku.
                • oceanograf Re: Znaczy, ze Minister Obrony Narodwej, jest ... 29.07.07, 09:06
                  Ulu, spójrz na wpisy naszego społeczeństwa w tym wątku! Jesteś jedyną osobą,
                  która zauważyła niedorzeczność wynurzeń "Wprostu"! Oni, niestety, doskonale
                  wiedzą do kogo chcą dotrzeć i nie są to ludzie potrafiący logicznie rozumować,
                  bo takich jest mniejszość. Gdyby "Wprost" obrał sobie za target ludzi
                  kierujących się rozumem, wolnych od uczucia nienawiści i nietolerancji -
                  splajtowałby! Taki jest ten świat, tacy są ludzie wokół Ciebie, spróbuj nabrać
                  dystansu do tych spraw!
                • Gość: nik Re: Znaczy, ze Minister Obrony Narodwej, jest ... IP: *.asta-net.com.pl 29.07.07, 11:18
                  czasami kupowałem ale też już nie kupię tego szmatławca myślą że Polacy to
                  durnie że kupia tą manipulację
          • Gość: zen Re: Dołożymy starań, aby zajmował wyższe miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 19:00
            Slyszalem ostatnio w audycji na Radyju jak demaskowali tych wstrętnych masonów i
            ubeków z Wprost ;) Twój przedmówca ma rację, ja to pismo jako liberał odbierałem
            też jako raczej życzliwe, a w każdym razie neutralne w stosunku do rządu, ale
            wam to wystarczy nawet jedno słowo nie po myśli partyjnej a juz pismo jest
            skończone i żydzi je redagują :)
      • a.k.traper I słusznie, bedzie co nacjonalizować w imię 28.07.07, 19:47
        chrzescijańskiego miłosierdzia i sprawiedliwosci społecznej.
    • Gość: Nihil habentes Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków IP: *.sdb.lublin.pl 28.07.07, 17:44
      Nihil habentes omnia possidentes. Drugi List do Koryntian 6,10. Takich cwaniaków
      jak Rydzyk jest wielu. Niby nic nie mają a wszystko posiadają. Ale do czasu. To
      się skończy i to se ne vrati. Polska Droga Krzyżowa jeszcze przed Polską.
      • 12345ja Re: Michnik 20 wśród najobżydliwszych obywateli. 28.07.07, 17:53
        • kralik111 Re: Michnik 20 wśród najobżydliwszych obywateli. 28.07.07, 18:10
          Michnik na to ciezko zapracowal, rydzyk ukradl...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • flyb52 Re: Michnik 20 wśród najobżydliwszych obywateli. 28.07.07, 18:13
          A ty jestes na pierwszym miejscu? Czy tylko skromnie, na, powiedzmy IV-tym.
          Ale za to wierny pies kaczynskich.
          Nie martw sie ci ca obrzydliwi w niebie beda piekni i sprawiedliwi ale juz bez
          tych grubasow.
          • 12345ja Re: Michnik 20 wśród najobżydliwszych obywateli. 28.07.07, 18:23
            Być może, że obrzydliwi będą w niebie, ale jeśli chodzi o obżydliwych
            to z pewnością nie.
        • karol9968 Walesa,Wojtyla,Michnik-szacunek na calym swiecie 28.07.07, 18:18
          • 12345ja Re: Dobra metoda:Wojtyłę w środek pomiędzy agentów 28.07.07, 18:24
            • kralik111 Re: Dobra metoda:Wojtyłę w środek pomiędzy agentó 28.07.07, 18:26
              Ale Wojtyla sie z tymi ludzmi utozsamial...;DDD
            • Gość: zen Re: Dobra metoda:Wojtyłę w środek pomiędzy agentó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 18:55
              Czyim agentem jest Michnik? Pytam bo fajne to wasze political fiction, można by
              z tego niezły film nakręcić szpiegowski :)
              • Gość: gośćx Re: Dobra metoda:Wojtyłę w środek pomiędzy agentó IP: *.magma-net.pl 29.07.07, 14:44
                Michnik jest agentem MOSADu.
                Ale czyim agentem jest/był Wałęsa?
        • Gość: zen Re: Michnik 20 wśród najobżydliwszych obywateli. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.07, 18:54
          Zrozum, że nie chodzi tu o to kto ile się dorobił, tylko o fakt, że kapłanowi
          nie przystoi kreować się i działać tak jak to robi ks. Rydzyk. W sumie nie
          obchodzi mnie nawet ile ma kasy, niech sobie jeździ dobrym samochodem, ale
          dlaczego sieje taką nienawiść wśród ludzi? Osoba Michnika średnio mnie
          interesuje, mimo poglądów liberalnych i ateizmu szanuje wielu katolików, ale
          takich z którymi można porozmawiać o czymś innym niż masonach i czerwonej
          pajęczynie.
    • konread Re: Parszywy artykuł parszywego autora, obżydlist 28.07.07, 17:47
      Bardzo obrzydliwy ponieważ "nikt nie będzie nam wmawiał że białe jest białe, a
      czarne jest czarne..."!!!
      • antyprawak Bezkarny i nietykalny złodziej, agent KGB. 28.07.07, 17:53
        Wybraliście 4RP - gratuluję.
        • antyprawak Rydzyk jest w pierwszej 5-tce. 28.07.07, 17:54
          Radoktorzy Wprost! nie bójcie się pisać prawdy!
      • 12345ja Re:Parszywy artykuł parszywego autora,obżydlistwo 28.07.07, 17:56
        Parszywe posty na parszywym forum parszywej Gazwety.
        • kralik111 Re:Parszywy artykuł parszywego autora,obżydlistwo 28.07.07, 18:00
          12345ja napisał:

> Parszywe posty na parszywym forum parszywej Gazwety.

Sluchaj no PiS smieciu, stol ta mordke zanim ktos ci ja
          ochrzci...:DDDDDDDDDDDDDD
          • 12345ja Re:Parszywy artykuł parszywego autora,obżydlistwo 28.07.07, 18:04
            Parszywe posty na parszywym forum parszywej Gazety Wybiórczej.
            • kralik111 Re:Parszywy artykuł parszywego autora,obżydlistwo 28.07.07, 18:07
              12345ja napisał:

> Parszywe posty na parszywym forum parszywej Gazety Wybiórczej.

Zastanawiajace jest, skad w twjej chamskiej mordce tyle parszystwa i scierwa,
              czy to milosierdzie Boze przez ciebie parchu przemawia ???

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • antyprawak Bezkarny i nietykalny złodziej, agent KGB 28.07.07, 17:52
      Wybraliście 4RP - gratuluję.
    • Gość: burżuj i faszol A polactwo ściska z zawiści i zazdrości :) IP: *.stk.vectranet.pl 28.07.07, 17:53
      Tak trzymać o. Dyrektorze, na chwałę Pana i pohybel czerwonej hołocie!
      • 12345ja [...] 28.07.07, 17:54
      • beatrix13 Re: A polactwo ściska z zawiści i zazdrości :) 29.07.07, 12:50
        Gość portalu: burżuj i faszol napisał(a):

> Tak trzymać o. Dyrektorze, na chwałę Pana i pohybel czerwonej hołocie!
        .........
        pana Rydzyka?
        czy to z radia maRyja słowa polactwo nauczyłeś się używać wzorem guru sekty?
        • 12345ja Re: A żydactwo ściska z zawiści i zazdrości :) 30.07.07, 21:22
          I dlatego takie obżydliwe artykuły są w Gazecie Żydorczej i innych
          koszer-mediach.
    • Gość: były katolik Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków IP: *.chello.pl 28.07.07, 17:58
      HAHA! HAHA! HAHA! Śluby ubóstwa!! obśmiałem sie jak norka. Tez belzebób
      uważający się za boga i ubóstwo. To jakaś paranoja. Ubóstwo jego wyznawców to i
      owszem. Ale ubóstwo tego zbereźnika!? Precz z sektami i ich przywódcami.
      Powinien oszust gnic w kryminale. Ale wszyscy się jakoś tego drania boją!?
      Dlaczego???
      • 12345ja A to dzięki datkom od 2,4 mln słuchaczy. ( 10mln ) 28.07.07, 18:02
        10 mln słuchaczy, nie wszyscy płacą przelewem bankowym, skąd Wprost
        zaczerpnął dane. Tych możliwe, że jest 2,4 mln.
    • isa.stern miser res sacra, ale nie dla Rydzyka, który 28.07.07, 18:02
      przysięgał ubóstwo..;)
    • allspice Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków 28.07.07, 18:03
      Brak słów jest moją opinią:)
    • katolik_polski1 Polaku nigdy nie ufaj zydowi !!! 28.07.07, 18:07
      Izrael dla izraelczykow !
      Pozwolmy im wyjechac !!!
      • kralik111 Re: Polaku nigdy nie ufaj zydowi !!! 28.07.07, 18:09
        katolik_polski1 napisał:

> Izrael dla izraelczykow !
        > Pozwolmy im wyjechac !!!

Glupcze, PiS wtedy straci wiekszoc czlonkow...:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
        • katolik_polski1 [...] 28.07.07, 18:12
      • Gość: widzący z Lublina Re: Polaku nigdy nie ufaj zydowi !!! IP: *.pronet.lublin.pl 28.07.07, 19:12
        Mam trochę większe zaufanie do "starszych braci w wierze" niż do rydzykofilów.
    • mariuszet Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków 28.07.07, 18:11
      Szkoda gadać, jego "wyznawców" i tak nic nie przekona. Póki rzadzi obecna ekipa nikt nie rozliczy go za pieniądze na Stocznię Gdańską, ani nie nałoży podatków na samo RM, takich jakie płacą inne rozgłośnie. Bo ta rozgłośnia ma misję, moim zdaniem misję rozbicia polskiego kościoła. Nie udało się Rosji za rozbiorów, ani za komuny, za to teraz idzie znakomicie przy poparciu wiekszosci biskupów.
    • fixmeamartini Ubóstwo. Nic poza rzeczami osobistymi i majbachem 28.07.07, 18:15
      bez śmiechów. zamknąć tego świra w zakładzie.
    • kralik111 [...] 28.07.07, 18:17
    • Gość: zgorszona Rydzyk 87 wśród najbogatszych Polaków IP: *.ray.net.pl 28.07.07, 18:18
      I to ma być duchowny? To ma byc zakon? Cholerne pasibrzuchy! Oni powinni świecic
      przydkładem ubóstwa!
      • 12345ja Rydzyk 87 -tak uważa fałszywy i obżydliwy WPROST 28.07.07, 18:21
        • kralik111 Re: Rydzyk 87 -tak uważa fałszywy i obżydliwy WPR 28.07.07, 18:23
          Ten falszywy i obzydliwy Wprost ktory mianowal kaczynskiego czlowiekiem roku ???

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • karol9968 Rola kosciola dobiega konca-Irlandia i Hiszpania 28.07.07, 18:28
        sa tego typowym przykladem. Dawniej "eksportujace" ksiezy na caly swiat, dzis w
        panstwach tych dokonuje sie doslownie kilku swiecen kaplanskich rocznie. Zmieni
        sie to i w Polsce, mam nadzieje. Tym, co naprawde wierza nie bedzie to w niczym
        przeszkadzac. A religia, jak wiadomo, to opium dla mas.
        • talking_head Re: Rola kosciola dobiega konca-Irlandia i Hiszpa 28.07.07, 18:39
          "Jak wiadomo" ?
          Wybacz, nie wszyscy wiedzą.
          Nie wszyscy widać, tak jak Ty, czytają wypociny
          jednego z największych morderców XX wieku Lenina.
          • kralik111 Re: Rola kosciola dobiega konca-Irlandia i Hiszpa 28.07.07, 18:44
            talking_head napisał:

> "Jak wiadomo" ?
            > Wybacz, nie wszyscy wiedzą.
            > Nie wszyscy widać, tak jak Ty, czytają wypociny
            > jednego z największych morderców XX wieku Lenina.

Ten morderca jest cala kariera zawodowa jaroslawa kaczynskiego...:DDDDDDDDD
          • california07 Re: Rola kosciola dobiega konca-Irlandia i Hiszpa 28.07.07, 23:36
            Hej-"Dolfi"Hitler byl podobno katolikiem!!
    • talking_head Aj waj, gazetopejsy nie mogą żyć bez Rydzyka 28.07.07, 18:34
      Aj waj, co by Michnik, czy jego przyboczny spec od mokrej
      "dziennikarskiej" roboty Mosiek Lizus, zrobił gdyby zabrakło
      Ojca Dyrektora. Toż to posypałaby się cała "koszerna" gazeta.
      O czym by pisali codziennie na pierwszej stronie, nad czym załamywałby
      ręce dyżurny redakcyjny "biskup" ?
      Swoją drogą Ojciec Tadeusz dając tyle ze swej posługi Agorze powinien
      zarządać jakiejś rekompensaty w ramach praw autorskich, no cóż
      brakuje mu widać tego "talmudycznego" zmysłu do interesu.
      • karol9968 Prawica wscieka sie na GW,bo ta nie chce jej ulec! 28.07.07, 18:37
        talking_head napisał:

> Aj waj, co by Michnik, czy jego przyboczny spec od mokrej
        > "dziennikarskiej" roboty Mosiek Lizus, zrobił gdyby zabrakło
        > Ojca Dyrektora. Toż to posypałaby się cała "koszerna" gazeta.
        > O czym by pisali codziennie na pierwszej stronie, nad czym załamywałby
        > ręce dyżurny redakcyjny "biskup" ?
        > Swoją drogą Ojciec Tadeusz dając tyle ze swej posługi Agorze powinien
        > zarządać jakiejś rekompensaty w ramach praw autorskich, no cóż
        > brakuje mu widać tego "talmudycznego" zmysłu do interesu.
        • kralik111 Re: Prawica wscieka sie na GW,bo ta nie chce jej 28.07.07, 18:42
          To nie prawica, bo ta do GW nic nie ma i chetnie ja czyta, mowa o ludziach
          ktorzy nigdy nie wybaczyli obalenia starego systemu, ludziach ktorzy do tej
          pory glosowali na millerow, kwasniewskich, oleksych i cimoszewiczow, to ci sami
          ludzie ktorzy gierkowi pomniki chca budowac, PiS daje im poczucie rezimu, czyli
          twardej reki panstwa trzymajacego wszystkich za mordy, ci ludzie to zyciwi
          przegrancy...;DDD
          • Gość: zena A propaganda antysyjonistyczna Gomulki .... IP: *.atelier-n.tu-cottbus.de 28.07.07, 18:47
            ...znowu nam sie rozwija.Wreszcie cholota komunistyczna dostala to co chce.PISrezim dal im znowu nadzieje.Ale powoli.GOwno z buta sie dlugo wyciera.
        • talking_head Re: Prawica wscieka sie na GW,bo ta nie chce jej 28.07.07, 18:44
          "prawica" wcale się nie wścieka tylko współczuje,
          że też biedaczyska nie mają innych ciekawych tematów.
          To tak jakbyśmy my pasjonowali się coi tam wygaduje w
          Izraelu jakiś ortodoksyjny rabin, a wierz mi, czasami
          jest czego posłuchać, gdy np atakują swój rząd za
          łapówkarstwo i brak obyczajności. Przy słowach tam padajacych
          skierowanych do np. b.prezydenta czy ob. premiera "taśmy Rydzyka"
          to sam Wersal.
        • wet3 Re: talking_head 28.07.07, 19:42
          Masz racje na temat Lizuta. Jest to wyjatkowo wredny klamca, ktory jak
          prawdziwa zmija potrafi rzucic sie na swgo dobroczynce. Przekonal sie o tym
          dobitnie Kobylanski i przekona sie wielu innych, ktorzy dadza sie nabrac temu
          klamliwemu hochsztaplerowi!
      • mniklas5 Re: liczebnosc elektoratu 28.07.07, 18:45
        Rydzyka swiadczy o zapotrzebowaniu na jego polityke jak rowniez swiadczy o
        niezwykle niskiej swiadomosci duzej czesci narodu polskiego , latwosci
        manipulowania tym spoleczenstwem oraz braku krytycyzmu co do jego polityki,
        mysle ze sa to wtorni analfabeci podatni na populistyczne hasla i zwolennnicy
        chorego katolicyzmu ktroy tu jest tylko zaslona dymna dla oglupialego
        spoleczenstwa w ceku realizowania partykularnych intersow i polityki tego
        indywidum.Wiem ze jest to soba arogancka i z wiara nie ma nic wspolnego
        poczatku jego tzw "kaplanstwa". Oczywiscie z drugiej strony jest przyzwolenie
        skorumpowanej tzw elity biskupiej w Polsce na dzialanie tego oszoloma
      • darkraj Re: Aj waj, gazetopejsy nie mogą żyć bez Rydzyka 28.07.07, 21:25
        talking_head napisał:

> Aj waj, co by Michnik, czy jego przyboczny spec od mokrej
        > "dziennikarskiej" roboty Mosiek Lizus, zrobił gdyby zabrakło
        > Ojca Dyrektora. Toż to posypałaby się cała "koszerna" gazeta.
        > O czym by pisali codziennie na pierwszej stronie, nad czym załamywałby
        > ręce dyżurny redakcyjny "biskup" ?
        > Swoją drogą Ojciec Tadeusz dając tyle ze swej posługi Agorze powinien
        > zarządać jakiejś rekompensaty w ramach praw autorskich, no cóż
        > brakuje mu widać tego "talmudycznego" zmysłu do interesu.
        ================= Obawiam sie, ze GW nie jest koszerna. Zreszta, poza
        rydzyjkowymi inklinacjami, nie masz pojecia, o czym piszesz uzywajac
        religijnych terminow.
        Na moje rozeznanie, w GW nie urzeduje zaden "biskup", ani nawet Rabin. Chyba ze
        Michnik ma juz wnuki i wystarczajaco poboznie prowadzil swoje dotychczasowe
        zycie, o co go raczej nie podejrzewam.
        Postawilbym dolary przeciw orzechom, ze gdyby czolowe dzienniki solidarnie
        zaczely ignorowac tatula rydzyjka, ten sam przyszedlby kolatac u drzwi mediow o
        darmowa reklame.
        • Gość: vb Re: Aj waj, gazetopejsy bezsilnie atakują ! IP: *.magma-net.pl 29.07.07, 16:19
          Wrota piekielne nie przemogą Radia Maryja.
          Przyjdzie czas, że zamkną się za odchodzącym Michnikiem i jego ferajną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka