Dodaj do ulubionych

Urodziny Gazety

IP: *.4web.pl 08.05.08, 07:58
19 lat mineło!!!! Wszystkiego Najlepszego Państwu życzę-czytam od 11
numeru
Obserwuj wątek
    • luksusowy_yacht Re: Urodziny Gazety 08.05.08, 08:19
      a ja mam jeszcze egzemplarze gazety (odziedziczone ehiehiehie) od nr
      1 schowane w piwnicy :)
      100 lat!!!
    • Gość: shocking truth Re: Urodziny Gazety IP: *.anonymouse.org 08.05.08, 17:02
      Gość portalu: wojtek napisał(a):

> czytam od 11 numeru

Przerzuciłeś się z 'trybuny ludu' czy z 'prawdy'?

;-)
    • Gość: shocking truth Towarzysza Jarosława Kurskiego szczerość dopadła.. IP: *.anonymouse.org 08.05.08, 17:10
      ..dzisiaj w rynszTOKu kiedy otwartym tekstem poleciał, że lata 2005-2007 były
      najważniejsze i byli gazetą 'antyrządową' bo uważali rządy PiS za 'szkodliwe'.
      Rząd który dawał nadzieje na demontaż przynajmniej części struktur ubekistanu
      był szkodliwy zdaniem redaktorka. Nie to co reszta 'pożytecznych'. Goń się
      redaktorku!

(ciekawe czy pacjent wierzy w to co wygaduje czy traktuje jako element konwencji?)
      • doc.torov Re: Towarzysza Jarosława Kurskiego szczerość dopa 08.05.08, 18:34
        Gość portalu: shocking truth napisał(a):

> Rząd który dawał nadzieje

Nadzieja jest matka głupich.
        Czyli z wszyskich Polaków zrobił głupków,
        bo sprzymierzyla sie z partia która załozyli,
        jak sam mówił, SBecy i komunisci.
        '
      • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Towarzysza Jarosława Kurskiego szczerość dopa 08.05.08, 21:37
        > (ciekawe czy pacjent wierzy w to co wygaduje czy traktuje jako element konwencj
        > i?)

Myślę, że w to wierzy, co więcej, uważa, że wszystko jest ok, bo "im nie jest
        wszystko jedno". No bo jeżeli przez lata finansowali partię, która zwalczała
        poprzednie formacje Kaczyńskiego (metodami politycznymi i policyjnymi), to
        czymże przy tym jest takie ustawienie "linii", żeby było widać wyraźnie
        "opozycyjność" wobec rządu.

W cywilizowanych krajach i w cywilizowanych systemach medialnych sytuacja, w
        której gazeta jest w opozycji jest sto razy normalniejsza niż taka, w której
        wydawca największego dziennika sponsoruje partię aspirującą do władzy. Widocznie
        p. Kurski Jarosław uważa, że mamyu cywilizowany system medialny - i dlatego nie
        kryje się z tym, że nawalali w PiS. A ponieważ oni w żaden ubekistan i tak nie
        wierzą, to zarzucać im jego umacnianie jest celowe tak samo, jak pytać tow.
        Senyszyn o stosunek do spowiedzi ("Rzepa" to kiedyś zrobiła).
        • Gość: shocking truth Re: Towarzysza Jarosława Kurskiego szczerość dopa IP: *.anonymouse.org 09.05.08, 20:15
          > Myślę, że w to wierzy

A ja przypuszczam, że niektórzy z nich (oczywiście średnia i wyższa półka
          wyrobników) mają przebłyski świadomości, ale przebłysk kończy się ostatecznie na
          'wicie rozumicie, jest hipoteka do spłacenia'
          • dziedzicznacytadelafinansjery Re: Towarzysza Jarosława Kurskiego szczerość dopa 11.05.08, 09:07
            Pozostaje więc tylko czekać na kolejne przebłyski szczerości - czyli coś w
            rodzaju "pedałów w skarpetkach" pos. tow. Błochowiakówny na tle programowo
            przychylnej "mniejszościom seksualnym" "lewicy" komunistycznej.
            Tow. Błochowiak doskonale pokazała, że pod pudrem tolerantyzmu kryje się w tej
            formacji twarde jądro sytuujące się w okolicach akcji "Hiacynt" i na
            "mniejszości seksualne" patrzące przez pryzmat pisuaru na pl.Trzech Krzyży.
            Czekam więc na podobnego rodzaju przebłyski z Czerskiej - bo o ile
            obernaczalstwo w rodzaju Kurskiego zapewne w to wszystko wierzy, o tyle też
            jestem zdania, że i niżej - tym więcej tam postaw, o których piszesz.
    • Gość: shocking truth Re: Urodziny Gazety IP: *.anonymouse.org 09.05.08, 23:27
      W dzisiejszym 'metrze' zacytowali dwa pierwsze włazidupskie wpisy, a mojego
      trzeciego nie. Ciekawe dlaczego :-)
      • Gość: ytw Re: Urodziny Gazety IP: *.icpnet.pl 10.05.08, 01:20
        Bo był najsłabszy.
        Czy gdyby ktoś tobie składał życzenia, a jakiś żul wtrąciłby się z wiązanką na
        twój temat, byłoby ci miło?
    • Gość: Kir Re: Urodziny Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 09:18
      Gość portalu: wojtek napisał(a):

> 19 lat mineło!!!! Wszystkiego Najlepszego Państwu życzę-czytam od 11
      > numeru
      Aż tak przywiązać się do tytułu?,z biegiem czasu można stracić krytyczny
      sąd:)),ale inne tytuły też mają fanów:)
      Pozdrawiam
      Kir
      • doc.torov Re: Urodziny Gazety 11.05.08, 09:29
        Gość portalu: Kir napisał(a):

> Aż tak przywiązać się do tytułu?,
        z biegiem czasu można stracić krytyczny sąd:)),
        ale inne tytuły też mają fanów:)

Kaczyński był przywiązany do Dziennika tylko nieco
        ponad rok. (Dziennik do niego nieco dłuzej ).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka