Gość: wojtek IP: *.4web.pl 08.05.08, 07:58 19 lat mineło!!!! Wszystkiego Najlepszego Państwu życzę-czytam od 11 numeru Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luksusowy_yacht Re: Urodziny Gazety 08.05.08, 08:19 a ja mam jeszcze egzemplarze gazety (odziedziczone ehiehiehie) od nr 1 schowane w piwnicy :) 100 lat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Urodziny Gazety IP: *.anonymouse.org 08.05.08, 17:02 Gość portalu: wojtek napisał(a): > czytam od 11 numeru Przerzuciłeś się z 'trybuny ludu' czy z 'prawdy'? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Towarzysza Jarosława Kurskiego szczerość dopadła.. IP: *.anonymouse.org 08.05.08, 17:10 ..dzisiaj w rynszTOKu kiedy otwartym tekstem poleciał, że lata 2005-2007 były najważniejsze i byli gazetą 'antyrządową' bo uważali rządy PiS za 'szkodliwe'. Rząd który dawał nadzieje na demontaż przynajmniej części struktur ubekistanu był szkodliwy zdaniem redaktorka. Nie to co reszta 'pożytecznych'. Goń się redaktorku! (ciekawe czy pacjent wierzy w to co wygaduje czy traktuje jako element konwencji?) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Towarzysza Jarosława Kurskiego szczerość dopa 08.05.08, 18:34 Gość portalu: shocking truth napisał(a): > Rząd który dawał nadzieje Nadzieja jest matka głupich. Czyli z wszyskich Polaków zrobił głupków, bo sprzymierzyla sie z partia która załozyli, jak sam mówił, SBecy i komunisci. ' Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Towarzysza Jarosława Kurskiego szczerość dopa 08.05.08, 21:37 > (ciekawe czy pacjent wierzy w to co wygaduje czy traktuje jako element konwencj > i?) Myślę, że w to wierzy, co więcej, uważa, że wszystko jest ok, bo "im nie jest wszystko jedno". No bo jeżeli przez lata finansowali partię, która zwalczała poprzednie formacje Kaczyńskiego (metodami politycznymi i policyjnymi), to czymże przy tym jest takie ustawienie "linii", żeby było widać wyraźnie "opozycyjność" wobec rządu. W cywilizowanych krajach i w cywilizowanych systemach medialnych sytuacja, w której gazeta jest w opozycji jest sto razy normalniejsza niż taka, w której wydawca największego dziennika sponsoruje partię aspirującą do władzy. Widocznie p. Kurski Jarosław uważa, że mamyu cywilizowany system medialny - i dlatego nie kryje się z tym, że nawalali w PiS. A ponieważ oni w żaden ubekistan i tak nie wierzą, to zarzucać im jego umacnianie jest celowe tak samo, jak pytać tow. Senyszyn o stosunek do spowiedzi ("Rzepa" to kiedyś zrobiła). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Towarzysza Jarosława Kurskiego szczerość dopa IP: *.anonymouse.org 09.05.08, 20:15 > Myślę, że w to wierzy A ja przypuszczam, że niektórzy z nich (oczywiście średnia i wyższa półka wyrobników) mają przebłyski świadomości, ale przebłysk kończy się ostatecznie na 'wicie rozumicie, jest hipoteka do spłacenia' Odpowiedz Link Zgłoś
dziedzicznacytadelafinansjery Re: Towarzysza Jarosława Kurskiego szczerość dopa 11.05.08, 09:07 Pozostaje więc tylko czekać na kolejne przebłyski szczerości - czyli coś w rodzaju "pedałów w skarpetkach" pos. tow. Błochowiakówny na tle programowo przychylnej "mniejszościom seksualnym" "lewicy" komunistycznej. Tow. Błochowiak doskonale pokazała, że pod pudrem tolerantyzmu kryje się w tej formacji twarde jądro sytuujące się w okolicach akcji "Hiacynt" i na "mniejszości seksualne" patrzące przez pryzmat pisuaru na pl.Trzech Krzyży. Czekam więc na podobnego rodzaju przebłyski z Czerskiej - bo o ile obernaczalstwo w rodzaju Kurskiego zapewne w to wszystko wierzy, o tyle też jestem zdania, że i niżej - tym więcej tam postaw, o których piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shocking truth Re: Urodziny Gazety IP: *.anonymouse.org 09.05.08, 23:27 W dzisiejszym 'metrze' zacytowali dwa pierwsze włazidupskie wpisy, a mojego trzeciego nie. Ciekawe dlaczego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ytw Re: Urodziny Gazety IP: *.icpnet.pl 10.05.08, 01:20 Bo był najsłabszy. Czy gdyby ktoś tobie składał życzenia, a jakiś żul wtrąciłby się z wiązanką na twój temat, byłoby ci miło? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: Urodziny Gazety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 09:18 Gość portalu: wojtek napisał(a): > 19 lat mineło!!!! Wszystkiego Najlepszego Państwu życzę-czytam od 11 > numeru Aż tak przywiązać się do tytułu?,z biegiem czasu można stracić krytyczny sąd:)),ale inne tytuły też mają fanów:) Pozdrawiam Kir Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Urodziny Gazety 11.05.08, 09:29 Gość portalu: Kir napisał(a): > Aż tak przywiązać się do tytułu?, z biegiem czasu można stracić krytyczny sąd:)), ale inne tytuły też mają fanów:) Kaczyński był przywiązany do Dziennika tylko nieco ponad rok. (Dziennik do niego nieco dłuzej ). Odpowiedz Link Zgłoś