Gość: ja IP: 81.210.25.* 07.01.04, 15:06 wina nowych czasów. tylko ja tez chyba to zrobie gdyz nie mam do gemby co włożyć . po stracie pracy jest okropnie nikt nie chce nie miec jestem niezbyt atrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a PLAN BALCEROWICZA, czesc 3 IP: *.mad.east.verizon.net 07.01.04, 15:34 samobojstwa w Polsce podskoczyly parokrotnie za czasow reform Balcerowicza. Przypadek? tajnedokumenty.com/prywatyzacja.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynik Re: PLAN BALCEROWICZA, czesc 3 IP: *.acn.waw.pl 07.01.04, 17:23 Widzicie glaby, jestescie glabami, bo nawet bezsensowne samobojstwo dziecka majacego pewnie problemy w szkole mieszacie z Balcerowiczem. Nie umiecie kretyni zmilczec nawet w obliczu czyjejs smierci. Zycze wam wizyty w Tworkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grabarz Re: PLAN BALCEROWICZA, czesc 3 IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 07.01.04, 18:32 Cyniku nie udawaj. Doskonale wiesz jak to jest i z czego wynika. Co pomoże milczenie, kiedy życia już nie wrócisz. Trzeba rozpocząć działania mające na celu likwidację takich działań. To rządzący doprowadzają ludzi do takich działań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ChWDK Winne jest 45 lat komuny, PZPR, SLD itp. itd. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 20:32 PRECZ Z KOMUNĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruel Re: PLAN BALCEROWICZA, czesc 3 IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 22:26 A chodzisz na wybory, pewnie ci sie nie chce. Jak więc możesz się wypowiadać jak nic nie robisz, żeby ich zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mash Re: Tragedia na torach IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 22:21 Fest mi dowcip, po pierwsze jakbyś nie miał/miała co włożyć do garnka to byś nie siedział wale w internecie, chyba że szukasz pracy. Odpowiedz Link Zgłoś