Dodaj do ulubionych

Tragedia na torach

IP: 81.210.25.* 07.01.04, 15:06
wina nowych czasów. tylko
ja tez chyba to zrobie gdyz nie mam do gemby co włożyć . po stracie pracy
jest okropnie nikt nie chce nie miec jestem niezbyt atrakcyjna
Obserwuj wątek
    • Gość: a PLAN BALCEROWICZA, czesc 3 IP: *.mad.east.verizon.net 07.01.04, 15:34
      samobojstwa w Polsce podskoczyly parokrotnie za czasow reform Balcerowicza. Przypadek? tajnedokumenty.com/prywatyzacja.html
      • Gość: Cynik Re: PLAN BALCEROWICZA, czesc 3 IP: *.acn.waw.pl 07.01.04, 17:23
        Widzicie glaby, jestescie glabami, bo nawet bezsensowne samobojstwo dziecka
        majacego pewnie problemy w szkole mieszacie z Balcerowiczem. Nie umiecie
        kretyni zmilczec nawet w obliczu czyjejs smierci. Zycze wam wizyty w Tworkach.
        • Gość: grabarz Re: PLAN BALCEROWICZA, czesc 3 IP: *.zwm.punkt.pl / *.punkt.pl 07.01.04, 18:32
          Cyniku nie udawaj. Doskonale wiesz jak to jest i z czego wynika. Co pomoże
          milczenie, kiedy życia już nie wrócisz. Trzeba rozpocząć działania mające na
          celu likwidację takich działań. To rządzący doprowadzają ludzi do takich
          działań.
          • Gość: ChWDK Winne jest 45 lat komuny, PZPR, SLD itp. itd. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 20:32
            PRECZ Z KOMUNĄ !!!
          • Gość: Cruel Re: PLAN BALCEROWICZA, czesc 3 IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 22:26
            A chodzisz na wybory, pewnie ci sie nie chce. Jak więc możesz się wypowiadać
            jak nic nie robisz, żeby ich zmienić.
    • Gość: Mash Re: Tragedia na torach IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 07.01.04, 22:21
      Fest mi dowcip, po pierwsze jakbyś nie miał/miała co włożyć do garnka to byś
      nie siedział wale w internecie, chyba że szukasz pracy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka