Dodaj do ulubionych

ASPS Opole - SMS Sosnowiec 3:2

IP: 217.173.193.* 07.01.04, 23:17
Czytaj Dupik czytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Radek Dubik Re: ASPS Opole - SMS Sosnowiec 3:2 IP: 213.199.238.* 08.01.04, 11:39
      Przeczytałem i co ? Cieszy mnie kazde zwyciestwo dziewczyn zal tylko
      że mają takich działaczy . A co do mojego nazwiska to widze ze nie tylko
      do patrzenia na sytuacje druzyny potrzebujesz okularów hi hi . Jak to Melon
      pusty w środku HI HI
      • Gość: Melon Re: ASPS Opole - SMS Sosnowiec 3:2 IP: 217.173.193.* 09.01.04, 23:14
        Aliteracja w zapisie twojego nazwiska była celowa. Miałeś już swoje 5 minut w
        tym klubie i skończyło się na złodziejstwie i przekrętach, więc może jednak
        skup się na swojej nowej pracy w spółdzielni .... póki twoich przełożonych to
        nie zainteresowało. Hihihi.
        Ps. Melon wcale nie jest pusty w środku, ale to egzotyczny owoc nie dla byłych
        barmanów z Komprachcic!!!!
        • Gość: Radek Dubik Re: ASPS Opole - SMS Sosnowiec 3:2 IP: 213.199.238.* 10.01.04, 17:51
          Hola hola kolego łatwo rzucasz oszczerstwa masz dowody na to co mówisz?
          przydadzą ci się w sądzie . Ja mam przynajmniej odwage podpisać się
          pod tym co pisze a ty "egzotyczny owocy dla barmanów " nie masz
          merytorycznych argumentów do dyskusji . Najlepiej zostań w tym szambie
          gdzie jesteś bo to najlepsze miejsce dla Ciebie . I lepiej powycieraj po
          sobie ławke przy boisku żeby ten kto siądzie po tobie na niej się nie
          pobrudził
          • Gość: Krzysztof Jeżyna ( Re: ASPS Opole - SMS Sosnowiec 3:2 IP: 217.173.193.* 10.01.04, 23:40
            ale jesteś odważny - przypomnij sobie kontrakty bez kwot do podpisu, są tacy
            którzy to pamiętają - hihi
            A trybuny są w Komprachcicach na balkonie a nie przy boisku (i czyj wzrok padł
            kreciku??)
            • Gość: Radek Dubik Re: ASPS Opole - SMS Sosnowiec 3:2 IP: 213.199.238.* 11.01.04, 16:22
              Chetnie bym porozmawiał na te tematy jezeli by woogole istniały.
              Ale proponuje wrocic do rozmowy po zakonczeniu sezonu.Zobaczymy jakie
              beda efekty twojej działalnosci Adamie , " Jeżyna" ales wymyslił hi hi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka