Gość: B. IP: *.punkt.pl 04.11.09, 20:11 "... gdyby nie areszt, przez kolejne miesiące mógłby być prezesem fundacji...". Gdyby nie partia (Partia?) - nie byłby prezesem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: alois Polak potrafi! IP: *.dip.t-dialin.net 04.11.09, 20:12 Polak potrafi! sami kombinatorzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frico Re: Polak potrafi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.09, 20:46 jeśli wyrok się uprawomocni i p. Wilk okaże się niewinnym to pobyt w areszcie jako nieuzasadnione pozbawienie wolności musi być w jakiś sposób wynagrodzony. Jeśli p. Wilk uzna że pieniądze mu do tego wystarczą to Państwo musi mu je wypłacić. Najlepiej aby uczyniło to z poborów jakie otrzymują prokurator który o areszt dla p. Wilka wnioskował i sędzia co się do tego wniosku przychylił. Jeśli któremuś się zmarło to przecież pozostali jacyś spadkobiercy. W Polsce obowiązuje prawo zobowiązujące dziadka-emeryta do płacenia alimentów matce rozwiedzionej z jego synem jeśli tee uchyla się od płacenia tego świadczenia albo nie posiada chwilowo środków z powodu np. braku źródła zarobkowania. Niech pan sędzia też poczuje co to jest sprawiedliwość ludowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Chce 556 tysięcy złotych odszkodowania za niesł... IP: *.adsl.inetia.pl 08.11.09, 20:37 i jeszcze milion za to, że musiał weryfikować sb-ków, biedny Rospond w grobie się przewraca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomaszkl Chce 556 tysięcy złotych odszkodowania za niesł... IP: 195.69.82.* 10.11.09, 16:39 Gdzie tu sprawiedliwość czy ten pan jest kimś innym niż ja pracownik budowlany,który za rok czasu niesłusznego aresztu otrzymał 28 .000 od państwa Polskiego odszkodowanie!!!!!!Przesiedziałem rok za udział w napadzie -3 razy zostałem uniewinniony !!!!pomawiał mnie 1 Świadek incognito,przy moim alibi gdzie było 60 osób w pracy,poszkodowani wykluczyli mnie od samego początku a ja siedziałem za coś z czym nie miałem nic wspólnego,bo prokuratura musiała się wykazać(1999 rok napad na konwój Łódz).Więc jeszcze raz się pytam poseł,pracownik budowlany czy jest rożnica????? Odpowiedz Link Zgłoś