rilian 23.12.09, 20:52 Zarówno wierzącym w Boga, będącego źródłem prawdy, sprawiedliwości, dobra i piękna... Jak i nie podzielającym tej wiary, a te uniwersalne wartości wywodzącym z innych źródeł... Dużo dobrego!... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gustavo_de_cosssta Re: świątecznie 23.12.09, 20:55 Nie spełniło się. Nie wygrałem mieszkania w konkursie NTO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciacho z kremem Re: świątecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 21:13 Nazywajhą mnie ciacho, bo jestem atrankcyjny facio. Rrrr! Rrrr! Mnie się tam spełniły wszystkie ubiegłoroczne życzonka od przyjaciół. Miałem ci ja takie marzenie, aby zerżnąć pewną taką sztunię bydlondynkę z sąsiedztwa. No i zerżłem. W ubiegłym tygodniu. I tego życzę wszystkim przystojniakom na tym forum. Zerżnijcie coś w Nowym Roku! Lepiej późno niż wcale. Paniom w Opolu proponuję hasło: W Nowym Roku z nowym (...) w kroku! Odpowiedz Link Zgłoś
rilian Re: świątecznie 24.12.09, 09:32 ale tak serio, wszystkim Opolanom - wszystkiego najnajnaj na te święta i cały nowy rok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: świątecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 17:55 Moje marzenie to pasterka w katedrze z udziałem orkiestry,chóru i solistów Filharmonii opolskiej.To moje niespełnione marzenie od wielu lat.Dla mnie, katolika jest to niezrozumiałe dlaczego jeszcze do tego nie doszło.Może w nieodległej przyszłości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxf Re: świątecznie IP: *.punkt.pl 24.12.09, 18:39 Bo orkiestra, chór i soliści też chcą spedzić wigilię w gronie rodzinnym, a nie w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do zxf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 19:34 Dla Ciebie ateisto ksiądz odprawiający msze św. zapewne też jest w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxf Re: do gość IP: 77.252.18.* 24.12.09, 23:17 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Ci wszystkiego dobrego, zdrowia, tolerancji dla bliźnich, mniej zapatrzenia w swoje "ja", więcej "dawania" niż "brania". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florian Re: świątecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.09, 03:52 zapomniałeś dodac aforyzm pięknoduchu!? dobry byłby Karol Marx lub choćby Achim... Odpowiedz Link Zgłoś