Gość: JEZUS IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 04.03.04, 21:17 Czy to ja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JEZUS Re: "Pasja" w Opolu IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 04.03.04, 21:20 TAK TO JA =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: "Pasja" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 22:40 Co za idiota to napisał???????????? Mogłeś chociaż lepszy nick sobie znaleźć - ale najwyraźniej nawet na to Ciebie nie stać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widz Re: "Pasja" w Opolu IP: *.tac.net 04.03.04, 23:59 Za granica reakcje ludzi byly takie same. Cisza i wszyscy siedzieli az do konca napisow, bo zazwyczaj juz "leca" przed napisami. Film daje duzo do myslenia, nie polecam po nizej lat 18-stu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaśko II Jezus jesteś w błędzie. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 23:53 Przecież to JA!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Re: "Pasja" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 07:05 Wstydzę się. Byłem...Zobaczyłem... A do tej pory nie za bardzo wierzyłem. I jeszcze jedno: ludzie słabego ducha, idźcie i zobaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: "Pasja" w Opolu IP: *.pbc.adelphia.net 07.03.04, 21:01 wiesz co? slabego wymiaru to ty jestes,odpierdzielil Gibson komercje i tyle.male ludziki. Agnieszka Holand dobrze napisala,ze to 2 godziny kiczu i znecania sie nad zakrwawionym pulpetem. Wam zawsze trzeba wymiarow wielkich,glupie ludziki. Fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: "Pasja" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 22:32 Znakomita Agnieszka też nie jest wolna od uprzedzeń. Zło najczęściej nie jest krytykowane a jest go aż tak wiele. Natomiast wiele "znakomitości" dziwnym ttrafem boi się tego obrazu. Myślę że robi to z pobudek egoistycznych! Stąd też pujdę na film! Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Żydzi zabili żyda i to ich sprawa 07.03.04, 23:42 Ja jestem polakiem i mnie to wisi. Odpowiedz Link Zgłoś