Dodaj do ulubionych

"Pasja" w Opolu

IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 04.03.04, 21:17
Czy to ja?
Obserwuj wątek
    • Gość: JEZUS Re: "Pasja" w Opolu IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 04.03.04, 21:20
      TAK TO JA =)
      • Gość: a Re: "Pasja" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 22:40
        Co za idiota to napisał????????????
        Mogłeś chociaż lepszy nick sobie znaleźć - ale najwyraźniej nawet na to Ciebie
        nie stać!
      • Gość: Widz Re: "Pasja" w Opolu IP: *.tac.net 04.03.04, 23:59
        Za granica reakcje ludzi byly takie same. Cisza i wszyscy siedzieli az do
        konca napisow, bo zazwyczaj juz "leca" przed napisami.
        Film daje duzo do myslenia, nie polecam po nizej lat 18-stu.
    • Gość: Jaśko II Jezus jesteś w błędzie. IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.04, 23:53
      Przecież to JA!!
    • Gość: Irek Re: "Pasja" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 07:05
      Wstydzę się. Byłem...Zobaczyłem... A do tej pory nie za bardzo wierzyłem. I
      jeszcze jedno: ludzie słabego ducha, idźcie i zobaczcie.
      • Gość: kasia Re: "Pasja" w Opolu IP: *.pbc.adelphia.net 07.03.04, 21:01
        wiesz co?
        slabego wymiaru to ty jestes,odpierdzielil Gibson komercje i tyle.male ludziki.
        Agnieszka Holand dobrze napisala,ze to 2 godziny kiczu i znecania sie nad
        zakrwawionym pulpetem.
        Wam zawsze trzeba wymiarow wielkich,glupie ludziki.
        Fuj!
        • Gość: czytelnik Re: "Pasja" w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 22:32
          Znakomita Agnieszka też nie jest wolna od uprzedzeń. Zło najczęściej nie jest
          krytykowane a jest go aż tak wiele. Natomiast wiele "znakomitości" dziwnym
          ttrafem boi się tego obrazu. Myślę że robi to z pobudek egoistycznych!
          Stąd też pujdę na film!
    • formozus1 Żydzi zabili żyda i to ich sprawa 07.03.04, 23:42
      Ja jestem polakiem i mnie to wisi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka