Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 16:37 Ciekawe w co uderzyła (i czym) red. Żbik pisząc ten genialny tekst... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszaniec-zopola Żegnaj Andrzeju 13.06.10, 12:53 Nie chciałem wierzyć, to jednak Ty. Starzy koledzy z Kościuszki i II LO są pogrążeni w głębokim smutku. RIP :-( Odpowiedz Link Zgłoś
grubyfacio Re: Żegnaj Andrzeju 13.06.10, 13:57 "silne obrażenia ciała" Pani Iza powinna być "silnie obrażona" na forumowiczów,ponieważ pod każdym jej artykułem,przeważająca część komentarzy,to krytyka (zresztą jak najbardziej zasłużona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Żegnaj Andrzeju IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.10, 22:13 ... a kto zapłaci rachunki za Komisję? Aeroklub, rodzina tego asa przestworzy czy znowu my wszyscy za prywatę kolejnego Ikara ... tak między bogiem a prawdą powinno z ubezpieczenia + rodzina bo o ile wiem to był cywil wykonujący to hobbystyczne a nie profesjonalnie (wojska desantu lotniczego lub akcja ratunkowa?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Żegnaj Andrzeju IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.10, 22:18 Teraz to nie do uwierzenia dla kolesi TRZEBA MYŚLEĆ PRZED A NIE PO ... a kto zapłaci za pracę Komisji Wypadków Lotniczych? Aeroklub, rodzina tego asa przestworzy czy znowu my wszyscy za prywatę kolejnego Ikara ... tak między bogiem a prawdą powinno z ubezpieczenia a resztę rodzina bo o ile wiem to był cywil wykonujący to hobbystyczne a nie profesjonalnie (wojska desantu lotniczego lub ratownictwo lotnicze) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druz Re: Żegnaj Andrzeju IP: *.chello.pl 14.06.10, 09:49 Widać żeś mało zorientowany...poczytaj, popytaj, dowiedz się dokładnie co i jak ...ponieważ póki co dureń jesteś - mówił tobie juz ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Żegnaj Andrzeju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 12:27 Kolesiostwo znowu uderzy nas po kieszeni ... bo jakiś DUREŃ przywalił dynią w belkę pubu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Żegnaj Andrzeju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.10, 15:54 To oświeć mnie ... kim był ten as przestworzy afaik na Opolszczyznie NIE MA wojsk lotnictwa desantowego i spadochroniarzy (afair byli do lat 90. jakiś oddział spadochronowy, bo nawet wieża na Bolko była). Zaś "Durniem" to jesteś Ty i Twoi kolesie z asem przestworzy włącznie w świetle tego co napisałeś (zasada lustra) ale taki to już wasz urok kolesi tego orła . Nie żal mi go ... tym bardziej że go pradwopodobnie nie znam, a to właśnie umożliwia mi ocenę obiektywną tego zdarzenia ... tak to jest jak się traktuje ekstrema jako dobrą zabawę * rozrywkę; żal mi trwonienia publicznej kasy na prywaty - jakieś śmieszne aerokluby które od lat 90. zatraciły swój charakter i stały się prywatnymi poletkami pełnymi nadużyć!!! i nieprawidłowości Odpowiedz Link Zgłoś
mieszaniec-zopola Pożegnaliśmy Andrzeja 19.06.10, 15:25 Jestem zasmucony tylko, że tak mało absolwentów II LO i naszego magicznego podwórka przyszło na pogrzeb. Miałem zawsze klasę H za najlepiej zgraną w historii dwójki, a mimo zaangażowaniu Jacka. tak mało kolegów przyszło. Przykro ... Odpoczywaj Andrzeju w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Ikar wylądował ... IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.06.10, 22:08 ... ale jak? głową do dołu leciał? skoro przygrzał w belkę pubu a spadochron się otworzył to ... albo leciał głową w dół albo pub fruwał albo wcale nie zawinił spadochron tylko typ coś przekombinował (zazwyczaj tak bywa, że to spadochroniarz urwał). taki wyskok na piwo zakończony niefortunnie na Półwsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysliwy Zginął spadochroniarz, który przy lądowaniu ude... IP: *.chello.pl 14.06.10, 17:19 A ten zbik ,ktory nie umie nawet sensownie zatytulowac swoich wypocin,jest pod ochrona,za jeszcze nie wylecial na zbity pyszczek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Zginął spadochroniarz, który przy lądowaniu u IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 18:09 Byle tylko nie skończył nasz Żbiku jak ten pajac co myślał zapewne że zamiast spadochronu wyskoczył z zestawem gaśniczym ?- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RZS Zginął spadochroniarz, który przy lądowaniu ude... IP: 77.223.224.* 14.06.10, 18:12 Jak na imię miał ten spadochroniarz...sam chodziłem do II LO..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Zginął spadochroniarz, który przy lądowaniu u IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 19:05 Czytać nie umiesz??? czy jestes tak yntelygentny jak ten skoczek as przestworzy? Ponoć Andrzej wg Mieszańca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Ty ch.... złamany IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 22:04 Och te emocje ... fakty zbada Komisja i bedzie z tego raport ... na razie wiemy że przygrzał w ziemię a reszta to ... domysły po ubarwieniu - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Ty ch.... złamany IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.10, 22:22 Nie uczyli Cię nie życz bliźniemu co Tobie niemiłe ??? To chyba taka przypadłość Twoja i Twych znajomków włączając w to " Ikara" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajoma Zginął spadochroniarz, który przy lądowaniu ude... IP: *.mofnet.gov.pl 15.06.10, 08:11 To był dobry i madry człowiek, wszechstronnie wykształcony, miał swoje pasje w tym spadochroniarstwo. Miał dorosłe dzieci, podjał się opieki nad swoimi rodzicami w tym ojcem chorym na raka. Tylko Jego mieli.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Zginął spadochroniarz, który przy lądowaniu u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 13:33 ... śledczy macie motyw :) (hipoteza): ???ofiara???... sama dobroć i mądrość ma dość wszystkiego i pod pretekstem skoku targa się na życie. [w świetle przytoczonej tu wypowiedzi Znajomej jest to logiczny i sensowny wniosek; ofiara szuka ekstremów by odreagować stres - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczona Re: Zginął spadochroniarz, który przy lądowaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.10, 17:53 Trolla nie należy karmić, ale ręce mi tu wyświerzbiają parę inwektyw pod Twoim adresem... proszę grzecznie, idź tam skąd przybyłeś, jesteś mądrym, błyskotliwym gościem, mógłbyś swoimi przemyśleniami rozwijać i wzbogacać społeczność zamiast zapieniać... please go away Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Zginął spadochroniarz, który przy lądowaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 09:52 ... własnie czynię swoją powinność ... dociekam, pytam, wysuwam hipotezy... ale Wy kochacie cenzurę niedopowiedzenia i zamykać oczy na prawdę BO PRAWDA WAS W OCZY KOLE. Istotą forum jest wymiana poglądów, opinii ... ale kolesie Andrzeja G. (denata) i wspólnicy AGW NLP NIE CHCĄ PRAWDY - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerwy puszczają Bydlak IP: *.64-127.202.173.217.in-addr.arpa 15.06.10, 23:05 Nasikałbym ci na głowę gnido. Gnój parszywy, pomiot czarownicy. Ty bydlaku masz wogóle rodziców? Jak cię wychowali? Pewnie jabolem cię poili od małego. Co za zwierzę! Padaj swoje nazwisko i zdjęcie anonimowy bohaterze. Bić cię nikt nie będzie, ale mamy prawo wiedzieć kim jest takie zwierzę, żeby mu broń Boże ręki nie podawać i nie okazywać absolutnie żadnych względów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Bydlak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.10, 09:44 o la la ... ale górnolotne deklaracje - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerwy puszczają Przodkowie niedawno z jaskini wyszli IP: *.mtn.pl 16.06.10, 18:56 , gdzie w zajmowali się głównie sodomią, a dziećmi się żywili, lub je sprzedawali. Jak zobaczyli pierwszy raz lądującego skaczka spadochronowego, to spieprzali w przeświadczeniu, że nadlatuje orzeł, który chce ich zjeść. Hołota buraku pisze się przez samo "h", arystokrato z chlewika w nocnik srający. Do szkół widać też nie chodził, Kluscheisser faszystowski. Skasujcie w cholerę wszystkie posty tego zwierzaka, moje wceipanie również, a najlepiej skasujecie cały wątek. Z szacunku dla śmierci i ludzkiej tragedii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Przodkowie niedawno z jaskini wyszli IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.10, 19:08 tragedia ... to Twoje przemyślenia i ten fatalny skok ... TO JEST FORUM tu się dyskutuje a nie kasuje wątki ot tak bo widzi mi się bo kolesie chronią swojego, czy ci się to podoba czy nie ... komuna się skończyła; a jak masz zastrzeżenia co do regulaminowości moich wypowiedzi to zgłoś to do moderacji (na górze z ikonką paragrafu [na błękitnym tle] jest instrukcja). Po pogrzebie nie będę się już udzielał bo o zmarłych mówi (pisze) się tylko dobrze lub wcale a w tym przypadku myślę że wcale będzie jak najardziej na miejscu jako requium dla arogancji i chamstwa jakie zaprezentowali niektórzy forumowicze, a na które starałem się odpowiedzieć na zrozumiałym dla nich poziomie. A teraz coś w twoim języku: hał hał hał du ju du ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Przodkowie niedawno z jaskini wyszli IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.10, 19:19 Prosisz o usunięcie wątków bo obnażają twoje ograniczenia ... przed takim orłem jak nasz denat i jego kolesie to jak najbardziej - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeLorian Re: Przodkowie niedawno z jaskini wyszli OT IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.10, 19:24 o ... widzę że w Twojej jaskini to nawet internet używacie ;) ja przynajmniej już korzystam z niego w moim apartamencie :) dostosowanym do zdobyczy cywilizacyjnych XXI wieku. Pozdrawiam i życzę opanowania ... skoro (rzekomo) jestem trollem to KIM TY JESTEŚ??? MEGATROLLEM??? Odpowiedz Link Zgłoś