Gość: juzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 21:30 kto kandyduje? gdzie są programy wyborcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fernando_hidalgo Re: kandydaci na prezydenta Opola 17.08.10, 22:00 Mój program to brak programu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nul Re: kandydaci na prezydenta Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.10, 22:58 głosujcie na mnie, a będzie mi lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: kandydaci na prezydenta Opola IP: *.chello.pl 18.08.10, 00:02 Tadziu,to ty? Odpowiedz Link Zgłoś
o.tisk Re: kandydaci na prezydenta Opola 18.08.10, 07:34 Moje typy (i to we właściwej kolejności) - R.Wójcik - S.Nicieja - K.Łukawiecki I szkoda tylko, że do ratuszowego żłoba nie garną się prawdziwi managerowie z doświadczeniem, ale jedynie biedne pospólstwo na dorobku (bez dorobku:-), albo też stetryczała i bez wyrazu geriatria ... I nawet wcześniejsze "skomuszenie" co niektórych mi w tym przypadku absolutnie nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziśmiźle Re: kandydaci na prezydenta Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 16:03 wolę komucha megalomana Nicieję, niż Zembaczyńskiego, który niewiele zrobił i opole jest nadal dziurą to Wójcik startuje?? a z Łukawieckim nie przesadzajcie, nie nadaje się na prezydenta mi odpowiada lifestyle pani Słodczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodisk Re: kandydaci na prezydenta Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 18:25 Ot całe Opole.Każdy dobry byle nie ten,który kandyduje,ale ten co nie kandyduje ani nawet nie śni o kandydowaniu.Poprzednio kandydatów było 14-15 i nawet jeden Wójcik,ale nie ten,któremu się nawet nie śniło.Efekt znany,Rycho w I turze! Teraz kandydatów jest raptem 4 i bez żadnego Wójcika i też jest źle i dalej trwają namolne poszukiwania wśród tych,którym się nawet nie śni.Jaki zatem będzie efekt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de bergerac Tadeusz Pabisiak kandydat na prezydenta Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 19:18 Jest jeszcze jeden kandydat, dodam, że niezły. Jest nim pan Tadeusz Pabisiak z Opola. Bohater super_mega wątku na tym forum. A przy tym menedżer i kreator niebagatelnych wartości gotówkowych. Mówią, że najlepszy w południowej Polsce. Uwaga! Nikomu nie pożycza forsy! Jednocześnie skromny i nie rzucający się w oczy. No chyba, że chodzi w swoim słynnym płaszczu i kapeluszu. Czasem z teczką aktówką z prawdziwej skórki. Jest mu do twarzy w tym kapeluszu. Opolanki za nim szaleją. Niektóre dosłownie. Mówią o nim: celebryta. Garść informacji o kandydacie można przeczytać poniżej. KLIKNIJ TU, A DOZNASZ ILUMINACJI, O INTYMNYCH SZCZEGÓŁACH NIE WSPOMINAJĄC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodisk Re: Tadeusz Pabisiak kandydat na prezydenta Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 20:45 Oh, wielkie sorki.Pan TP to rzeczywiście poważny kandydat i zapewne nawet intensywnie śni o swym kandydowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de bergerac Re: Tadeusz Pabisiak kandydat na prezydenta Opola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.10, 20:54 Bodisk ma rację, pan TP, to poważny kandydat. Nie tylko śni o swoim kandydowaniu, ale nawet marzy. Prezydentura Opola, to byłby to jego dil życia. Zacytuje kilka okolicznościowych opolskich porzekadeł: 1. "A Tadzio marzy, jak Jożin z Bażin." 2. "Idzie Tadzio po ulicy, gdzie nie spojrzy - zawistnicy" 3. "Siekiera motyka i zegarek. Fotel weźmie TW Marek" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kat Re: kandydaci na prezydenta Opola IP: *.adsl.inetia.pl 20.10.10, 13:02 Kandydatów na prezydenta będzie można poznać osobiście!! Porozmawiajmy razem o problemach w Opola! Dość politycznej paplaniny! Żądajmy konkretnych rozwiązań!! Przyjdźcie - 8 LISTOPADA, KAWIARNIA RADIOWA (ul. Strzelców Bytomskich), KAWIARENKA OBYWATELSKA "OPOLE POD LUPĄ". Prowadzi Marek Świercz z Radia Opole Odpowiedz Link Zgłoś