lastelle 21.11.10, 13:19 czy orientuje się ktoś może czy w któreś opolskiej przychodni z bólem zęba przyjmują "od ręki"?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wspól-czuje Re: ból zęba IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.10, 13:47 Jak dasz "do reki", to pewnie w kazdej. Pamietam, jak mi podczas kilka lat temu sylwestrowego pobytu w Warszawie synek umieral (niewazne dlaczego, sprawa chirurgiczna). W milionowym miescie "az" kilka tomografów, ale nie bylo zadnego fachowca (tez nie w "elitarnym" szpitalu wojskowym!), tez nie w prywatnych klinikach, wszyscy podobno na urlopie. Gdy zgodzilem sie placic prywatnie, a skonczylo sie nawet na podpisaniu takiej prywatnej policy na 2 lata (po co mi to, jak jestem tak tylko od czasu do czasu, zawsze kilkudniowo??!), to nagle 4 specjalistów sie znalazlo i to w 1-szego stycznia !!! :) No pewnie helikopterem przylecieli ze Szwajcarii. :)))) Albo na wrotkach z Zakopanego. :)))))))))) Jak tylko poczuli wode na pustyni, czyli KASE . Co za Afryka......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: ból zęba IP: *.chello.pl 21.11.10, 16:50 zadzwon na witosa, podadz Ci numer do "Pogotowia bolowego" - czynne w naglych przypadkach, w nocy i w swieta Odpowiedz Link Zgłoś