Gość: wit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 06:59 Czy ktoś wie, gdzie można pograć w tenisa stołowego ? Czy jest w Opolu jakaś ogólnie dostępna salka ze stołami ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grubyfacio Re: Gdzie pograć w ping ponga 04.12.10, 11:12 Opole nie zasługuje na nawet na miano " dużej wioski" ,bo w każdej wiosce byla kiedyś świetlica ze stołem. W Decathlonie jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Gdzie pograć w ping ponga IP: *.com 04.12.10, 16:09 Mało tego, w Opolu nie ma sekcji tenisa stołowego,a we wioskach na opolszczyznie są. Jak by ktoś chciał pograć w Opolu w tenisa stołowego to nie ma dużego wyboru. U studentów instruktor nie pozwala grać ludziom z miasta,a sami by z miasta korzystają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frux Re: Gdzie pograć w ping ponga IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.13, 14:16 jak to nie ma sekcji tenisa stolowego? a azs politechniki opolskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
men1972 Do osoby o nicku wit 04.12.10, 18:23 Tak. Jest taka ogólnodostępna sala do gry w ping-ponga. Tak salka jest na Starym ZWM przy ul. Hubala. Z tego co słyszałem warunki do gry są bardzo dobre. Raz lub dwa razy w tygodniu spotyka się tam grupa miłośników tego sportu i grają. Osobą która nadzoruje tą salkę jest kierowniczka Osiedlowego Domu Kultury przy ul. Grota Roweckiego. Więc o szczegóły pytaj sie u niej, lub po najlepiej któregoś dnia po południu / około 17-18 / pojedz sobie do tej salki / są tam różne zajęcia, w różnym czasie / i po prostu zapytaj się tam w jakie dni i o której godzinie grają tam w ping-ponga. A co do samej salki, gdybyś miał wit problem ze znalezieniem jej, to zapytaj się pierwszego lepszego mieszkańca z tamtych okolic o salkę w której był/i jest lokal wyborczy - bo to jest tam. Acha! Z tego co mi jest wiadomo, to grupa ludzi która tam co tydzien gra w ping-ponga coś / ale ile to nie wiem / składa się i płaci Spółdzielni Mieszkaniowej za wynajęcie salki. Zyczę ci Wit przyjemnej gry! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Do osoby o nicku wit IP: *.com 04.12.10, 23:34 Na osiedlu Dambonia w osiedlowym klubie "Fenix" kiedyś można było pograć,może teraz też. Grałem tam kilka razy,nie polecam tam grania,gó...ażernia robi straszny wrzaski raban ,że nie można wytrzymać,i przestałem tam grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Do osoby o nicku wit IP: *.com 04.12.10, 23:40 Tyle sal stoi pustych,na czele z okrąglakiem,dali by tam stoły ,lub pozwolili aby ludzie przynieśli swoje stoły i paletki,piłeczki i pozwolili ludziom grać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: Gdzie pograć w ping ponga IP: *.com 07.12.10, 09:22 Na podwórku szkoły podstawowej nr.11 na Chabrach był betonowy stół ping ponga,chyba jest nadal,przydało by się więcej takich ogólnodostępnych betonowych stołów w Opolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojeju Też bym popykał w pingla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.10, 14:08 Za czasów młodości ping pong to była obok piłki nożnej jedyna dostępna rozrywka. W byle korytarzu ustawiano mlodziezy jakiś stół i młodzi napierdzielali aż miło. Sam chętnie grałem. Gdybym dzisiaj chciał pograć to rzeczywiście nie wiedziałbym nawet gdzie zacząć poszukiwania takiego miejsca ze stołem dostępnym dla ogółu. Będąc na urlopie widziałem halę tenisową a w jednym z zakamarków ustawiono stół do ping ponga i cieszył się całkiem sporym zainteresowaniem. Wtedy to właśnie ostatni raz pograłem sobie w pingla. Fajna sprawa jakby ktoś udostępnił miejsce do grania dla takich sentymentalnych panów jak ja :)) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irek Ktoś chętny do gry w ping ponga? IP: *.free.aero2.net.pl 04.06.14, 22:38 Jeśli jest ktoś chętny do gry w ping ponga, to można się ze mną kontaktować pocztą elektroniczną, lub na gg, z tym że wiadomość na gg nie musi dojść. Mój email: szpula33@wp.pl ; nr gg: 1824479 ; Jeśli chodzi o stół, to się znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nik Re: Gdzie pograć w ping ponga IP: 188.123.206.* 06.05.16, 16:09 Szukam chętnego do gry i miejsca ze stołem... kontakt: p48@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś