Dodaj do ulubionych

Kedzierzyn-Koźle: Mamy problem..

IP: *.252.25.88.internetia.net.pl 14.04.11, 08:33
Jak donosi zaprzyjaźniona i niezawodna NTO
www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110414/POWIAT03/602800577
i się zastanawia dlaczego Kędzierzyn-Koźle? Przecież to jasne. Marzanna...
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: Kedzierzyn-Koźle: Mamy problem.. IP: *.252.25.88.internetia.net.pl 14.04.11, 08:39
      odtruwa miasto po Węgrzynie
    • pr51 Re: Kedzierzyn-Koźle: Mamy problem.. 14.04.11, 11:55
      > Chodzi im m. in. o to, aby dwóch kochających się mężczyzn miało takie same prawa, jakie
      > dziś mają tradycyjne małżeństwa.

Rozumiem, że mężczyzna ma prawo do bzykania swojej żony. Na co takie prawo mężczyźnie kochającemu inaczej? Przecież nie będzie miał żony do bzykania :-)
      Homoseksualizm to pewnego rodzaju choroba. Jakoś nie słyszałem o specjalnych prawach dla mańkutów, kuternogów, zezowatych itd. Żądania ekstra praw dla homoseksualistów, to w rzeczywistości domaganie się przywilejów dla tej grupy ludzi.
      Na dokładkę nie wiem czemu domaga się tego żydowska organizacja Tel-Aviv. Co mają żydzi do homoseksualistów?
    • Gość: hasiosznupek Re: Kedzierzyn-Koźle: Mamy problem.. IP: 213.139.155.* 14.04.11, 11:59
      A co do tego ma...... Tel-Aviv ?????????
    • Gość: blondi Re: Kedzierzyn-Koźle: Mamy problem.. IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.11, 04:50
      a ja kocham swojego Owczarka Niemieckiego i nie rozumiem, dlaczego nie mogę wyjść za niego za mąż. Czekam też na prawa, które pozwolą dać mu dowód osobisty, jeśli tylko poczuje się mężczyzną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka