Gość: novice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 13:13 Szukam porządnego weterynarza w Opolu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bum Cyk Cyk Re: weterynarz IP: *.252.16.35.internetia.net.pl 14.06.11, 13:42 To kliknij na archiwum. Chyba już ze dwa lata wątek "dobry weterynarz w Opolu" się tu przewija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 13:46 Jak dobrego to nie ma. Są przeciętni. I beznadziejni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bum Cyk Cyk Re: weterynarz IP: *.252.16.35.internetia.net.pl 14.06.11, 13:48 forum.gazeta.pl/forum/w,65,97633752,,Dobry_weterynarz_w_Opolu_.html?v=2 temat powtarza się aż do obrzydzenia mniej więcej raz na półtora roku. Wyżej wątek z przed roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 16:54 Widziałem ten wątek zanim napisałem wiadomość, ale pomyslałem, że może coś się zmieniło (ktoś otworzył nową przychodnie albo zamknął starą) i warto stworzyć nowy wątek. "Jak dobrego to nie ma. Są przeciętni. I beznadziejni. " Czyżbyś odwiedził wszystkich wetów w Opolu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 18:51 > Czyżbyś odwiedził wszystkich wetów w Opolu? :) A wydaje Ci się to niemożliwe przy tej liczbie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 19:33 Nie liczyłem ilu ich tam macie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.11, 08:39 Niewielu. Konkretnie jaką masz sprawę do weta? Są tacy, którzy znają się na psach, a mniej na kotach np. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia_gwidon Re: weterynarz 15.06.11, 09:18 "gość" ma rację. Specjalizacja teraz jak u ludzkich znachorów. Jeden specjalizuje się w internie, drugi w kardiologii, trzeci w chirurgii itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:08 Chodzi o psa. Leczę go u jednego weta, ale myślałem, żeby wpaść do innego weterynarza i na początku powiedzieć mu (czy jej), co do tej pory robiłem itp. i co jeszcze możnaby zrobić. Najpierw wolałbym się wybrać tylko porozmawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:10 W sumie problem w tym, że do końca nie wiadomo, co temu psu dolega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.11, 12:22 Dla weta taki pacjent to wyzwanie, pod warunkiem, że wetowi chce się dociekać. Jeśli nie, to będzie strzelał na oślep lekami, badaniami i kasował grubą forsę. Proponuję przychodnię na Szarych Szeregów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 13:23 OK, dzięki. Myślę, że skorzystam. A czy do nich na wizytę trzeba się umawiać wcześniej, czy po prostu przyjść? W każdym bądź razie, sprawdzam jeszcze kto tam leczy we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 10:59 Nie trzeba się umawiać, no chyba, że na operację. We Wrocławiu są podobno bardzo dobrzy weterynarze, tak czytałam na forum. Wejdź na forum dogomania.pl i tam popytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 21:38 Jeżeli ktoś naprawdę potrzebuje dobrego weterynarza to raczej w ...... nie znajdzie . Polecam : www.znanylekarz.pl/jerzy-kirstein/weterynarz-chirurg-ortopeda/wroclaw www.interwet.pl/pracownicy.htm To nie autoreklama a wynik moich doświadczeń i poszukiwań. Ceny niższe a jaka wiedza i umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 14:06 W porządku, może i Kirstein jest dobry, ale skąd będę miał pewność, że trafię właśnie na niego? W Interwecie pracują różni weterynarze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc123 Re: weterynarz IP: *.ip.netia.com.pl 23.09.11, 13:10 Bez przesady z tym Wrocławiem, w Opolu też są bardzo dobrzy weci, ja byłam ostatnio w moim kotem na Solskiego w Opolu, wyszłam bardzo zadowolona, ceny ok, profesjonalnie podszedł do problemu bez zbędnych uśmieszków i umizgiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 15:12 "może i Kirstein jest dobry" - jest dobry. Było tak, że w dniach przyjmowania pod każdym gabinetem była osobna kolejka - można telefonicznie to tam potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś