Dodaj do ulubionych

weterynarz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 13:13
Szukam porządnego weterynarza w Opolu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Bum Cyk Cyk Re: weterynarz IP: *.252.16.35.internetia.net.pl 14.06.11, 13:42
      To kliknij na archiwum. Chyba już ze dwa lata wątek "dobry weterynarz w Opolu" się tu przewija.
      • Gość: gość Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 13:46
        Jak dobrego to nie ma.
        Są przeciętni.
        I beznadziejni.
      • Gość: Bum Cyk Cyk Re: weterynarz IP: *.252.16.35.internetia.net.pl 14.06.11, 13:48
        forum.gazeta.pl/forum/w,65,97633752,,Dobry_weterynarz_w_Opolu_.html?v=2
        temat powtarza się aż do obrzydzenia mniej więcej raz na półtora roku. Wyżej wątek z przed roku
        • Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 16:54
          Widziałem ten wątek zanim napisałem wiadomość, ale pomyslałem, że może coś się zmieniło (ktoś otworzył nową przychodnie albo zamknął starą) i warto stworzyć nowy wątek.

"Jak dobrego to nie ma.
          Są przeciętni.
          I beznadziejni. "

Czyżbyś odwiedził wszystkich wetów w Opolu? :)
          • Gość: gość Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 18:51
            > Czyżbyś odwiedził wszystkich wetów w Opolu? :)

A wydaje Ci się to niemożliwe przy tej liczbie?
            • Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 19:33
              Nie liczyłem ilu ich tam macie.
              • Gość: gość Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.11, 08:39
                Niewielu.
                Konkretnie jaką masz sprawę do weta?
                Są tacy, którzy znają się na psach, a mniej na kotach np.
                • hrabia_gwidon Re: weterynarz 15.06.11, 09:18
                  "gość" ma rację. Specjalizacja teraz jak u ludzkich znachorów. Jeden specjalizuje się w internie, drugi w kardiologii, trzeci w chirurgii itd.
                  • Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:08
                    Chodzi o psa. Leczę go u jednego weta, ale myślałem, żeby wpaść do innego weterynarza i na początku powiedzieć mu (czy jej), co do tej pory robiłem itp. i co jeszcze możnaby zrobić.
                    Najpierw wolałbym się wybrać tylko porozmawiać.
                    • Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 12:10
                      W sumie problem w tym, że do końca nie wiadomo, co temu psu dolega.
                      • Gość: gość Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.11, 12:22
                        Dla weta taki pacjent to wyzwanie, pod warunkiem, że wetowi chce się dociekać.
                        Jeśli nie, to będzie strzelał na oślep lekami, badaniami i kasował grubą forsę.

Proponuję przychodnię na Szarych Szeregów.
                        • Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.11, 13:23
                          OK, dzięki. Myślę, że skorzystam. A czy do nich na wizytę trzeba się umawiać wcześniej, czy po prostu przyjść?

W każdym bądź razie, sprawdzam jeszcze kto tam leczy we Wrocławiu.
                          • Gość: gość Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 10:59
                            Nie trzeba się umawiać, no chyba, że na operację.
                            We Wrocławiu są podobno bardzo dobrzy weterynarze, tak czytałam na forum.
                            Wejdź na forum dogomania.pl i tam popytaj.
    • Gość: ja Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.11, 21:38
      Jeżeli ktoś naprawdę potrzebuje dobrego weterynarza to raczej w ...... nie znajdzie .
      Polecam :
      www.znanylekarz.pl/jerzy-kirstein/weterynarz-chirurg-ortopeda/wroclaw
      www.interwet.pl/pracownicy.htm
      To nie autoreklama a wynik moich doświadczeń i poszukiwań.
      Ceny niższe a jaka wiedza i umiejętności.
      • Gość: novice Re: weterynarz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.11, 14:06
        W porządku, może i Kirstein jest dobry, ale skąd będę miał pewność, że trafię właśnie na niego?
        W Interwecie pracują różni weterynarze :)
        • Gość: abc123 Re: weterynarz IP: *.ip.netia.com.pl 23.09.11, 13:10
          Bez przesady z tym Wrocławiem, w Opolu też są bardzo dobrzy weci, ja byłam ostatnio w moim kotem na Solskiego w Opolu, wyszłam bardzo zadowolona, ceny ok, profesjonalnie podszedł do problemu bez zbędnych uśmieszków i umizgiwania
        • Gość: ja Re: weterynarz IP: *.dynamic.chello.pl 23.09.11, 15:12
          "może i Kirstein jest dobry" - jest dobry.
          Było tak, że w dniach przyjmowania pod każdym gabinetem była osobna kolejka - można telefonicznie to tam potwierdzić.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka