Gość: pacjent IP: *.opole.hypnet.pl 22.06.11, 18:44 właściwy człowiek na właściwym miejscu - gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jurek5519 Piskozub dalej dyrektorem WCM IP: *.252.19.122.internetia.net.pl 22.06.11, 20:43 I,oto chodzilo,wlasciwy czlowiek,wszystkiego najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbb Re: Piskozub dalej dyrektorem WCM IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 07:57 A Kolek do piekła za zadymę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbb Re: Piskozub dalej dyrektorem WCM IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 07:57 A Kolek do piekła za zadymę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dudi Re: Piskozub dalej dyrektorem WCM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 11:58 .łupiś. Kolek wygrał. Zmusił P do przedstawienia planu restrukturyzacji WCM, potrząsnął cała ekipą i będzie rozliczał z realizacji. A jak nie wyjdzie, to... No i co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proste Piskozub dalej dyrektorem WCM IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 21:45 Po kilku latach pracy w szpitalu wszyscy to koledzy, szpitalem zarządzać trzeba więc no to co tu robić ... idzie się do zarządu i mówi się: nie mam już argumentów do walki wewnętrznej, jak jesteście ze mnie zadowoleni to zróbmy szopkę. Ogłosicie konkurs, postraszycie kimś nowym co "powymiata", ja też stanę do konkursu. Zaproponuję program restrukturyzacji - i nie będzie zmiłuj, że to dyr. szpitala taki zły. Potem trzeba powiedzieć: No przecież muszę zrobić restrukturyzację - bo zarząd woj. kazał. A wy koledzy lekarze cieszcie się bo jak by tu wszedł ktoś nowy to wiecie .... Jeśli nawet nie dyr Piskozub to wymyślił to zrobił to zarząd - tak czy inaczej dobrze, że ktoś potrafi wziąć państwo doktorstwo w szpitalu za buzię i zarządzać szpitalem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mopber Re: Piskozub dalej dyrektorem WCM IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 21:53 Mylisz sie realia są takie, że doktorstwo jeszcze długo nikomu za mordę się nie da wziąc i każdy kto tego spróbuje źle skończy szczególnie jeśli sam jest lekarzem i nie chce się wyprowadzać. Vide p.dyrektor w Krapkowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mopber Re: Piskozub dalej dyrektorem WCM IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 21:53 Mylisz sie realia są takie, że doktorstwo jeszcze długo nikomu za mordę się nie da wziąc i każdy kto tego spróbuje źle skończy szczególnie jeśli sam jest lekarzem i nie chce się wyprowadzać. Vide p.dyrektor w Krapkowicach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Piskozub dalej dyrektorem WCM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.11, 21:55 A Maria- nadal nie będzie szanowała ludzi , bo czuje się bezkarna. I kto tam rządzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan. B Re: Piskozub dalej dyrektorem WCM IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 15:02 Maja masz przerąbane zajrzałem do planu naprawy i naprawy Marii tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan. B Re: Piskozub dalej dyrektorem WCM IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.11, 15:02 Maja masz przerąbane zajrzałem do planu naprawy i naprawy Marii tam nie ma Odpowiedz Link Zgłoś