Dodaj do ulubionych

Platforma bierze przetartych

26.09.11, 22:32
"Żeby pływać na byle czym, trzeba coś bardzo ciekawego wymyślić i widać, że Polacy pod tym względem mają ogromne talenty"
Kto to powiedział? Ano jeden z mędrców z PO - Bronisław Komorowski, brawo!
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc z chrzastowic Platforma bierze przetartych IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 22:36
      Platforma bierze przeżartych ludzi władzą, zgadzam się z Panem Posłem. Władzą sie najdeli, różne profity mają, po 10 komisji - a na komisjach darmowe jedzenie i kawa z ekspresu, delegacje. Sam byłem tam i wino piłem, sam mam te profity - należę do obozu władzy. Znów będę głosował z przyjemnością na Platformę, Piso-wcy to większe oszołomy. Bogu dziękować, mamy naszego prezydenta - on ma wizje - zlikwidować Bolko oraz działki - wybudować drogi i biura. I raz wziętej władzy nie oddamy nigdy.
      • Gość: goscz suchego boru Platforma ludzi dosłowenie przeżartych władzą IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 22:44
        Platforma bierze przeżartych ludzi władzą, zgadzam się z Panem Posłem. Władzą sie najdeli, aż przeżarli. Różne profity mają, po 10 komisji - a na komisjach darmowe jedzenie i kawa z ekspresu, winko, delegacje. Sam byłem tam i wino piłem, sam mam te profity - należę do obozu władzy i załatwiłem mojej rodzinie dobre posadki. Mam gdzieś innych, oby mi było dobrze. Znów będę głosował z przyjemnością na Platformę, Piso-wcy to większe oszołomy, PSL wieś, a SLD komuniści. Bogu dziękować, mamy naszego prezydenta - on ma wizje jak władcy indiańscy i europejscy - zlikwidować Bolko oraz działki - wybudować drogi i biura. Wprowadzamy nowe technologie. I raz wziętej władzy nie oddamy nigdy. Z pomocą Bożą będziemy rządzić Polską opolem do 2100 roku, Rzucilismy haslo 400mld oraz 400zł dla dzieci i wygramy te wybory z pomocą Bożą! Afera opolska ratuszowa i Rywina była prowokacją Michnika i Rywina, aby zniszczyć SLD i dać po wsze czasy nam władzę. Jak dwaj syjoniści idą i rozmawiają ze sobą - jeden drugiego nagrywa (Michnik nagrał Rywina) to Polacy zostaną zrobieni w jajo.
        • Gość: bęcek Re: Platforma ludzi dosłowenie przeżartych władzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 23:02
          ha,ha,przetarci! a pamiętacie jak ten koleś się przetarł i został szefem ponoć poważnej partii PO? Coś motał w samorządach? a może organizacjach poza rządowych? a może w związku wędkarskim? Nie. Gość zmęczył się tylko zebraniem swoich pracowników do autobusów i kazał udawać swoich zwolenników. I taki gość robi za przywódcę partii w województwie i poucza i ględzi coś o przetartych w samorządzeniu?
    • Gość: aa Re: Platforma bierze przetartych IP: *.ip.netia.com.pl 27.09.11, 01:30
      W samorządzie mieli co niektórzy okazję się sprawdzić. Starosta krapkowicki jest ostatnio gwiazdą opolskiej PO i myślę, że dostanie mój głos. Trzeba stawiać na młodych i skutecznych.
    • Gość: Krzysztof Platforma bierze przetartych IP: *.180.74.168.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 10:25
      Trudno się z panem Korzeniowskim nie zgodzić. To chyba normalne, że jak ktoś zdobędzie jakieś doświadczenie to chce iść dalej i robić więcej, rozwijać się. Oczywiście wyborcy mogą czuć, że to niezbyt fair wobec nich, ale z drugiej strony w każdej normalnej firmie są awanse dla najlepszych. Chyba lepiej, żeby do poważnego rządzenia brali się ludzie, którzy się na tym znają a nie jakieś żółtodzioby?
    • Gość: Zgodna Platforma bierze przetartych IP: *.183.187.22.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 11:30
      A ja popieram samorządowców startujących do parlamentu - wiedzą co się dzieje w regionie, znają lokalne problemy i potrzeby i w parlamencie będą mogli zabiegać o to, żeby pozyskać jak najwięcej dla naszego regionu. I tak dużo się u nas dzieje - opolskie jest województwem najlepiej wykorzystującym unijne dotacje, więc po co to zmieniać? Skoro są ludzie, którzy znają się na tym, co robią niech pną się wyżej, żeby mogli więcej zdziałać.
    • Gość: Dino Re: Platforma bierze przetartych IP: *.183.187.22.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.09.11, 14:37
      Korzeniowski dobrze mówi- trzeba wybierać ludzi sprawdzonych, u których widać jakieś efekty pracy. Fajnie jeżeli byłoby też miejsce dla "nowych" ale większość z nich z góry wie, że w sejmie będę tylko jedną kadencję i kombinują jak tylko się da, żeby nazbierać najwięcej korzyści dla siebie ... wkurza mnie taka mentalność - jak już dostaniesz się do koryta to tylko siłą mogą cię od niego oderwać !
      W tych wyborach i tak zagłosuję pewnie na Korzeniowskiego, bo to bardzo konkretny facet, widać, że coś robi, a nie opieprza się jak znaczna większość startujących.
      • Gość: antyspamer Re: Platforma bierze przetartych IP: *.adsl.inetia.pl 27.09.11, 19:53
        chyba nie zagłosujesz, bo jesteś z innego okręgu wyborczego ;))) jak wpisy robisz, to zmieniaj nie tylko nicki, ale i serwery specjalisto
      • Gość: Gość Do Dino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 20:32
        Zwolenniku P.O. czy jesteś w stanie napisać na tym forum co owa partia zrobiła dla nas, Polaków operując konkretami a nie utartymi sloganami czy frazesami bo życie to konkret a nie przeróżne idiotyczne pomówienia kierowane najpierw przez polityków P.O. pod adresem PiS i to od prawie sześciu już lat a teraz nawet na tym forum.Jest takie mądre nasze polskie powiedzenie -kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka