31.01.05, 00:53
co napisales? nie zdarzylam przeczytac.
Obserwuj wątek
    • Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 03:02
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • margot_may Re: bubu! 31.01.05, 03:08
        no jak to a gdzie pierscionek?
        • margot_may Re: bubu! 31.01.05, 03:15
          ach! poszedleś kupić?
          • Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 03:58
            • margot_may hahaah 31.01.05, 04:05
              to nie mogles palca wyrzucic? mam sobie schowac na pamiatke?
              • Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 04:16
                • margot_may Re: hahaah 31.01.05, 04:20
                  taaak? a po co mi jeszcze jeden palec skoro mam swoich 20? i to nie takich
                  sinych i co tam jeszcze?
              • Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 04:19
                • margot_may dziekuje za wierszyk :-P 31.01.05, 04:25
                  po pierwsze wcale sie nie zgodzilam. myslisz ze tak latwo sie na wszytsko godze?

po drugie: lanie? chyba zartujesz? juz mowilam cyzm ci to grozi. :-P

po trzecie: zostawie cie jak tylko pomyslisz o armacie.
                  ole!
                  • Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 04:27
                    • margot_may eee zaraz... 31.01.05, 04:32
                      zmienilam zdanie, zgadzam sie! :))))
                      • Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 04:37
                        • margot_may Re: eee zaraz... 31.01.05, 04:50
                          hahah. dobrze, że nie brzydkie! na brzydkie bym się nie zgodziła, nie ma
                          głupich!

proponuję zakup średniowiedznej kuli z łańcuchem, będę mogła ci nią przywalić
                          po głowie.
                          • Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 05:04
                            • margot_may Re: eee zaraz... 31.01.05, 05:22
                              nie houdini. :)
                              nauczył mnie przed śmiercią sztuczki pt. "jak wyjśc z zamknietej szafy mając
                              skute rece przy okazji waląc po głowie kula wybrane osoby i wciskając im
                              obciety palec do nosa" zapewniam, ze bardzo pomyslowe. ale bedziesz mial okazje
                              sam ocenic. :)
                              dobranoc. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka