margot_may 31.01.05, 00:53 co napisales? nie zdarzylam przeczytac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 03:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 03:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may hahaah 31.01.05, 04:05 to nie mogles palca wyrzucic? mam sobie schowac na pamiatke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 04:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: hahaah 31.01.05, 04:20 taaak? a po co mi jeszcze jeden palec skoro mam swoich 20? i to nie takich sinych i co tam jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 04:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may dziekuje za wierszyk :-P 31.01.05, 04:25 po pierwsze wcale sie nie zgodzilam. myslisz ze tak latwo sie na wszytsko godze? po drugie: lanie? chyba zartujesz? juz mowilam cyzm ci to grozi. :-P po trzecie: zostawie cie jak tylko pomyslisz o armacie. ole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 04:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 04:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: eee zaraz... 31.01.05, 04:50 hahah. dobrze, że nie brzydkie! na brzydkie bym się nie zgodziła, nie ma głupich! proponuję zakup średniowiedznej kuli z łańcuchem, będę mogła ci nią przywalić po głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUBU [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 05:04 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
margot_may Re: eee zaraz... 31.01.05, 05:22 nie houdini. :) nauczył mnie przed śmiercią sztuczki pt. "jak wyjśc z zamknietej szafy mając skute rece przy okazji waląc po głowie kula wybrane osoby i wciskając im obciety palec do nosa" zapewniam, ze bardzo pomyslowe. ale bedziesz mial okazje sam ocenic. :) dobranoc. :) Odpowiedz Link Zgłoś