men1972
13.03.12, 17:42
Szanowni Internauci !!
Nie wiem, czy zauważyliście to samo co ja zauważyłem w funkcjonowaniu tego forum wymiany opinii.
Tutaj działa cenzura, gorsza niż w czasach PRL-u za Gumółki. Nawet okres stanu wojennego, i epoki Jaruzelskiego chowa się odnośnie cenzurowania tego forum.
Pamiętam to forum na Gazeta.pl sprzed 10-ciu lat. Tak, tak. Sprzed 10-ciu lat. I wtedy conajmniej 50% nowych wątków, to były wątki zakładane przez samych internautów.
Wtedy na tym forum panował pruralizm polityczny - i nikt żaden moderator cenzor nie ośmielił się wykasować wątku, nawet jeżeli wypowiedz krytykowała wówczas młodą partię Platformę Obywatelską !!!
Obecnie 90% wątków zakładanych przez indywidualnych internautów, a wątków w których krytykowani są ludzie związani z Platformą - jest przez cenzora z GW wycinana w pień !!!
W ogóle Internauci zobaczcie sami, co się tutaj dzieje !!! Na tym forum 90% zainicjowanych wątków, to są wątki powiązane z artykułem w Wyborczej, które szanowna redakcja pozwala gawedzi skomentować, ale pod warunkiem , że to będzie komentarz pochlebny dla Platformy Obywatelskiej !!!
Tak wygląda obecny pruralizm polityczny na Forum Obywatelskim, jakim mieniło się 10 lat temu, to Forum na Gazeta.pl