Dodaj do ulubionych

Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca

IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 17:36
fascynujacy, jednozdaniowy artykuł.
rzetelny i zwiezły.

oby wiecej takich ;]
Obserwuj wątek
    • pamejudd Re: Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca 16.03.12, 19:09
      Ach, wiedzialem ze beda focie :-)
      • Gość: ... Re: Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 19:38
        Co za debile to wymyślili?
        Nosorożec Szoł w GW...

• Gość: XYZ Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 20:31
      Biedny nosorożec...
    • Gość: ;;; Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 21:12
      masakra, makabra po prostu. i ci uśmiechnięci gapie. no nie wierzę, że to pokazaliście. po co????? tu nie chodzi o to, że pokazujecie martwe zwierzę, ale robienie z tego sensacji to już poniżej krytyki. jutro dajcie jeszcze do papierowego wydania - wytnę i powieszę obok zdjęć rodzinnych. dno i dwa metry mułu :(
    • Gość: m. Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca IP: *.252.16.44.internetia.net.pl 16.03.12, 22:11
      matko! jak mozecie puszczec takie zdjecia?? zwierzaka, którego wielu z nas ogladało podczas weekendowych spacerów i który zawsze wzbudzał tyle zainteresowania..a teraz lezy jak jakas poszarpana kukla... makabra, mam nadzieje,ze dzieci tego nie zobacza..
    • Gość: opolanka Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.12, 22:20
      Przez wiele, wiele lat odwiedzaliście Zoo opolskie i jednym z wiecznie obecnych tam mieszkańców był Pan Pigles (sorry, że fonetycznie) a teraz już go nie ma. Ale Pan SobieRaj z Panem Kazanowskim i całą ta UŚMIECHNIĘTĄ świtą podpadł robiąc sekcję, publicznie, brutalnie, nożem kuchennym , niczym KUBA ROZPRUWACZ, wstyd, tym to powinien się PROKURATOR zająć, bo zwierzak to jak ścierwo ostatnie potraktować. A przecież ludzie złotówki zostawiali w kasie Zoo żeby go zobaczyć. Oj, wstyd, Panie SobieRaj wstyd....
    • Gość: lejla Re: Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.12, 22:26
      Rzeczywiście szkoda Nosorożca, ale takie jest życie, że w którymś momencie się kończy.
      Jakbyście doczytali, to sekcja zwłok odbywała się na terenie Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, na wydziale weterynarii. Nikt tam się nie pastwił nad zmarłym, nie szydził, może i płaczek też nie było. Nie róbcie z tego przedstawienia, choć "artykuł" bardzo słaby i nic nie wyjaśnia.
      • Gość: som Re: Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 22:40
        W mięsnym znacznie gorsze widoki są, co za obłuda z tymi dziećmi! nie wiedza skąd się bierze szyneczka i kiełbaska !
    • Gość: mr. maximus -ciemnogród!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 16.03.12, 22:45
      Jak czytam te wszystkie komentarze tych "zaszokowanych" ale i "ZAWSZE CIEKAWSKICH WSZYSTKIEGO" obywateli tego miasta/kraju/swiata to nie wiem, czy smiac sie, czy plakac z glupoty ludzkiej powinienem... !
      -to po prostu XXI wiek w Polsce chyba... .
      • pamejudd Chrzanisz... 17.03.12, 11:50
        ...pajacu.
      • eberhardt_toll Mów za siebie... 17.03.12, 12:01
        Nie jestem ciekawski i nie chcę takich bzdur oglądać. Mów zatem za siebie, bucu!
    • Gość: Łukasz Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.12, 22:55
      chociaż by mu oczy zamknęli
    • eberhardt_toll Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca 17.03.12, 06:17
      Ciekawe kiedy pokażecie sekcję zwłok ludzkich. Nie wątpię, że przy pierwszej "uzasadnionej" okazji.
      • Gość: Olson Re: Niezwykła sekcja zwłok naszego nosorożca IP: *.ip.netia.com.pl 17.03.12, 17:12
        Ludzie nosorożec umarł na zawał w oplu miał 45 lat. I to nie kurcze ciekawscy gapię tylko przyszli lekarze weterynarii którzy będą ratować was przed chorobami z każdym kawałkiem spożywanego mięsa i leczyć wasze kotki i pieski. Może jesteśmy chorzy że sekcja nas fascynuje ale żadne z was nie wytrzymało by naszego tempa nauki i wyrzeczeń związanych z naszymi studiami. Dlatego siedźcie cicho i jak się nie podoba to nie oglądajcie to są zdjęcia pokazujące że WROCŁAWSKI wydział wety rządzi i reszta polski może nam co najwyżej po.... poczyścić buty! :)
        • Gość: mr. maximus Re: -do Olson! - IP: *.pools.arcor-ip.net 18.03.12, 22:01
          -dzieki, Olson!
          -i ja sie pod tym "berapelacyjnie" podpisuje!

p.s. "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej" -A.Einstein

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka