Dodaj do ulubionych

Zagłodzony pies to moja Korba. Bardzo żałuję, ż...

IP: 217.173.192.* 16.05.12, 07:24
Brak odpowiedzialności...
Obserwuj wątek
    • czarny_szampon Zagłodzony pies to moja Korba. Bardzo żałuję, ż... 16.05.12, 10:04
      Straszne, że tacy ludzie żyją obok nas, naszych dzieci i bliskich. W głowie mi się nie mieści, że stało się to w Opolu. Smutne. I jeszcze ten wyrok.
    • pamejudd Chlip, chlip.... 16.05.12, 11:22
      Serce mi sie kraje, kiedyczytamo meczarni tego biednego psa :-(

Biedna Korbo: bylas swiatelkiem na tym swiecie, powinnas spoczac posrod najwiekszych Polakow.

[']

(a teraz proponuje urzadzic medialno-oszolmoska nagonke na "potwora" i jego rodzine)
    • Gość: nwo Zagłodzony pies to moja Korba. Bardzo żałuję, ż... IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.12, 12:27
      Sąd uznał, że można sobie wyobrazić drastyczniejsze przypadki.
      Można, tylko co to zmienia w sprawie?
      youtu.be/Ds58jsFoJBA
    • Gość: Pola Jak mozna oddac psa.... IP: *.cpe-135790.ip.primehome.com 17.05.12, 13:28
      Jak mozna oddac psa, ktorego sie kocha i nie sprawdzic co potem u niego slychac?????? Jestem wsciekla na te kobiete! Moze chciala dobrze, ale ... klopot z glowy, pies oddany... Temu okrucienstwu, jak i innym podobnym, moznaby zapobiec, gdyby ludzie nie byli takimi egoistami!!!!!!!! Oddac = swiety spokoj!
      • rikol Re: Jak mozna oddac psa.... 18.05.12, 20:31
        Ten facet chcial miec psa, wiec gdyby nie wzial tego, wzialby innego i tak samo zaglodzil.
    • Gość: Leśnior Zagłodzony pies to moja Korba. Bardzo żałuję, ż... IP: 188.130.220.* 18.05.12, 17:56
      Kocham psy i gdy czytam coś takiego to sama mam ochotę wymierzyć sprawiedliwość. Jak można być takim bezmyślnym, nieodpowiedzialnym i okrutnym?! Ten człowiek powinien skończyć jak ten biedny pies:(( Zostać przywiązanym do kaloryfera i nie móc dostać się do talerza obok.. Jest mi bardzo przykro, że ludzie są zdolni do takich rzeczy..
    • Gość: Prawda Re: Zagłodzony pies to moja Korba. Bardzo żałuję, IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.12, 15:37
      Gdyby p.Agniesza odwiedziła psa choć kilka razy to wiedziałaby że z psem dzieje się coś złego.Według mnie to krokodyle łzy, no i jak to się stało że nie zobaczyła w osobie której psa oddała przestępcy.Straszne.Oddała psa i miała to w doopie co się z nim dzieje, a teraz udaje że ma poczucie winy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka