Dodaj do ulubionych

Macie fajnego biskupa

IP: *.kato.gazeta.pl 15.03.02, 16:17
Pozazdrościć! Opole ma najfajniejszego biskupa w Polsce!
Obserwuj wątek
    • kitek1 Re: Macie fajnego biskupa 15.03.02, 16:41
      naprawde na tym pograniczu cudu dokonal,
      i ta jego fajna gadka:)
      • Gość: Pieron Re: Macie fajnego biskupa IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 16:43
        Jak na razie mocie moje poparcie.
        • Gość: Salmar Re: Macie fajnego biskupa IP: *.po.punkt.pl / 10.0.24.* 15.03.02, 16:46
          Gość portalu: Pieron napisał(a):

> Jak na razie mocie moje poparcie.

Moje tysz!

• Gość: kazik Re: Macie fajnego biskupa IP: *.proxy.aol.com 16.03.02, 04:21
            a czy juz wyjasnil zrozumiale co to jest Krolestwo Boze o ktore sie modlicie
            w modlitwie Ojcze Nasz? i czy Jego dom jest dla waszych rodzin przykladem?
            tu dopiero sie okaze fajnosc.
        • Gość: Hee ! Re: Macie fajnego biskupa IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 19:45
          Gość portalu: Pieron napisał(a):

> Jak na razie mocie moje poparcie.

Kogo interesuje Twoje poparcie ?!

Kim Ty jestes? Kmiotku!
          • Gość: Pieron Re: Macie fajnego biskupa IP: *.dip.t-dialin.net 16.03.02, 19:48
            Te kowboj uwazej bo sie wyszczylosz!
    • Gość: autor Re: Macie fajnego biskupa IP: *.inter-media.pl 16.03.02, 12:47
      Nie jestem z Opola, ale gdy tu studiowałem zawsze mnie drażniło, gdy widziałem
      na murach hasła nossol raus. To mogli pisac tylko ludzie, którzy go nie
      rozumieli. To jest facet, który ponad poziomy wylatuje. Tym, co pełzaja nic do
      niego. A jak chcesz go zrozumieć, to wróc do szkoły.
      • Gość: fan Re: Macie fajnego biskupa IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 20:30
        Gość portalu: autor napisał(a):

> Nie jestem z Opola, ale gdy tu studiowałem zawsze mnie drażniło, gdy widziałem
        > na murach hasła nossol raus. To mogli pisac tylko ludzie, którzy go nie
        > rozumieli. To jest facet, który ponad poziomy wylatuje. Tym, co pełzaja nic do
        > niego. A jak chcesz go zrozumieć, to wróc do szkoły.
        Masz rację. Biskup przerasta intelektualnie większość pseudointeligentów z
        regionu. A jesli ktos cie przytlacza, albo go nie rozumiesz to wypisują takie
        bzdury na ścianach o których pisałeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka