Dodaj do ulubionych

nowa winda

IP: *.252.22.226.internetia.net.pl 14.09.12, 13:19
SM ZWM Opole zafundowała lokatorom ul.Bat.Zośki 6 nowa winde towarową.Ok.jest rzeczywiście ładna ale...absolutnie nie nadaje sie do jazdy.Kiedy do niej wsiadłam zamknęły sie za mna metalowe drzwi bez żadnego okienka,nie wiedziałam które pietro mijam,nie ma sie kontaktu wizualnego ,czułam,że zaraz wpadne w panike albo dostane klaustrofobii,wysiadłam jak z zamknietego pudełka.Gdyby sie zacięła to nie ma kontaktu wizualnego z człowiekiem, co najwyżej można tam sie udusić.Cos takiego zafundowac ludziom ,w głowie sie nie mieści,a na dodatek nikt ze spółdzielni nie przyszedł,żeby sie przejechac lub odebrac zakończona prace.Ja ta widną juz nigdy nie pojade i myslę,że takich osób będzie wiecej.Można wpaść na zbira i nikt nie będzie widział co sie w środku dzieje!!!!!!!Przeciez obecnie instaluje sie całkiem przeszklone windy ludzie musza widziec otoczenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: mbb Re: nowa winda IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.12, 16:47
      to ci załatwiła UE
      • Gość: Ilona Re: nowa winda IP: *.dynamic.chello.pl 14.09.12, 21:32
        A u mnie wszyscy są zachwyceni, tyle że już zdążyli wymalować numery pięter.Nie można się przeciwstawiać postępowi (ma wentylator!)
        • Gość: yt Re: nowa winda IP: *.252.19.65.internetia.net.pl 15.09.12, 08:42
          Nie rozumiem zarzutów. Zamknięta winda to większe bezpieczeństwo, choćby gdy ktoś jedzie z małym dzieckiem. Komfort jazdy wyzszy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka