Dodaj do ulubionych

Stancja w Opolu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 01:15
Serwus!
A wiec.. do rzeczy... mam problem, gdyz poszukuje stancji w Opolu dla trzech osób najlepiej M3, ale problem tkwi w tym, ze mieszkam daleko od waszego miasta:) mieszkam na ślasku w Żorach (koło rybnika) i chcialbym sie dowiedziec jak stoją takie mieszkania? M3, w ostatecznsci M2, ale interesuje mnie tylko mieszkanie gdzie mozna by mieszkac we 3 :). Chcialbym wiedziec jak to wyjdzie wszsytko cenowo, ile od łebka, czy tam mieszkania, akademik z polibudy opolskiej niby 190 zeta tak slyszalem od studenta, ale nie chcialbym mieszkac w akademiq. Pomozcie ludzie, gdzie mam szukac, w jakich gazetach, moze cos oferujecie, napiszcie cos jesli mozecie, kazde info mile widizane, tak jak wspominalem, chcialbym wiedziec ile wykosztuje nas takie mieszkanie M3 na trzech :).
z gory dzieki

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • kumys Re: Stancja w Opolu 03.07.04, 03:02
      Moja znajoma ma mieszkanie w centrum przy rondzie 2pokoje,kuchnia, lazienka.

pisz na majla, skontaktrje Cie, uzgodnicie szczegoly.
      • Gość: A Re: Stancja w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.04, 13:21
        + plus Balcerowicz musi odejść
        • Gość: A Re: Stancja w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.07.04, 13:26
          poszukaj na strnie trybuny opolskiej na dole otworzysz ogłoszenia drobne
          adres www.nto.com.pl
          A ty kumys dobry człowiek pewnie jesteś no to weź się już od..panuj od tej
          polityki
    • Gość: długopisem Stancja w Opolu IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.04, 21:45
      Napisz kolego na co startujesz. Ja złożyłem dokumenty na konkurs świadectw na informatykę dzienną, mam 17ptk/20. Starczy?
      Zdawałem jeszcze na www.pw.plock.pl na budownictwo i jak tam się dostanę to Opole odrzucę.
      Po pierwsze koszty - dodatkowy 1000zł/mies*50=50tys PLN w plecy, wolę samochód
      Po drugie, nie podoba mi się kierunek
      Po trzecie, jest tylko angielski, a ja lubie niemiecki
      Po czwarte nie chce mieszkać poza domem
      Po piąte do Opola mam 330km drogi, to za dużo
      Po szóste PW jes wyżej w rankingach niż PO
      Ale do samego PO nic nie mam.
      pozdro
      • Gość: Ślązak Re: Stancja w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 17:17
        no to sie na pewno dostales ;) ja tez zlzoylem na ifnormatyke, ale mam nieco mniej punktow od Ciebie bo 15,5, ale jestem dobrej mysli.

Dzieki za pomoc ;)
        • Gość: długopisem Re: Stancja w Opolu IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.04, 21:08
          Powodzenia, życzę. Wyniki chyba w piątek, przedzwonię. Pamiętaj, że jak będziesz na liście rezerwowej - to ja się wycofam i będzie jedno miejsce wolne
          pozdrawiam
          • Gość: ślązak Re: Stancja w Opolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 22:05
            żę tak z ciekawośći zapytam... jakie są moje szanse z 15,5 pkta? Z tego co slyszlaem zeslzym roq minimalny próg to 13 pktów....
            Pozdrowienia
            • Gość: długopisem Re: Stancja w Opolu IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 13:48
              Z tego co mi mówił kolega, o o tej polibudzie wiem właśnie od kolegi, o on poszedł w tamtym roku na infę, to przyjmowali nie od 13 tylko od 16, a od 13 to chya na inne kierunki, ale ja już jestem na liście przyjętych PW, to rezygnuję.
              pozdrawiam
    • Gość: długopisem Re: Stancja w Opolu IP: 81.190.172.* 09.07.04, 13:40
      dostałem się
      • Gość: A Re: Stancja w Opolu IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 09.07.04, 17:02
        gratulacje
        • Gość: długopisem dziekuję n/t IP: 81.190.172.* 09.07.04, 18:45

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka