Dodaj do ulubionych

Polski super film pt: Układ Zamknięty. Zachęcam!!!

25.02.13, 20:58
Zachęcam wszystkich do obejrzenia tej produkcji. Wtedy dowiecie się dlaczego w Polsce jest tak jak jest.
Zobaczycie jak polska Mafia niszczy firmy których właściciele nie zapłacą haraczu.

W ten sposób, dokładnie w ten sposób polska Mafia wykończyła między innymi:
-
Obserwuj wątek
    • Gość: behemot Re: Polski super film pt: Układ Zamknięty. Zachęc IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 21:12
      Tak to sobie możesz zachecac jak nie piszesz kiedy i gdzie to dzieło mżna obejrzeć. Tępy jesteś.
      • men1972 Re: Polski super film pt: Układ Zamknięty. Zachęc 25.02.13, 22:07
        Gość portalu: behemot napisał(a):

> Tak to sobie możesz zachecac jak nie piszesz kiedy i gdzie to dzieło mżna obejr
        > zeć. Tępy jesteś.
        @behemot
        Tępy jesteś ty. Co do twojej tępoty nie ma wątpliwości. A na dodatek pełen neurotycznych roszczeń.
        Bo co? Czy ja jestem twoim lokajem, że mam ci wszystko na tacy podać?
        Spadówa z taką neurotycznie-rozszczeniową postawą.

I wali mnie czy ty behemot ten film obejrzysz czy też nie. Ale jak będzie ci naprawdę zależało tępy behemocie, to wpisz sobie tytuł w wyszukiwarkę i dowiesz się wszystkiego - tępaku.
        • Gość: behemot Re: Polski super film pt: Układ Zamknięty. Zachęc IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.13, 23:54
          Ba, bardzo tępy jesteś, najdelikatniej mówiąc. Jak zachęcasz, streszczasz, to powiedz gdzie to dzieło można obejrzeć, czy w Solarisie, czy telewizji, na jutubie czy w Gazecie Polskiej. Takie są zasady recenzji. Wrzasnąłeś zachęcam - przeciez nie do mnie ale do wszystkich czytajacych Twoja zachętę - i olałeś zachęcanych, nie wskazując im konkretnego adresu obiektu Twojej zachęty. I jeszcze operwallasz pytających, a co to ja lokajem jestem? A wstukać se w googlarkę i szukać neurotyczni-roszczeniowcy. Chyba sam przyznasz, że brzmi to idiotycznie a ten kto tak się zachowuje, bezdyskusyjnie zasługuje na miano Idioty. Pozdrawiam życząc poprawy stanu zdrowia.
          • men1972 @behemot 26.02.13, 08:47
            @behemot

I wali mnie czy ty behemot ten film obejrzysz czy też nie. Ale jak będzie ci naprawdę zależało tępy behemocie, to wpisz sobie tytuł w wyszukiwarkę i dowiesz się wszystkiego - tępaku.
            • Gość: NIE dla idiotów Re: @behemot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.13, 09:50
              oj wali cie men, wali w dekiel, już od dawna.
              • Gość: behemot Re: @behemot IP: *.dynamic.chello.pl 26.02.13, 10:56
                Skoro zachecacz i milośnik polskiej kinematografii nie był uprzejmy nic wiecej na temat filmu powiedziec niż, że jest fajny film pokazujący wykańczanie polskich firm i do obejrzenia go szczerze zachęca, pragne uspokoić czytelników, że jego premiera odbedzie sie dopiero albo juz 5.4.13.
                Tu kilka informacji na temat produkcji
                www.filmweb.pl/film/Uk%C5%82ad+zamkni%C4%99ty-2013-635169
                • grubyfacio Re: @behemot 26.02.13, 11:40
                  Zygmunt Kałużyński przyznał się kiedyś publicznie,że zdarzało mu się recenzować filmy,których nie widział. Men zawstydził Kałużyńskiego i mało że recenzuje,to jeszcze zachęca do obejrzenia.
                • men1972 Re: @behemot 26.02.13, 13:46
                  Widzisz behemocie. Nie dawało ci to spokoju wewnętrznego - ale jak chciałeś to i znalazłeś! Potrafisz jednak. A tak chciałeś żeby to men1972 cię wyręczył.
                  Heh. Filmu tego jeszcze nie oglądałem. Mam do niego dostęp i mógłbym go obejrzeć na komputerze lub z DVD. Ale nie! Nie chcę sobie psuć tej przyjemności, i pójdę na niego do kina :-)
                  PS: Nigdy nie napisałem, że ja go już oglądałem. A zachęcam do niego tylko i na podstawie bardzo dobrych recenzji, wywiadów z aktorami grającymi w nim, i wywiadów z ekipą ten film realizującą :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka